ByBit Review: IMPORTANT – Citiți acest lucru înainte de utilizare

Alegerea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi o sarcină dificilă. Există mai multe considerații, cum ar fi caracteristicile platformei, interfața de graficare, perechile de tranzacționare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

Unul dintre cele mai populare schimburi de criptare cu pârghie din lume este Bybit.com

Vizitați Bybit

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această revizuire Bybit, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • BTC, ETH, EOS și LTC perechi perpetue USDT
 • Pârghie de până la 100 de ori
 • 0,025 – 0,075% comisioane de tranzacționare
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Aplicație Bybit pentru tranzacționare mobilă
 • Evaluare 4.9 bazată pe peste 50.000 de recenzii
 • 30% program de afiliere și recomandare

per total

4.7 / 5 Vizită Bybit

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, vă recomandăm să utilizați un hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede de cumpărat.

Ce este ByBit?

ByBit este o criptomonedă derivată platformă de tranzacționare cu accent pe tranzacționarea cu pârghie cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare BTC / USD și ETH / USD. schimb de instrumente derivate oferă contracte perpetue care urmează prețul spot al criptomonedei, nu activele reale ale criptomonedei.

Cu sediul și sediul central în Singapore, Bybit este o companie bursa de tranzacționare înregistrată în Insulele Virgine Britanice. Platforma sprijină comercianții din întreaga lume, inclusiv America de Nord, Europa, Rusia, Japonia, Coreea de Sud și Asia de Sud-Est. Echipa fondatoare este formată din profesioniști din industria Forex, activități bancare de investiții și adoptatori de blockchain timpurii.

site-ul bybit


Rezumat rapid

Bybit comparat

Funcțiile avansate, o interfață intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Bybit.com. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptare de top, cum ar fi Bybit, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici Bybit

Bybit se diferențiază de bursa tradițională de tranzacționare a criptomonedelor prin furnizarea unui aplatformă de grafică dvanced care permite comercianților săi să participe la tranzacționare cu efect de levier. În afară de a permite cumpărarea și vânzarea utilizând BTC, ETH, EOS, XRP sau USDT ca garanție, Bybit oferă următoarele caracteristici.

Aplicatie mobila

Bybit oferă o aplicație excelentă de tranzacționare mobilă extrem de intuitiv, ușor de utilizat și receptiv pe dispozitivele Android și iOS. Aplicația mobilă include toate caracteristicile de tranzacționare, indicatorii și instrumentele din versiunea web. Comercianții pot plasa rapid și ușor tranzacții, monitoriza pozițiile și verifica soldurile.

aplicație mobilă bybit

Ia profit & Comenzi Stop Loss

Abilitatea de a seta un ordin de preluare a profitului / pierderii utilizând Bybit este o caracteristică excelentă, care nu este disponibilă pe toate platformele de tranzacționare cu efect de levier. Comercianții pot întreține managementul adecvat al riscurilor atunci când planificați o tranzacție și ajustați riscul odată ce poziția este activă, trasând comenzile de limite pe grafic.

Asigurare

ByBit menține o situație neprevăzută numită „Fondul de asigurare”, care scade posibilitatea autodepanare în cazul unei lichidări. În esență, fondul servește pentru a proteja comercianții în cazul în care bursa nu poate lichida o poziție la preț de faliment sau mai bine.

Viteză rapidă de tranzacționare

Faimoasa eroare „Suprasolicitare sistem” de pe BitMEX și timpii de nefuncționare a sistemului sunt o frustrare care duce la pierderea banilor de către comercianți în multe burse de tranzacționare. ByBit menține un focus de timp fără server și este disponibil 99,99% din timp. Motorul de tranzacționare avansat poate procesa 100.000 de tranzacții pe secundă (TSP) permițând executarea comenzilor în timp rapid și evitarea perioadelor de nefuncționare a sistemului.

viteză rapidă de bybit

Este sigură pe Bybit?

Bybit pare a fi o platformă de tranzacționare cu pârghie sigură care oferă măsuri de securitate și proceduri operaționale de tip bancar pentru a se asigura că fondurile clienților sunt păstrate în siguranță. De asemenea, schimbul nu a mai fost niciodată piratat sau compromis pe baza cercetărilor noastre. Depozitarea portofelului rece offline, procesul de retragere cu mai multe semnături și autentificare cu doi factori sunt exemple de măsuri de siguranță în vigoare.

Este ByBit Legit?

Bybit este un schimb legitim de tranzacționare criptografică operat de Bybit Fintech Limited. Compania are sediul în Singapore și înregistrat în Insulele Virgine Britanice. Schimbul criptografic nu este reglementat în prezent în nicio țară și, prin urmare, utilizatorii nu solicită KYC să tranzacționeze pe Bybit.

Interfața cu utilizatorul

Pentru comercianții de criptomonede înțelepți, interfața grafică este unul dintre cele mai importante considerente. Dacă sunteți familiarizat cu tranzacționarea pe BitMEX sau Binance, utilizatorii vor iubi interfața de graficare pe bybit, care este mult mai avansată și încărcată cu instrumente și caracteristici excelente de analiză tehnică..

Când vă conectați prima dată la Bybit, veți vedea că Interfața de tranzacționare Bybit este extrem de bine structurată, ușor vizual, cu funcții avansate. Bara de sus este statică și oferă o modalitate ușoară de a reveni la fereastra „Tranzacționare”, verificați „Activ” și un meniu derulant „Mai multe” care oferă linkuri către o serie de ghiduri și întrebări frecvente.

interfață de bybit

Pentru comercianții de sezon, veți observa că graficele sunt de la TradingView, care sunt renumite pentru diagrame netede, intuitive și curate. Comercianții vor putea utiliza instrumente și indicatori de tranzacționare avansați pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul. Diagramele TradingView oferă o gamă largă de intervale de timp și instrumente pentru a trasa linii de tendință, pentru a adăuga indicatori și modele de diagrame pentru a realiza perfect o tranzacție.

bybit-order-book-1

Bybit oferă o suită extinsă de indicatori grafic care pot fi adăugați fiecărei diagrame, cum ar fi medii mobile simple, indicele de forță relativă (RSI), Ichimoku, benzi Bollinger, interval mediu real, MACD, volum, stochastice și multe altele…

În comparație cu alte schimburi, interfața grafică și instrumentele oferite cu Bybit sunt excepționale și ca niciun alt schimb. Dacă sunteți un comerciant de analize tehnice, atunci veți fi mulțumit de experiența grafică lină pe Bybit.

Comenzi avansate

ByBit oferă un sistem avansat de comandă care permite comercianților să creeze profit și să oprească pierderile dintr-un singur clic din fereastra de confirmare a comenzii cu mai multe tipuri de comenzi și timp în vigoare. Aceasta este o caracteristică excelentă în sine. Nu este nevoie să introduceți manual comenzi pentru stop loss și să obțineți profit și se va afișa o fereastră pentru a solicita ținte comerciale înainte de executarea unei comenzi.

Tcomenzile de profit sunt declanșate în mod implicit ca o comandă de piață și a taxă de achiziție este aplicat.

ordinea condițională bybit

comenzile disponibile includ „comandă limită”, „comandă de piață” și „comandă condiționată” cu care majoritatea comercianților vor fi familiarizați. Sistemul de comenzi ByBit oferă o mai mare flexibilitate și control utilizând declanșatoare bazate pe preț pentru a permite o gestionare adecvată a riscurilor. Există, de asemenea, opțiunea de a controla durata fiecărei comenzi utilizând următoarele criterii:

Trecând cu mouse-ul peste fiecare dintre aceste opțiuni va apărea o scurtă descriere a modului de utilizare a opțiunii sau puteți accesa întrebările frecvente care au ghiduri detaliate de urmat.

Mecanismul de preț dublu

Folosește ByBit mecanism de preț dublu pentru a asigura un mediu de tranzacționare echitabil pentru utilizatorii săi și pentru a preveni manipularea prețurilor. În cazul în care majoritatea burselor vor utiliza „Ultimul preț tranzacționat” ca factor declanșator pentru lichidare, Bybit, pe de altă parte, folosește „Prețul de marcă”. Altfel denumit „Prețul global al indicelui spot” ca factor declanșator al lichidării.

ByBit Dual Price Mechanism poate crește protecția împotriva lichidărilor dăunătoare și înseamnă că este mai dificil pentru cei care încearcă să manipuleze piața cu un beneficiu redus. Acesta este un alt avantaj al utilizării ByBit, unde comercianții cripto au o protecție mai mare împotriva manipulării prețurilor.

Metode de depunere

Bybit nu acceptă metodele de depunere a monedei fiduciare utilizând un transfer bancar sau un card de credit. Este doar un schimb de criptomonede care acceptă depozite Bitcoin (BTC). Utilizatorii noi vor trebui să efectueze o achiziție Bitcoin utilizând un schimb de criptare de renume care acceptă metode de depunere folosind monedă fiat (de ex. USD) în schimbul Bitcoin.

Taxe de tranzacționare

Taxele de tranzacționare pe biți sunt competitive în comparație cu alte burse din industria de tranzacționare a criptomonedelor și se bazează pe un structura de taxe a producătorului de piață și a beneficiarului. În funcție de tipul de comandă plasată (adică piață sau comandă limită), Bybit taxele sunt de -0,025% sau 0,075%.

Pentru a explica diferitele comisioane de tranzacționare Bybit și când se vor aplica:

 • A piaţă producător este cineva care plasează un ordin limită sau un declanșator condiționat care merge la carnetul de comenzi și se adaugă la adâncimea pieței, indiferent dacă comerciantul alege să meargă lung sau scurt. Acești comercianți ajută la crearea pieței și, prin urmare, sunt numiți factori de piață.
 • A piaţă luat este cineva care plasează comenzi pe piață care sunt îndeplinite imediat înainte de a intra în carnetul de comenzi și de a scădea adâncimea pieței prin preluarea comenzilor din carnetul de comenzi.

Depozit & Taxe de retragere

Bybit nu percepe o taxă pentru depunerea criptomonedei la bursă. Există o taxă minimă de rețea Bitcoin percepută pentru retragerea de fonduri de pe Bybit, care este determinată de încărcarea rețelei blockchain, care este de obicei în jurul valorii de 0,0005 BTC.

Fondul de asigurări ByBit

Pentru a atenua riscul inerent reprezentat de deficiențe în decontarea contractului futures Bybit, ByBit menține un fond de urgență care scade posibilitatea auto-reducerii efectului în cazul unei lichidări. În esență, fondul servește pentru a proteja comercianții în cazul în care ByBit nu poate lichida o poziție la preț de faliment sau mai bine.

În acest caz, asigurarea ByBit va utiliza soldul pentru a acoperi deficitul. Pentru a-i asigura pe comercianții ByBit, bursa arată soldul actual al fondului, precum și toate intrările & ieșiri pe site-ul lor web. Oricine îl poate vizualiza oricând, asigurând un sistem foarte transparent.

Asigurări reciproce

Bybit a introdus o funcție de asigurare reciprocă, care este un instrument de gestionare a riscurilor la dispoziția utilizatorilor săi acoperirea împotriva mișcărilor nefavorabile ale pieței. Dacă un utilizator se confruntă cu o pierdere a poziției sale de asigurat (în perioada efectivă a asigurării), utilizatorul va primi o plată din contul de asigurare reciprocă.

asigurare reciprocă pe biți

Utilizatorii care prevăd o creștere a volatilității pieței pot opta pentru încheierea unei asigurări în loc de o comandă tradițională de stop loss pe pozițiile lungi și scurte. Asigurarea va dura o perioadă de timp prestabilită de 2 ore, 12 ore sau 48 de ore.

Fiecare tranzacție va suporta o primă pentru protecție care este creditată la Fondul de asigurare reciprocă Bybit. Tranzacțiile care sunt protejate de asigurare vor fi compensate dacă piața se deplasează împotriva poziției dvs..

Testnet / Demo Trading

Bybit oferă o rețea de testare pentru utilizatorii care ar dori tranzacționare demo fără a face un depozit. Funcționează ca un cont virtual al platformei pentru a practica tranzacționarea criptelor cu bani falsi care urmează prețul spot Bitcoin live. Utilizatorii pot accesa contul demonstrativ Bybit la testnet.bybit.com și pot face clic pe „Înregistrați” în partea dreaptă sus a paginii.

Tot ce aveți nevoie este o adresă de e-mail și un număr de telefon. Înainte de a putea efectua o tranzacție, va trebui să obțineți monede testnet Bitcoin de la un robinet. Vă sugerăm să urmați acest lucru ghid pentru a începe, deoarece nu este cel mai simplu proces!

bybit testnet

Afiliat & Program de recomandare

Bybit oferă un program de afiliere și un sistem de recomandare care recompensează utilizatorii noi care se înscriu folosind un cod de recomandare. Plata este 30% de comisioane colectate pentru toate tranzacțiile efectuate pe durata de viață a conturilor pe care le-ați trimis. Codul unic de recomandare poate fi partajat cu familia sau prietenii care doresc să înceapă tranzacționarea pentru a obține un venit pasiv.

Competiții

Comercianții cu experiență pot participa la competițiile ByBit. Competițiile de tranzacționare criptografice nu sunt niciodată văzute în industrie și o propunere atractivă pentru a vă alătura bursei. Utilizatorii ByBit se pot înregistra la începeți să tranzacționați în competiții comerciale de talie mondială să te amesteci cu cei mai buni comercianți de criptomonede din lume, într-un mediu sigur și prietenos.

Concurența globală anterioară a lui Bybit a fost numită BTC Brawl, care a inclus premii uriașe, inclusiv până la 100 în Bitcoin care vor fi oferite. Pe măsură ce Bybit își continuă creșterea accelerată, competițiile și jocurile vor crește doar ca mărime și premii BTC.

Bybit vs. BitMEX

Ambele burse concurează în spațiul de tranzacționare a instrumentelor financiare derivate Bitcoin și sunt adesea comparate între ele. Există asemănări între cele două schimburi, însă ne vom concentra asupra principalelor diferențe. BitMEX are un volum zilnic mult mai mare cu care să se laude și să comande mai mulți utilizatori semnificativi și are o reputație stabilită pe piață. Are probleme cu supraîncărcarea serverului care pot fi cu adevărat frustrante.

Mai mult, sunt introduse caracteristici noi și inovații limitate pentru a menține comercianții interesați. Citiți recenzia noastră completă despre platformele de tranzacționare cu efect de levier cripto aici. Pe de altă parte, Bybit este o platformă relativ nouă, care are peste 100.000 de traderi într-un timp scurt. Bybit oferă caracteristici unice care sunt foarte atractive, cum ar fi concurenții de tranzacționare, controlul manipulării prețurilor, viteza de tranzacționare rapidă și latența redusă, fondul de asigurare și pârghie de până la 100 de ori pe contractele Etherium.

Bybit vs. Binance

Binance are o pondere mare în industria de tranzacționare a criptomonedelor, care se concentrează pe produse și servicii inovatoare de tranzacționare a criptomonedelor. Binance a introdus recent tranzacționarea marjelor și futures la bursa sa pentru a concura cu Bybit. Binance oferă o selecție largă de altcoins și stablecoins pentru tranzacționare, unde Bybit acceptă doar depozite Bitcoin.

Bybit a fost conceput special pentru ca comercianții profesioniști să utilizeze contracte de marjă de până la 100 de ori. Deocamdată, Bybit este un câștigător clar atunci când compară produsele derivate. Deși, ne așteptăm ca concurența să crească în viitorul apropiat, deoarece Binance continuă să inoveze și să introducă noi experiențe de tranzacționare și produse pentru a atrage noi utilizatori.

Bybit vs. Deribit

Deribit este o platformă de tranzacționare populară care permite tranzacționarea la termen sau a opțiunilor Bitcoin de marjă de până la 100x. Platforma a înregistrat o creștere a volumului de tranzacționare și s-a extins recent pentru a include Bitcoin și Ethereum futures care pot fi tranzacționate cu pârghie. În comparație cu Bybit, care oferă, de asemenea, utilizatorilor să tranzacționeze EOS și Ripple XRP.

În ceea ce privește interfața de tranzacționare, platforma Deribit este destul de simplă și similară cu BitMEX. Are toate funcțiile de care aveți nevoie, însă se simte puțin datat și ar putea folosi o actualizare. Interfața de tranzacționare Bybit se simte mult mai receptivă, mai rapidă și o experiență de tranzacționare mai bună.

Taxele de derivare sunt similare cu Bybit, deci nu există nimic care să separe cele două platforme de tranzacționare criptografice. Cu toate acestea, lipsa competițiilor de tranzacționare și a promoțiilor pe Deribit cu o interfață datată face din Bybit o opțiune puțin mai bună pentru comercianții de cripto profesioniști.

Bybit vs. PrimeXBT

Prime XBT este un popular schimb de tranzacționare criptomonedă bazat pe Bitcoin, care permite specularea cu produse financiare tradiționale. Comercianții sunt capabili să tranzacționeze un spectru larg de piețe, inclusiv Forex (FX), criptomonede, mărfuri și indici folosind Bitcoin ca garanție – ceva ce Bybit sau multe alte schimburi de criptomonede oferă astăzi. Cea mai vândută caracteristică a PrimeXBT, care oferă flexibilitate comercianților profesioniști pentru a tranzacționa mai multe clase de active și a profita în continuare în Bitcoin.

Interfața de tranzacționare între Bybit și PrimeXBT este destul de diferită. Diagramele de pe Bybit sunt furnizate de Tradingview, care sunt cunoscute pentru diagrame curate și receptive. În comparație, PrimeXBT și-au dezvoltat propria platformă de tranzacționare care nu dezamăgește.

Sunt incluse toate instrumentele și indicatorii de analiză tehnică, ceea ce este minunat. Nu există mult pentru a separa cele două interfețe de tranzacționare, în afară de preferințele personale.

schimb de biți

ByBit Security

Bybit include mai multe funcții de securitate pentru a proteja fondurile și informațiile utilizatorilor de pe site. Nu au existat piraterii grave sau furturi de fonduri pe Bybit care să poată fi atribuite următoarelor măsuri de securitate.

Securitate portofel

Bybit este construit pe sistemul de portofel rece ierarhic determinist din industrie pentru a stoca toate activele digitale ale utilizatorilor și ale platformei. Sume mari din fondurile clientului sunt stocate într-un portofel hardware offline, cu fiecare adresă de depozit atribuită utilizatorilor adresa portofelului rece. În cazul unui compromis al sistemului, un atacator nu ar avea în continuare acces deplin la toate cheile necesare pentru a fura fonduri. Nicio cheie privată nu este păstrată pe niciun server cloud, ceea ce reduce foarte mult riscurile cibernetice, cum ar fi hackerii.

Retrageri cu mai multe semnături

Retragerile ByBit necesită un proces cu mai multe semnături. Dacă cheile publice nu se potrivesc, sistemul este oprit imediat și tranzacționarea este oprită. Deși retragerile offline pot fi un proces mai lent, echipa ByBit pune securitatea mai presus de orice și totuși permite retragerile de 3 ori pe zi.

Autentificare cu doi factori

Cealaltă măsură de securitate semnificativă este Autentificare cu doi factori. Cu toate acestea, acest lucru este opțional, recomandat pentru toți comercianții care utilizează ByBit. Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt obligați să folosească o parolă ȘI un telefon mobil înregistrat pentru a autentifica contul la conectare și pentru a retrage fonduri de la bursă.

Recenzii ByBit & Relații Clienți

Un lucru care iese în evidență este suita extinsă de ghiduri și articole din secțiunea Întrebări frecvente despre Bybit, care acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi:

 • Începători Î&A
 • Noțiuni introductive pe ByBit
 • Depozit & Retragere
 • Marja & Pârghie
 • Profit & Pierderi
 • Lichidare

Dacă nu găsiți răspunsul la o întrebare aici sau în blogul Bybit, utilizatorii pot contacta direct echipa de asistență pentru clienți utilizând botul de chat live zendesk. Botul de chat este disponibil 24/7 în mai multe limbi.

Alte mijloace de comunicare cu echipa de asistență pentru clienți includ canalele de e-mail și social media. Feedback-ul pe profilurile de pe rețelele sociale de pe Twitter și Telegram este pozitiv pe Bybit.

întrebări frecvente

Bybit are o aplicație mobilă?

Bybit.com are o aplicație de tranzacționare mobilă pentru Android și iOS smartphone-uri care pot fi descărcate din Play Store și, respectiv, din Apple Store. Aplicația Bybit a fost descărcată de peste 50.000 de ori, cu 4,6 stele pe baza a 912 recenzii.

Pot pierde mai mult decât depozitul meu inițial pe Bybit?

Bybit are un back-end de lichidare avansat fond de asigurare pentru a împiedica un comerciant să piardă mai mult decât marja inițială. Un comerciant nu ar suferi pierderi dincolo de marja inițială pe care a plasat-o pe o poziție.

Ce țări acceptă Bybit?

Bybit este un serviciu de criptocurrency pentru clienți din întreaga lume, cu suport de traducere pentru engleză, chineză simplificată și tradițională, coreeană și japoneză. Există o serie de țări cărora li se interzice tranzacționarea criptomonedelor pe Bybit din motive de reglementare, cum ar fi:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Crimeea
 • Sevastopol
 • Iran
 • Siria
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Singapore
 • Statele Unite

Comercianților din Statele Unite (SUA) nu li se permite să utilizeze Bybit din cauza reglementărilor stricte care nu intră sub controlul Bybit. Locuitorii vor trebui să găsească un schimb adecvat în SUA pentru a tranzacționa cripto cu pârghie.

Concluzie

Pentru a încheia analiza Bybit, schimbul este un schimb de criptomonede fiabil, sigur și robust acest lucru este potrivit pentru comercianții începători și experimentați care ar dori să speculeze cu privire la monedele digitale cu marjă mare.

Vizitați Bybit

Bybit.com a combinat cu succes cele mai bune criptomonede și piețele financiare tradiționale cu un schimb ușor de utilizat. Pentru comercianții care sunt confortabili cu tranzacționarea cu pârghie și doresc o platformă de tranzacționare cu instrumente derivate de vârf, cu funcții și instrumente inovatoare, ByBit este o alegere excelentă.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Cele mai bune schimburi Fiat-la-criptă din lume
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map