Mulți investitori cripto își vor stoca activele digitale într-un schimb fiat-la-criptă, bursă de tranzacționare sau un portofel hardware pentru păstrare. Deși acest lucru este considerat o normă, această strategie nu îți creează bogăția criptografică în timp, câștigă criptare gratuită sau îți permite să obții monedă fiduciară instant pentru a plăti facturi fără a-ți vinde investiția..

Vizitați Nexo

In acest Nexo recenzie, vom evalua platforma de monedă digitală care își propune să fie un lider în împrumuturi criptografice, finanțare descentralizată și una dintre cele mai bune platforme pentru a câștiga dobânzi pe cripto.

Caracteristici cheie:

 • Obțineți un împrumut instantaneu în numerar fără a vinde cripto
 • Câștigați până la 10% p.a pe monede stabile și fiat
 • Câștigați până la 6% p.a pe monede cripto
 • Platforma este asigurată împotriva furtului cu custode BitGo
 • Proces rapid și ușor de revizuire a împrumuturilor
 • Suma dobânzii este plătită zilnic

per total

4.2 / 5 Vizitați Nexo

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Ce este Nexo?

Nexo este un serviciu de împrumut de criptomonede online care oferă beneficii financiare pentru stocarea activelor cripto pe platformă, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, într-un portofel securizat Nexo. Platforma de împrumut pe bază de numerar este susținută de binecunoscutul investitor și fondatorul TechCrunch Michael Arrington și condus de Acntoni Trenchev, Co-fondator & Partener de conducere.

site-ul nexo

De la lansare în 2017, Nexo a procesat mai mult de 1,5 miliarde de dolari de peste 1 milion de utilizatori din 200 de jurisdicții și acceptă peste 40 de monede fiduciare. Serviciul de creditare a câștigat popularitate pe scară largă ca metodă alternativă de investiții criptografice și opțiune de stocare pentru persoane fizice și companii pentru a beneficia de beneficii financiare suplimentare pentru debitorii și creditorii..

Comparativ NEXO

NEXO este o modalitate ușor de utilizat și populară de a câștiga Bitcoin gratuit prin conturile lor de dobândă și platforma de creditare. Iată câteva platforme alternative de împrumuturi și dobânzi, cum ar fi Nexo, unde puteți câștiga dobânzi pe cripto.

Este Nexo de încredere?

Contul de împrumut și economii criptomonedă Nexo pare a fi un companie de încredere, legitimă și de încredere acesta este autorizat, reglementat în 200 de țări și asigurat până la 100 de milioane de dolari împotriva furtului care este furnizat de un custode calificat, BitGo.

Deși plasarea banilor la un furnizor online implică anumite riscuri, ale lui Nexo polița de asigurare oferă investitorilor săi o liniște sufletească fondurile lor pot fi returnate în cazul unei încălcări de securitate sau piratare.

statistici nexo

Este Nexo asigurat?

Nexo s-a asociat cu Ledger pentru a oferi o soluție de seif pentru stocarea activelor cripto asigurat până la 150 milioane dolari printr-o poliță de asigurare personalizată între Arch și Marsh. Compania intenționează să mărească polița de asigurare la peste 1 miliard de dolari în 2021 ca urmare a creșterii sale exponențiale și a angajamentului său de a oferi un standard ridicat de siguranță.

În plus, portofelele de stocare frigorifică Nexo sunt furnizate de către custode BitGo, care asigură o protecție de asigurare de 100 de milioane de dolari printr-o rețea de subscriitori printr-o companie de asigurări numită Lloyd’s. Această politică protejează bunurile și cheile digitale ale clienților care se află în portofelul BitGo. Politica de asigurare acoperă spargerea sau furtul cheilor private, furtul din interior sau pierderea cheilor.

Produse & Caracteristici

Obțineți împrumut instantaneu în numerar

Nexo oferă posibilitatea de a scoate un împrumut instant în numerar prin împrumutarea activelor criptografice de la doar 10 USD și până la maximum 2 milioane USD. Împrumutarea de numerar sau de monede stabile cu Nexo are zero comisioane ascunse, cu rambursări flexibile și fără verificări de credit, ceea ce îl face foarte evaluabil pentru mulți deținători de criptomonede.

Câștigați până la 12% dobândă anuală

Nexo oferă un cont de economii cu dobândă mare pentru criptomonede și bani fiduciari, cum ar fi EUR, GBP și USD. Fondurile clienților sunt susținută de o poliță de asigurare pentru a oferi liniște sufletească completă în timp ce câștigați până la 12% dobândă. Fondurile pot fi adăugate la portofelul de economisire sau retrase oricând (nu sunt blocate).

nexo castiga pe cripto

Cheltuiți cripto cu cardul Nexo

Nexo și-a lansat propriul card bancar pentru a cheltui active cripto ca un card de debit tradițional. Cardul Nexo este acceptat de peste 40 de milioane de comercianți din întreaga lume, care au chiar și 2% rambursare la achiziții cu furnizori acceptați. Cardul Nexo le permite clienților săi cheltuiți monede digitale fără a fi nevoie să vindeți lor.

Nexo Exchange

Similar platformelor populare de tranzacționare a criptomonedelor, Nexo are propriul său „Exchange” care permite utilizatorilor existenți să schimbe instantaneu între 75+ active digitale și perechi fiat. Schimbul funcționează ca un broker pentru a vă conecta simultan la peste 5 schimburi pentru a găsi cele mai bune preturi.

nexo exchange

Crearea unui cont

Pentru a începe să câștige interes pasiv pentru criptomonede folosind Nexo, utilizatorii vor trebui să-și creeze un cont și finalizați un proces Cunoașteți-vă clientul (KYC) și procesul de combatere a spălării banilor (AML). EuProcesul de verificare D este complet automatizat și poate fi finalizat în câteva minute. Informațiile care vor trebui transmise sunt numele de bază, adresa și o formă de identitate susținută de guvern, cum ar fi pașaport sau permis de conducere.

Jetonul Nexo

Jeton NEXO este simbolul nativ al platformei de împrumut de numerar care împarte 30% din toate profiturile nete cu clienții săi fideli sub formă de dividende. Potrivit site-ului web, monedele Nexo sunt Primul jeton susținut de active care plătesc dividende din lume și a plătit peste 9 milioane de dolari deținătorilor Nexo în ultimii 3 ani. Jetonul oferă următoarele avantaje utilizatorilor de pe platformă:

 • Câştiga 12% APR pentru depozite stabile, EUR, GBP și USD
 • Câștigă 8% APR pentru BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, LINK, XLM, TRX, PAXG
 • Împrumuta 5,9% APR pentru liniile de credit instantanee Nexo
 • Primește 30% a profitului net token Nexo din dividende

Împrumuturi instantanee în numerar, susținute cu Crypto

Nexo oferă o platformă sigură și ușor de utilizat pentru a obține un împrumut în numerar rapid pentru cheltuielile zilnice prin depunerea de criptomonede pentru a fi utilizate ca garanție. Împrumutul cu sprijin criptografic oferă flexibilitate față de un împrumut tradițional, așa cum există fără un proces îndelungat de împrumut sau verificări de credit necesar. Utilizatorii pot cheltui banii instantaneu dacă folosesc cardul Nexo sau se retrag într-un cont bancar. Procentul actual al dobânzii la împrumutul Nexo este de la 5,9% pe an pentru ceea ce este cheltuit.

cum funcționează nexo

Proprietarii de cripto își pot valorifica portofoliul de cripto pentru a obține instantaneu numerar fiduciar fără a fi nevoie să vândă investiția sau să renunțe la proprietate. Este o modalitate alternativă de a păstra potențialul de creștere a Bitcoin și a altor active, în timp ce retrageți numerar pentru a acoperi costurile. De asemenea, investitorii pot evita declanșarea unui eveniment impozabil pentru câștigurile de capital.

De exemplu, folosind calculatorul de împrumut Nexo, investitorii Bitcoin pot contracta un împrumut în numerar de 10.000 USD, depunând 0.296 Bitcoin în contul lor pentru a-l folosi ca garanție. Există zero taxe lunare, anuale sau taxe ascunse și fără rambursări lunare minime.

nexo credit calculator

Pentru a contracta un împrumut în numerar în numerar, utilizatorii trebuie să finalizeze o verificare de bază și avansată. Odată ce depunerea a fost confirmată de blockchain, utilizatorul poate retrage un împrumut în numerar.

Cum să faci un împrumut cu Nexo

Pentru a obține un împrumut în numerar cu Nexo, urmați acești pași:

Ghid pas cu pas al Nexo Crypto Loan

Pentru a obține un împrumut în moneda dvs. locală utilizând portofoliul dvs. criptografic ca garanție, urmați acești pași:

Pasul 1: evaluează cât poți împrumuta

Primul pas este să determinați cât puteți împrumuta. La fel ca orice alt împrumut financiar tradițional, trebuie să înțelegeți cât puteți împrumuta în funcție de mărimea sumei depozitului sau a garanției.

Nexo face mai ușor pentru începători utilizarea unui widget simplu, așa cum se arată mai jos. Acest lucru vă permite să:

 • Selectați activul criptomonedă pe care să îl utilizați ca garanție (de ex. Bitcoin, Ethereum)
 • Introduceți cantitatea de criptare pe care o puteți stoca pe platformă ca garanție
 • Vizualizați valoarea monedei fiduciare care poate fi retrasă ca împrumut în numerar

nexo loan

Pasul 2: Depuneți fonduri cripto ca garanție de împrumut

Odată ce sunteți mulțumit de detaliile împrumutului și de ratele de dobândă afișate, următorul pas este depunerea de fonduri pe platformă. Pe tabloul de bord, veți vedea o listă a criptomonedelor acceptate care sunt acceptate de Nexo.

Procesul de depunere a fondurilor funcționează la fel ca un schimb de tranzacționare cu criptomonede. Asigurați-vă că activați autentificarea cu doi factori înainte de a depune fonduri. Pentru a începe, urmați acești pași simpli:

fonduri de depozit nexo

Pasul 3: retrageți împrumutul valutar Fiat

Odată ce blockchain-ul finalizează tranzacția, fondurile vor fi afișate în contul dvs. Nexo. Veți vedea cantitatea de „linie de credit” care apare pe tabloul dvs. de bord împotriva activului criptografic utilizat ca garanție. De exemplu, dacă ați depus Bitcoin, atunci valoarea liniei de credit va fi afișată împotriva Bitcoin.

Nu există nicio obligație de a retrage fonduri imediat. Poate rămâne în contul dvs. Nexo la fel ca pe un schimb de cripte. Când decideți să încasați bani, faceți clic pe butonul „retrageți”. Aici puteți selecta din 40 de monede fiat diferite. Asigurați-vă că ați introdus corect datele bancare înainte de a finaliza procesul de retragere a împrumutului în numerar.

Pasul 4: Efectuați rambursări de împrumut

Ultimul pas în procesul de împrumut este de a efectua rambursări. Acest lucru nu este diferit de orice alt acord financiar tradițional, cum ar fi un credit ipotecar sau un împrumut auto. Lucrul bun cu Nexo este că puteți alege să efectuați rambursări într-o altă monedă fiat sau chiar într-o criptomonedă.

Atâta timp cât suma echivalează cu suma minimă de rambursare care a fost confirmată în timpul pasului 1. De fiecare dată când efectuați o rambursare, aceasta va fi afișată în tabloul de bord Nexo, astfel încât să puteți urmări.

Cont de economii

Nexo oferă conturi cu interes ridicat în care utilizatorii pot câștigați venituri pasive de până la 10% p.a pe stablecoins și fiat și până la 6% pe criptomonede. Dobânda câștigată într-un cont de economii Nexo este semnificativ mai mare decât rata dobânzii la un cont bancar tradițional, așa cum se arată mai jos. Nexo valoarea dobânzii este plătită zilnic ceea ce permite contului să se compună și să crească rapid, similar cu dividendele pe o acțiune.

nexo castiga

Nexo a anunțat recent o creștere de 100% a ratelor dobânzilor la contul de economii criptomonede pentru BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, LINK, XLM, TRX și PAXG. Rata a fost mărită la 6% APY, care anterior variază între 4% și 5% la activele criptomonede.

Nexo este nou Câștigă pe Crypto produsul permite clienților să opteze pentru a primi o plată în jetonul NEXO nativ al platformei, indiferent de valoarea activului deținut într-un portofel Nexo. Stimularea aduce un randament competitiv, cu o dobândă suplimentară de 2% pentru toate activele digitale. Câștigarea simbolului NEXO crește în continuare rata dobânzii la 8% APY pentru criptomonede și 12% APY pentru monedele fiat și monedele stabile.

nexo comparație

Un mare punct de diferență în graficul de mai sus, pe lângă ratele anuale mai mari ale dobânzii, este că nu există comisioane pe contul de dobânzi. Fondurile dvs. de criptare pot fi accesate în orice moment, permițându-vă să retrageți fonduri către un portofel hardware personal sau să le vindeți înapoi către fiat folosind un schimb de încredere. Pentru a fi eligibili pentru câștiguri de dobândă, utilizatorii trebuie să furnizeze lichidități platformei prin depunerea și stocarea activelor lor fiduciare și criptate la Nexo.

Pentru a fi eligibili pentru rata dobânzii, utilizatorii trebuie să furnizeze lichidități platformei prin depunerea și stocarea activelor lor fiduciare și criptate la Nexo.

întrebări frecvente

Nexo este sigur?

Nexo folosește securitate militară și criptare pe 256 de biți și Portofele de stocare la rece 100% offline furnizat de un custode de talie mondială BitGo, care a realizat Standard de securitate criptomonedă Nivelul 3, precum și compatibil SOC 2. Soluția de stocare „bancară” asigură cel mai înalt standard de securitate și siguranță a fondurilor clienților. Măsurile de securitate includ un proces cu mai multe semnături pentru a elimina un singur punct de eșec și a îmbunătăți reziliența împotriva pierderii sau compromiterii cheilor private.

Este reglementat Nexo?

Nexo este un furnizor de monedă digitală licențiat și reglementat care respectă reglementările locale din peste 200 de jurisdicții in lume. Echipa Nexo se asigură că toate condițiile legale și de conformitate relevante sunt respectate înainte de a accepta clienți din fiecare țară.

Care monede sunt acceptate de Nexo?

Următoarele active criptografice pot fi depuse pe platforma Nexo, care poate fi folosită ca garanție pentru obținerea unui împrumut instantaneu în numerar – BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, PAXG, NEXO și BNB.

Ce monede acceptă Nexo ca garanție?

Utilizatorii pot solicita un împrumut instantaneu Nexo cu sprijin criptografic prin depunerea activelor criptografice precum BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, stablecoins, PAXG, NEXO și BNB ca garanție.

Are Nexo un card de credit Crypto?

Cardurile de împrumut criptografice Nexo pot fi obținute și gestionate folosind aplicația mobilă Nexo. Cardul permite utilizatorilor să cheltuiască fonduri pe card care pot fi conectate direct la contul de împrumut în numerar al utilizatorilor.

Pot cumpăra Bitcoin pe Nexo?

Nexo a introdus un schimb pentru utilizatorii săi să cumpere Bitcoin folosind moneda fiduciară sau tranzacționați pe un alt criptografic. Nexo Exchange acceptă peste 75 de active criptografice și perechi fiat care pot fi cumpărate, tranzacționate și vândute între ele.

Verdictul nostru final

Pentru a încheia Nexo recenzie, credem că platforma va fi potrivită pentru investitorii pe termen lung care doresc să-și construiască avere folosindu-și cripta. În schimb, platformele oferă o modalitate sigură și asigurată de a obține randamente cu dobândă ridicată sau de a accesa numerar rapid printr-un împrumut.

În general, site-ul web Nexo este ușor de utilizat și oferă caracteristici și tarife care nu sunt posibile cu metodele bancare tradiționale. Așteptăm ca Nexo să conducă spațiul DeFi și să devină lider în împrumuturi și împrumuturi de monede digitale în viitor.

Pro

 • Oferă servicii financiare de calitate investitorilor cripto pe termen lung
 • Permite investitorilor să câștige mai multe cripte printr-un cont de economii de dobândă
 • Ratele ridicate ale dobânzii, care sunt de neegalat în comparație cu sectorul bancar tradițional
 • Dobânzile sunt plătite zilnic, permițând profiturilor cripto-compuse în timp
 • Deblocați numerar fără a fi nevoie să vă vindeți activele (de exemplu, să nu declanșați un eveniment impozabil)
 • Câștigați dobânzi compuse în portofoliu în timp ce tranzacționați active

Contra

 • Un număr limitat de criptomonede

Vă rugăm să partajați acest articol cu ​​rețeaua dvs. dacă vi se pare util!

Dacă există alte platforme, servicii sau schimburi de criptomonede pe care ați dori să le examinăm, vă rugăm să ne anunțați și să ne contactați cu solicitarea dvs..

De asemenea poti fi interesat de:

 • Revizuirea Coinbase: ar trebui să plătiți taxe mari
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • Revizuire eToro: Copiați comercianții de criptografi de succes

Vizitați Nexo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me