Monedele digitale devin din ce în ce mai populare și căutate ca o alternativă la activele bancare tradiționale, odată cu apariția platformelor de tranzacționare a criptomonedelor și a produselor DeFi pentru a câștiga dobânzi la criptare. Cetățenii australieni pot participa la această tendință globală de a cumpăra Bitcoin în Australia.

Un schimb de criptomonede australian nou și viitoare este Mine Digital.

Vizitați Mine Digital

În timp ce ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această revizuire digitală a minelor, vă sugerăm să vizitați site-ul lor web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

site-ul meu digital

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este al meu digital?

Mine Digital este un Afirmă de schimb și brokeraj criptomonede ustraliene care oferă o rampă on-line pentru utilizatori pentru a cumpăra și vinde active digitale cu monedă fiat. Utilizatorii pot cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash contra AUD, USD și USDT.

Platforma digitală este singurul schimb criptografic din Australia care oferă asigurări gratuite împotriva furtului, distrugerii, pierderii sau daunelor. Mine Digital își propune să fie unul dintre bursele de top din Australia și din regiunea APAC mai largă și dezvoltă o varietate de piețe derivate atât pentru investitorii de retail, cât și pentru cei profesioniști.

Comparația mea digitală

Comparativ cu alte burse din Australia care permit utilizatorilor să cumpere Bitcoin, Mine Digital oferă comisioane de tranzacționare foarte competitive pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde activele digitale populare precum Bitcoin, Ethereum și XRP.

Caracteristici & Beneficii

Mine Digital este un nou schimb de criptomonede în Australia care oferă taxe fixe de tranzacție la preț redus pentru a atrage comercianții și investitorii locali care doresc să-și maximizeze rentabilitatea investiției. Alte caracteristici și beneficii notabile ale Mine Digital includ:

 • Taxe mici și spread-uri restrânse în Australia între 0,1% și 0,2% (max)
 • Oferă asigurare pentru a proteja împotriva furtului, distrugerii, pierderii sau daunelor
 • Unul dintre cele mai mari birouri OTC din volum din Australia
 • Oferă perechi AUD, USD și Tether împotriva Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP și Bitcoin Cash
 • Acces la lichiditate globală pentru procesarea comenzilor mari de cumpărare sau vânzare cu alunecare minimă
 • Platforma de tranzacționare de înaltă performanță, ușor de utilizat și de navigat
 • Aplicație de tranzacționare mobilă disponibil pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto 24/7

Mine Digital este sigur?

Mine Digital Exchange pare a fi o platformă sigură care include securitatea site-ului și protocoalele de informare pentru a se asigura că informațiile clienților sunt sigure. De la înființarea companiei în 2014, nu au fost raportate încălcări de securitate sau hacks.

Măsurile de securitate menționate pe site-ul web pentru a proteja fondurile utilizatorilor stocate într-un portofel digital Mine includ autentificarea cu doi factori, stocarea portofelului rece, stocarea securizată a seifului fizic și respectarea standardelor KYC și AML / CTF.

Este legitul meu digital?

Mine Digital Exchange pare a fi un schimb legitim de criptocurrency care este un reprezentant autorizat corporativ al Everforex Financial Pty Ltd.. Schimbul respectă legile Know Your Client (KYC) și prevederile împotriva spălării banilor (AML). Utilizatori care creați un cont cu Mine Digital trebuie să îndeplinească cerințele de verificare și să prezinte documentația pentru a dovedi identitatea înainte de a depune moneda fiduciară.

Crearea unui cont cu Mine Digital

La creați un cont cu Digital Mine, utilizatorii noi vor trebui să finalizeze un proces de înregistrare care durează câteva minute. Schimbul va solicita un nume de utilizator și o adresă de e-mail. Odată ce adresa de e-mail a fost verificată, utilizatorii se pot autentifica la schimb și pot vizualiza tabloul de bord așa cum se arată în imaginea de mai jos. Aici, utilizatorii își pot vizualiza alocarea activelor de criptomonede, pot vizualiza istoricul recent, pot depune fonduri și pot naviga la bursă.

portofelul meu digital

Depunerea de fonduri

Înainte ca utilizatorii să poată depune fonduri în Mine Digital Exchange, trebuie finalizat un proces de verificare a identității pentru a începe tranzacționarea cu depozite valutare fiduciare. Acest proces este obligatoriu și se aplică majorității schimburilor fiat-la-criptomonede din lume.

După finalizarea verificărilor de identitate, comercianții pot depune moneda fiduciară pe platformă utilizând un transfer bancar. Există zero comisioane pentru depunerea monedei fiduciare. Alternativ, utilizatorii pot finanța portofelul Mine Digital folosind criptomonede care nu implică taxe de depozit.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Interfața cu utilizatorul

Mine Digital este un loc de tranzacționare a activelor digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. Pentru a începe tranzacționarea, utilizatorii trebuie să-și creeze un cont și să-și confirme identitatea conform cerințelor KYC. Odată verificate, fondurile pot fi depuse în cont fie cu monedă fiat, fie cu criptomonedă.

Utilizatorii cu un cont finanțat pot seta comenzi și plasa tranzacții la bursă, așa cum se arată în imaginea de mai jos. interfața cu utilizatorul este elegantă, bine amenajată și potrivită pentru începători sau comercianți profesioniști.

tranzacționarea digitală a mea

Perechile de tranzacționare sunt organizate în partea stângă cu caseta de ordine de intrare de mai jos. Oferte Mine Digital trei tipuri de comenzi, inclusiv limită, piață și Fill-And-Kill (FAK). În comparație cu platformele cum ar fi bursele de tranzacționare a marjelor de criptomonede, există ordine limitate condiționate de gestionare a riscului comercial, cum ar fi ordinele de oprire și One-Cancel-the-Other (OCO), care sunt esențiale în opinia noastră.

Graficul adâncimii pieței din dreapta este afișat pentru comercianții avansați care înțeleg cum să citească lista de oferte și oferte care se află pe bursă. Volumul afișat în carnetele de comenzi este puțin subțire, ceea ce este de așteptat pentru un nou schimb de criptomonede.

Cartografiere & Tranzacționarea criptomonedelor

Experiența grafică și instrumentele sunt considerente importante atunci când vine vorba de tranzacționarea criptomonedelor. Aruncând o privire mai atentă la interfața de graficare digitală Mine, există opțiuni pentru a afișa datele pieței utilizând diagrame de zonă sau modele de sfeșnic. Cu toate acestea, am observat timpul graficului intern este limitat la minutele, orele și graficele zilnice. Acest nu este ideal pentru comercianții de tip swing și poziționare care se bazează pe graficarea pe termen lung pentru a identifica tendințele și modelele prețurilor.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI DIGITALUL MINEI CU ALȚII

Comparați acum!

Interfața cu utilizatorul nu include indicatori precum medii mobile, stocastice sau volum. Comercianților tehnici cu experiență le va fi greu să analizeze acțiunea de preț fără aceste instrumente, care sunt considerate o caracteristică de bază pe alte platforme de tranzacționare. În general, platforma de graficare și instrumentele de pe Mine Digital sunt foarte simple și potrivite doar pentru începători. Având în vedere că schimbul este încă destul de nou, anticipăm noi dezvoltări și actualizări care vor fi lansate pentru a aduce programe și instrumente avansate de cartografiere a criptomonedelor pentru utilizatorii săi.

Taxe de tranzacționare

Taxele de tranzacționare sunt un aspect important atunci când căutați un nou schimb pentru a cumpăra și a vinde criptomonede. La fel de importante sunt spread-urile și costurile de derapaj. Mine Digital își propune să atragă o cotă de noi investitori australieni cu foarte comisioane mici de tranzacționare între 0,1% și 0,2% peste comenzi de cumpărare și vânzare. Taxa include GST pentru investitorii australieni.

Taxa de tranzacționare se bazează pe o structură de producător și de preluare, după cum urmează.

 • Daca esti făcând un preț (utilizați o comandă limită), taxa de tranzacționare este de 0,1%.
 • Daca esti luând un preț (utilizați o comandă de piață), taxa de tranzacționare este de 0,2%.

Criptomonede disponibile

Comercianții de pe Mine Digital Exchange pot cumpărați și vindeți 5 monede digitale diferite care includ Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Există în total 15 perechi, deoarece fiecare activ poate fi tranzacționat contra dolarului australian, dolarului american și Tether (USDT).

mine monede digitale

În comparație cu alte platforme populare de tranzacționare a criptomonedelor, numărul de perechi de tranzacționare pe Mine Digital Exchange este limitat. Comercianții care doresc să speculeze alte monede sau jetoane exotice vor trebui să găsească un schimb alternativ.

Asigurarea mea digitală

Mine Digital oferă soluții de custodie și asigurare investitorilor și comercianților care utilizează schimbul de criptomonede. Funcționează ca o poliță de asigurare pentru a proteja fondurile utilizatorilor împotriva furtului, distrugerii, pierderii sau daunelor. Site-ul web nu menționează nicio informație cu privire la suma acoperită, în afară de faptul că este complementară utilizatorilor săi. Se pare că Mine Digital este singurul schimb criptografic din Australia care oferă această caracteristică unică clienților săi.

asigurarea mea digitală

Relații Clienți & Recenzii

Fiind un nou schimb valutar digital, există puține recenzii Mine Digital Exchange online. Schimbul are o pagină de Facebook cu mai multe recenzii pozitive. Odată ce platforma își mărește baza de utilizatori, ne așteptăm să vedem recenzii mai sincere ale clienților despre experiența utilizatorului pe platformă și vom actualiza acest articol.

întrebări frecvente

Există un serviciu fără prescripție medicală (OTC)?

Persoanele cu valoare netă ridicată pot tranzacționa volume mari prin serviciul OTC al Mine Digital. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web sau contactați adresa de e-mail de asistență Mine Digital cu privire la modalitatea de tranzacționare a tranzacțiilor mari cu criptomonede.

Mine Digital oferă un cont demonstrativ sau Testnet?

Site-ul web afirmă că noii utilizatori sunt capabili să creeze un cont demo pentru a practica tranzacționarea cu criptomonede folosind sau să se familiarizeze cu interfața de graficare și experiența generală de tranzacționare. Nu am putut găsi opțiunea de a tranzacționa cu fonduri virtuale, astfel încât utilizatorii vor trebui să se întrebe cu Digital Mine în acest sens.

Are Mine Digital o sesizare sau un program de afiliere?

Mine Digital Exchange nu are un program de recomandare sau afiliat pentru a recompensa clienții existenți pentru că au adus familia sau prietenii pe platformă. Programele de loialitate permit utilizatorilor să câștige venituri suplimentare prin promovarea schimbului. În schimb, bursa va plăti un procent din comisioanele de tranzacționare ale utilizatorilor menționați ca bonus.

Poți câștiga interes cu Mine Digital?

Mine Digital Exchange nu oferă un cont de economii cu dobândă ridicată sau împrumuturi susținute de cripto pentru a le permite utilizatorilor să câștige dobândă asupra activelor criptomonede. Acesta este un serviciu din ce în ce mai popular oferit de cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Mine Digital este acceptat în Noua Zeelandă?

Schimbul de criptomonede Mine Digital permite investitorilor din Noua Zeelandă să cumpere, să tranzacționeze și să vândă Bitcoin împotriva perechilor fiat și altcoin. În prezent, nu există nicio opțiune pentru rezidenții din NZ de a depune NZD direct pe platformă.

Schimburi precum Mine Digital

Următoarele alternative la Mine Digital sunt schimburi de criptocurrency de încredere, sigure și de încredere pentru a cumpăra Bitcoin în Australia – și alte monede principale, cum ar fi Ethereum, XRP și Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx este o platformă de ultimă generație care vă permite să cumpărați criptomonede într-un mod rapid și ușor. Procesul de înregistrare este incredibil de simplu, cu înscriere rapidă și verificare care durează mai puțin de două minute.

Vizitati site-ul rezerva independentă

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat, cum ar fi dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american..

Vizitati site-ul monedă

Coinspot

Schimbul CoinSpot este bine respectat în comunitatea Bitcoin locală și este axat pe ajutarea noilor veniți să cumpere Bitcoin și criptomonede în Australia cu dolari australieni..

Vizitati site-ul

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră despre Mine Digital, bursa permite utilizatorilor din Australia să cumpere și să vândă criptomonede instantaneu cu un transfer bancar. Fiind un nou schimb, Mine Digital Exchange oferă caracteristici unice pe piață, cum ar fi custodia, asigurarea și comisioane mici de tranzacționare pentru a atrage clienții existenți din alte burse australiene..

Vizitați Mine Digital

Suntem foarte încântați să vedem ce va aduce echipa din spatele Mine Digital în anii următori și dacă poate deveni unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia.

În rezumat, ar trebui să utilizați Mine Digital Exchange dacă:

 • Îți place un schimb de criptomonede australian care oferă custodie și asigurare
 • Îți place un schimb cu comisioane de tranzacționare între 0,1% și 0,2% inclusiv GST
 • Doriți un schimb care să ofere perechi AUD, USD și Tether
 • Căutați un schimb de criptomonede reglementat în Australia
 • Doriți un schimb sigur și sigur pentru a depune AUD utilizând transfer bancar

Cu taxele sale foarte mici de tranzacționare, înregistrarea rapidă și asigurarea complementară, ne așteptăm la lucruri extraordinare de la Mine Digital în viitorul apropiat. Pe termen scurt, am dori să vedem câteva îmbunătățiri minore ale interfeței de graficare și instrumentelor de gestionare a riscurilor.

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me