Binance este cel mai important schimb de cripte din lume pentru volum de tranzacționare și lichiditate. Platforma este extrem de prietenoasă pentru începători, ușor de utilizat și oferă o gamă masivă de perechi criptografice, produse inovatoare, caracteristici, taxe competitive și asistență pentru clienți receptivă.

Vizitați Binance

În această revizuire Binance, vom evalua caracteristicile cheie ale platformei, serviciile sale și experiențele noastre, astfel încât să luați o decizie în cunoștință de cauză înainte de a vă decide să creați un cont.

În timp ce ne propunem să vă oferim informații exacte, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Clasat pe locul 1 în lume pentru volumul tranzacțiilor
 • 150+ perechi de tranzacționare împotriva fiat, altcoins și stablecoins
 • Taxă de tranzacționare fixă ​​de 0,1% cu 25% reducere folosind BNB
 • Conturi de împrumut și economii pentru a câștiga dobânzi pe cripto
 • Disponibil la tranzacționare spot, futures și marjă
 • Interfață pentru începători și avansate cu diagrame Tradingview
 • Până la 40% comisioane afiliate

per total

4.8 / 5 Vizitați Binance

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru privind portofelele hardware pentru criptomonede.

Ce este Binance?

Binance este un Schimbul de criptomonede bazat pe Hong Kong care a fost fondat în iulie 2017 după un ICO de succes care a strâns 15 milioane. Proprietarul Binance, Changpeng Zhao, denumit adesea „CZ”, a început schimbul din nimic și a devenit un miliardar auto-făcut în termen de 1 an. Sediul și infrastructura de servere Binance s-au mutat din China în Malta la sfârșitul anului 2017.

binance

Binance exchange a atras milioane de utilizatori din mai multe țări din întreaga lume și este adesea aplaudat în recenziile de schimb și în rețelele de socializare ca fiind cel mai bun schimb de tranzacționare cu criptomonede. De fapt, Binance este a clasat bursa # 1 pe baza traficului, lichidității, volumelor de tranzacționare, și încredere în legitimitatea volumelor de tranzacționare raportate pentru piețele spot și derivate conform coinmarketcap.

volumul binance

Utilizatorii Binance pot cumpăra, tranzacționa, vinde și schimba instantaneu active digitale pe o platformă pentru începători și ușor de utilizat. Binance are una dintre cele mai mari selecții de criptomonede și perechi de tranzacționare disponibile pentru schimb, stocare de fonduri electronice într-un portofel securizat și câștig de dobândă pentru criptare într-un cont de economii Binance.

obține 10% reducere comisioanele de tranzacționare folosind linkul nostru de recomandare Binance

Obțineți 10% reducere

Binance comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Binance. Acest tabel de comparație listează schimburi alternative de tranzacționare a criptomonedelor, cum ar fi Binance, care oferă caracteristici de clasă mondială.

Caracteristici & Servicii

Binance este un furnizor lider de active digitale care și-a extins caracteristicile și serviciile pentru a oferi o ofertă completă de produse care pot fi accesate prin intermediul site-ului web Binance al aplicației mobile. Caracteristicile de bază oferite de Binance sunt descrise mai jos.

Potrivit pentru toată lumea

Una dintre cele mai bune caracteristici cu utilizarea Binance este interfața cu utilizatorul a fost concepută pentru persoanele cu diferite niveluri de calificare și experiență. Există mai multe moduri de tranzacționare pentru începători, utilizatori avansați și comercianți de marjă. Cei care nu sunt familiarizați cu graficarea pot folosi „Interfața clasică”, care este ușor de utilizat sau „Binance Convert” în cumpărați / vindeți cripto instantaneu la schimb.

Binance convert

Varietate de metode de plată

Binance este o platformă de tranzacționare populară datorită disponibilității sale la nivel mondial, suport pentru mai multe monede fiat și o mare varietate de modalități de a transfera fonduri într-un cont. Platforma de tranzacționare oferă diverse metode de plată pentru persoanele din întreaga lume pentru a finanța un cont de tranzacționare folosind metode precum transferuri bancare, carduri de credit / debit, SEPA, transfer bancar și depozite în numerar.

Criptomonede oferite

Binance acceptă peste 150 monede digitale la bursa care poate fi cumpărată, tranzacționată și vândută. Există o gamă largă de perechi de tranzacționare, cum ar fi contra altcoins, monedă fiat sau monede stabile, cum ar fi Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) și True USD.

Platformă avansată de tranzacționare

Binance oferă un platformă de tranzacționare de ultimă oră să tranzacționați monede digitale cu o gamă completă de instrumente de tranzacționare, indicatori și opțiuni pentru grafică. Alimentat de TradingView, comercianții sunt bine echipați pentru a analiza în mod cuprinzător acțiunea de preț pentru a găsi oportunități de tranzacționare.

binance trading

Cont de economii Binance

Similar cu BlockFi, Nexo și crypto.com, Binance s-a alăturat spațiului de împrumut și împrumut și oferă clienților săi un cont de economii pentru a câștiga dobânzi pe cripto. Rata dobânzii este de până la 7% APY pe monedele selectate care sunt stocate într-un portofel Binance, cum ar fi USDT, BTC și BUSD. Contul de economii oferă o modalitate ușoară de a câștiga cripto gratuit pentru cumpărarea și deținerea de fonduri prin Binance Earn.

binance economii fixe

Binance este sigur?

Binance este unul dintre cele mai sigure schimburi din lume care are mai multe straturi de măsuri de securitate și protocoale de gestionare „de tip bancar” pentru a asigura siguranța 100% a informațiilor și fondurilor personalului clienților săi. Exemple de tehnologii sigure utilizate pentru a oferi un mediu de tranzacționare sigur și sigur utilizatorilor care decid să-și lase monedele la schimb includ depozitarea portofelului rece și autentificarea cu doi factori.

Cu toate acestea, cel mai sigur mod de stocare a criptomonedelor este transferul de fonduri de la Binance la un portofel hardware de renume, cum ar fi Ledger Nano X.

Binance a fost piratat?

O întrebare pentru o mulțime de cititori este cât de sigură este Binance și schimbul Binance a fost piratat înainte? În 2017, Binance a fost obiectul unui furt major de criptomonede și al unei încălcări a securității. Hackerii au compromis sistemele de securitate folosind un e-mail de phishing, viruși și alte atacuri. Au fost furate 7.000 de bitcoin (aproximativ 40 milioane USD la acea vreme) și coduri de autentificare cu doi factori și jetoane API ale unor utilizatori. Binance a rambursat toți utilizatorii care au pierdut bani pentru a acoperi încălcarea securității folosind fondul său de asigurare de urgență de urgență.

Țări acceptate

Binance este un schimb global de criptomonede centralizat care include mai multe companii din întreaga lume care utilizează numele și tehnologia „Binance”. Partenerii Binance sunt stabiliți în mai multe jurisdicții pentru service peste 180 de țări din întreaga lume prin intermediul site-ului principal Binance sau al unui partener oficial de mai jos.

Fiecare schimb sub numele Binance este operat independent și respectă pe deplin reglementările și legile locale ale țărilor. Partenerii Binance permit un schimb fiat-to-crypto pentru persoanele din întreaga lume să cumpere și să vândă active digitale, tranzacționare și acces la servicii de finanțare.

Înregistrare & Logare

Pentru a crea un cont cu Binance.com, procesul este simplu și durează doar câteva minute. Utilizatorul va trebui să furnizeze o adresă de e-mail și o parolă. Pentru a accesa limite mai mari de retragere, comercianții trebuie să își verifice identitatea. Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont sau portofel Binance.

Niveluri de verificare

Binance utilizează un sistem de verificare bazat pe nivel care determină limitele maxime de retragere. Utilizatorii noi nu sunt obligați să-și prezinte ID-ul pentru a începe tranzacționarea criptomonedelor. Cu toate acestea, va fi limitat la nivelul de verificare de bază. Utilizatorii care nu finalizează procesul complet de verificare vor fi limitați la un retragerea maximă a 2BTC într-o perioadă de 24 de ore.

Viteza de verificare Binance variază în funcție de cât de ocupată este echipa de asistență pentru clienți. În unele cazuri, verificarea de bază poate fi aprobat în câteva minute și mai puțin de 4 ore pentru nivelul complet de verificare Binance. Cu toate acestea, utilizatorii pot în continuare să tranzacționeze și să retragă până la 2 Bitcoin folosind verificarea de bază, care ar trebui să fie suficientă în majoritatea cazurilor.

Persoanele care creează un cont cu Binance pentru a cumpăra criptomonede folosind un card de credit sau de debit trebuie să finalizeze mai întâi procesul de verificare a identității Binance, sau altfel cunoscut sub numele de "KYC" (Cunoașteți clientul). Acest proces de identificare trebuie să respecte reglementările locale din țara relevantă și este o sarcină unică pentru fiecare cont înregistrat Binance.

Depuneți Crypto către Binance

Există mai multe metode de finanțare a unui cont Binance pentru a începe tranzacționarea utilizând fie o monedă digitală, fie achiziționarea criptelor cu bani fiduciari. Pentru începători, cel mai simplu mod de a depune fonduri către Binance este prin transferul Bitcoin sau Ethereum folosind adresa unică sau codul QR așa cum se arată mai jos. În funcție de criptomonedă, poate dura câteva secunde, minute sau chiar ore până când blockchain-ul confirmă tranzacția pentru ca fondurile să ajungă într-un portofel Binance..

depozit binance

Pentru a răspunde persoanelor din întreaga lume, Binance și partenerul său oferă o varietate de metode de plată pentru a finanța un cont cu monedă fiat. Platforma acceptă peste 10 monede fiat precum USD, GBP, EUR, AUD, RUB, TRY, NGN, UAH, KZT și INR. Binance și partenerii săi afiliați din întreaga lume oferă metode de depunere diferite pentru fiecare regiune. Cele mai frecvente opțiuni de plată includ:

 • Transferuri bancare
 • Transferuri de la egal la egal (P2P)
 • Carduri de credit și carduri de debit
 • BPAY
 • SEPA
 • Plăți mai rapide

binance cumpără bitcoin cu cardul de credit

Schimbați criptele cu Binance Convert

Binance este un schimb de lider pentru monede digitale pe o platformă de tranzacționare sigură și stabilă. Interfața cu utilizatorul a fost concepută pentru a satisface diferite niveluri de experiență și abilități. cel mai simplu mod de a schimba cripto cu o altă monedă digitală folosește „Binance Convert”. Acest lucru evită utilizarea unei diagrame a prețurilor și a unei ferestre de introducere a comenzilor, care poate fi descurajantă pentru începători.

Utilizatorii pot selecta activul digital de cumpărat și vândut printr-o fereastră simplă pentru a converti cu ușurință într-o singură încercare (așa cum se arată mai sus). Binance Convert acceptă majoritatea monedelor listate și o modalitate rapidă de a schimba criptomonedele. Binance va previzualiza rata de conversie și cantitatea de criptare care urmează să fie primite înainte de finalizarea tranzacției.

Tranzacționarea criptomonedelor

Graficele reprezintă un aspect important atunci când căutați un schimb de tranzacționare cu criptomonede. Aici comercianții își vor petrece cea mai mare parte a timpului uitându-se la grafice și gestionând poziții deschise. Binance oferă o interfață cu utilizatorul „simplă” și „avansată” conceput pentru comercianții de criptomonede intermediari și profesioniști. Binance s-a integrat cu pachetul software premium de criptare grafică TradingView pentru a oferi diagrame, indicatori și instrumente de desen.

diagrame binance

Fereastra de tranzacționare este ușor de utilizat și curățat care prezintă instrumentele standard precum o diagramă a prețurilor, caseta de comandă, lista de perechi de tranzacționare, istoricul tranzacțiilor, activitatea recentă a pieței și pozițiile active / în așteptare. Comercianții Binance pot naviga rapid între perechile de tranzacționare pentru a găsi oportunități comerciale dintr-un singur loc. O caracteristică excelentă cu Binance este abilitatea de a introduce rapid dimensiunea unei tranzacții folosind opțiunile procentuale de completare automată (de exemplu, 25%, 50% sau 75%) din capitalul comercial disponibil.

ordinea binance

Fereastra de comandă oferă o varietate de comenzi, cum ar fi limită, piață, stop-limit și One-Cancel-Other (OCO). OCO nu este oferit în multe schimburi – dar este o caracteristică importantă, deoarece permite plasarea unei comenzi de profit și stop loss folosind o singură comandă în loc de două. Dacă se atinge nivelul de profit profit, ordinul stop loss va fi eliminat automat și invers.

În plus, prețul comenzii poate fi completat făcând clic pe prețurile din fereastra tranzacțiilor recente. Acest lucru va populariza automat prețul de intrare, care minimizează riscul introducerii prețului incorect (de exemplu, lipsa unui punct zecimal).

Binance Margin Trading

Utilizatorul de pe Binance poate activa tranzacționarea în marjă pentru a tranzacționa monede digitale cu efect de levier. Aceasta înseamnă că meseriile pot folosiți fonduri împrumutate pentru a tranzacționa o poziție mai mare decât capitalul lor. Fondurile vor trebui transferate către un portofel de marjă Binance pentru a fi utilizate ca garanție pentru a începe tranzacționarea cu efect de levier.

marja binance

Suma care poate fi împrumutată este determinată de cantitatea de monede din portofelul de marjă, utilizând o rată fixă ​​de 5: 1 (5x). Există un indicator care arată nivelul riscului de marjă, care este calculat pe fondurile împrumutate (datorie totală) în raport cu fondurile deținute într-un cont de marjă (capital total). Un avantaj al utilizării marjei Binance este abilitatea de a vânzare scurtă.

Criptomonede acceptate

Binance acceptă peste 150 de monede criptografice care pot fi cumpărate, tranzacționate și vândute folosind bursa, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Litecoin, Cardano și multe altele. Utilizatorii pot tranzacționa fiecare dintre aceste active folosind diferite monede digitale ca garanție. Binance oferă următoarele perechi de tranzacționare împotriva altcoinelor:

 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tron (TRX)
 • Ripple (XRP)
 • Monede Fiat (de exemplu, USD, EUR, GBP)
 • Monede stabile (de exemplu, USDT, BUSD, TUSD)

Binance acceptă, de asemenea, numeroase jetoane care fac parte dintr-o ofertă inițială de monede (ICO) sau o ofertă inițială de schimb (IEO). Aceste evenimente permit comercianților Binance să speculeze asupra unui activ criptografic nou enumerat. Pentru a vizualiza o listă completă a piețelor criptografice disponibile pentru tranzacționare, vizitați site-ul Binance.

monede binance

Plata pentru Crypto cu un card de credit / debit

Utilizatorii Binance.com din peste 180 de țări pot depune monedă fiduciară și cumpărați monede digitale folosind un card de credit sau un card de debit. Noua caracteristică este oferită printr-un parteneriat cu Simplex, un lider în rampe fiat pentru achiziții de cripto. Monedele acceptate care pot fi obținute direct folosind un VISA sau Mastercard și depuse într-un cont Binance includ BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD & USDT.

Avantajele utilizării unui card de credit pentru a cumpăra cripto pe Binance sunt:

 • Metodă de plată sigură și convenabilă (se acceptă VISA sau Mastercard)
 • Timp de procesare rapid între 10-30 de minute pentru a ajunge cripta
 • Taxe mici de 3,5% pe tranzacție sau 10 USD, oricare dintre acestea este mai mare

Retragerea banilor de la Binance

Binance este o platformă de tranzacționare crypto-to-crypto care oferă tranzacționare între monede digitale. Profiturile sunt retrase din bursă în criptomonedă, care poate fi transferată către un portofel hardware. Pentru a retrage cripto, utilizatorii pot selecta moneda din portofel și pot face clic pe butonul „retragere”.

După introducerea detaliilor adresei și confirmarea tranzacției, fondurile digitale vor fi trimise. viteza retragerilor criptografice va depinde de moneda și de utilizarea rețelei în momentul solicitării.

Retrați bani din Binance în contul bancar

Binance le permite utilizatorilor săi retrageți fiat dintr-un portofel Binance într-un cont bancar local sau card bancar. Există 14 valute care pot fi trimise de la băncile Binance către o bancă care includ AUD, BRL, EUR, GBP și USD. Acest lucru înseamnă că banii nu trebuie să-l lase pe Binance unui schimb de criptare fiat-to-crypto, cum ar fi Coinbase, pentru a trimite bani către o bancă.

Pentru a retrage numerar de la Binance într-un cont bancar, selectați moneda fiduciară din portofel și faceți clic pe butonul „retragere”. Utilizatorul va trebui să finalizeze verificarea ID-ului pentru a adăuga și verifica un cont bancar pentru a finaliza procesul. Retragerile Fiat într-un cont bancar pot dura între 1-3 zile lucrătoare pentru finalizare.

Transferați bani de la Binance la Coinbase

Binance permite ca activele criptomonedelor de pe bursă să fie transferate către o altă adresă de portofel, care poate fi fie un portofel hardware, fie un alt schimb, cum ar fi Coinbase. Fondurile pot fi încasate în monedă fiat sau păstrate într-un portofel. Binance în prezent nu permite retragerea monedei fiduciare din Binance în Coinbase sau orice alt schimb. Utilizatorii vor trebui să transfere bani într-un cont bancar care poate fi apoi depus la Coinbase.

Taxe Binance & Limite

Binance utilizează o structură de comision de tranzacționare bazată pe nivel, care se bazează pe volumul de tranzacționare. Taxa de tranzacționare curentă pentru conturile noi este o 0,1% plat pentru fiecare tranzacție (de exemplu, cumpărați / vindeți). Cu toate acestea, utilizatorii pot primi o reducere suplimentară a taxelor efectuând următoarele activități la bursă:

 • Creșteți volumul de tranzacționare de 30 de zile (până la 20% reducere la comision)
 • Stocați monede Binance (BNB) pe platformă (25% reducere la comision)
 • Primiți recompense prin intermediul programului de recomandare Binance (20% reducere la taxă)

Taxe Binance

Taxe de depunere

Binance face nu percepe o taxă pentru depunerea criptomonedei active la bursă. Utilizatorii pot transfera gratuit monede de pe alte platforme de tranzacționare sau un portofel hardware personal către Binance. În comparație cu bursele precum Coinbase, care percep o taxă de depunere care variază în funcție de metoda de plată și de țară, utilizatorii Binance pot economisi taxe.

Taxe de retragere

În mod similar, există fără taxe de retragere Binance pentru a transfera active digitale dintr-un portofel Binance pe un site sau portofel extern. Singurul cost este taxa blockchain, care este determinată de încărcarea rețelei în momentul tranzacției, nu de Binance. De exemplu, un utilizator care dorește să retragă Bitcoin din Binance utilizând rețeaua BTC va suporta o taxă de 0,0005 BTC. Pentru o listă completă a fiecărei taxe de retragere a monedelor, vizitați pagina Binance Fee.

Card VISA Binance

Binance a introdus un card de debit criptovalut care le permite utilizatorilor săi convertiți și cheltuiți monede digitale ca un card de debit tradițional. Cardul Binance VISA poate fi utilizat la peste 60 de milioane de comercianți din întreaga lume. Avantajele utilizării unui card de debit Binance includ:

 • Cardul este gratuit de utilizat cu zero taxe administrative sau de procesare Binance
 • Câștigă până la 8% crypto cashback pe achiziții folosind cardul VISA
 • Ușor de transferat și de completat fonduri folosind un portofel Binance
 • Fondurile de pe card sunt protejate de un standard ridicat de securitate

card de viză binance

Suma recompenselor de rambursare care pot fi câștigate cu cardul de debit Binance VISA depinde de cantitatea de monede BNB puse într-un portofel Binance. Începătorii care comandă cardul pot câștigați 1% recompense de rambursare gratuit fără a miza nicio monedă Binance.

Cu toate acestea, pentru a câștiga un bonus de rambursare maxim la achizițiile de 8%, utilizatorii vor trebui să mizeze cel puțin 6.000 de jetoane BNB, care este echivalentul a 270.000 USD la prețurile actuale. Aceasta este o investiție considerabilă pentru a obține o rambursare de 8%.

Binance Lending & Împrumuturi

Binance a intrat în spațiul de împrumuturi și împrumuturi financiare cu produsul său de împrumuturi criptografice. Comercianții de pe platforma criptomonedă își pot utiliza activele în monedă digitală ca garanție pentru a obține un împrumut instantaneu în numerar sau pot împrumuta pentru a câștiga dobânzi. Orice utilizator de pe platforma Binance este eligibil pentru a obține un împrumut criptat.

Binance acceptă peste 35 de monede digitale care pot fi împrumutate folosind active ca BTC, BUSD, BNB, ETH și USDT ca garanție. Fiecare împrumut poate fi rambursat pe o perioadă de 7, 14, 30 sau 90 de zile. Nu există penalități sau comisioane dacă rambursările anticipate sunt efectuate pe durata împrumutului. dobânda se calculează zilnic și stabilit de la data începerii împrumutului.

calculator de împrumut binance

În exemplul de mai sus, pentru a obține un împrumut în numerar de 1.000 USD USDT, ar trebui depusă o garanție de 1,45 ETH. O rată a dobânzii de 22,78% este calculată pe o perioadă de 90 de zile, ceea ce echivalează cu o sumă de rambursare de 1.056 USD USDT. Dobânda Binance este comparabilă cu băncile tradiționale și platformele populare de împrumut și împrumut. Cripto-ul împrumutat poate fi retras sau transferat la schimbul spot / marjă pentru tranzacționare, însă acest lucru nu este recomandat pentru începători.

Binance Câștigă

Binance oferă clienților săi diverse produse în cadrul platformei sale de investiții numită „Binance Earn”, care le permite clienților să câștige cripto gratuit împrumutând cripto pentru a primi dobânzi pentru fondurile împrumutate. Serviciile sunt clasificate în general în produsele „Condiții flexibile”, „Condiții fixe” și „Produse cu risc ridicat”, care asigură diferite rate ale dobânzii pentru fiecare produs.

binance termeni flexibili

Contul flexibil de economii oferă utilizatorilor opțiunea de a câștiga recompense de miză pe cripta lor. Ratele dobânzii sunt mai mici comparativ cu un depozit pe termen fix, vine cu flexibilitate pentru a răscumpăra și retrage fondurile în orice moment către platforma de tranzacționare sau portofelul hardware. De exemplu, contul de economii Binance oferă aproximativ 6% APY pe Tether (USDT), care poate fi o opțiune excelentă pentru acoperirea împotriva volatilității pieței.

Binance Staking

Binance oferă termeni de miza stabili pentru Perioade de 3, 6 sau 9 luni pentru a câștiga recompense de până la 30% APY. Schimbul acceptă 37 de criptomonede care poate fi mizat pe platformă folosind un termen fix aranjament. Randamentul și suma minimă de participare variază pentru fiecare activ. Monedele acceptate includ CELR, ATOM, KSM, FYI, SUSHI, WAVES, XTZ, ATOM și altele. Suma minimă necesară variază pentru fiecare monedă.

binance staking flexibil

Miza fixă ​​se va potrivi cu deținătorii de criptare care se simt confortabil cu blocarea monedelor pentru perioada de timp stabilită pentru a acumula beneficiile mizei. Odată ce monedele sunt mizate, soldul portofelului va fi dedus și valoarea monedele vor miza automat în piscină pentru a câștiga recompense.

Binance Australia

Binance exchange s-a extins pentru a permite investitorilor din Australia să cumpere Bitcoin și alte monede digitale folosind dolari australieni (AUD). Serviciul fiat-to-crypto acceptă transferuri bancare pentru a-și finanța portofelul folosind PayID / Osko prin intermediul aplicației desktop sau mobil la peste 100 de bănci australiene acceptate pentru a le utiliza.

Binance Australia are depozite AUD cu taxă zero către clienții săi care pot utiliza serviciile complete furnizate de Binance.com. Cutomerii pot, de asemenea, să retragă AUD din Binance în conturile lor bancare. Utilizatorii care cumpără și vând pe platforma Binance sunt taxați la fel comision de tranzacționare de 0,1%, care este unul dintre cele mai scăzute schimburi criptografice cu taxă din Australia.

binance aud depozite

Binance Singapore

Binance Singapore permite persoanelor cu domiciliul în Singapore să investească în valute digitale folosind Dolari din Singapore (SGD) ca depozit. Schimbul fiat-to-crypto din Singapore acceptă 7 criptomonede care includ BTC, ETH, BNB, LTC, BCH, XRP, NEO și LINK.

Este un Taxă de 0,6% pentru cumpărarea și vânzarea criptelor în Singapore, care este mai mare decât site-ul principal Binance. Din păcate, nu este posibil să legați un cont între Binance.SG și Binance.com pentru a transfera fonduri. Utilizatorii vor trebui să creeze un cont cu ambii furnizori și să verifice ID-ul complet.

Binance UK (Fost „Binance Jersey”)

Binance a lansat la începutul anului 2019 un schimb afiliat fiat-to-crypto numit Binance Jersey pentru iubitorii de crypto din Marea Britanie. Platforma a fost concepută pentru a permite rezidenților din Marea Britanie să depună monedă fiat, cum ar fi GBP și să se convertească în monede digitale.

in orice caz, Binance Jersey s-a închis de atunci din octombrie 2020, inclusiv platforma sa de depozitare și serviciile de tranzacționare. Motivul principal al închiderii Binance Jersey este că bursa principală Binance poate oferi depozite GBP utilizând un transfer bancar prin intermediul rețelei de plăți mai rapide și SEPA pentru euro.

Banii evoluează.

E timpul să ne adaptăm. #TakingOverLondon &# 127468;&# 127463; pic.twitter.com/Vjs3LQpY5x

– Binance.UK &# 127468;&# 127463; (@BinanceUK) 28 august 2020

Binance intenționează să deschidă un nou schimb de cripte la Londra, care va respecta reglementările locale stabilite de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA). Binance.UK domeniu și Entitatea reglementată de FCA a fost achiziționată de Binance și urmează să fie lansat în 2021, cu publicitate Binance pe stațiile de autobuz din toată Londra. Schimbul va cuprinde 65 de perechi criptografice, va avea interfața de tranzacționare avansată, va permite cumpărarea de criptos utilizând lire sterline (GBP) și euro (EUR) prin plăți mai rapide, carduri SEPA și de debit.

Programul de recomandare Binance

Binance oferă unul dintre cele mai profitabile programe de recomandare cu până la 40% a comisioanelor de tranzacționare ale membrilor sesizați. Link-ul poate fi partajat cu prietenii și familia sau promovat online printr-un blog sau site de știri. O caracteristică unică cu Binance este capacitatea de a modifica procentul comisionului de tranzacționare cu noi recomandări oferind o reducere a comisioanelor de tranzacționare.

De exemplu, un utilizator Binance existent își poate partaja un link de afiliat unic cu un prieten și poate alege să ofere o reducere de 30% la comisioanele sale de tranzacționare și să câștige restul de 10% din comision.

Afiliat Binance

Relații Clienți & Recenzii

Pentru a fi una dintre cele mai importante schimburi de criptomonede din lume, platforma trebuie să ofere o mulțime de opțiuni de contact, comunități, bloguri și canale de asistență pentru a deservi baza de clienți masivă. Aceasta nu face excepție cu Binance, care oferă mai multe canale pentru a intra în contact cu echipa de asistență.

suport binance

Dacă nu găsiți o soluție la problema dvs. în Secțiunea FAQ sau Centru de asistență, Binance are un sistem de bilete care vă permite să trimiteți o cerere. Există o serie de categorii pentru a filtra întrebarea pentru ao ușura. Am încercat noi înșine sistemul de bilete și am primit un răspuns 6 ore mai târziu. Aceasta este destul de medie și ar putea fi îmbunătățită.

Întrebări frecvente despre binance

Având în vedere imensa bază de clienți, vor exista și utilizatori cu frustrare și probleme, așa că nu este surprinzător să vedem recenzii mixte pe Trust Pilot. Cu toate acestea, ne îndoim că Binance ar fi în poziția actuală dacă asistența pentru clienți ar fi teribilă.

întrebări frecvente

Binance este de încredere?

De la lansarea Binance, criptomoneda sa dovedit a fi o schimb legitim, sigur și de încredere care permite utilizatorilor din întreaga lume să cumpere, să tranzacționeze și să vândă criptomonede. Este reglementat în mai multe jurisdicții și respectă cerințele KYC și reglementările locale AML / CTF din fiecare țară.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate, Binance a implementat controale de securitate de vârf, cum ar fi autentificarea în doi factori (2FA) și facilități de stocare offline pentru a proteja fondurile utilizatorilor stocate într-un portofel Binance..

Binance este mai bun decât Coinbase?

Coinbase este un schimb de cripte de renume care a fost stabilit înainte de Binance. Oferta principală de servicii este de a permite utilizatorilor din întreaga lume să-și convertească moneda locală fiat în active digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. În timp ce Binance este adaptat traderilor activi care speculează pe piața criptografică și implicați în cumpărare și vânzare pentru a obține profit. Ambele platforme conduc schimburi de criptare în propriile lor drepturi.

Pot folosi Binance în Australia?

Binance este disponibil pentru rezidenții care locuiesc în Australia care doresc să cumpere, să tranzacționeze, să stocheze și să vândă criptomonede folosind dolari australieni (AUD). Binance Australia este o entitate înregistrată și juridică care respectă legile și reglementările australiene AML / CTF. Schimbul fiat to crypto oferă transfer bancar local cu taxe zero folosind PayID / Osko pentru a cumpăra Bitcoin folosind AUD. Pentru a depune AUD în Binance, urmați acești pași simpli:

Comercianții americani pot folosi Binance?

Binance a restricționat clienții americani să tranzacționeze pe bursa principală din cauza politicilor de reglementare. Utilizatorilor din SUA li se permite să cumpere cripto cu Binance SUA totuși nu poate efectua tranzacționare activă. Faceți clic aici pentru a citi ce schimburi de criptomonede sunt disponibile în SUA.

Binance este ilegal?

Sunt unele rapoarte această întrebare dacă Binance funcționează ilegal în anumite țări și este utilizată pentru criminalitate și spălare de bani. Aceste titluri par a fi doar speculații, susținând că Binance este membru al unui cartel al criminalității. Acest zvon urmează rechizitoriile publice lansate împotriva BitMEX și cofondatorii săi pentru facilitarea spălării banilor fără procesele KYC adecvate.

Binance se închide?

Ancheta împotriva BitMEX pentru potențiale spălări de bani a dus la faptul că Binance și-a închis serviciile în Statele Unite și a părăsit piața. Binance a solicitat utilizatorilor din SUA să facă acest lucru retrage fonduri în 14 zile și orice utilizator care se identifică ca fiind Rezidentul din SUA va fi blocat să folosească Binance.com. Binance a lansat de atunci o nouă platformă numită Binance.US, care este o versiune mai mică a schimbului global Binance cu caracteristici și servicii limitate..

Binance acceptă miza?

Binance oferă o selecție largă de monede care pot fi mizate pe platformă pentru a câștiga recompense pasive. Utilizatorii de pe platformă pot depune monede precum Algorand, Tezos, Cosmos și multe altele pentru a câștiga recompense importante. Procentul de miză variază de la monedă la monedă. De exemplu, Tezos are un câmp de miză estimat de 6-7% comparativ cu Yearn Finance, care oferă 2,49% APY.

Pot retrage fonduri de la Binance fără verificare?

Utilizatorii Binance vor trebui să-și confirme identitatea în conformitate cu reglementările Know Your Customer (KYC) în vigoare în majoritatea țărilor din întreaga lume pentru a preveni finanțarea activităților de terorism și frauda. Asta înseamnă utilizatorul nu va rămâne anonim la transferul de bani de la schimb într-un cont bancar. Valoarea fondurilor care pot fi retrase variază în funcție de Nivelul de verificare a identității efectuat.

Binance acceptă media costurilor în dolari?

Binance.com nu oferă o medie a costului dolarului (DCA) pe platforma sa. Cu toate acestea, Binance.US le permite utilizatorilor săi stabiliți sume de achiziții recurente, fixe și regulate pe aplicația mobilă. Comenzi recurente sunt populari în rândul investitorilor cu risc advers care doresc să reducă impactul volatilității prin limitarea expunerii la fluctuațiile bruște de preț ale monedei.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun loc pentru tranzacționarea criptomonedelor, atunci Binance vă va îndeplini toate așteptările. Conduce calea către a oferi clienților săi o platformă modernă, avansată și inovatoare prietenoasă cu începătorii, pentru a profita de activele digitale.

Vizitați Binance

Sperăm că ați găsit utilă această recenzie Binance și vă încurajăm să creați un cont cu Binance pentru a experimenta caracteristicile sale inovatoare și activele criptografice de top pe piață. Nu vei fi dezamăgit.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie Kraken: Este sigur? Ce trebuie sa stii
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Taxe

Este important să utilizați un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și alte criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Vizitați Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me