BTC Markets este un schimb de cripte popular în Australia care permite persoanelor fizice să tranzacționeze Bitcoin folosind AUD. Schimbul a fost unul dintre primele schimburi de cripto lansate în Australia în 2013 și utilizat pe scară largă de începători și investitori cu experiență. Citiți articolul nostru despre cele mai bune schimburi Bitcoin din Australia pentru a vedea dacă BTC Markets a făcut top 10.

Vizitați BTC Markets

În această revizuire a piețelor BTC, vom oferi o imagine de ansamblu și o evaluare a experienței noastre folosind schimbul, caracteristicile acestuia, interfața cu utilizatorul, metodele de depunere și taxele de tranzacționare. În timp ce ne propunem să vă oferim întotdeauna informații exacte, vă sugerăm vizitați site-ul lor din când în când în cazul în care apar unele actualizări ulterior.

Ce este piețele BTC?

BTC Markets este o populară platformă australiană de tranzacționare a criptomonedelor, cu sediul în Melbourne, care oferă un schimb de Bitcoin ușor de utilizat, sigur și fiabil pentru începători și investitori profesioniști. Platforma oferă 13 perechi de criptomonede diferite care pot fi tranzacționate folosind un sistem de tranzacționare avansat care se potrivește investitorilor activi.

site-ul piețelor btc

Rezumat rapid

Compararea piețelor BTC

PayID este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe piețele BTC. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede australiene populare, cum ar fi piețele BTC, care permit transferuri bancare folosind PayID pentru tranzacționarea Bitcoin.

Este BTC Markets Safe?

BTC Markets pare a fi un schimb de tranzacționare în condiții de siguranță a criptomonedelor care include mai multe funcții de securitate pentru a păstra în siguranță fondurile clienților săi. Înființată în 2013, nu au fost raportate hackuri de schimb sau furt de fonduri ale clienților. Cu toate acestea, în decembrie 2020, BTC Markets a expus numele și adresa de e-mail a mii de utilizatori într-un e-mail care a rămas nedetectat. Incidentul de securitate a informației a afectat toți comercianții de pe platformă.

Caracteristici & Beneficii

BTC Markets oferă o platformă stabilă și sigură pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto. În plus, platforma de tranzacționare oferă următoarele caracteristici și avantaje:

 • Platforma de tranzacționare intuitivă și ușor de utilizat, potrivită pentru comercianții începători și intermediari
 • Funcție simplă de cumpărare / vânzare pentru a începe rapid cu monedele digitale
 • 20 de altcoins de cumpărat, comercializat și vândut contra AUD sau BTC
 • Date și diagrame de piață în timp real pentru a tranzacționa altcoins populare
 • Instrumente de calculare a costului dolarului pentru tranzacții recurente
 • Tipuri avansate de comenzi, inclusiv stop-limit, profit și timp în vigoare
 • Instrumente de diagramă și analiză tehnică de talie mondială cu Trading View
 • Depuneți AUD utilizând PayID, BPAY și Osko
 • Un portofel sigur care stochează peste 98% din fonduri în portofele reci offline pentru a proteja fondurile utilizatorilor
 • Autentificare cu doi factori pentru a proteja conturile de utilizator
 • Instruire cuprinzătoare, ghiduri educaționale și întrebări frecvente

Crearea unui cont cu piețele BTC

Creați un cont cu BTC Markets, urmați acești pași simpli:

După ce ați creat un cont, conectați-vă la BTC Markets și completați profilul dvs. de utilizator. Aici, vi se va solicita să furnizați detalii personale precum numele complet, adresa rezidențială, data nașterii și numărul de telefon mobil.

Profilul utilizatorului BTC Markets

Verificarea contului

Pentru a efectua o depunere bancară sau o retragere către sau din contul BTC Markets, va trebui mai întâi să finalizați un proces de verificare KYC (Know Your Customer). Aceasta este pentru a vă confirma identitatea pentru a minimiza frauda în conformitate cu legile și reglementările australiene.

Cel mai simplu și mai rapid mod de a finaliza verificarea piețelor BTC este de a trimite un pașaport australian sau un permis de conducere. De asemenea, va trebui să vă verificați adresa actuală de reședință utilizând un document, cum ar fi un extras bancar, o factură de utilități sau un contract de închiriere care să vă arate numele și adresa completă. Pentru a vă verifica contul, faceți clic pe "Cont" în meniul de sus și apoi "Verificarea ID-ului" și finalizați fiecare pas.

Metode de depunere disponibile

BTC Markets Australia le permite utilizatorilor să-și finanțeze contul utilizând următoarele metode de depunere:

 • ID de plată: Metoda de plată este acceptată de majoritatea băncilor australiene. Depozitele sunt în general procesate imediat și vor fi creditate instantaneu în contul dvs. BTC Markets și nu există taxe suplimentare.
 • BPAY: Un mod sigur și fiabil de a vă finanța contul. Toate depunerile efectuate prin BPAY, cu toate acestea, poate dura între 1 și 3 zile lucrătoare pentru ca fondurile să ajungă la BTC Markets. Nu există costuri suplimentare pentru trimiterea de fonduri cu BPAY.

Tranzacționarea criptelor folosind piețele BTC

Bursa este cunoscută pentru sistemul său de tranzacționare special creat, care oferă capitaluri proprii, procesare de tranzacții cu volum mare și sisteme de tranzacționare automate. Include o platformă avansată de tranzacționare a criptomonedelor pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra și vinde active digitale și de a profita de mișcările zilnice de preț.

BTC Markets Trading

Comercianții de pe platformă pot îndrepta sau scurta piața pentru a acoperi volatilitatea prețurilor, oferind utilizatorilor săi flexibilitatea de a-și gestiona riscul de investiții. Diagramele sunt alimentate de TradingView, care este un software de tranzacționare și tranzacționare criptografic bine cunoscut, care prezintă mai multe instrumente, indicatoare și modele de desen.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Pentru a plasa o comandă, utilizați fereastra de comandă care se află sub diagrame. Există mai multe tipuri de comenzi dintre care puteți alege în funcție de strategia de intrare și ieșire.

De exemplu, pentru a cumpăra 1 Bitcoin folosind o comandă de piață:

Comanda BTC Markets

Criptomonede acceptate

BTC Markets acceptă 20 de active digitale care pot fi tranzacționate contra Bitcoin sau dolari australieni (AUD). Criptomonedele disponibile includ Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold și Golem.

btc comercializează monede

Taxe de tranzacționare

BTC Markets folosește un structură a taxelor pe niveluri pentru perechile AUD care variază între 0,10% și 0,85% în funcție de volumul tranzacționat. Taxele de tranzacționare sunt destul de rezonabile numai pentru investitorii cu valoare netă mare. Pentru majoritatea care sunt începători care doresc să facă prima lor achiziție criptografică, taxele sunt rezonabile. Utilizatorii care doresc să maximizeze depozitul ar trebui să ia în considerare o opțiune mai ieftină, cum ar fi Swyftx.

BTC Markets folosește un model de producător și de preluare a pieței pentru comercianții de pe bursă care schimbă activele digitale împotriva unei perechi de criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum și XRP. Tranzacția taxele pentru tranzacționarea criptelor cu piețele BTC sunt de -0,05% și 0,2% respectiv.

Depozit & Taxe de retragere

BTC Markets nu percepe o taxă pentru depunerea AUD sau criptomonedă în schimb sau retragerea AUD din portofel într-un cont bancar australian. Dacă retrageți un activ de criptomonedă, se va percepe o taxă standard pentru tranzacții (miniere) care se bazează pe încărcarea rețelei blockchain pentru moneda specifică.

Este BTC Markets Legit?

BTC Markets pare a fi un schimb legitim de criptomonede bazat pe respectarea strictă a acestuia Legile și reglementările australiene. Platforma de tranzacționare a fost înființată din 2013 și prezintă protocoale stricte Know-Your-Customer (KYC) pentru a reduce riscul activității frauduloase.

Alternative ale piețelor BTC

Următoarele alternative la piețele BTC sunt schimburi de criptomonede de renume în Australia.

întrebări frecvente

Piețele BTC necesită verificarea contului?

Utilizatorii care intenționează să cumpere sau să vândă criptomonede pe piețele BTC vor trebui să își dovedească identitatea mai întâi, în conformitate cu protocoalele Know-Your-Customer (KYC). Pentru a vă verifica contul, pot fi încărcate următoarele documente:

 • Pasaport international
 • Carte de identitate națională
 • Permis de conducere

Piețele BTC au un program de afiliere?

BTC Markets nu pare să ofere un bonus de recomandare pentru invitarea de noi prieteni sau a unui program afiliat.

Pot tranzacționa criptomonedă cu SMSF-ul meu?

BTC Markets le permite australienilor să își folosească Super-Fondul (SMSF) pentru a cumpăra monedă digitală precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și alte criptomonede. Structura tarifară pe niveluri se va potrivi investitorilor să cumpere cripto cu un SMSF în Australia. Este necesară o scrisoare de autoritate din partea super-fondului pentru a da permisiunea de a crea un cont.

Piețele BTC au o aplicație?

BTC Markets nu pare să aibă o aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitivele iOS și Android pentru a le permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede. Site-ul este compatibil cu dispozitivele mobile, însă nu este ideal pentru a plasa, monitoriza sau gestiona poziții live.

Verdictul nostru final

Pentru a încheia BTC Markets Australia recenzie, bursa oferă un schimb complet și sigur de tranzacționare criptografică pentru ca australienii să cumpere și să vândă criptomonede populare. Experiența grafică se simte ca o platformă criptografică profesională, fără meniuri complicate sau distrageri.

Vizitați BTC Markets

Opțiunile disponibile pentru depunerea AUD sunt limitate, iar piețele BTC ar trebui să ia în considerare extinderea pentru a include metode de plată comune pentru a cumpăra Bitcoin folosind un depozit în numerar și POLi. Cu toate acestea, taxele sunt foarte rezonabile pentru persoanele fizice mari sau pentru investitorii SMSF.

De asemenea, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede de cumpărat.

De asemenea poti fi interesat de:

 • 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • Cele mai bune 7 platforme de schimb criptografic (rapid, sigur & Sigur)
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă
 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult
 • 5 alternative Coinspot cu taxe de tranzacționare mai mici

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive, cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați BTC Markets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me