Găsirea unui schimb global de tranzacționare cu criptomonede ușor de utilizat, sigur și care are o aplicație de tranzacționare mobilă poate fi o sarcină provocatoare. Există mai multe alte considerații, cum ar fi caracteristici, interfață de graficare, perechi de tranzacționare, taxe, securitate și asistență pentru clienți.

Unul dintre principalele schimburi de criptomonede din lume pentru tranzacționarea activelor digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, este schimbul BitMart.

Vizitați Bitmart

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această revizuire Bitmart, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Schimb prietenos cu începătorii cu aplicația de tranzacționare mobilă
 • 90+ perechi de cumpărat și vândut
 • Împrumut de până la 100 de ori pe piața futures
 • Comision de tranzacționare de 0,25% care se reduce odată cu volumul
 • Reducere de 25% la taxe folosind jetonul BMX pentru a plăti
 • Evaluare de 4/5 stele pe baza 62 comentarii
 • Program de afiliere de până la 30% pentru a recompensa utilizatorii noi

 • Comercianții americani au permis

per total

3,9 / 5 Accesați BitMart

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este BitMart?

BitMart este o platformă de schimb de active digitale de vârf, care permite utilizatorilor să cumpere, să tranzacționeze și să vândă criptomonede precum Bitcoin și Ethereum. Schimbul a fost fondat în 2017 și a crescut în popularitate de la lansarea sa cu peste 2 milioane de clienți în întreaga lume. BitMart și-a extins produsele și serviciile oferind servicii de tranzacționare futures, miză și împrumut pentru a câștiga recompense.

site-ul web bitmart

BitMart comparat

Funcțiile avansate, o interfață de utilizator intuitivă și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe BitMArt. Acest tabel de comparație listează schimburi de criptare alternative, cum ar fi BitMart, care oferă funcții de clasă mondială.

Este sigur BitMart?

BitMart pare a fi un schimb de tranzacționare în siguranță cu criptomonede utilizează o serie de măsuri de securitate pentru a proteja informațiile despre personalul clientului și pentru a asigura fondurile stocate pe platformă. Au fost nu s-au raportat hack-uri sau încălcări ale securității pe BitMart de la înființarea sa în 2017, conform cercetărilor noastre.

Caracteristici BitMart & Servicii

BitMart oferă produse și servicii de tranzacționare de ultimă generație către clienții săi. Schimbul este în primul rând un loc de cumpărare, tranzacționare și vânzare de cripto, cu toate acestea, oferă caracteristici atractive, cum ar fi:

 • Platforma de tranzacționare intuitivă și ușor de utilizat, potrivită pentru traderii începători și intermediari
 • Piața spot cu peste 90 de perechi criptografice împotriva jetoanelor BTC, ETH, USDT și BMX
 • Piața futures va tranzacționa cripto cu pârghie de până la 100x
 • Date și diagrame de piață în timp real pentru a tranzacționa altcoins populare
 • Demonstrați tranzacționarea criptelor cu bani virtuali utilizând o piață futures simulată
 • Aplicația BitMart pentru a monitoriza portofoliul și a tranzacționa de oriunde
 • Un portofel sigur care stochează peste 99% din fonduri în portofele reci offline pentru a proteja fondurile utilizatorilor
 • Împrumuturi pentru active digitale, cum ar fi USDC, pentru a câștiga dobânzi criptografice până la 6,25% anualizate
 • BitMart Shooting Star pentru a permite proiectelor blockchain de înaltă calitate să se lanseze eficient
 • Program de recomandare și de afiliere cu recompense de până la 30% pentru recomandări pentru atragerea de noi utilizatori
 • Ghiduri complete de instruire și educație pentru a ajuta comercianții aspiranți la criptomonede

Tranzacționarea criptelor cu BitMart

Interfața cu utilizatorul este unul dintre cele mai importante considerente pe un schimb de criptomonede, cum ar fi BitMart, pentru a tranzacționa criptomonede pe piață sau pe piețele futures.. BitMart oferă o interfață de utilizare prietenoasă cu începătorii pentru tranzacționarea pieței spot criptografice, cu un aspect ușor diferit pentru piețele futures pentru a include opțiuni de levier.

Începătorii care tranzacționează la schimb la fața locului vor fi confortabili cu instrumentele de aranjare și tranzacționare furnizate în cadrul integrării în TradingView pentru a suprapune mai mulți indicatori tehnici, cum ar fi:

 • Medii mobile
 • Stochastici
 • Benzi Bollinger
 • Indicele puterii relative
 • Volum și multe altele.

TradingView este considerat pe scară largă a fi unul dintre cele mai bune pachete de graficare și software pentru a specula pe piețele criptomonede, cu abundența de opțiuni și instrumente pentru comercianții cu diferite niveluri de calificare și stiluri tehnice de tranzacționare.

tranzacționare bitmart

În stânga, perechile de tranzacționare a criptomonedelor sunt organizate sub Bitcoin, Ethereum, USDT și BMX și selectează altcoins. Asta permite navigare și filtrare ușoare pentru a găsi o anumită pereche de criptocurrency de tranzacționat. Există, de asemenea, opțiunea de monede preferate pentru acces rapid.

Pozițiile curente și comenzile în așteptare sunt afișate în partea de jos, cu graficul în mijloc, care poate fi extins la ecran complet. Acesta este un aranjament tipic de graficare cu care comercianții vor fi familiarizați. În dreapta, este poziționat comercianții recenți și carnetul de comenzi, care vor fi utile comercianților profesioniști și avansați de criptomonede.

comanda bitmart

Fereastra de comandă permite comercianților să introducă o poziție utilizând o limită și o comandă de piață. În comparație cu alte schimburi de criptomonede de tranzacționare cu efect de levier, acest lucru este foarte de bază și ar trebui extins pentru a include și alte tipuri de comenzi care asigură o mai bună gestionare a comerțului și control asupra expunerii la risc.

În general, spotul de tranzacționare pe BitMart este simplu și include toate instrumentele de tranzacționare de bază cu câteva opțiuni avansate de cumpărare, tranzacționare și vânzare de active digitale cu încredere. Nu există meniuri sau distrageri complicate și se vor potrivi începătorilor care doresc să tranzacționeze piețele criptografice spot.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI BITMART CU ALȚII

Comparați acum!

Tranzacționare futures cu pârghie

BitMart oferă o interfață de utilizator diferită pentru a permite clienților să tranzacționeze active digitale cu marjă. Cele mai populare perechi de tranzacționare, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și DeFi, pot fi tranzacționate pe BitMart. O caracteristică excelentă a burselor futures este tranzacționarea simulată pentru a practica tranzacționarea criptografică. Utilizatorii pot trece fără probleme de la tranzacționare cu fonduri reale la bani virtuali utilizând o singură interfață cu utilizatorul, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

tranzacționare futures bitmart

Comercianții pot tranzacționa active digitale pe piețele futures cu un multiplicator de marjă de 5, 10, 20, 50 și 100x. Nu există prea multe diferențe între interfețele spot și futures. Am prefera să vedem un mod de tranzacționare începător și avansat similar cu Binance și Digifinex, sau doar să combinăm ambele interfețe utilizator împreună cu o comutare pentru a trece la tranzacționarea în marjă.

Cumpărați cripto folosind BitMart

Clienții își pot completa contul de tranzacționare și cumpărați active digitale direct din bursa BitMart folosind monede fiat USD, EUR și CAD. Această caracteristică este furnizată de furnizorul terț Simplex, care acceptă cardurile de credit / debit Mastercard și VISA. Există o tranzacție minimă de 50 USD și o limită zilnică de 20 000 USD per utilizator, ceea ce este rezonabil pentru începători și investitori cripto intermediari.

bitmart cumpără cripto

Similar cu alți furnizori care acceptă metode de depunere a cardului de credit / debit, taxele pentru cumpărarea cripto cu un card de credit sunt 5% pe tranzacție de 10 USD (oricare dintre acestea este mai mare) ceea ce este puțin ridicat în comparație cu metodele tradiționale de plată.

BitMart oferă, de asemenea, asistență clienților săi pentru a cumpăra cripto folosind carduri Amazon cadou, Apple Pay, transfer bancar și PayPal prin integrarea sa cu alți furnizori de plăți precum MoonPay și Paxful.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Împrumut BitMart & Interes criptografic până la 40%

BitMart s-a alăturat recent pieței pentru a oferi împrumuturi cu sprijin criptografic și conturi de economii cu dobândă mare pentru a câștiga dobânzi pentru activele digitale, care devin din ce în ce mai populare ca alternativă la instituțiile financiare tradiționale, cum ar fi băncile. Oferte de împrumut BitMart rate de dobândă anualizate de până la 40% pentru active digitale și monede stabile, cum ar fi USDC.

împrumuturi bitmart

Programul de împrumut oferit de BitMart îi stimulează pe clienții săi să dețină și să câștige recompense pentru activele criptomonede. Există mai multe opțiuni de împrumut disponibile, cum ar fi 15, 30, 90, 180 și 365 de zile pentru a bloca și acumula dobânzi, indiferent de performanța pieței criptomonede.

rata dobânzii anualizată de 35% pentru activele populare precum Bitcoin, USDT și Ethereum este semnificativ mai mare decât platformele de criptare de renume, precum BlockFi și Nexo.

dobânzi bitmart

Miza BitMart pentru a câștiga recompense

BitMart a lansat un serviciu de miză pentru a câștiga recompense pentru criptomonede precum DASH, QTUM, EUM, BHD și ALGO. Similar cu împrumutarea activelor digitale pentru a primi beneficii cu dobândă ridicată, monedele participative precum ALGO oferă o randament estimat de 15% pe an. Este important să rețineți că recompensele de participare BitMart sunt calculate zilnic și distribuite lunar, astfel încât veniturile estimate pot varia.

miza bitmart

Taxe de tranzacționare

BitMart folosește un model „producător și preluator” pentru a determina comisioane de tranzacționare care încep de la 0,25% respectiv și se reduc odată cu volumul de tranzacționare. Taxa de tranzacționare spot este foarte competitivă, însă este puțin mai mare decât cei mai apropiați concurenți ai săi, precum Binance și KuCoin.

Similar cu aceste schimburi, cum ar fi BitMart, clienții care utilizează simbolul nativ al platformei „BMX” pentru a plăti taxele de tranzacție sunt eligibili pentru o Reducere de 25% la comisioanele de tranzacționare, așa cum se arată mai jos. Acest lucru oferă un stimulent comercianților să folosească jetonul BMX care susține schimbul.

taxe bitmart

Depozit & Taxe de retragere

Pentru a depune fonduri la BitMart, nu există o taxă de tranzacție. Retragerea activelor criptomonede de la bursa de tranzacționare va suporta taxă de rețea blockchain standard care este inevitabil și este ajustat automat în funcție de condițiile pieței.

Taxa de retragere pentru fiecare activ și limite poate fi găsită pe Pagina de taxe BitMart.

Metode de securitate

BitMart utilizează mai multe funcții de securitate pentru a proteja informațiile și fondurile utilizatorilor în siguranță. Potrivit site-ului, sunt implementate metodele de mai jos, care sunt practici comune și standard din industrie pentru un schimb de criptomonede.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina BitMart Security sau contactați echipa.

 • Autentificare 2FA (strat suplimentar de protecție care necesită un cod unic de la un smartphone pentru a efectua acțiuni precum conectarea și retragerea de fonduri)
 • Confirmarea retragerii (confirmarea secundară prin e-mail sau telefon este necesară pentru a retrage fonduri de la bursă)
 • Detectarea adresei IP (adresa IP a utilizatorului este înregistrată, monitorizată și conectată la cont. Dacă este detectată o altă adresă IP, utilizatorul va trebui să confirme autentificarea contului prin e-mail
 • Informații personale criptate (informațiile utilizatorului și detaliile personalului, cum ar fi ID-ul, numerele de telefon, numele și adresa care sunt utilizate pentru KYC sunt criptate și stocate în siguranță. Parolele sunt stocate în formă hash pentru securitate suplimentară
 • Depozitare portofel rece (mai puțin de 0,5% din activul stocat pe BitMart este păstrat pe un portofel fierbinte care este utilizat pentru operațiuni de zi cu zi, cum ar fi retrageri de clienți necesită mai multe semnături de la echipa BitMart pentru a accesa

Relații Clienți & Recenzii

BitMart are o secțiune de întrebări frecvente și o secțiune de ajutor pentru a ajuta începătorii să învețe și să înceapă tranzacționarea activelor criptografice pe bursă. Utilizatorii care nu pot găsi ajutor în ghiduri pot folosi chatul live chat pentru a vorbi cu un personal de asistență pentru clienți.

Conform recenziilor de pe TrustPilot, schimbul de criptomonede BitMart are un Evaluare 4/5 stele bazat pe 62 de comentarii. Comentariile utilizatorului sunt, în general, pozitive, cu feedback excelent cu privire la serviciul clienți și experiența de tranzacționare. Ca și în cazul tuturor feedback-urilor, există câteva comentarii negative, iar utilizatorii ar trebui să le ia în considerare atunci când caută un nou schimb de tranzacționare criptografică.

recenzii bitmart

întrebări frecvente

Cine este echipa BitMart?

Echipa din spatele BitMart are o experiență extinsă cu firme de tehnologie de top, precum Amazon, Accenture, Tencent și Alibaba, potrivit site-ului web. Fondatorii BitMart își propun să accelereze adoptarea criptomonedelor către indivizi din toate părțile globului pentru a aduce un sistem financiar mai bun bazat pe tehnologia blockchain.

Este BitMart Exchange Legit?

BitMart pare a fi un schimb legitim de criptomonede de la lansarea sa în 2017 și a deservit până în prezent peste 2 milioane de clienți din întreaga lume pe platforma sa de tranzacționare.

Unde se află BitMart?

BitMart este o platformă globală de active digitale cu birouri situate în New York, China Mare, Seoul și Hong Kong pentru a sprijini clienții din peste 180 de țări din mai multe jurisdicții de pe glob.

Ce țări acceptă BitMart?

BitMart susține peste 180 de țări din lume, inclusiv Statele Unite, pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto. Nu toate statele din SUA au fost aprobate, cum ar fi Connecticut (CT), Georgia (GA), Hawaii (HI), New Mexico (NM), New York (NY) și Washington (WA). Alte țări cărora li se restricționează tranzacționarea pe BitMart includ:

 • Afganistan
 • China
 • Congo (Brazzaville)
 • Congo (Kinshasa)
 • Cuba
 • Republica Populară Democrată Coreea
 • Eritreea
 • Iran
 • Irak
 • coasta de Fildes
 • Japonia
 • Kârgâzstan
 • Liban
 • Libia
 • Sudul Sudanului
 • Sudan

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră BitMart, bursa este o platformă de tranzacționare criptomonedă de vârf, care oferă clienților din întreaga lume să cumpere, să tranzacționeze și să vândă active digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, folosind un desktop sau o aplicație de tranzacționare mobilă sigură și prietenoasă pentru începători..

Vizitați BitMart

BitMart crypto exchange a lansat noi servicii și produse, cum ar fi împrumuturi și mize, pentru ca utilizatorii săi să câștige recompense, în timp ce tranzacționează și dețin active pe platformă. Comercianții de criptomonedă care caută un nou schimb de tranzacționare Bitcoin ar trebui să ia în considerare utilizarea BitMart.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Bitmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me