Alegerea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi o sarcină provocatoare. Există mai multe considerații care trebuie luate în considerare, cum ar fi perechile de tranzacționare, caracteristicile de graficare, ușurința de utilizare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

HOTBIT rezolvă această problemă oferind o platformă de tranzacționare de ultimă generație pentru utilizatori la nivel global.

Vizitați HOTBIT

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această recenzie HOTBIT, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Platforma de tranzacționare a criptomonedelor cu peste 1,5 milioane de utilizatori
 • Piețe spot și ETF

 • 150+ perechi de tranzacționare
 • Taxe de tranzacționare scăzute și competitive
 • Tranzacționare criptografică perpetuă cu pârghie
 • Interfață de utilizator avansată pentru tranzacționare pe dispozitive desktop sau mobile

per total

4/5 Vizitați HOTBIT

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru monedă digitală.

Ce este HOTBIT?

HOTBIT este o criptomonedă bursă de tranzacționare care a fost înființată în ianuarie 2018 și care este înregistrată în Hong Kong și Estonia. Schimbul HOTBIT are sediul în prezent în Shanghai și Taipei, cu echipa sa de conducere din China, SUA și Taiwan.

site-ul hotbit

HOTBIT Comparativ

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe HOTBIT. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptare de top, cum ar fi HOTBIT, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici, produse & Servicii

Iată câteva caracteristici notabile ale HOTBIT:

 • Schimb global cu peste 1,5 milioane de utilizatori
 • Tranzacționează până la 156 de perechi criptografice cu o varietate de altcoini
 • ETF și piața perpetuă pentru tranzacționarea criptelor cu marjă
 • Funcții avansate de tranzacționare și instrumente de graficare
 • Aplicație de tranzacționare mobilă disponibilă pe Android și iOS

HOTBIT a fost anterior clasat pe locul 3 printre toate schimburile privind numărul de tipuri de proiecte de criptomonede enumerate. Schimbul oferă un număr mare de perechi de tranzacționare altcoins cu mai multe monede unice și jetoane DeFi.

Este sigur HOTBIT?

Din câte știm, au existat fără incidente majore de securitate, hacks sau pierderi de fonduri pe HOTBIT din cauza vulnerabilităților din schimb. Conform datelor furnizate de Mozilla, site-ul HOTBIT are o clasificare de securitate B + (care este aceeași cu Binance). Cu toate acestea, site-ul revendică un rating B +, dar raportul de la Observatorul Mozilla este un F.

Este Legit HOTBIT?

HOTBIT pare a fi un schimb criptografic legitim care a acumulat 1,5 milioane de utilizatori înregistrați în 170 de țări și zone din întreaga lume. HotBit.io a devenit unul dintre schimburile cu cea mai rapidă creștere din lume de la deschiderea sa oficială în ceea ce privește volumul tranzacționat zilnic, conform Coinmarketcap.

Tranzacționarea cu HOTBIT

Pentru toți comercianții, interfața grafică este una dintre cele mai importante considerații atunci când selectați un schimb de criptare pentru a tranzacționa Bitcoin. Importanța este mai semnificativă pentru comercianții care se bazează pe analiza tehnică pentru a găsi un avantaj pe piață. Atunci când selectați un schimb de criptomonede, trebuie să vă simțiți confortabil cu pachetul de graficare, deoarece aici veți identifica configurațiile comerciale și vă veți gestiona pozițiile..

schimb de hotbit

Când vă conectați prima dată la platforma criptografică HOTBIT Exchange, primul lucru pe care îl veți observa este că interfața generală este curată, bine amenajată și prietenoasă pentru începători. Graficele sunt furnizate de TradingView, care sunt bine cunoscute pentru graficele lor netede, intuitive și curate. Permite comercianților să utilizeze instrumente și indicatori de tranzacționare avansați pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Activele de tranzacționare HOTBIT

HOTBIT Exchange oferă peste 156 de perechi care pot fi tranzacționate de utilizatorii săi utilizând o platformă sigură, stabilă și fiabilă. Moneda digitală poate fi tranzacționată cu următoarele perechi:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • ATOM
 • BHD

Schimbul adaugă în mod regulat noi oferte de monede care ar putea oferi un avantaj competitiv pe piață pentru comercianții cripto cu experiență. Lista completă a perechilor de tranzacționare poate fi vizualizată pe site-ul HOTBIT așa cum se arată mai jos.

monede acceptate de hotbit

Taxe HOTBIT

Taxele de schimb reprezintă un aspect important atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde active digitale. Costul tranzacției devine și mai critic atunci când tranzacționează dimensiuni mai mari ale poziției.

Taxe de depunere

În prezent, bursa permite depuneri în 22 de criptomonede diferite. HOTBIT nu percepe o taxă pentru depuneri pentru orice tip de jetoane pe platformă.

Taxe de retragere

Taxele de retragere HOTBIT pentru monedele și jetoanele criptomonede sunt determinate de costul rețelei blockchain, nu de platformă. HOTBIT nu are costuri specifice pentru retragerea fondurilor de criptomonede de la bursă.

Taxe de tranzacționare

Taxele de tranzacționare HOTBIT se bazează pe model de producător și de preluare pentru determinarea comisioanelor de tranzacționare care sunt 0,1% (producător) și 0,01% (producător). Taxele de tranzacționare sunt ușor mai mari comparativ cu alte burse din industria de tranzacționare a criptomonedelor.

Utilizatorii care utilizează jetonul HTB nativ al platformelor pot reduce taxele de tranzacție ale oricăror producători și (sau) comenzi de la cei care iau doar 0,05%.

Securitate HOTBIT

Site-ul HOTBIT menționează că oferă cel mai înalt nivel de caracteristici de securitate pentru a-și proteja fondurile utilizatorilor de compromisuri pe care le puteți citi în Secțiunea FAQ. Schimburile menționează că oferă următoarele măsuri de securitate:

 • Sistem de firewall pe mai multe niveluri pentru monitorizarea datelor de sistem
 • Soluție de stocare a portofelului rece pentru a proteja fondurile clienților
 • 2 Autentificare factorială pentru creșterea securității utilizatorului

Nu am putut găsi alte informații despre soluția de stocare a portofelului rece și procesul de verificare a retragerii. În ansamblu, informațiile privind securitatea platformei sunt scurte în comparație cu alte schimburi de criptare care oferă o explicație aprofundată a măsurilor sale de securitate pentru a menține un mediu de tranzacționare sigur.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI HOTBIT CU ALȚII

Comparați acum!

Aplicatie mobila

HOTBIT exchange are o aplicație de tranzacționare mobilă care poate fi descărcată de pe site și acceptă dispozitive iOS și Android. Comercianții cripto pot profita din plin de aplicație pentru a verifica pozițiile deschise și pentru a monitoriza piețele.

întrebări frecvente

Comercianților din SUA li se permite să utilizeze HOTBIT?

Clienților din SUA nu li se permite să tranzacționeze criptomonede pe bursa HOTBIT din cauza reglementărilor stricte. Acest lucru este în afara controlului schimbului de cripte. Comercianții americani vor trebui să găsească un schimb de criptomonede de renume în Statele Unite, cum ar fi Coinbase, Gemeni și eToro.

Hotbit necesită KYC?

HOTBIT nu necesită KYC pentru a înregistra un cont, a tranzacționa, a depune sau a retrage fonduri. Utilizatorii pot începe tranzacționarea criptomonedelor imediat după ce fondurile au fost depuse pe platformă.

Ce portofele acceptă jetoane HTB?

HTB este un Jeton ERC20 care este susținut de MyEtherWallet și imToken.

Hotbit are un cont demonstrativ?

HOTBIT nu oferă un testnet sau un cont demo pentru tranzacționarea criptelor fără depunere. Utilizatorii trebuie să depună fonduri în bursă pentru a tranzacționa criptomonede.

Există un program de afiliere?

HOTBIT nu are un program afiliat care să ofere bonusuri de recomandare ca recompensă pentru aducerea de noi utilizatori pe platformă. Site-ul web afirmă că un program de afiliere va fi în curând.

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire HOTBIT, acest schimb de cripte este o opțiune bună de luat în considerare dacă doriți să tranzacționați o mare varietate de altcoins. Schimbul acceptă o listă masivă de perechi de tranzacționare și oferă utilizatorilor un avantaj atunci când vine vorba de noi active digitale și oferte de jetoane.

Vizitați HOTBIT

Platforma de schimb HOTBIT oferă o platformă intuitivă și o interfață de tranzacționare organizată, care este bine concepută pentru aplicații desktop și mobile pentru comercianții de cripto.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune schimburi Fiat pentru a cripta din lume
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați HotBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me