Bitcoin.com.au sau altfel cunoscut sub numele de Bitcoin Australia este un schimb de cripte popular care permite persoanelor de toate nivelurile de experiență să cumpere Bitcoin în Australia. Bitcoin Australia a fost unul dintre primele schimburi criptografice care a început în 2014 pentru a oferi investiții Bitcoin. În această revizuire, vom evalua caracteristicile platformei, interfața cu utilizatorul, comisioanele de tranzacționare, metodele de depunere, securitatea și asistența pentru clienți, pentru a vedea cum se acumulează..

Vizitați Bitcoin Australia

În timp ce ne propunem să vă oferim întotdeauna informații exacte în revizuirea Bitcoin Australia, vă sugerăm vizitați site-ul lor din când în când în cazul în care apar unele actualizări ulterior. Deci, fără alte întrebări, să începem!

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru stocarea criptomonedelor.

Bitcoin.com.au

Ce este Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia este un popular schimb fiat-to-cryptocurrency care a fost înființat în 2014 cu birouri în Melbourne. Platforma este concepută pentru a ajuta australienii să cumpere Bitcoin într-un mod rapid, ușor și sigur.

Bitcoin Australia oferă utilizatorilor o platformă online pentru a cumpăra Bitcoin și Ethereum folosind mai multe metode de depunere care vor atrage toți investitorii. De asemenea, bursa este membru înregistrat al Blockchain Australia asta și și-au extins recent oferta de servicii pentru a permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin în Marea Britanie și, de asemenea, în Canada.

caracteristici bitcoin australia

Rezumat rapid

Bitcoin.com.au comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe Bitcoin Australia. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice din Australia care vă permit să cumpărați Bitcoin cu un transfer bancar.

Este Bitcoin.com.au Legit?

Pe baza cercetărilor noastre Bitcoin.com.au este un companie legitimă de criptomonede care respectă Legile și reglementările australiene. Schimbul este conform cu combaterea spălării banilor & Politica de finanțare împotriva terorismului („Politica AML / CTF”) prin procesul său de verificare KYC pentru a preveni activități frauduloase, cum ar fi spălarea banilor.

Bitcoin.com.au este sigur?

Bitcoin Australia este un schimb sigur și sigur care nu deține sau stochează activele utilizatorilor. Bitcoin sau Ethereum care este achiziționat folosind schimbul este transferat direct la adresa de portofel furnizată. Acest lucru înseamnă că riscul de furt și compromis asupra schimbului este redus foarte mult, oferind un mediu sigur pentru achiziționarea criptomonedelor.

Caracteristici & Servicii

Bitcoin Australia este considerată o platformă premium pentru a permite cetățenilor din Australia să investească în Bitcoin. În plus, bursa oferă următoarele caracteristici și produse:

 • Ușurința de a utiliza site-ul web pentru a crea un cont
 • Cumpărați Bitcoin sau Ethereum în câteva minute
 • Acceptă o varietate de metode de depozit, inclusiv transfer bancar și depunere în numerar
 • Suport SMSF pentru a investi pensie în Bitcoin și Ethereum
 • Birou Over the Counter (OTC) pentru tranzacții mai mari de 30.000 USD
 • Fondul Crypto-index pentru a participa la un portofoliu gestionat profesional
 • Echipa din Melbourne pentru a oferi asistență locală pentru clienți

Crearea unui cont & Verificare

Bitcoin.com.au cere să creați o comandă înainte de a vă înregistra un cont. Acest lucru este destul de diferit de celelalte schimburi Bitcoin din Australia, care vă permit să vă înregistrați un cont pentru a explora interfața cu utilizatorul, diagrame live, monede disponibile de cumpărat și alte caracteristici fără a vă angaja..

Utilizatorii noi și cei care revin trebuie să creeze o comandă, să înregistreze un cont și să verifice identificarea. Am constatat că procesul general este lent, obositor și frustrant de finalizat de fiecare dată când efectuați o achiziție Bitcoin!

În comparație, durează câteva minute de la început până la sfârșit folosind un schimb de criptare, cum ar fi Swyftx și nu este necesară încărcarea documentelor sau realizarea de selfie-uri.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Metode de depunere

Bitcoin.com.au oferă mai multe metode pentru a converti AUD în BTC, care sunt disponibile în mod obișnuit pentru majoritatea australienilor. Metodele de depunere disponibile la bursă sunt:

 • ID de plată: Metoda de plată este acceptată de majoritatea băncilor australiene. Depozitele sunt în general procesate imediat și vor fi creditate instantaneu în contul dvs. BTC Markets și nu există taxe suplimentare.
 • BPAY: Un mod sigur și fiabil de a vă finanța contul. Toate depunerile efectuate prin BPAY, cu toate acestea, poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare pentru ca fondurile să ajungă la BTC Markets. Nu există costuri suplimentare pentru trimiterea de fonduri cu BPAY.
 • POLi: Utilizatorii australieni pot depune fonduri AUD utilizând POLi care se conectează direct la banca dvs. online. Depozitele sunt procesate imediat și cu o limită de până la 1.000 USD pe zi.
 • Bani lichizi: O modalitate alternativă de a cumpăra Bitcoin cu un depozit în numerar la agențiile de presă acceptate sau Australia Post.

Nu există nicio opțiune de a cumpăra Bitcoin cu un card de credit / debit. Dacă aceasta este o metodă de plată preferată, utilizatorul va trebui să utilizeze un schimb global de criptomonede cu această caracteristică.

Taxe de tranzacționare & Limite

Atunci când selectați un schimb de cripte australian, este important să vă asigurați că nu plătiți taxe excesive, deoarece va consuma cantitatea de Bitcoin pe care o primiți. Bitcoin Australia oferă următoarele taxe.

Taxe de tranzacționare

BTC Markets folosește un fStructura tarifelor bazate pe comision de 5% pentru fiecare metodă de depunere. Pentru ziarul de presă (via blueshyft) și metode de plată flexepin, a 2% supliment se aplică la suma de achiziție după adăugarea comisionului. Fiecare tranzacție suportă, de asemenea, GST pentru comision și suma suplimentară.

În comparație cu alte schimburi criptografice, Bitcoin.com.au comisioanele de tranzacționare sunt una dintre cele mai mari din țară și ar trebui evitate. Există o mulțime de alternative mai ieftine la Bitcoin.com.au care oferă taxe și comisioane mai mici. Citiți articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia pentru mai multe informații.

întrebări frecvente

Bitcoin Australia necesită verificarea ID-ului?

Utilizatorii care doresc să cumpere Bitcoin sau Ethereum folosind Bitcoin Australia trebuie să își dovedească identitatea mai întâi, în conformitate cu protocoalele Know-Your-Customer (KYC). Pentru a vă verifica contul, pot fi încărcate următoarele documente:

 • Pasaport international
 • Carte de identitate națională
 • Permis de conducere

Poți cumpăra Bitcoin folosind Super Fund?

Bitcoin Australia le permite australienilor să își folosească Super Fondul (SMSF) pentru a investi în Bitcoin (BTC). Structura de comisioane pe niveluri se va potrivi investitorilor cu valoare netă mare, deoarece comisioanele de tranzacționare se reduc odată cu creșterea volumului.

Poți vinde cripto folosind Bitcoin Australia?

Bitcoin Australia permite utilizatorilor să cumpere și să vândă Bitcoin în numerar în dolari australieni (AUD). Procesul de vânzare a Bitcoin în numerar este similar cu cumpărarea Bitcoin. Când efectuați o comandă, trebuie doar să selectați „vindeți” în loc să cumpărați și introduceți suma BTC pentru a o converti în AUD.

Concluzie

Pentru a încheia Bitcoin Australia recenzie, schimbul oferă o metodă pentru australieni să cumpere Bitcoin folosind o varietate de metode de plată. Procesul de cumpărare, confirmare a plății și verificarea identificării de fiecare dată când efectuați o achiziție este dureros, deoarece nu există date de conectare ale membrilor.

În cele din urmă, comisioanele de tranzacționare fixe de 5% pentru toate metodele de depunere sunt excesive și mai mari decât alte schimburi criptografice australiene pe care le-am analizat până acum.

Vizitați Bitcoin Australia

De asemenea poti fi interesat de:

 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • Cum să cumpărați Ethereum (ETH) în Australia
 • Cele mai bune schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă
 • 7 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar în Australia
 • 5 alternative Coinspot cu taxe de tranzacționare mai mici

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive, cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Bitcoin Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me