Cumpărarea de Bitcoin sau Ethereum poate fi o perspectivă dificilă pentru începătorii care doresc să facă prima lor investiție. Există mai multe schimburi globale de criptomonede care acceptă depozite fiduciare în schimbul criptomonedelor. Dar aceste schimburi nu oferă întotdeauna cele mai bune caracteristici, metode de depunere sau comisioane pentru investitorii locali.

Vizitați Easy Crypto (AU) Vizitați Easy Crypto (NZ)

În această recenzie Easy Crypto, vom evalua caracteristicile platformei, ușurința utilizării, taxele de tranzacționare și securitatea schimbului valutar digital. Easy Crypto ajută la susținerea creșterii industriei globale a criptomonedelor, permițând utilizatorilor să achiziționeze cripto în Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud.

cripto ușor NZ

Ce este Crypto ușor?

Easy Crypto este licențiat și schimb reglementat de criptomonede din Australia care își propune să aducă un simplu și pentru începători platformă online pentru a face mai ușor să cumpărați Bitcoin în Australia și să investiți în monede digitale. Schimbul oferă o varietate de metode comune de depunere pentru a cumpăra 44 de criptomonede folosind AUD, inclusiv Bitcoin.

Platforma are un interfață utilizator elegantă și poate trimite criptomoneda direct către un portofel existent, un cont de schimb sau către un dispozitiv hardware de stocare la rece, cum ar fi un Ledger Nano S.

Cripto ușor comparat

Taxele mici sunt un factor comun pentru investitorii care caută un schimb pentru a cumpăra Bitcoin folosind AUD sau NZD. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede australiene, cum ar fi Easy Crypto, care oferă comisioane de tranzacționare mici.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune schimburi pentru a cumpăra Bitcoin în Australia
 • 7 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar în Australia
 • Recenzie Plus500: tranzacționarea CFD-urilor, caracteristici & Taxe
 • Cele mai bune alternative Coinspot pentru cumpărare & Vânzare Bitcoin
 • Cele mai bune site-uri web pentru a vinde Bitcoin în numerar în Australia [instantaneu]

Istoria Crypto ușor

Easy Crypto a fost înființată în Noua Zeelandă pentru a fi un loc ușor de cumpărat criptomonede pe baza experienței de primă mână și a frustrărilor folosind alte servicii. Echipa a promis să creeze cel mai simplu furnizor de monedă digitală. După succesul Easy Crypto Noua Zeelandă, fondatorii au lansat Easy Crypto Australia pentru a oferi un serviciu similar pieței australiene.

Este ușor de criptat reglementat?

Easy Crypto este un schimb de raportare înregistrat cu AUSTRAC care aplică legile financiare pentru a minimiza riscul ca infractorii să utilizeze schimburi de criptomonede pentru spălarea banilor, finanțarea terorismului și infracțiunile cibernetice.

Legea anti-spălare a banilor și combaterea terorismului din 2006 solicită entităților reglementate să colecteze informații pentru a stabili identitatea unui client, pentru a monitoriza activitatea financiară și pentru a raporta tranzacțiilor sau activităților AUSTRAC care sunt suspecte sau care implică sume mari de numerar de peste 10.000 USD.

Este ușor Crypto Safe?

Easy Crypto pare a fi un schimb sigur în Australia pentru a cumpăra criptomonede. Platforma a luat mai multe măsuri de precauție pentru a asigura siguranța fondurilor clienților, cum ar fi:

 • Regulament. Schimbul Easy Crypto este înregistrat la AUSTRAC și respectă cerințele AML / KYC.
 • Procesul de verificare. Respectă procesele KYC conform reglementărilor pentru depozitele, retragerile și tranzacționarea în monedă fiduciară.
 • Portofel hardware. Easy Crypto oferă posibilitatea de a depune monedă digitală direct în portofelul hardware de stocare la rece al utilizatorului conectat la cont. Aceasta înseamnă că nu vor fi stocate fonduri ale clienților pe bursă, care pot fi vulnerabile la hacking și furt.
 • Caracteristici de securitate. Easy Crypto include autentificare cu 2 factori în plus față de o adresă de e-mail verificată conectată la cont. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de securitate contului, ceea ce face foarte dificil pentru infractorii cibernetici să compromită conturile clienților și să retragă fonduri. Ei ar trebui să știe informațiile dvs. de conectare și să fie în posesia telefonului dvs. mobil (și să îl poată debloca)
 • Furt & hacking. Nu se cunosc cazuri de piratare a Easy Crypto.

Țări acceptate

Easy Crypto este disponibil în Australia și Noua Zeelandă, însă site-urile web sunt entități administrate separat. Site-ul Easy Crypto New Zealand pentru rezidenții din Noua Zeelandă care doresc să investească în crypto.

Cum să cumperi Crypto cu Crypto ușor

1. Înscrieți-vă & Confirmați adresa de e-mail

Procesul de înscriere cu Easy Crypto este incredibil de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul web, să faceți clic pe ‘Creați un cont’ apoi selectați una dintre opțiuni pentru a începe:

 • Conectați-vă cu Google
 • Logheaza-te cu Facebook
 • Conectați-vă cu e-mail

2. Trimiteți documente de verificare

Deoarece Easy Crypto este un schimb reglementat, va trebui să trimiteți documentația de verificare pentru a respecta protocolul KYC înainte de a putea face un depozit AUD. Tot ce ar trebui să aveți este permisul de conducere australian sau detaliile pașaportului. Pentru verificare, navigați la meniul de sus și accesați ‘Contul meu’ și apoi selectați ‘Verificare’.

După ce v-ați verificat contul, veți putea să vă finanțați contul cu dolari australieni.

3. Depuneți fonduri

Utilizatorul poate depune fonduri la Easy Crypto folosind un transfer bancar sau POLi, care este o metodă de plată instantanee. Această opțiune leagă schimbul direct de un cont bancar acceptat. Funcționează în același mod în care în mod normal ați vizita site-ul web al băncii online pentru a efectua o plată. Plățile POLi sunt incredibil de simple și durează doar câteva minute pentru a fi finalizate, iar fondurile sunt transferate direct la bursă.

4. Criptomonedă comercială

Odată ce fondurile dvs. au fost depuse în cont, puteți începe tranzacționarea cu Easy Crypto. Pentru a achiziționa cripto:

Verificare Crypto ușoară

Easy Crypto folosește un proces de verificare pe mai multe niveluri pentru a respecta legea și a-și proteja clienții prin prevenirea fraudei. De asemenea, este necesar să fie pe deplin conform cu KYC și Reglementările AML pentru tranzacționarea activelor digitale.

Verificarea de bază va necesita un document valid de identificare cu fotografie, cum ar fi un Permis de conducere sau Pașaport. De asemenea, vi se va cere să încărcați un selfie pentru a vă asigura că sunteți persoana care verifică contul. Verificarea de bază crește limita zilnică la 10.000 USD până la un cont total de maximum 25.000 USD. Pentru a crește limita contului la 100.000 USD, va trebui să finalizați procesul de verificare îmbunătățit.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Active ușoare de tranzacționare criptografică

Easy Crypto Australia acceptă criptomonedele majore și mai multe monede alternative. În total, 44 de active criptomonede pot fi achiziționate folosind AUD de la bursă. O listă completă a activelor digitale disponibile pe Easy Crypto poate fi vizualizată pe site făcând clic pe „Tarife”.

active criptografice ușoare

Metode de depunere

Suport ușor Crypto transfer bancar și POLi depozite în dolari australieni. Viteza metodei de depunere va depinde de moneda crypto și de banca selectată. Transferurile bancare pot dura între 1 și 3 zile lucrătoare. Odată ce depunerea a ajuns la Easy Crypto, comanda va fi livrată în aproximativ 5 minute conform site-ului web.

Valute acceptate

Easy Crypto acceptă depozitele fiat numai în dolari australieni (AUD). Potrivit site-ului web, bursa încearcă să permită depuneri de criptomonede în viitorul apropiat, care vor permite utilizatorilor să facă schimburi între active digitale. Dacă doriți să tranzacționați între criptomonede, va trebui să găsiți un schimb de criptare de renume.

Taxe ușoare de criptare

Taxele de schimb sunt o considerație importantă la selectarea unui schimb fiat-to-crypto. Devine și mai critic atunci când achiziționează sume mai mari. Easy Crypto sunt transparente, cu taxele lor, care sunt listate pe site-ul web.

Taxe de tranzacționare

Easy Crypto încarcă un apartament comision de tranzacționare de 1% pentru toate comenzile de cumpărare și vânzare.

Depozit & Taxe de retragere

Easy Crypto nu percepe un depozit sau comision de retragere.

Securitate Crypto ușoară

Schimbul nu stochează niciunul din fondurile utilizatorului sau chei private. Totul rămâne în controlul total al utilizatorului în orice moment. Acest lucru elimină riscul de furt și hackeri.

Easy Crypto oferă posibilitatea de a livra criptomonede direct către un portofel existent, un alt cont de schimb sau către un dispozitiv hardware. Easy Crypto a garantat chiar și 100% securitatea fondurilor clientului odată ce depozitul AUD a atins schimbul conform site-ul web.

Alternative ușoare de criptare

întrebări frecvente

Există o aplicație mobilă?

Easy Crypto nu oferă o aplicație de tranzacționare mobilă pentru ca utilizatorii săi să cumpere și să vândă monede digitale. Versiunea desktop a site-ului este compatibilă cu dispozitivele mobile și poate fi utilizată pe dispozitive inteligente.

Easy Crypto a valorificat tranzacționarea

Easy Crypto nu are o piață de instrumente financiare derivate sau futures pentru tranzacționarea criptomonedelor cu marjă sau cu un pârghie ridicat. Comercianții vor trebui să găsească un schimb de pârghie care să susțină perechi criptografice.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Easy Crypto, putem spune că schimbul pare a fi un serviciu de încredere care a luat naștere în Noua Zeelandă și și-a extins oferta pentru a satisface piața australiană. În comparație cu alte schimburi de criptomonede din Australia, taxele de tranzacționare sunt mari, cu toate acestea, taxele sunt destul de competitive în Noua Zeelandă.

Vizitați Easy Crypto (AU) Vizitați Easy Crypto (NZ)

În general, Easy Crypto este un schimb simplu și direct, care acceptă mai multe monede fiat pentru a ajuta australienii de zi cu zi și noii zelandezi să înceapă în monedele digitale.

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Easy Crypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me