Speculațiile cu privire la monedele digitale folosind bursele de tranzacționare cu efect de levier au crescut în popularitate în ultimii ani. Acest lucru permite traderilor să lungească sau să scurteze piața criptografică cu un pârghie de până la 100: 1 pentru a maximiza profiturile potențiale.

Un nou schimb de criptomonede lansat care oferă tranzacționarea instrumentelor financiare derivate Bitcoin este Margex.

Vizitați Margex

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această recenzie Margex, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Ușor de utilizat și prietenos cu începătorii
 • Tranzacționează perechi de cripto USD utilizând BTC ca garanție
 • Până la 100 de tranzacții cu marjă izolată
 • Lichiditate combinată de 12+

  schimburi într-un singur loc

 • Taxe de tranzacționare competitive
 • Protecție împotriva manipulării prețurilor
 • 2 Securitatea contului factorial
 • Program generos de afiliere de 40%

per total

4.0 / 5 Vizitați Margex

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X atunci când cumpărați Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau alte monede. Proprietatea asupra activelor cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin pentru mai multe informații.

Ce este Margex?

Margex este o nouă platformă de investiții și active digitale care a fost concepută pentru a oferi un schimb echitabil, transparent și sigur pentru tranzacționare. Oferta principală a bursei de tranzacționare a criptomonedelor este o piață a instrumentelor derivate bazate pe Bitcoin care permite utilizatorilor să tranzacționeze perechi de criptomonede lungi (cumpără) sau scurte (vând) pârghie de până la 100: 1.

site-ul margex

Schimbul Margex funcționează prin combinarea lichidității altor 12 burse populare de pârghie într-un singur loc, rezultând o lichiditate profundă și a acestora Adâncimea cărții de comandă de 40 milioane USD. Utilizatorii pot tranzacționa monede digitale futures populare folosind un interfață modernă, ușor de utilizat și cu taxe competitive.

Margex comparat

Funcțiile avansate, o interfață intuitivă a utilizatorului și tranzacționarea cu pârghie ridicată sunt caracteristici importante pe Margex. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top, cum ar fi Margex, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici & Servicii

Ușor de folosit

Margex oferă o interfață cu utilizatorul care este simplu, elegant și ușor de urmat. În timp ce tranzacționarea în marjă nu este întotdeauna cea mai bună pentru începători, schimbul de instrumente financiare derivate se potrivește unei largi varietăți de persoane cu niveluri diferite de experiență pentru a-și putea crea un cont și a începe să speculeze monede digitale..

margex creează cont

Nu este necesar KYC

Margex este o bursă de instrumente financiare derivate care acceptă depozite de criptomonede numai în Bitcoin. Deoarece platforma nu permite transferul de bani fiduciari, există nu este necesară transmiterea informațiilor despre personal, încărcați documente de identitate sau finalizați procesul Know Your Customer (KYC).

100 de tranzacții cu pârghie

Margex este specializată în tranzacționare cu pârghie și oferă până la 100: 1 poziții de marjă izolate pentru a maximiza profiturile potențiale. Schimbul utilizează o marjă izolată care informează comerciantul cu privire la prețul de lichidare și suma fondurilor expuse riscului înainte de a efectua o tranzacție. Notă: nu este potrivit pentru toată lumea.

Protecția împotriva manipulării prețurilor

Tranzacționarea criptelor cu efect de levier poate fi riscantă datorită clasei de active extrem de volatile, care poate duce la fluctuații bruște ale mișcărilor prețurilor și, de asemenea, la manipularea prețurilor perechilor de tranzacționare cu lichiditate redusă. Manipularea prețurilor a fost o problemă obișnuită la schimburi precum BitMEX. Margex rezolvă acest risc prin faptul că nu oferă active nelichide și propriul sistem de manipulare a prețurilor pentru a monitoriza consistența prețurilor utilizând algoritmi din 12 parteneri de lichiditate.

manipularea prețului margex

Este sigur Margex?

Margex este un nou schimb de pârghie și este prea devreme pentru a ne informa dacă este un loc sigur pentru tranzacționarea criptomonedelor. Cu toate acestea, se pare că există mai multe funcții de securitate pentru a securiza informațiile și fondurile clientului, care includ utilizarea procesului de retragere multi-sig, stocarea offline a portofelului rece și autentificarea cu doi factori. Pe baza cercetărilor noastre, acolo nu au existat incidente majore de securitate, hacks sau compromisuri de sistem care au avut loc până în prezent.

Crearea unui cont

Pentru a crea un cont cu Margex, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare. Schimbul Margex va solicita o adresă de e-mail validă care va trebui confirmată. După finalizare, comercianții se pot conecta la schimb și pot explora interfața de tranzacționare. Există nu este necesară finalizarea KYC pentru depunerea de fonduri.

Depunerea de fonduri

Comercianții pot finanța un portofel Margex cu cripto transferând Bitcoin dintr-un portofel hardware sau un schimb fiat-to-crypto, cum ar fi Coinbase care acceptă moneda fiat. Acesta este cel mai rapid și mai simplu mod de a depune bani la Margex prin copierea codului QR sau a adresei BTC pentru a trimite fonduri către.

fonduri de depozit margex

Pentru utilizatorii care nu dețin Bitcoin și doresc să înceapă să tranzacționeze imediat, Margex oferă opțiunea de a cumpărați Bitcoin direct pe platformă. Această caracteristică este furnizată printr-o integrare cu Changelly, o platformă populară de schimb criptografic și swap instant.

Capacitatea de a cumpăra Bitcoin folosind un card de credit (VISA sau Mastercard) este o caracteristică utilă pentru a completa rapid un cont de tranzacționare pentru a îndeplini cerințele de marjă minimă. Achiziția minimă este de 100 USD sau suma echivalentă în euro.

Interfața cu utilizatorul

Interfața grafică a utilizatorului este un aspect important pentru orice schimb de instrumente derivate, deoarece acesta este locul în care comercianții își vor petrece majoritatea timpului. Aruncând o privire mai profundă asupra Margex, pachetul de diagrame pare să fi fost conceput pentru a se potrivi comercianților începători și avansați. Pentru a vizualiza o demonstrație live a experienței de tranzacționare, Click aici.

interfață de tranzacționare margex

Caracteristicile de graficare, cum ar fi instrumentele de desen și indicatorii, sunt furnizate de TradingView, care este unul dintre cele mai bune site-uri de criptare a criptelor din industrie. Integrarea permite utilizatorilor Margex să facă clic dreapta pe diagramă pentru a schimba intervalul de timp, pentru a adăuga indicatori și pentru a personaliza scala.

Exemple de indicatori care pot fi adăugați includ medii mobile, stocastice, benzi Bollinger și multe altele. Comutarea între perechi nu elimină analiza graficului, ceea ce este o frustrare asupra altor schimburi de tranzacționare cu criptomonede.

poziții margex

Margex oferă o ofertă standard de tipuri de comenzi pentru a gestiona riscul ca ordinele limită, de piață și stop-limit. O caracteristică excelentă este capacitatea de a simultan plasați un stop loss și luați ordin de profit pentru fiecare tranzacție care nu este oferit pe unele platforme de tranzacționare.

Graficul prețurilor, carnetul de comenzi, introducerea comenzilor, pozițiile și ferestrele comenzilor în așteptare sunt bine prezentate. Perechile criptografice acceptate sunt situate de-a lungul vârfului pentru a comuta rapid între perechile de tranzacționare cu graficul din mijloc.

Perechi de tranzacționare

Bursa de instrumente derivate Margex acceptă tranzacționarea celor 5 active criptografice majore, cum ar fi BTC, ETH, LTC, XRP, EOS și YFI. Fiecare contract futures este tranzacționat contra perechii USD folosind Bitcoin ca garanție. Numărul de perechi este destul de limitat, cu toate acestea, acestea sunt în prezent cele mai populare perechi de instrumente derivate de tranzacționat.

Prețuri & Taxe

Nu există costuri pentru crearea unui cont la Margex sau pentru întreținerea unui portofel. Schimbul percepe o taxă de tranzacționare pentru pozițiile de cumpărare și vânzare, care se bazează pe modelul producătorului și al celui care iau taxe la 0,19% și, respectiv, 0,060%. Taxele de tranzacționare sunt competitive în comparație cu alte burse de tranzacționare cu efect de levier.

Margex nu oferă reduceri de taxe oferite pe baza volumului de tranzacționare sau tranzacționării cu jetonul nativ al platformei, cum ar fi pe Binance, Bybit și FTX. Cu toate acestea, utilizatorii pot participa la campanii de marketing pentru câștigați bonusuri care poate fi folosit pentru a plăti comisioane comerciale și finanțare.

Margex taxează, de asemenea, un comision de finanțare peste noapte (denumit și Finanțare) pentru ocuparea unei poziții pe o perioadă de 24 de ore. Taxele de finanțare variază pentru pozițiile lungi și scurte în funcție de condițiile pieței. Costul este adăugat în cont pentru deținerea unei poziții după fiecare perioadă de 8 ore. Vizitați site-ul web pentru o listă a taxelor de finanțare pentru fiecare pereche de tranzacționare.

Securitate

Site-ul web Margex oferă informații despre numărul de caracteristici de securitate care sunt implementate pentru a proteja informațiile și fondurile clientului său. A abordare de securitate pe mai multe straturi este utilizat pentru a atenua riscul de hacks, furt și activitate frauduloasă. Câteva dintre măsurile de protecție enumerate includ:

 • Autentificare cu 2 factori (2FA)
 • 100% din active sunt stocate în portofele reci multi-sig
 • Confirmare prin e-mail pentru solicitările de retragere
 • Retrageri procesate o dată pe zi
 • Monitorizare în timp real și alerte de active
 • Criptare SSL pentru a proteja informațiile utilizatorului

Țări acceptate

Margex este disponibile în toată lumea în țări precum Marea Britanie, Australia, Singapore și Noua Zeelandă, pentru ca utilizatorii să tranzacționeze contracte futures cu criptomonedă cu efect de levier.

Următoarele țări nu sunt acceptate, cum ar fi Statele Unite ale Americii (inclusiv, Puerto Rico și Insulele Virgine SUA), provincia Ontario din Canada, provincia Québec din Canada, regiunea administrativă specială din Hong Kong a Republicii Populare din China, Republica Seychelles, Bermuda, Cuba, Crimeea și Sevastopol, Iran, Siria, Coreea de Nord sau Sudan și Afganistan.

întrebări frecvente

Margex are un program de recomandare?

Comercianții Margex existenți pot câștigați 40% din comisioanele de tranzacționare ale utilizatorilor de referință prin partajarea unui link unic de recomandare cu familia și prietenii. Orice utilizator poate fi afiliat la Margex și începe să câștige cripto gratuit.

Puteți demonstra comerțul cu Margex?

Există fără cont demo pentru ca noii utilizatori să practice tranzacționarea cu pârghie folosind fonduri virtuale. Comercianții vor trebui să găsească o platformă demonstrativă care să permită tranzacționarea criptomonedelor, cum ar fi eToro și Plus500.

Margex este disponibil în SUA?

Margex nu acceptă utilizatorii din Statele Unite din cauza restricțiilor de reglementare. Comercianții din această regiune vor trebui să găsească un schimb de criptomonede în SUA.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Margex, platforma oferă un schimb de tranzacționare simplu, dar puternic pentru pârghie tranzacționând perechi de monede digitale populare Utilizatorii își pot crește potențialul de profit cu un efect de pârghie de 100 de ori pentru a lungi sau scurta piața.

Vizitați Margex

În general, Margex este un schimb solid pentru începători care doresc să învețe cum să tranzacționeze cu pârghie. Nu există caracteristici complicate sau distrageri. Cu toate acestea, pentru o selecție mai largă de perechi de tranzacționare, o funcție avansată de tranzacționare, utilizatorii ar putea dori să ia în considerare utilizarea Binance sau FTX.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Margex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me