DueDEX este un schimb global care oferă o platformă de tranzacționare a pârghiei Bitcoin. A devenit rapid un schimb de criptare popular pentru comercianții care doresc să tranzacționeze Bitcoin 24/7 și cu marjă de până la 100x.

Accesați DueDEX

Într-un mediu în care comercianții caută noi platforme de tranzacționare și de creștere a deținerilor BTC, vom revizui bursa DueDEX pentru a evalua caracteristicile sale, taxele de tranzacționare, securitatea și fiabilitatea (deci nu trebuie să faceți acest lucru!)

Este, în general, o idee bună pentru recenziile utilizatorilor înainte de a vă înscrie la un schimb de cripte și a depune fonduri, nu? Deci, fără alte întrebări, iată recenzia noastră DueDEX.

duedex

Ce este DueDEX?

DueDEX este un Platforma de tranzacționare cu marjă numai Bitcoin care provine dintr-o combinație a cuvintelor „Scadent”, „Derivate” și „Schimb”. Cuvântul „datorat” reprezintă orice este adecvat, adecvat, regulat și legal. Ca o bursă înregistrată în Belize, DueDEX își propune să aducă echitate și transparență schimbului de active digitale.

DueDEX comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe DueDEX. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Instars Review: Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT cripto
 • Recenzie BlockFi: 3 lucruri de știut înainte de utilizare
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

Caracteristici DueDEX

caracteristici duedex

Iată un rezumat al celor mai bune caracteristici de pe DueDEX (cu comentariul nostru):

 • Tranzacționare în marjă Bitcoin cu pârghie de până la 100 de ori
 • Bonus de tranzacționare de bun venit de până la 70 USD eligibil pentru toți utilizatorii noi
 • Marjă izolată și încrucișată
 • 100.000 TPS pe contract, latență scăzută mai mică de 10 ms
 • Mecanism de marcare a prețurilor echitabile (pentru a preveni utilizatorii de manipulări pe piață)
 • Fondul de asigurări & Pârghie ADL
 • Cont de tranzacționare demo (testnet)
 • Fără cerințe KYC

Înregistrare DueDEX & Logare

Pentru a înregistra un cont la DueDEX, procesul este destul de simplu. Vi se va cere să vă autentificați la adresa de e-mail nominalizată. Nu este necesar să introduceți informații despre personal sau să încărcați documente de identificare. Deoarece DueDEX este doar o platformă de tranzacționare Bitcoin și nu oferă o rampă fiat-to-crypto, nu există un proces KYC.

registru duedex

După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta la DueDEX folosind ID-ul de e-mail și parola. Un cod de verificare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail, deci asigurați-vă că verificați e-mailul nedorit dacă nu îl primiți.

La fel ca în toate schimburile de tranzacționare criptografică, sugerăm întotdeauna utilizatorilor să configureze și să activeze autentificarea 2FA și SMS (foarte recomandat) pentru o securitate suplimentară. Pentru aceasta, navigați la „Securitatea contului” din secțiunea Profil. Durează doar câteva minute.

Finanțarea contului dvs. DueDEX

DueDEX este o platformă criptografică exclusiv Bitcoin. Prin urmare, acceptă depozite numai în BTC. Pentru a depune BTC în contul dvs. DueDEX, navigați la meniul „Depunere” din stânga. Aici, puteți depune Bitcoins direct din portofelul dvs. hardware sau de la un alt schimb.

Alternativ, puteți achiziționa întotdeauna fonduri folosind un schimb fiat-la-criptă de renume și apoi să transferați Bitcoin achiziționat în DueDEX.

depozit duedex

Interfață utilizator DueDEX

Aceasta este o secțiune importantă, deoarece comercianții tehnici vor petrece mult timp uitându-se la diagrame și analizând strategiile lor specifice de tranzacționare. Interfața de tranzacționare, așa cum se arată mai jos, este elegantă, intuitivă și ușor de utilizat.

Comenzile și pozițiile deschise pot fi vizualizate rapid în partea de jos. Acest lucru este destul de tradițional, dar în opinia noastră vă permite să maximizați cel mai bine dimensiunea graficului. În partea dreaptă, carnetul de comenzi, tranzacțiile recente, detaliile contractului BTCUSD și fereastra comenzii sunt poziționate corect.

interfața duedex

Fiecare fereastră de tranzacționare apare fixă ​​în poziția sa, totuși, așa cum am menționat, aranjamentul interfeței cu utilizatorul este standard și va liniști majoritatea comercianților de cripto. Dacă sunteți în analiză tehnică și aveți nevoie de instrumente de tranzacționare sofisticate, diagramele DueDEX sunt alimentate de TradingView, care oferă un pachet complet de tranzacționare pentru comercianții începători și avansați.

După cum știu majoritatea, diagramele TradingView, care sunt renumite pentru imagini fluide, intuitive și curate, cu o varietate de instrumente și indicatori de tranzacționare avansați care pot fi inserate pe diagrame.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

DueDEX include mai multe tipuri de comenzi care vor satisface diferitele strategii de tranzacționare criptografică, cum ar fi:

 • Comandă limită
 • Limită avansată (numai postare, până la anulare, completare sau ucidere, imediată sau anulare)
 • Comanda pe piață
 • Stop Limit

Puteți seta efectul de levier, limita de risc, prețul comenzii, cantitatea utilizând fereastra comenzii. Cantitatea de levier este controlată folosind un glisor, așa cum se arată mai jos, care poate fi modificat într-o poziție existentă.

ordinul duedex

Manager de risc DueDEX

DueDEX îi ajută pe comercianți să gestioneze riscul comercial și să prevină lichidarea cu propriul proprietar Risk Manager.

Permite utilizatorilor să ajusteze riscul asupra capitalului propriu de la 0,25% pe tranzacție. Instrumentul se reglează automat "Stop" și "Mărimea poziției" în funcție de% (sau puncte) de risc definite.

De asemenea, puteți seta "Ia profit" pentru a vă oferi un risc personalizat & Raportul de recompensă și vizualizarea tranzacției înainte de execuție.

Acest instrument va fi util pentru comercianții de cripto-începători pentru a determina parametrii tranzacției dvs. înainte de a-l executa. Dacă este utilizat corect (și în mod consecvent), vă va ajuta să planificați și să vizualizați o potențială configurație comercială și să reduceți pierderea tranzacțiilor pe piața criptografică.

manager de risc duedex

Există un ghid complet despre modul de utilizare a interfeței de utilizator DueDEX pe care îl puteți citiți aici.

Pârghie DueDEX

DueDEX oferă tranzacționarea în marjă a produselor sale derivate Bitcoin cu pârghie ridicată de până la 100x. Platforma poate seta o singură sumă de pârghie pentru același tip de comenzi. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a alege între izolat și încrucișat.

Taxe DueDEX

Taxele de schimb trebuie să fie evaluate înainte de a decide să tranzacționeze pe un schimb de criptomonede. Acest lucru este și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție cu marjă sau faceți mai multe tranzacții într-o singură zi (adică comercianți de zi) care vă pot mânca profiturile.

Depunere / Retragere

DueDEX o face NU percepe comisioane pentru depozite sau retrageri. La retragerea criptomonedei, există o taxă minimă de rețea care este determinată de încărcarea blockchain-ului.

Taxe de tranzacționare

DueDEX aplică un model de producător și de preluare pentru determinarea comisioanelor de tranzacționare. În funcție de tipul de comandă plasat de utilizator, bursa va determina comisionul de tranzacționare care urmează să fie aplicat după cum urmează:

 • Se aplică o taxă de 0,075% pentru comenzi limită și condiționate (operator)
 • -Se aplică o taxă de 0,025% pentru comenzi de piață care completează (producător)

În comparație cu alte platforme de tranzacționare cu marjă criptografică, taxele de tranzacționare de pe DueDEX sunt destul de rezonabile și competitive.

întrebări frecvente

Este DueDEX Legit & Sigur?

DueDEX este înregistrat în Belize într-un efort de a aduce corectitudine și transparență tranzacționării la schimb a activelor digitale, cum ar fi Bitcoin. Site-ul web prevede o serie de măsuri de securitate pentru a-și păstra fondurile în siguranță clienților atunci când tranzacționează la bursă, cum ar fi:

 • 100% din active sunt stocate în depozite frigorifice cu mai multe semnături
 • Retragerile clienților sunt auditate prin implicarea umană în mai multe straturi
 • Conturile au capacitatea de a activa autentificarea cu 2 factori
 • Site-ul este complet criptat cu SSL

Are DueDEX un cont de tranzacționare Testnet / Demo / Paper?

Da. DueDue are o rețea de testare disponibilă care permite utilizatorilor săi să facă tranzacții demo cu bitcoin virtual. Permite comercianților potențiali să experimenteze utilizarea platformei de tranzacționare DueDEX înainte de a depune fonduri.

Are DueDEX un program de afiliere / recomandare?

Da, DueDEX are un program de recomandare pe toată durata de viață pe 2 niveluri, care vă permite să primiți 30% din taxele de tranzacționare afiliate plus un 10% suplimentar din afiliații de nivel 2.

afiliat duedex

Ce țări sunt acceptate de DueDEX?

DueDEX permite clienților să își folosească serviciile din întreaga lume, în afară de un grup select de țări din cauza restricțiilor jurisdicționale asupra criptomonedelor. Țările și teritoriile care NU pot tranzacționa pe DueDEX includ următoarele:

 • Hong Kong
 • Cuba
 • Iran
 • Coreea de Nord
 • Crimeea
 • Sudan
 • Malaezia
 • Siria
 • Statele Unite (inclusiv toate teritoriile SUA)
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Ecuador
 • Kârgâzstan

Comercianții aflați în SUA nu au voie să tranzacționeze cripto folosind DueDEX din cauza reglementărilor stricte. Utilizatorii din această regiune vor trebui să găsească un schimb de criptomonede situat în SUA.

Review DueDEX: Verdictul nostru este…

Pentru a încheia revizuirea noastră, DueDEX pare a fi o platformă sigură și fiabilă pentru tranzacționarea perpetuilor Bitcoin cu un pârghie ridicat. Deși nu oferă alte perechi criptografice majore, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Ripple, schimbul îl compensează cu funcții excelente și o interfață cu utilizatorul.

Accesați DueDEX

Ne așteptăm ca DueDEX să atragă mulți utilizatori și lichidități în viitorul apropiat (după ce vor adăuga mai multe piețe la tranzacționare)

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

Dacă există alte schimburi de tranzacționare cu criptomonede pe care doriți să le examinăm, lăsați-ne un comentariu.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Accesați DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me