Găsirea unui schimb de încredere, de încredere și sigur pentru a cumpăra Bitcoin și alte active digitale poate fi o sarcină provocatoare cu atât de multe opțiuni astăzi.

Una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare din lume, cu peste 35 de milioane de utilizatori verificați, acceptată în peste 100 de țări și înregistrată în volum total tranzacționat de 320 miliarde este Coinbase.

Vizitați Coinbase

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire Coinbase, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

 • Cea mai populară platformă Bitcoin din SUA
 • Coinbase Pro pe locul 2 pentru trafic, volum de tranzacționare și lichiditate
 • Disponibil utilizatorilor din peste 100 de țări din întreaga lume
 • O mare varietate de metode de depunere și plăți
 • Suportă 46 de monede și monede fiat majore
 • Portofel online sigur și stabil pentru stocarea fondurilor

per total

4.7 / 5 Vizitați Coinbase

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X la cumpărarea criptomonedelor. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin pentru mai multe informații.

Ce este Coinbase?

Coinbase este un brokeraj valutar digital care a fost fondat în 2012 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam. Platforma oferă servicii financiare legitime în spațiul blockchain și este susținută de și de încredere și investitori lideri mondiali.

site-ul coinbase

Coinbase a revoluționat mediul valutar digital oferind un platformă simplă și ușor de utilizat pentru ca persoanele și instituțiile să cumpere, să tranzacționeze, să stocheze și să vândă active digitale precum Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin și mulți alții. Este un schimb foarte apreciat, cu protecție de asigurare, care este acceptat la nivel mondial și suport pentru active populare de criptomonede.

statistici coinbase

Cu sediul central în San Francisco, California, Coinbase este în prezent cea mai mare platformă de tranzacționare a criptomonedelor din SUA în volum și și-a extins operațiunile în 100 de țări precum Canada, Regatul Unit, Coreea de Sud, Hong Kong, Australia, Noua Zeelandă și Singapore.

CÂŞTIGA 132 USD Cu coinbase pentru învățare!

Faceți clic aici acum

Este sigur Coinbase?

Coinbase este unul dintre cele mai sigure locuri de cumpărare și stocare a activelor digitale folosind portofelul lor online. Schimbul oferă măsuri de securitate „bancare” pentru a se asigura că fondurile clienților și informațiile personale sunt păstrate în siguranță în orice moment. Pe baza cercetărilor noastre, au existat fără hackuri sau compromisuri raportate a sistemelor de securitate și a portofelelor web rezultând în orice pierdere de fonduri din cauza activității infracționale.

Măsurile de securitate Coinbase includ:

 • 98% stocare la rece a tuturor fondurilor clienților
 • Bitcoin este situat în seifuri și seifuri din întreaga lume
 • Autentificare cu doi factori (2FA) pe toate conturile
 • Portofelele (și cheile private) sunt stocate utilizând criptarea AES-256.
 • Cultură de securitate puternică și procese de organizare

Caracteristici & Servicii

Ușurință în utilizare

Spre deosebire de alte platforme de tranzacționare a criptomonedelor, Coinbase a fost conceput pentru începători și introduceți-le în monede digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. Procesul de înscriere, verificare și conectare la plată durează doar câteva minute. Clienții pot folosi apoi o interfață de utilizator extrem de intuitivă și elegantă în aplicația de tranzacționare online și mobilă pentru a cumpăra criptomonede.

Optiuni de plata

Coinbase este o platformă de tranzacționare populară datorită disponibilitate la nivel mondial, suport pentru mai multe monede fiduciare și o mare varietate de modalități de transfer de fonduri la un cont. Platforma oferă acces persoanelor fizice pentru a intra pe piața criptomonedelor folosind moneda locală prin transfer bancar, plăți SEPA, transfer bancar și carduri de credit / debit.

Criptomonede oferite

Coinbase acceptă 46 de monede digitale pe platforma sa să cumpere, să tranzacționeze și să vândă. În comparație cu alte platforme de top, cum ar fi eToro, numărul activelor disponibile este dublu. Utilizatorii de pe platforma Coinbase pot tranzacționa monede cunoscute precum BBTC, ETH, ATOM, XRP, LTC, BCH, DAI, EOS, LINK, XLM și multe altele.

Protecția asigurărilor & Portofel securizat

Coinbase folosește un sistem de stocare a portofelelor reci și calde pentru a-și asigura fondurile clientului. Cel puțin 98% din fondurile valutare digitale ale clienților sunt stocate pe portofele reci. Aceasta înseamnă că mai puțin de 2% din fondurile utilizatorului sunt deținute pe portofele fierbinți pentru a oferi lichiditate pe platformă. Coinbase Insurance acoperă numărul de fonduri stocate în portofelele fierbinți și va plăti către acoperi costul fondurilor pierdute ar trebui să trebuia să apară o cuprindere sau încălcare a sistemelor de securitate.

Câștigă Coinbase

Utilizatorii pot câștiga venituri suplimentare plătite în criptomonedă aflând despre proiectele blockchain oferite pe platformă. Este o modalitate ușoară și distractivă pentru începători de a câștiga bani gratuit, implicându-se în spațiu și educându-se despre tranzacționarea criptomonedelor și a activelor digitale, cum ar fi BAND, MKR, COMP, XLM, ALGO, XTZ, DAI și altele..

cum funcționează câștigul coinbase

Coinbase comparat

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață intuitivă a utilizatorului, capacitatea de a câștiga cripto gratuit și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Coinbase. Acest tabel de comparație listează schimburi de cripte alternative, cum ar fi Coinbase pentru cumpărarea Bitcoin & criptomonedă.

Înregistrare, Autentificare & Verificarea contului

Pentru a cumpăra, vinde, trimite și primi criptomonede utilizând Coinbase.com, utilizatorii vor trebui să își verifice identitatea și să adauge un cont bancar utilizând site-ul desktop sau aplicația mobilă. Clienții trebuie să fie cel puțin 18 ani sau mai mult. Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont Coinbase sau a unui portofel.

contul coinbase

Utilizatorii vor fi rugați să furnizeze o adresă de e-mail validă, un număr de telefon mobil, detalii personale, Guvern sau act de identitate eliberat de stat, permis de conducere, pașaport sau card de pașaport și conectați o metodă de plată. Coinbase va continua să verifice e-mailul furnizat, numărul de telefon pentru a finaliza procesul. Procesul de verificare a ID-ului durează de obicei mai puțin de 24 de ore pentru a fi finalizat după ce documentele au fost încărcate corect.

Legate de: Kraken vs. Comparație Gemeni: Care schimb de cripto este mai bun pentru începători?

Metode de plata

Coinbase acceptă mai multe opțiuni de plată pentru clienții săi din întreaga lume. Cea mai populară metodă de cumpărare a criptomonedelor este utilizarea unui card de debit sau a unui transfer bancar. Opțiunile de depunere, retragere, cumpărare și vânzare variază în funcție de fiecare țară acceptată. Opțiunile de depozit includ:

 • Transferuri de cont bancar
 • Plăți SEPA
 • Transferuri bancare
 • Card de debit
 • Plăți mai rapide
 • Card securizat 3D
 • PayPal

Pentru investiții mari, utilizarea unei bănci sau transfer bancar este cea mai bună modalitate de a cumpăra criptomonede, care pot dura între 1 și 3 zile pentru a fi procesate în funcție de bancă. Utilizatorii care doresc să facă o achiziție mai mică și instantanee și preferă convivența pot folosi un card de debit. Viteza medie a fiecărei opțiuni de plată este un aspect important și sunt enumerate mai jos.

Țări acceptate

Coinbase oferă serviciile sale financiare peste 100 de țări la nivel global inclusiv America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Australia, Noua Zeelandă și Africa. Cetățenii din întreaga lume pot folosi schimbul și brokerul pentru a cumpăra, tranzacționa, stoca, câștiga și vinde criptomonede. Lista țărilor acceptate poate fi găsită pe Pagina țării Coinbase.

țări acceptate de coinbase

Disponibil Fiat & Activele criptomonedelor

Coinbase permite utilizatorilor de pe platformă să cumpere & vinde active digitale prin sprijinirea șapte valute fiat precum USD, GBP, EUR, CAD, SGD, NZD și AUD. Monedele tradiționale pot fi depuse în bursă folosind o varietate de metode de plată pentru fiecare țară.

Odată ce fondurile au ajuns în portofelul Coinbase, utilizatorii pot vizualiza prețurile live ale activelor criptomonede înainte de a cumpăra. schimbul suportă 46 de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, precum și jetoane DeFi populare precum Yearn Finance. Bursa adaugă în mod regulat noi active criptografice la platforma sa de tranzacționare, care sunt anunțate prin intermediul canalelor de socializare ale Blogul Coinbase.

criptomoneda acceptată de coinbase

Utilizatorul ar trebui să fie conștient de faptul că volumul de tranzacționare în portofoliul de comenzi poate varia în funcție de fiecare țară, ceea ce poate duce la comisioane de spread mai mari pentru perechile de tranzacționare cu lichiditate redusă. Pentru o listă completă a criptomonedelor și jetoanelor acceptate de Coinbase, vizitați site-ul web.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI COINBAZA CU ALȚII

Comparați acum!

Interfață utilizator Coinbase

Coinbase a fost conceput pentru începători să înceapă cu monede digitale precum Bitcoin, Ethereum și XRP. Tabloul de bord este prezentat într-un mod care este ușor de utilizat, elegant și simplu. Bara de navigare din stânga oferă legături rapide către principalele caracteristici și opțiuni Pagina de pornire poate fi personalizată pentru a afișa monedele preferate pe o listă de urmărire pentru a monitoriza rapid prețurile.

lista de urmărire coinbase

O diagramă de preț de bază arată valoarea activului care este reprezentat ca un grafic liniar și durata poate fi modificată între perioadele zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Nu există un sistem complicat de graficare, cărți de comenzi, istoricul tranzacțiilor și profiluri de volum pe care un schimb avansat de tranzacționare a criptomonedelor le-ar arăta în mod normal.

Utilizatorii pot face clic pe activ pentru a vizualiza un grafic mai mare cu informații despre prețuri, cum ar fi capitalizarea generală a pieței, volumul recent de tranzacționare în perioada precedentă de 24 de ore, oferta circulantă, popularitatea sa în rândul altor investitori pe Coinbase și timpul estimat de păstrare. O caracteristică excelentă este grafic sentiment care arată activitatea de tranzacționare a altor utilizatori la schimb.

coinbase cumpăra bitcoin

Aceste informații pot fi utile pentru începători pentru a vedea dacă alți comercianți adaugă la pozițiile lor de cumpărare sau de vânzare în ultimele 24 de ore. De asemenea, valoarea sentimentului poate oferi o perspectivă pentru comercianții avansați pentru a contracara tendințele comerciale atunci când participanții la piață au supracumpărat piața (adică FOMO).

Cumpărare & Se vinde

Adiacent graficului de prețuri, fereastra de introducere a comenzii are două opțiuni de cumpărare și vânzare pentru moneda selectată. Utilizatorii pot selecta frecvența tranzacției, care poate fi una de cumpărare (sau de vânzare) sau comandă recurentă. Comenzile periodice de cumpărare sunt a o modalitate excelentă pentru începători de a începe cu o cantitate mică și de a-și construi o poziție în timp în timp ce eliminați stresul de a privi prețul în fiecare zi.

cum să cumperi bitcoin folosind coinbase

Utilizatorii pot introduce suma de monedă fiduciară pe care să o cheltuiască, să revizuiască comanda și să procedeze la plasarea unei comenzi de cumpărare / vânzare cu contul bancar conectat, cardul de debit sau alt tip de plată conectat la cont.

Taxe Coinbase

Taxele Coinbase sunt complicate de înțeles, deoarece depinde de locația utilizatorului, de produsul de tranzacționare și de tipul de plată. În general, taxele variază între 0,5% și 4,5% pentru persoanele care utilizează platforma pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede. Nu există niciun cost pentru utilizarea serviciului de portofel Coinbase pentru a stoca monede fiat și criptomonede.

Taxe de răspândire

Toate tranzacțiile cu criptomonede suportă o taxa de spread de 0,5%, care poate varia în funcție de fluctuațiile pieței și de diferența dintre prețurile cotate la schimb și momentul finalizării tranzacției.

Taxe de tranzacționare

Există două (2) tipuri de comisioane de tranzacționare care vor fi aplicate unei achiziții de criptomonede taxă forfetară între 0,99 $ și 2,99 $ sau un procent variabil pe suma totală, oricare dintre acestea este mai mare.

taxa bazată pe procente depinde de locația utilizatorului și de tipul de plată. Taxa procentuală variabilă pentru tipurile de plată din SUA este următoarea:

 • Cont bancar SUA – 1,49%
 • Portofel Coinbase USD – 1,49%
 • Card de debit – 3,99%

De exemplu, un comerciant din Statele Unite care achiziționează 1.000 USD din Bitcoin utilizând un cont bancar american sau un portofel Coinbase USD va suporta o taxă procentuală variabilă de 1,49% din totalul tranzacției. Acest lucru ar echivala cu 14,90 dolari, care este mai mare decât suma forfetară de 2,99 dolari. Dacă s-ar utiliza un card de debit pentru achiziționarea criptomonedei, taxa ar fi de 3,99%.

În general, comisioanele de tranzacționare pe Coinbase sunt mai mari comparativ cu alte brokeraje de criptomonede și sunt unul dintre principalele dezavantaje ale platformei. Alternativele mai mici ale platformei de tranzacționare, cum ar fi Binance, Gemeni și eToro, oferă prețuri mai mici pentru achiziționarea de active criptografice pentru investitorii din SUA. Pentru o listă a taxelor de plată specifice țării, cum ar fi Australia, Europa și Marea Britanie, accesați pagina de prețuri Coinbase.

Taxe de depunere

Folosind un contul bancar (transfer ACH) pentru investitorii americani nu implică o taxă de depozit. În mod similar, este liber să depuneți bani în Coinbase prin SEPA sau Faster Payments pentru rezidenții care locuiesc în Regatul Unit. Clienții internaționali pot utiliza un transfer bancar în USD, care va suporta o mică taxă de depozit de 10 USD.

Taxe de retragere

Este un cost mic între 0,55 și 25 USD pentru retragerile dintr-un portofel Coinbase pentru utilizatorii din SUA. Se aplică alte tarife în funcție de metoda de retragere și de țară. Retragerile pot dura între 1 și 5 zile pentru a se finaliza, în funcție de metodă, așa cum se arată în tabelul de mai jos. Cel mai rapid mod de a retrage fonduri de la Coinbase este PayPal, care este instantaneu pentru utilizatorii din SUA, Europa, Marea Britanie și Canada.

La fel ca alte schimburi de criptomonede, există o taxă pentru mineri pentru retragerea criptomonedelor pe alte platforme sau portofele hardware. Taxa este determinată de încărcarea rețelei blockchain în momentul retragerii și este afișată utilizatorului înainte de procesare.

Securitate

Coinbase este unul dintre cele mai sigure platforme pentru achiziționarea și tranzacționarea criptomonedelor. Brokerajul include mai multe măsuri de siguranță pentru a proteja informațiile personale și fondurile utilizatorului de amenințări externe, erori interne (de exemplu greșeli umane) și abuz de autoritate internă. Coinbase utilizează următoarele măsuri de nivel instituțional pentru stocarea securizată a Bitcoin:

 • 98% din fondurile clienților sunt stocate offline
 • Fonduri stocate în locații distribuite geografic în seifuri și seifuri
 • Schema cu mai multe semnături pentru eliminarea punctelor unice de eșec
 • Acțiuni coordonate de la mai mulți angajați cu autentificare multi-factor
 • Verificarea în 2 pași pentru toate conturile Coinbase
 • Datele sensibile sunt deconectate în întregime de internet
 • Personalul este verificat pentru antecedente penale și criptează hard disk-urile
 • Criptare pentru a proteja datele de conectare ale utilizatorilor și informațiile personale

Câștigă Coinbase

Deținătorii de cont Coinbase pot aflați despre proiectele de criptomonede pentru a câștiga monedă gratuită. Programul este un nou stimulent al companiei de a atrage începători pe platformă, în timp ce devine informat despre proiectele blockchain acceptate. Pentru a câștiga valută în Coinbase, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont cu Coinbase.

coinbase castiga

Coinbase Earn funcționează vizionând o serie de videoclipuri despre o monedă de selecție și invită prietenii să câștige mai mult. Odată finalizat testul la sfârșitul fiecărei lecții, moneda este depusă în portofelul utilizatorilor. Suma recompensei variază în funcție de moneda specifică și poate fi convertită în Bitcoin folosind Coinbase Pro sau încasată în bani fiduciari.

Relații Clienți

Pentru probleme sau întrebări legate de serviciul clienți, cea mai bună metodă de a lua legătura cu Coinbase este utilizarea sistemului de bilete. Utilizatorii pot alege produsul sau serviciul și pot selecta un subiect legat de problemă, cum ar fi:

 • Utilizare compromisă sau neautorizată a contului
 • Probleme de autentificare, autentificare sau verificare
 • Managementul contului
 • Impozite, rapoarte și servicii financiare
 • Tranzacționare și finanțare

În cazul în care un cont Coinbase a fost piratat sau este suspectat că este compromis, există opțiunea de a contacta serviciul de asistență prin telefon pentru a dezactiva imediat contul. Nu există asistență telefonică pentru alte probleme de cont experimentate pe platformă. Utilizatorii vor trebui să se bazeze pe secțiunea de ajutor, care este cuprinzătoare sau să înregistreze un bilet de asistență.

suport pentru coinbase

întrebări frecvente

Taxele Coinbase merită?

Taxele Coinbase variază între 0,5% și 3,99%, în funcție de condițiile pieței, locația și metoda de plată. În comparație cu alte platforme pentru a cumpăra Bitcoin, costurile tranzacției sunt puțin mari dar oferă ușurință în utilizare și convingere prin varietatea sa de monede fiduciare acceptate, țări acceptate și o gamă largă de metode de depunere.

Poți cumpăra Bitcoin cu un card de credit folosind Coinbase?

Utilizatorii Coinbase din Europa și Regatul Unit pot achiziționa Bitcoin și alte monede digitale folosind un card de credit sau de debit cu 3D Secure. Această metodă de plată permite achiziționarea de criptomonede fără a fi nevoie să prefinanțeze un portofel Coinbase. Cumpărarea cu un card de credit este instantaneu, comparativ cu 3-5 zile folosind un transfer bancar.

Care sunt cele mai bune alternative Coinbase din SUA?

Brokeri alternativi și platforme de traderi precum Coinbase pe care investitorii americani le pot lua în considerare pentru a cumpăra Bitcoin sunt Gemeni, Binance și eToro. Aceste platforme au comisioane de tranzacționare comparabile, caracteristici, metode de depozit și sunt schimburi de renume Bitcoin în Statele Unite.

Coinbase este mai bun decât Kraken?

Kraken este o platformă de tranzacționare criptografică populară din SUA care oferă o gamă largă de valute digitale pentru cumpărare, tranzacționare și vânzare. Interfața cu utilizatorul este mai potrivită pentru comercianți și poate fi puțin confuză la început pentru începători. Pe de altă parte, Coinbase a fost conceput pentru noii investitori și oferă o platformă simplă de utilizat. Persoanele cu valoare netă ridicată vor beneficia de taxele de tranzacționare mai mici de pe Kraken, care se pot adăuga în timp.

Coinbase este disponibil în Australia

Coinbase este un schimb de criptomonede acceptat în Australia. Locuitorii locali pot crea un cont cu Coinbase și pot cumpăra cripto în AUD folosind un card de debit. Achizițiile cu carduri de debit au o taxă de 3,99% în plus față de comisionul de tranzacționare de 0,5%. În prezent, nu există nicio opțiune de a retrage fonduri înapoi în AUD folosind Coinbase.

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire Coinbase, platforma de tranzacționare este unul dintre cele mai ușoare locuri pentru a cumpăra, vinde și gestiona un portofoliu de criptomonede fără efort, utilizând versiunea web online sau aplicația mobilă. Începătorii care nu sunt siguri pe care schimb să le folosească pentru a investi în monede digitale, cum ar fi Bitcoin, au opțiunea de a utiliza un brokeraj sigur și de încredere, cum ar fi Coinbase.

Vizitați Coinbase

Disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume și cu o varietate de metode de plată pentru a finanța un cont, Coinbase este o alegere de top pentru entuziaștii și comercianții Bitcoin. Singurul punct negativ sunt comisioanele de tranzacționare, care sunt puțin mai mari decât alte burse.

De asemenea poti fi interesat de:

 • How To Stake Cosmos (ATOM): 4 cele mai bune locuri pentru a câștiga recompense
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • Cele mai bune 8 schimburi de tranzacționare a criptelor fără taxe (comision zero)
 • Cele mai bune 10 conturi demonstrative pentru tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali

 • Cele mai bune 9 schimburi de criptare de marjă cu pârghie

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – pe lângă schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori în criptomonede..

Vizitați Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me