BLADE exchange este o nouă platformă interesantă de tranzacționare a marjelor de criptomonede care oferă perechi de criptomonede Bitcoin și Altcoin contracte perpetue care pot fi tranzacționate cu pârghie de până la 150x. Schimbul este susținut de investitori de talie mondială și de încredere, precum Coinbase și SV Înger pentru a crea o platformă de tranzacționare perpetuă dedicată Bitcoin.

Vizitați BLADE

În această revizuire a schimbului BLADE, vom evalua caracteristicile platformei, interfața de tranzacționare, taxele și multe altele pentru a vedea dacă este un schimb de criptare legitim și sigur pe baza experiențelor noastre.

Schimb de lame

Ce este BLADE Exchange?

BLADE este un schimb de criptare care permite utilizatorilor să tranzacționeze contracte perpetue în Bitcoin și Altcoins. Utilizatorii pot tranzacționa cu un pârghie ridicat pe perechi de tranzacționare criptografice de până la 150x cu decontare în Bitcoin (BTC) sau Tether (USDT).

Fondatorii din spatele BLADE se concentrează pe construirea unui nou nivel fundamental pentru piețele criptomonedelor și, în cele din urmă, pe piețele financiare globale. De asemenea, bursa a lansat tranzacționarea criptografică cu taxă zero pentru a atrage comercianții care s-au săturat să plătească comisioane excesive pe alte platforme.

Înscrieți-vă la BLADE folosind recomandarea noastră legătură și primiți o reducere de 10% la comisioanele de tranzacționare timp de 6 luni.

LAMA Comparată

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe BLADE. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Este BLADE Legit & Sigur?

BLADE pare a fi o platformă de tranzacționare legitimă și sigură, având în vedere că este susținută de unul dintre cele mai mari și mai reputate burse din lume, Coinbase. BLADE dispune de protocoale de securitate, cum ar fi portofele cu mai multe semnături, sistem de stocare la rece offline (aerisit) și auditul tuturor retragerilor de către echipa BLADE.

Crearea unui cont & Logare

Pentru a crea un cont pe BLADE:

registru lama

Depunerea de fonduri pe BLADE

BLADE este doar o platformă de tranzacționare a criptomonedelor și acceptă depozite în Bitcoin (BTC) sau USDT. Aceasta înseamnă că noii utilizatori care doresc să tranzacționeze utilizând BLADE vor trebui să facă mai întâi o achiziție a unui activ de criptomonedă folosind un schimb.

Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți un schimb fiat-to-crypto care acceptă depozite de monedă fiat în schimbul criptomonedei.

Pentru a depune fonduri în BLADE:

 • Navigați la ‘Portofel’ link din meniul de navigare din partea de sus
 • Selectați moneda pe care doriți să o depuneți (de exemplu, BTC sau USD)
 • Click pe ‘Depozit’ și înregistrați adresa de portofel afișată
 • Transferați fonduri dintr-un portofel hardware sau un schimb fiat-la-criptă folosind adresa portofelului

depunere lama

Interfața cu utilizatorul

Pentru toți comercianții, de asemenea cinterfața harting este una dintre cele mai importante considerații atunci când selectați un schimb de criptare. Mai ales pentru comercianții care se bazează pe analize tehnice pentru a găsi un avantaj pe piață. Atunci când selectați un schimb de criptomonede, trebuie să vă simțiți confortabil cu interfața de tranzacționare. Trebuie să vă simțiți bine, deoarece aici vă veți petrece cea mai mare parte a timpului!

Când vă conectați prima dată la platforma criptografică BLADE, primul lucru pe care îl veți observa este cum bine așezat și simplu tabloul de bord de tranzacționare este. Nu există meniuri complicate sau distrageri, ci doar o interfață de tranzacționare ușor de utilizat. În dreapta sunt afișate perechile de tranzacționare unde puteți comuta între diferitele monede digitale.

Diagramele BLADE

Nu pare să existe instrumente și indicatori de tranzacționare furnizați cu BLADE. Acestea ar putea fi caracteristici care vor fi adăugate în viitorul apropiat, însă este esențial pentru comercianții de analize tehnice. Nu eram siguri cum să schimbăm și intervalele de timp ale graficului.

În general, am fost destul de dezamăgit cu interfața grafică BLADE pe o evaluare mai profundă. Nu se stabilește bine împotriva celorlalte schimburi de criptomonede mai populare.

Cum să tranzacționați utilizând BLADE

Pentru a intra într-o tranzacție cu BLADE, navigați la ‘Plasați comanda caseta de tranzacționare din stânga ferestrei de tranzacționare. Interfața este destul de simplă de utilizat și oferă mai multe tipuri de comenzi diferite, care includ:

 • Piaţă
 • Limită
 • Comandă de oprire (piață și limită)

Comanda lamei

Pârghia poate fi ajustată folosind un glisor care este poziționat în afara ferestrei comenzii comerciale. Am găsit acest lucru un pic ciudat, așa cum ne-am aștepta în caseta de comenzi comerciale.

BLADE nu are un calculator de levier sau lichidare pentru a estima profitul și pierderea totală a unei tranzacții cu un levier predefinit.

Activele de tranzacționare BLADE

BLADE oferă contracte perpetue care permit traderilor să speculeze dacă prețul unui activ va crește sau va scădea, cu ajutorul pârghiei și fără a fi nevoie să dețineți activul. BLADE oferă contracte perpetue pentru:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • DOGE / USDT

Fiecare pereche de tranzacționare are propriul registru de comenzi, ceea ce înseamnă că pentru un nou schimb, lichiditatea din fiecare portofoliu de comenzi de tranzacționare este în prezent subțire.

perechi de tranzacționare a lamei

BLADE Pârghie

Oferte BLADE 1Pârghie de 50 de ori pe contracte perpetue Bitcoin. Pârghia disponibilă pentru celelalte altcoins este de 50 de ori, ceea ce este destul de ridicat în comparație cu alte platforme de tranzacționare cu derivate de criptomonede. BLADE are un glisor de levier în partea de jos a interfeței de tranzacționare, unde poate fi selectată suma de levier.

De asemenea, schimbul oferă marjă încrucișată ceea ce înseamnă că toate fondurile situate în contul de marjă sunt disponibile pentru tranzacționarea în marjă. Acest lucru permite traderilor să deschidă poziții considerabil mai mari decât în ​​mod normal.

Trebuie să avertizăm că tranzacționarea cu efect de levier poate fi un instrument puternic pentru un comerciant. Îl puteți folosi pentru tavantajul mișcărilor de preț relativ mici pentru a vă face echilibrul să crească mai repede. Funcționează plasând o fracțiune din valoarea totală a tranzacției dvs., iar schimbul oferă restul depozitului pentru a facilita o dimensiune a poziției mult mai mare fără a vă lega capitalul. De asemenea, poate avea efectul opus și poate crește dimensiunea pierderilor.

Taxe BLADE

Taxele de schimb reprezintă un aspect important atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede. Devine și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție și pe o bursă cu pârghie în care plătiți comisioane pe poziții care sunt mult mai mari decât marja dvs..

Taxe de depunere

LAMA o face nu percepe o taxă de depozit.

Taxe de retragere

Retragerile BLADE vor suporta o mică taxă de rețea de .0000.0005 pentru fiecare cerere de retragere Bitcoin. Pentru retragerile Tether, BLADE va ​​percepe ₮ 2,00 pe cerere de retragere Tether pentru a compensa taxele percepute pe blockchain-ul Bitcoin și pe stratul Omni.

Taxe de tranzacționare

Platforma BLADE utilizează un model de producător și de preluare pentru determinarea comisioanelor de tranzacționare, care este același pentru fiecare monedă criptomonedă. În funcție de tipul comenzii plasate, bursa va determina comisionul de tranzacționare care trebuie aplicat. Pe BLADE, taxa de tranzacționare pentru participanți este de 0,075%, în timp ce pentru producători se acordă o reducere mică de 0,025%. Comisionul de tranzacționare este dedus din soldul contului și nu va afecta marja inițială a comenzii.

Taxe BLADE

Pentru a explica diferitele taxe BLADE și când se vor aplica:

 • A producător este cineva care plasează un ordin limită sau un ordin condiționat care merge la carnetul de comenzi și se adaugă la adâncimea pieței, indiferent dacă comerciantul alege să meargă lung sau scurt. Acești comercianți ajută la crearea pieței și, prin urmare, sunt numiți producători.
 • A luat este cineva care plasează comenzi de piață care sunt îndeplinite imediat înainte de a intra în carnetul de comenzi și de a scădea adâncimea pieței prin preluarea comenzilor din carnetul de comenzi.

În general, taxele de tranzacționare BLADE sunt relativ corecte comparativ cu alte burse din industria de tranzacționare a criptomonedelor.

revizuirea lamei

BLADE Security

Platforma BLADE include o serie de funcții de securitate pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate și pentru a proteja fondurile utilizatorilor săi de compromisuri. Accesați site-ul web pentru o listă completă de măsuri și protocoale de atenuare a securității.

Portofel BLADE

BLADE folosește un cvechi sistem de portofel pentru a stoca toate activele digitale ale utilizatorilor și ale platformei. Aceasta înseamnă că sume mari din fondurile clientului sunt stocate într-un portofel hardware offline, fiecare adresă de depozit atribuită utilizatorilor fiind de fapt o adresă portofel rece..

În cazul unui compromis al sistemului, un atacator nu ar avea în continuare acces deplin la toate cheile necesare pentru a fura fonduri. Nicio cheie privată nu este păstrată pe niciun server cloud, ceea ce reduce foarte mult riscurile cibernetice, cum ar fi hackerii.

Retrageri LAMA

Retragerile BLADE sunt auditate de echipa de securitate a bursei pentru a asigura cheile publice m. Acest lucru poate încetini procesul de retragere, cu toate acestea, echipa BLADE pune securitatea mai presus de orice pentru a proteja fondurile utilizatorilor.

BLADE Alternative

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Trebuie să trimit documente KYC pentru a începe tranzacționarea cu BLADE?

Nu există proceduri KYC sau trebuie să încărcați informații despre personal pentru a începe tranzacționarea cu BLADE. Comercianții se pot înscrie și pot începe tranzacționarea perechilor de criptomonede oferite pe bursă în câteva minute.

BLADE are un cont demo sau de tranzacționare pe hârtie?

BLADE nu oferă un cont de tranzacționare demo pentru a permite clienților săi să învețe să tranzacționeze Bitcoin fără a depune fonduri.

BLADE are o aplicație mobilă?

BLADE nu are în prezent o aplicație de telefonie mobilă pentru dispozitive iOS sau Android. Versiunea desktop a site-ului web este prietenoasă cu dispozitivele mobile și intuitivă pe telefoanele inteligente.

Există un program de afiliere?

BLADE oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a se alătura unui program de parteneri afiliați. Stimulentul recompensează utilizatorii cu pâna la 20% din comisioanele de tranzacționare plătite de recomandările lor prin partajarea codului lor unic de afiliat.

Pot cumpăra clienții americani cu BLADE?

Clienților din SUA li se permite să creeze un cont la BLADE și să înceapă să tranzacționeze active digitale cu efect de levier. Schimbul este conform cu reglementările SUA.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră BLADE, platforma de tranzacționare este susținută de unii dintre cei mai cunoscuți și mai de încredere investitori din lume, precum Coinbase, SVAngel și a_Capital. Platforma este concepută pentru a se concentra pe tranzacționarea perpetuă și oferă o serie de perechi criptografice pentru tranzacționare.

interfața de tranzacționare este destul de limitată și nu oferă o mare varietate de instrumente pentru efectuarea oricărei analize a graficelor. Acesta este un dezavantaj major și, în al doilea rând, lipsa volumului zilnic de schimb. Dacă acestea pot fi abordate, atunci ne putem aștepta să auzim despre schimbul BLADE în viitorul apropiat.

Vizitați BLADE

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me