Alegerea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi o sarcină provocatoare. Există mai multe considerații, cum ar fi caracteristicile platformei, interfața de graficare, perechile de tranzacționare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

O nouă platformă de criptocurrency pe bloc este Exocrow, care oferă și un schimb P2P, portofel, cont de economii și soluții comerciale.

Vizitați Exocrow

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire, vă sugerăm cu tărie vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

 • Creați rapid și ușor un cont și un portofel
 • Nu este necesar KYC imediat
 • Schimb de la egal la egal pentru a cumpăra / vinde criptomonede
 • Câștigați dobândă pentru cripto deținute în portofelul Exocrow
 • Soluții de plată integrate pentru întreprinderile mici care acceptă plăți Bitcoin
 • Program de afiliere pentru a recompensa utilizatorii existenți

per total

3/5 Vizitați Exocrow

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X atunci când cumpărați Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau alte monede. Proprietatea asupra activelor cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele criptografice pentru mai multe informații.

Ce este Exocrow?

Exocrow este un schimb criptografic nou și în creștere rapidă, cu sediul în Marea Britanie, care oferă un loc unde persoanele fizice din 135 de țări pot cumpăra, vinde și stoca monede digitale. De la înființarea sa în 2020, bursa și-a extins serviciile pentru a include un portofel online, capacitatea de a câștiga dobânzi pe cripto într-un cont de economii, gateway de plată pentru achiziții și tranzacții P2P.

site exocrow

Exocrow comparat

Taxele de tranzacționare prietenoase cu începătorii, ușor de utilizat și competitive sunt caracteristici importante pe Exocrow. Acest tabel de comparație listează schimburi de criptare de top care oferă funcții de clasă mondială.

Este sigur Exocrow?

Exocrow include 2 factori de autentificare (2FA) pentru ca utilizatorii să își activeze și să-și protejeze contul de utilizarea neautorizată și de activități frauduloase. Site-ul nu furnizează o listă cu alte măsuri de securitate pentru a asigura siguranța fondurilor și informațiilor personale ale clienților. Pe baza cercetărilor noastre, acolo nu au existat incidente majore de securitate, hacks sau compromisuri de sistem care au avut loc până în prezent, însă există câteva îngrijorări legate de forumurile de renume.

Este Exocrow Legit?

Exocrow pare să ofere servicii legitime de criptocurrency, cum ar fi un schimb P2P și un portofel digital pentru stocarea valutelor digitale. Cu toate acestea, există fără informații despre echipă în spatele platformei, țărilor acceptate sau conformității legale cu reglementările financiare care ar trebui menționate.

Fiat suportat & Criptomonede

Exocrow acceptă activele majore în monedă digitală, care includ Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) și Zcash (ZEC). Fiecare activ are propriul portofel pentru a trimite și primi fonduri. Folosind bursa P2P, utilizatorii pot cumpăra și vinde cripto folosind 13 monede fiat precum USD, EUR, RUB, AUD, SGD si altii.

Crearea unui cont

Pentru a crea un cont la Exocrow, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare care va necesita o adresă de e-mail validă pentru verificare. După finalizare, utilizatorii se pot conecta la schimb și pot explora caracteristicile și serviciile oferite. Există nicio cerință imediată pentru finalizarea KYC.

Odată ce un portofel sau un cont Exocrow ajunge la 10.000 USD în dolari SUA sau euro, titularul contului va trebui să prezinte documentația de identitate (carte de identitate națională sau pașaport).

Depunerea de fonduri

Exocrow nu acceptă depozite în monedă fiat (de exemplu, USD, EUR sau GBP). Pentru a finanța un cont pentru a utiliza produsele și serviciile oferite de Exocrow, utilizatorii vor trebui să transfere criptomonede dintr-un portofel hardware personal sau o platformă de tranzacționare a monedei digitale.

portofel exocrow

De exemplu, pentru a depune Bitcoin la Exocrow, utilizatorii pot naviga la portofel și selectează BTC din meniul derulant. Aici, adresa portofelului BTC și codul QR vor apărea pentru a copia și transfera fonduri către.

Odată ce fondurile ajung în portofel, utilizatorul va putea accesa alte funcții oferite de platformă. Este recomandat să activați autentificarea cu doi factori înainte de a depune fonduri.

depozit exocrow bitcoin

Tranzacționarea criptomonedelor

Pentru utilizatorii care doresc să tranzacționeze valute digitale, Exocrow oferă un schimb Peer-To-Peer (P2P) pentru a facilita cumpărarea și vânzarea comenzilor. Similar cu platformele P2P populare, cum ar fi Paxful și Local Bitcoins, utilizatorii pot căuta un anumit cumpărător sau vânzător în țări / jurisdicții sprijinite.

schimb exocrow

Comercianții pot căuta cumpărători și vânzători folosind meniurile derulante din partea de sus. Sistemul de filtrare poate clasifica cumpărătorii și vânzătorii după moneda fiduciară, țară și metoda de plată. La examinarea schimbului P2P, interfața cu utilizatorul este simplă și prietenoasă pentru începători.

Dezavantajul este că numărul comercianților care utilizează bursa P2P a fost limitat (mai puțin de 20 în momentul scrierii) și păreau a fi din echipa Exocrow. Ca o nouă platformă, ne așteptăm ca utilizarea platformei să crească cu o gamă largă de utilizatori din mai multe țări, monede fiduciare și opțiuni de plată.

Cont de economii

Exocrow oferă utilizatorilor săi un cont de economii pentru a câștiga lunar dobânzi la criptare deținute într-un portofel până la 3,2%. Dobânda este creditată pe 1 și 15 din fiecare lună și principalul poate fi retras o dată pe lună.

Nu este clar 100% ce activ criptografic din portofel va câștiga dobânda de 3,2%. Pentru Bitcoin, rata lunară a dobânzii este neobișnuit de mare în comparație cu platformele de împrumut și economii de renume precum BlockFi și Nexo, care oferă între 8,6% și respectiv 10% P.A.

cont de economii exocrow

Taxe de tranzacționare

Nu există costuri pentru crearea unui cont la Exocrow sau pentru întreținerea unui portofel. În mod similar, există zero comisioane pentru depozitarea fondurilor la un cont. Există un cost mic de 0,01% pentru retrageri, care se adaugă la taxa de rețea blockchain. De exemplu, costul standard al rețelei Bitcoin este de aprox. 0,0005BTC.

Pentru a utiliza bursa, Exocrow percepe o taxă de tranzacționare care se percepe la 0,5% din valoarea totală a tranzacției Bitcoin. Aceasta înseamnă că va costa o taxă de tranzacție de 1% pentru a cumpăra și a vinde imediat BTC folosind Exocrow. În comparație cu schimburile spot populare precum Binance, Crypto.com și KuCoin, taxele de tranzacționare sunt puțin mari.

Taxe comerciale

Utilizatorii de afaceri mici se pot înscrie la sistemul de plăți comerciant Exocrow pentru a trimite și primi cripto (de exemplu, Bitcoin și Ethereum) prin utilizarea rețelei blockchain în schimbul bunurilor și serviciilor.

Este un Taxă de ieșire de 1% pentru tranzacții de masă, cu costuri zero pentru primirea tranzacțiilor prin gateway-ul de plată integrat. Tranzacții cu bani care utilizează serviciul de escrow Exocrow va primi o taxă suplimentară de 1%.

Securitatea platformei

Exocrow nu furnizează informații adecvate cu privire la măsurile de securitate că pentru a proteja informațiile și fondurile clienților gestionate de schimb. În timp ce 2FA este opțiunea pentru deținătorii de conturi și servicii escrow pentru tranzacții P2P, Exocrow nu pare să aibă securitatea ca prioritate.

întrebări frecvente

Care țări sunt acceptate?

Exocrow este o platformă globală de criptomonede care susține investitorii din mai multe țări, inclusiv Marea Britanie, Thailanda și mai multe țări din Europa. Țărilor cu reglementări și legi financiare stricte precum Australia, Noua Zeelandă, Canada și Statele Unite nu le este permis să utilizeze schimbul. Utilizatorii ar trebui să fie prudenți și să își desfășoare propria diligență pentru a se asigura că este reglementat în țara lor.

Sunt permiși comercianții americani?

Exocrow nu permite rezidenților SUA să utilizeze schimbul P2P să cumpere și să vândă criptomonede. Cu toate acestea, dolarii SUA sunt acceptați ca monedă fiduciară pentru achiziționarea criptelor din țările acceptate. Comercianții care locuiesc în SUA vor trebui să găsească un schimb de criptocurrency în SUA.

Concluzie

Exocrow oferă o varietate de produse și servicii, cum ar fi schimbul instantaneu de cumpărare / vânzare, portofel securizat, care permite utilizatorilor să câștige dobânzi pentru soluțiile criptografice și comerciale pentru a accepta plăți Bitcoin. Proiectarea site-ului web și interfața cu utilizatorul va apel la începători datorită ușurinței sale de utilizare.

Vizitați Exocrow

Pentru a încheia recenzia noastră Exocrow, iată un rezumat al avantajelor și dezavantajelor de pe platformă, care includ unele îngrijorări care trebuie abordate de către echipă înainte ca acesta să poată fi considerat un furnizor de încredere, sigur și de încredere pe piața criptomonedelor. Persoanele fizice ar trebui să își desfășoare propria diligență și să nu se bazeze pe informațiile furnizate în această revizuire.

Pro

 • Înregistrați-vă rapid și creați-vă un cont
 • Nu necesită KYC imediat
 • Interfața P2P este curată și ușor de utilizat

Con

 • Nouă platformă cu mică prezență pe rețelele sociale
 • Lipsa de informații despre echipă (imagine de stoc) și licențe
 • Adresa de pe Google Maps indică o companie de furnizare de birouri
 • Lipsa informațiilor și ghidurilor de asistență pentru clienți
 • Schimbul P2P nu este utilizat (în total 13 utilizatori)
 • Informații limitate despre condițiile contului de economii & condiții
 • Nu este disponibil în țările cu reglementări stricte

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – pe lângă schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori în criptomonede..

Vizitați Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me