bitFlyer este un popular schimb de criptomonede care oferă un serviciu prietenos pentru începători și sigur pentru a cumpăra și vinde Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte altcoins. Schimbul acceptă monedă fiat, cum ar fi euro, yenul japonez și dolarul american, include mai multe caracteristici care se vor potrivi unei game largi de investitori și comercianți deopotrivă.

Vizitați bitFlyer Europe Vizitați bitFlyer Japonia

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul, comisioanele de tranzacționare și multe altele în această revizuire bitFlyer, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

site-ul web bitflyer

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este bitFlyer?

bitFlyer este un platformă de tranzacționare a criptomonedelor și instituție financiară autorizată care operează în mai multe jurisdicții din întreaga lume inclusiv Japonia, Europa și Statele Unite. Bursa a acumulat mii de comercianți și a fost clasată pe locul 1 în 2017 pentru volumul lunar de tranzacționare, cu peste 250 miliarde tranzacționate în Japonia.

bitFlyer continuă să ofere utilizatorilor o platformă sigură și ușoară pentru tranzacționarea celor mai populare criptomonede din lume și este adesea prezentată în publicații online, cum ar fi TechCrunch, The Wall Street Journal și CoinDesk.

bitFlyer Comparat

Funcțiile avansate, o interfață intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe bitFlyer. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

Este sigur BitFlyer?

bitFlyer pare a fi un schimb sigur pentru a cumpăra Bitcoin și alte criptomonede instantaneu. Site-ul web conține o serie de măsuri de securitate pentru a preveni atacurile tehnice. Fondurile clienților stocate într-un portofel bitFlyer sunt securizate prin autentificare în doi factori, tehnologie de stocare a portofelului rece și procese cu mai multe semnături.

Caracteristici bitFlyer & Produse

bitFlyer oferă funcții de clasă mondială pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede utilizând versiunea desktop și a aplicației mobile. Cele mai bune caracteristici ale bitFlyer includ:

 • O interfață de utilizare prietenoasă pentru începători, care se potrivește începătorilor și comercianților cu experiență
 • Funcția „Cumpărați instantaneu” pentru a cumpăra rapid Bitcoin și Ethereum
 • BitFlyer Lightning Exchange pentru comercianții de cripto profesioniști
 • Date și diagrame de piață în timp real pentru a tranzacționa altcoins populare
 • Aplicație de tranzacționare pentru a monitoriza portofoliul și a tranzacționa de oriunde
 • Portofel securizat bitFlyer care a folosit un portofel rece pentru a proteja fondurile utilizatorilor
 • Un program afiliat care vă răsplătește pentru că ați adus mai mulți utilizatori pe platformă
 • Echipă de servicii pentru clienți 24/7, cu suport multilingv

cumpărare instantanee bitflyer

Înregistrarea contului & Logare

La creați un cont cu bitFlyer, procesul este foarte simplu și durează doar câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

Verificare bitFlyer

Pentru a fi eligibil pentru tranzacționare pe bitFlyer, utilizatorii trebuie să fie rezidenți în cadrul regiunile sprijinite din SUA, Japonia sau Europa și finalizați un proces de verificare. Procesul este conform Know Your Customer (KYC), Anti-Spălare de bani (AML) și Combaterea finanțării terorismului (CFT). Aceste activități ajută la descurajarea tranzacțiilor ilicite și la îmbunătățirea securității contului și a portofelului bitFlyer de la activități dăunătoare.

Pentru a finaliza verificarea bitFlyer, trebuie transmise următoarele informații:

 • Scanarea unui pașaport sau a unui card de identificare
 • Dovada adresei
 • Fotografie (selfie)
 • Naţionalitate
 • Număr de telefon

Cum se depun fonduri către bitFlyer

Pentru a depune fonduri într-un cont bitFlyer, utilizatorii pot transferați fonduri utilizând un transfer bancar (SEPA pentru clienții UE). Pentru a începe, urmați acești pași simpli:

 • Conectați-vă la contul bitFlyer
 • Navigați la meniul de sus și faceți clic pe „Finanțarea contului”
 • Selectați o monedă fiat preferată de ex. EUR pentru cetățenii din Europa
 • Introduceți detaliile bancare și codul de caractere unic din 6 cifre
 • Examinați detaliile și faceți clic pe „Confirmați plata”

fonduri de depozit bitflyer

bitFlyer Dashboard

Tabloul de bord bitflyer este fereastra implicită după conectarea la un cont. tabloul de bord este bine așezat și oferă un instantaneu al activelor din portofelul bitFlyer. De asemenea, utilizatorii pot găsi rapid informații despre piață în partea dreaptă, cum ar fi prețul Bitcoin în monedă fiat. Există un meniu de navigare util în stânga, cu legături rapide către alte funcții bitFlyer.

tablou de bord bitflyer

bitFlyer Instant Buy

BitFlyer a lansat o nouă funcție numită „Cumpărare instantanee” care permite utilizatorilor să cumpere instant criptomonede folosind un card de credit și alte metode de plată instantanee. Opțiunea de cumpărare instantanee este foarte potrivită pentru începătorii care caută un modalitate simplă și rapidă de a cumpăra criptomonede cum ar fi Bitcoin sau principalele altcoins folosind versiunea online pentru desktop sau aplicația mobilă bitFlyer.

Pentru a cumpăra cripto instantaneu cu bitFlyer, urmați acești pași simpli:

BitFlyer Lightning Trading

Comercianții de criptomonede vor fi potriviți pentru bursa de fulgere bitFlyer, care oferă un interfață cu utilizatorul prietenoasă pentru începători cu instrumente de tranzacționare, ordine de gestionare a riscurilor și diagrame receptive. Comercianții care știu să citească diagrame cu sfeșnice pot specula pe piață fără a fi nevoie să creeze un alt cont.

În comparație cu cele mai populare schimburi de tranzacționare a criptomonedelor din lume, caracteristicile și instrumentele disponibile cu bitFlyer Lightning sunt foarte simple și potrivite pentru începătorii care doresc să învețe cum să tranzacționeze criptomonede..

fulger bitflyer

Caracteristicile platformei ar putea fi destul de limitate în comparație cu alte burse de tranzacționare avansate, cu toate acestea, bitFlyer Lighting include toate instrumentele de bază. Utilizatorii pot vizualiza o diagramă a prețurilor, istoricul tranzacțiilor, carnetul de comenzi (comenzi recente de cumpărare și vânzare) și pot introduce tranzacții utilizând o limită sau o comandă de piață.

bitFlyer Lightning, de asemenea acceptă integrarea API care va permite utilizatorilor să construiască și să testeze roboți de tranzacționare criptografici. Acest lucru necesită experiență de programare pentru configurare, dar este o caracteristică excelentă, care va atrage anumiți comercianți. Am dori să vedem bitFlyer integrat cu site-uri populare de strategie criptografică automată precum Quadency, Wunderbit Trading și Shrimpy.

Criptomonede acceptate

bitFlyer acceptă toate criptomonedele majore precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) și Monacoin (MONA). Aceste active pot fi tranzacționate contra monedelor fiat, cum ar fi EUR, JPY și USD. Comparativ cu alte burse de tranzacționare, oferta de perechi de criptomonede este limitată doar la monede populare.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI BITFLYER CU ALȚII

Comparați acum!

Aplicația bitFlyer

bitFlyer are o aplicație de tranzacționare mobilă care acceptă atât sisteme de operare mobile iOS, cât și Android. Aplicația bitFlyer Wallet poate fi descărcată de pe Magazin Google Play sau iOS App Store. Utilizatorii aplicației pot cumpăra, tranzacționa și vinde monede digitale în mișcare și în orice moment.

Taxe de tranzacționare

Taxele bitFlyer Europe

Bursa BitFlyer Europe oferă o competiție structură de taxe pentru a cumpăra cripto instantaneu folosind euro și se bazează pe un volum de tranzacții de 30 de zile, așa cum se arată mai jos. Comercianții care cumpără și vând criptomonede pe bursă nu suportă o taxă de tranzacționare.

Sunt fără taxe pentru a depune EUR într-un portofel bitFlyer folosind SEPA. Cu toate acestea, există o mică taxă de tranzacție de 0,30 EUR pentru ≤ 250.000,00 EUR și 10.00 EUR pentru > 250.000,00 EUR pentru a retrage euro înapoi într-un cont bancar care este foarte rezonabil.

Taxe bitFlyer SUA

Structura tarifelor pentru utilizatorii bitFlyer din Statele Unite variază ușor. În general, taxele pentru cumpărarea criptelor sunt competitive față de alte burse din SUA. Sunt fără taxe pentru a depune USD într-un portofel bitFlyer folosind un depozit bancar prin ACH și Fedwire. Există o taxă de retragere de 20 USD folosind Fedwire, care este puțin ridicată pentru începători. Utilizatorii ar trebui să utilizeze ACH pentru a retrage electronic fonduri, deoarece este gratuit.

Taxe bitFlyer Japonia

Taxele de tranzacționare cu bitFlyer Japonia sunt considerate a fi reduse și competitive. Structura taxelor este nivelată, ceea ce înseamnă taxa de tranzacționare se reduce treptat odată cu creșterea volumului de tranzacționare pe baza perioadei anterioare de 30 de zile.

Nu există taxe pentru depunerea și retragerea JPY într-un cont bitFlyer utilizând un transfer bancar prin SBI Sumishin Netbank. Reținem că utilizarea altor metode de plată poate atrage o taxă de tranzacție de până la 330 JPY pentru fiecare depozit.

Securitate & Portofelul bitFlyer

bitFlyer se mândrește cu adoptarea celor mai înalte standarde de securitate pentru a oferi un mediu de tranzacționare în care utilizatorii săi se simt în siguranță făcând tranzacții Bitcoin. Site-ul web include măsuri de securitate, cum ar fi certificate SSL, criptare SHA-2 și firewall-uri pentru aplicații web.

Fondurile utilizatorilor din portofelul bitFlyer sunt păstrate în siguranță cu măsuri de securitate precum:

 • Autentificare cu doi factori (2FA)
 • 80% din active păstrate în portofele de depozitare frigorifică
 • Proces cu mai multe semnături

În timp ce măsurile de securitate sunt în conformitate cu standardele din industrie pentru schimburile de criptare, recomandăm utilizatorilor să își transfere întotdeauna activele pe un portofel extern. Dacă nu aveți un portofel, citiți articolul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin.

Relații Clienți

Site-ul web bitFlyer are o secțiune de asistență cuprinzătoare și secțiune de întrebări frecvente pentru începători, pentru a începe cu bitFlyer. Subiectele de ajutor ale secțiunii de asistență sunt sortate în categorii pentru navigare rapidă sau utilizatorii pot folosi funcția de căutare pentru a găsi o întrebare frecventă.

bitFlyer dispune de un sistem de asistență pentru bilete pentru a solicita asistență, pentru a pune întrebări sau pentru a oferi feedback cu privire la serviciu. Răspunsul prin e-mail a fost rapid (mai puțin de 24 de ore), iar reprezentanții asistenței pentru clienți au fost profesioniști.

bitFlyer Alternatives

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Vizitati site-ul

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Este bitFlyer Legit?

bitFlyer pare a fi un schimb legitim de active cripto licențiat și reglementat în mai multe jurisdicții din întreaga lume, cum ar fi Europa, Japonia și Statele Unite. Schimbul a câștigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume, cu 250 de miliarde de dolari tranzacționați în 2017.

Ce țări acceptă bitFlyer?

bitFlyer UE oferă servicii Europei și rezidenților Spațiului Economic European (SEE). Schimbul operează în prezent în fiecare țară din SEE, cum ar fi: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

Utilizatorii bitFlyer Japonia care fac parte din SEE pot deschide un cont cu bitFlyer EU, totuși vor trebui să creeze un cont nou utilizând o altă adresă de e-mail.

BitFlyer are un program afiliat sau de recomandare?

Programul de afiliere bitFlyer permite utilizatorilor să genereze venituri suplimentare, promovând bitFlyer prietenilor și familiei câștigați recompense de până la 130 €. Pentru a fi eligibili pentru comisioane afiliate, fiecare utilizator recomandat trebuie să finalizeze înregistrarea contului cu bitFlyer și să efectueze tranzacții.

Investitorii americani pot tranzacționa cu bitFlyer?

bitFlyer US este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru clienții din SUA care doresc să cumpere, să tranzacționeze, să stocheze și să vândă Bitcoin și alte active digitale, cum ar fi stablecoins. bitFlyer SUA este o entitate separată de bursa europeană și japoneză, astfel încât utilizatorii din SUA vor trebui să își creeze un cont pe site-ul web bitFlyer SUA. Pentru o listă cu alte Bitcoin & schimburi criptografice în SUA, citiți acest articol.

BitFlyer este disponibil în Australia?

bitFlyer nu are o licență pentru a opera în Australia și pentru a permite achizițiile fiat-to-crypto cu AUD. Clienții din această regiune vor trebui să achiziționeze monede digitale, cum ar fi Bitcoin, utilizând un schimb de cripte australian.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră bitFlyer, schimbul este un platformă de criptomonede ușor de utilizat, ideală atât pentru începători, cât și pentru comercianții avansați. Interfața cu utilizatorul este bine concepută pe versiunile de aplicații desktop și mobile. Este licențiat și reglementat în mai multe regiuni, cum ar fi Europa, Japonia și Statele Unite, ceea ce este foarte important.

Vizitați bitFlyer Europe Vizitați bitFlyer Japonia

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie
 • 8 cele mai bune platforme de tranzacționare a marjelor criptomonede

 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)

Este important să utilizați un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele schimburi de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune criptomonede și de a tranzacționa active digitale.

Vizitați bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me