DigiFinex s-a impus rapid ca un schimb mondial de tranzacționare cu criptomonede. Platforma de tranzacționare digitală folosește simbolul de schimb nativ al platformei și alimentează ecosistemul DigiFinex. Utilizatorii de pe bursă pot tranzacționa spot, pârghie, swap perpetue și pot cumpăra cripto cu monedă fiat.

Vizitați Digifinex

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această revizuire DigiFinex, vă sugerăm să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Platforme de tranzacționare pentru începători și avansate
 • Tranzacționează cripto pe piețe la vedere, la termen sau derivate
 • Taxă de tranzacționare fixă ​​de 0,2%
 • Aplicație mobilă cu o evaluare medie de 4,5 / 5 stele
 • Împrumut flexibil și criptografic pentru a câștiga dobânzi pe cripto

 • Asistență pentru clienți 24/7

per total

3,95 / 5 Vizitați Digifinex

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

site-ul digifinex

Ce este DigiFinex?

DigiFinex este un platformă de tranzacționare a criptomonedelor cu peste 4 milioane de utilizatori în întreaga lume. Platforma de active digitale oferă tranzacționare spot, pârghie, swap perpetue și achiziționarea de active digitale cu un card de credit. Bursa Digifinex s-a clasat anterior pe locul 10 în ceea ce privește lichiditatea și volumul de tranzacționare în conformitate cu Coinmarketcap.

DigiFinex a urmat pașii schimburilor criptografice de top, precum Binance, pentru a oferi clienților săi o gamă largă de produse și servicii. Echipa din spatele DigiFinex este activă evenimente online, airdrops și programe de recompense pentru a permite comercianților de pe platformă să câștige cripto gratuit.

DigiFinex comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe DigiFinex. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de tranzacționare criptografice de top, cum ar fi DigiFinex, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici & Beneficii

DigiFinex se diferențiază de bursa tradițională de tranzacționare a criptomonedelor, oferind o platformă avansată care permite traderilor să tranzacționeze produse spot de marjă. În afară de oferta standard de a permite utilizatorilor să cumpărați, tranzacționați și vindeți cripto folosind versiunea lor de aplicații de tranzacționare pentru desktop și mobil, DigiFinex oferă următoarele caracteristici suplimentare:

 • Platforma de tranzacționare de bază și Pro, care se va potrivi atât pentru începători, cât și pentru comercianții cu experiență
 • Piața spot pentru schimbul principalelor active de criptomonede
 • Cont de tranzacționare în marjă cu pârghie de până la 5x
 • Tranzacționarea instrumentelor derivate care acceptă un levier de 100 de ori.
 • Suportă criptomonede populare și perechile de tranzacționare DeFi
 • Lichiditate solidă și volum de tranzacționare pentru a umple o comandă mare cu un derapaj minim
 • Date de piață în timp real și diagrame pentru a tranzacționa altcoins populare
 • Aplicație de tranzacționare pentru a monitoriza portofoliul și a tranzacționa de oriunde
 • Portofel securizat care a folosit un portofel rece pentru a proteja fondurile utilizatorilor
 • Fondul Crypto Quant, Crypto Loan și Flexi-câștigă pentru a câștiga dobânzi pe crypto
 • Program de recomandare și afiliat pentru a recompensa utilizatorii care aduc noi traderi pe platformă
 • Ghiduri complete de instruire și educație pentru a ajuta comercianții aspiranți la criptomonede
 • Echipa de service clienți 24/7

Este sigur DigiFinex?

DigiFinex Exchange pare a fi un platformă sigură cu securitate bancară, care include mai multe straturi de securitate a site-ului și protocoale de informații pentru a se asigura că informațiile clienților sunt păstrate în siguranță în orice moment. De la înființarea companiei, nu au fost raportate încălcări de securitate sau piraterie.

Câteva exemple de măsuri de securitate furnizate pe platformă includ autentificarea în doi factori, stocarea portofelului rece, stocarea securizată a seifului fizic și conformitatea cu standardele KYC și AML / CTF.

Crearea unui cont cu DigiFinex

La fel ca toate schimburile de criptomonede de astăzi, pentru a crea un cont la utilizatorii DigiFinex va trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare. Schimbul DigiFinex va solicita un nume de utilizator, o adresă de e-mail și un cod PIN de securitate care vor fi trimise la adresa de e-mail. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului.

Dovada identificării nu este necesară imediat pentru tranzacționare. Cu toate acestea, va fi limitat la nivelul de bază de verificare care restricționează suma maximă de retragere. Se recomandă finalizarea KYC, deoarece deblochează mai multe funcționalități, inclusiv recompense pentru zbor și ridicarea limitei zilnice de retragere la 4 BTC și peste.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Utilizatorilor li se va cere să furnizeze detalii despre personal, cum ar fi numele, data nașterii, numărul de telefon, adresa de reședință, copia unei cărți de identitate valabile sau pașaport și dovada adresei. Aceste verificări și solduri sunt în conformitate cu politicile AML și nu trebuie să fie îngrijorați. Este un proces standard pentru a proteja schimbul de cripte de implicarea în spălarea banilor sau activități suspecte.

Depunerea de fonduri

DigiFinex utilizatorii pot depune principalele active criptomonede și monede stabile precum Tether (USDT) pentru a începe tranzacționarea. Fondurile pot fi depuse pe versiunea desktop sau folosind aplicația de tranzacționare mobilă DigiFinex. Schimbul DigiFinex acceptă o mare varietate de active digitale care pot fi folosite ca garanții la fața locului sau pe piețe cu levier.

fonduri de depozit digifinex

Procesul de depunere a fondurilor este destul de standard și este un proces în 3 pași. Selectați criptomoneda, copiați adresa de depozit unică și transferați fonduri dintr-o altă bursă sau un portofel hardware pentru criptocurrency. Site-ul web DigiFinex are un ghid video complet în secțiunea de asistență care explică cum să depuneți fonduri pe platforma care va ajuta începătorii.

Tranzacționarea cu DigiFinex

DigiFinex se adresează traderilor începători și intermediari de criptomonede de pe platformă, oferind un Interfață de utilizator de bază și Pro. Versiunea de bază (prezentată mai jos) oferă o platformă de tranzacționare simplă cu instrumente de tranzacționare pentru a efectua analize tehnice pe diagrame și pentru a gestiona riscul în tranzacții. Graficele sunt furnizate de Tradingview, care sunt renumite pentru suita sa de indicatori și instrumente de desen.

O caracteristică puternică a sistemului de tranzacționare Basic și Pro DigiFinex este navigarea cu un singur clic. Comercianții pot modificați intervalele de timp, adăugați indicatori grafic și setați alerte făcând clic dreapta pe diagrame, facilitând navigarea și controlul preferințelor. Un instrument util este opțiunea „Șterge toate instrumentele de desene”, care elimină toate liniile de desen și modelele cu un clic.

diagrame digifinex

La o analiză mai atentă a interfeței de utilizator Pro, nu pare să existe prea multe diferențe. Aspectul este simplificat cu o fereastră compactă de introducere a comenzilor. Lista de perechi de criptomonede este eliminată și schimbată într-un meniu derulant care permite maximizarea dimensiunii graficului (fără a utiliza un mod ecran complet). Comercianții care se bazează pe analize tehnice pentru a găsi configurații comerciale și pentru a gestiona poziții active ar aprecia fereastra mare de grafice.

Fereastra de comandă are opțiunea de a comuta între tranzacționarea la fața locului și tranzacționarea în marjă, ceea ce este o caracteristică frumoasă, împreună cu cantitățile de volum prestabilite pe glisoare. tipurile de comenzi disponibile includ limită, piață și limită de oprire. În comparație cu alte schimburi de criptomonede de tranzacționare cu pârghie, aceasta este oferta de bază și ar putea fi extinsă pentru a oferi o mai bună gestionare a comerțului și expunere la risc.

tranzacționare digifinex

Tranzacționarea instrumentelor derivate de până la 100x pe DigiFinex are o senzație similară cu schimburile de criptomonede de top, cum ar fi Binance, FTX și Bybit. Pur și simplu alegeți o pereche criptografică pentru tranzacționare, selectați un tip de intrare a comenzii (de exemplu, piață, limită sau oprire comandă), alegeți dimensiunea poziției folosind glisorul (sau manual) și faceți clic pe „Cumpărați” sau „Vindeți”. Utilizatorii care tranzacționează cu marjă vor avea opțiunea adăugată pentru a selecta valoarea pârghiei de până la 5: 1.

În ansamblu, interfața cu utilizatorul Pro este o platformă completă de tranzacționare care se va potrivi comercianților cu diverse expertize și abilități. Este ușor de utilizat și include instrumente avansate de graficare și software pentru tranzacționarea criptomonedelor. Pentru mai multe informații despre cum să tranzacționați cripto pe DigiFinex, urmăriți ghidul video de mai jos.

Cumpărați cripto cu Fiat folosind DigiFinex

Similar cu cele mai bune schimburi fiat-to-crypto din lume, utilizatorii DigiFinex își pot completa contul de tranzacționare și cumpărați cripto folosind un card de credit prin Simplex. Limita de cumpărare este cuprinsă între 50 și 20.000 USD. DigiFinex acceptă în total 17 monede fiat pentru a cumpăra criptomonede majore precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP și multe alte monede alternative.

digifinex cumpără cripto

Pentru a cumpăra cripto cu DigiFinex, urmați acești pași simpli:

 • Creați un cont nou și conectați-vă la DigiFinex
 • Navigați la meniul de sus și selectați „Cumpărați cripto”
 • Selectați criptomoneda pe care doriți să o achiziționați
 • Introduceți valoarea monedei fiduciare de utilizat
 • Examinați și confirmați tranzacția făcând clic pe „Cumpărați acum”
 • Accesați portofelul DigiFinex pentru a găsi active cripto cumpărate

O tranzacție se va percepe o taxă de 3,5% sau o rată forfetară de 10 USD, oricare dintre acestea este mai mare. Suma totală a plății include această taxă. Tranzacția durează în medie 10-30 de minute pentru a fi procesată și depusă în portofelul DigiFinex.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI DIGIFINEX CU ALȚII

Comparați acum!

Aplicația DigiFinex

Schimbul DigiFinex oferă utilizatorilor săi un aplicație de tranzacționare mobilă asta a fost descărcat de peste 50.000 de ori cu o evaluare medie de 4.5 din 5 stele. Aplicația este acceptată pe dispozitivele Android și iOS. Comercianții pot monitoriza prețurile pieței cripto și pozițiile comerciale oricând și oriunde utilizând aplicația DigiFinex.

Taxe de tranzacționare

Tranzacția comisionul la bursa spot DigiFinex este fix 0,2% pe tranzacție. Taxa implicită de tranzacționare la fața locului este competitivă, însă este mai mare decât cei mai apropiați concurenți, cum ar fi Binance, KuCoin și OkEX. Comercianții pe termen lung și pe poziții ar trebui să fie, de asemenea, conștienți că există un rata dobânzii overnight de 0,05% la utilizarea bursei de tranzacționare a marjelor DigiFinex.

Utilizatorii de pe platformă care dețin jetoane DFT și Membrii VIP pot reduce taxa la 0,06% pe tranzacție așa cum se arată mai jos. Acesta este un stimulent bun pentru a cumpăra și deține jetonul nativ al platformelor.

digifinex reducere

Depozit & Taxe de retragere

Pentru a depune fonduri la DigiFinex, nu există taxe de tranzacție. Retragerea activelor criptomonede de la bursa de tranzacționare va suporta taxă de rețea blockchain standard ceea ce este inevitabil. Taxa de retragere pentru fiecare activ și limite poate fi găsită pe Pagina taxei DigiFinex.

întrebări frecvente

Este DigiFinex Legit?

Înregistrat în Seychelles în 2017 și operează în Hong Kong cu sedii în Singapore, China, Coreea de Sud, Australia, DigiFinex pare a fi un schimb legitim de criptocurrency. DigiFinex este, de asemenea, un schimb de criptomonede reglementat în Australia și deține o scutire de la furnizarea de servicii de jeton de plată digitală în Singapore de către organismul de reglementare, MAS.

Cine sunt echipa DigiFinex?

Echipa fondatoare din spatele DigiFinex are o experiență semnificativă cu companii financiare și tehnologice de top din Hong Kong, China continentală și SUA. Echipa de bază are, de asemenea, o bogată experiență în tehnologia blockchain și în operațiunile de produse din rețeaua online.

Trebuie să finalizez KYC?

DigiFinex utilizatorilor de pe platformă li se recomandă să finalizeze un proces Know-Your-Customer pentru a debloca funcționalități complete și a ridica restricțiile de tranzacție pe DigiFinex.

Ce este volumul de tranzacționare DigiFinex?

DigiFinex este constant clasat pe primul loc în volum de trafic, lichiditate și tranzacționare de pe piața spot conform coinmarketcap. Volumul zilnic de 24 de ore în momentul scrierii este de aproximativ 487 milioane dolari, ceea ce este semnificativ.

Are DigiFinex un program de recomandare?

Programul de recomandare DigiFinex recompensează clienții cu 2 USD pentru fiecare client nou referit la bursa care depune monedă fiduciară și finalizează prima tranzacție. Există, de asemenea, un rabat sau un program de afiliere care oferă până la 48% din comisioanele de tranzacționare ale utilizatorilor menționați. Utilizatorii existenți își pot partaja linkul de recomandare sau codul promoțional cu prietenii și familia pentru a primi recompense.

DigiFinex este acceptat în Australia?

Digifinex este un schimb global de criptomonede care susține mai multe țări din întreaga lume. Clienții pot tranzacționa Bitcoin în Australia și Marea Britanie utilizând platforma Digifinex.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră DigiFinex, am fost destul de impresionați de platforma de tranzacționare și de funcțiile oferite clienților săi. În special, interfața de tranzacționare s-a remarcat prin designul său elegant și instrumentele avansate de tranzacționare prin integrarea cu TradingView.

Vizitați DigiFinex

Combinat cu abilitatea de a cumpăra cripto cu un card de credit, tranzacționa produse cu marjă, instrumente derivate și EFT pe o singură platformă, DigiFinex conduce spațiul pentru a oferi o platformă digitală care va atrage comercianții și investitorii de criptomonede din întreaga lume..

Pentru a concura cu bursele de top, cum ar fi Binance și Crypto.com, am dori să vedem că DigiFinex exchange își extinde oferta pentru a include jetoane DeFi populare, conturi de economii de dobândă, împrumuturi susținute de cripto, tranzacționare cu marjă ridicată până la 100x și participare.

Este important să utilizați un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele schimburi de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune criptomonede și de a tranzacționa active digitale.

Vizitați Digifinex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me