Phemex este o platformă de criptomonede care permite persoanelor din întreaga lume să acceseze monede digitale printr-un schimb de criptare ușor de utilizat, sigur și eficient. Condus de peste 8 foști directori ai Morgan Stanley, Phemex își propune să devină cea mai bună platformă de tranzacționare a instrumentelor derivate în criptomonede.

Vizitați Phemex

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul și comisioanele de tranzacționare și multe altele în această revizuire Phemex, vă sugerăm insistent să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

phemex

Se recomandă retragerea profiturilor din tranzacționare pe un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware cripto.

Ce este Phemex?

Phemex este un bursă de tranzacționare a instrumentelor derivate de criptomonede situată în Singapore, care a fost fondată în 2019. Bursa permite persoanelor fizice să o facă tranzacționează contracte perpetue precum BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD și LINKUSD cu pârghie de până la 100x. Phemex este bine cunoscut pentru tranzacționarea criptografică cu taxă zero pe perechi spot și este în prezent clasat pe locul 6 pentru volumul de tranzacționare zilnic.

volumul phemex

Cine deține Phemex?

Phemex a fost fondată de 8 foști directori ai Morgan Stanley cu peste 40 de ani de experiență combinată în furnizarea HFT (tehnologie de înaltă frecvență) cu o stabilitate mare. Proprietarii bursei își propun să aducă milioane de utilizatori potențiali într-un sistem de monedă digitală, permițând accesul la o platformă de tranzacționare ușor de utilizat, sigură și eficientă.

Phemex comparat

Funcțiile avansate, o interfață intuitivă a utilizatorului și tranzacționarea cu pârghie ridicată sunt caracteristici importante pe Phemex. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top, cum ar fi Phemex, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici Phemex

Utilizatorii Phemex ai platformei au acces la mai multe funcții inovatoare de tranzacționare și instrumente financiare pentru a crește profiturile potențiale de tranzacționare a criptomonedelor. Schimbul include caracteristici precum:

 • Interfață de utilizare prietenoasă pentru începători
 • Nu există KYC pentru a începe tranzacționarea
 • Piața de tranzacționare spot cu zero comisioane de tranzacționare
 • Schimb de instrumente derivate cu pârghie de până la 100x și decontare BTC sau USD
 • Cont demo criptomonedă pentru tranzacționarea criptomonedelor cu risc zero
 • Aplicație mobilă pentru tranzacționare oricând și oriunde
 • Program de afiliere generos care vă recompensează pentru că aduceți utilizatori
 • Echipă de asistență pentru clienți 24/7

schimb phemex

Este reglementat Phemex?

Se pare că Phemex este o companie legitimă înregistrată în BVI cu angajați și utilizatori aflați pe tot globul. Schimbul este nereglementat și este restricționat în diferite țări cu legi financiare stricte, cum ar fi Statele Unite.

Este sigur Phemex?

Schimbul oferă mai multe funcții de securitate pentru a asigura siguranța fondurilor și informațiilor personale ale clienților săi. Practicile cheie de securitate care au fost implementate includ un sistem de portofel 100% rece, procesul de retragere cu mai multe semnături și autentificarea cu doi factori (2FA). Phemex are nu a fost piratat sau compromis rezultând pierderea de fonduri sau informații despre clienți pe baza cercetărilor noastre.

Înregistrare & Logare

Pentru a crea un cont cu Phemex, procesul de înregistrare este foarte simplu și durează doar câteva minute. Nu există niciun cost pentru crearea unui cont sau întreținerea unui portofel cu Phemex. Pentru a începe, urmați acești pași simpli:

înregistrare phemex

Depunerea de fonduri către Phemex

Schimbul Phemex vă permite să transferați criptomonede dintr-un portofel cripto hardware direct pe platforma de tranzacționare a activelor digitale pentru a începe tranzacționarea. Depozitele Bitcoin și USDT sunt securizate în portofelul Phemex. Viteza pentru ca un depozit să ajungă la portofelul Phemex depinde de activul cripto, de numărul de confirmări necesare și de încărcarea rețelei blockchain.

depozit phemex btc

Pentru a efectua un depozit în Phemex, urmați acești pași:

Interfață utilizator Phemex

Interfața cu utilizatorul este un aspect critic pentru comercianții de cripto care utilizează analize tehnice. După ce am folosit platforma de tranzacționare Phemex, am fost impresionați de interfața de graficare și instrumentele. Experiența a fost simplu, neted și are indicatori tehnici și instrumente de desen excelente la care te-ai aștepta. Software-ul de graficare este furnizat de Tradingview, cu care vor cunoaște majoritatea comercianților de cripto.

interfață utilizator phemex

În stânga, utilizatorii pot alege și selecta o pereche de cripto pentru a cumpăra sau a vinde. Când selectați o pereche, fereastra de introducere a comenzii este afișată mai jos pentru a plasa tranzacții folosind schimbul spot sau contractele cripto perpetue. Există mai multe tipuri de comenzi care includ:

 • Limită
 • Piaţă
 • Condițional (disponibil numai pentru utilizatorii premium)

Procentele din suma ferestrei de comandă (de exemplu, 25%, 50% și 100%) pentru a completa volumul tranzacțiilor ca raport al soldului contului de tranzacționare disponibil. Acest lucru este destul de standard în majoritatea schimburilor de tranzacționare cu criptomonede. Fereastra de comandă este ușor diferită pentru piețele contractuale, care are un glisor de pârghie.

marja phemex

În dreapta, puteți vedea carnetul de comenzi care arată toate prețurile pentru care oamenii sunt dispuși să cumpere și să vândă criptomoneda selectată. Numerele din mijloc arată ultimul preț de vânzare și volumul sau suma tranzacționată la fiecare nivel de preț. Făcând clic pe o tranzacție recentă, va completa formularul de introducere a comenzii cu prețul exact al perechii. Acest lucru economisește timp și împiedică să faceți o greșeală atunci când introduceți prețurile manual.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Cum să tranzacționați cu Phemex cu taxe zero

Pentru a cumpăra și a vinde criptomonede cu Phemex, urmați acești pași simpli:

De asemenea, bursa oferă un contract de tranzacționare pentru GOLD / USD și cu mai multe active, cum ar fi S&P 500 acțiuni, indici bursieri, rate ale dobânzii, FOREX, mărfuri, energie și metale care vor fi lansate pe platformă în curând conform site-ului Phemex.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI PHEMEX CU ALȚII

Comparați acum!

Cumpărați Crypto folosind Phemex

Phemex a colaborat cu Banxa, un gateway fiat-to-crypto conform internațional pentru a permite utilizatorilor să cumpere crypto folosind un card de credit / debit sau un transfer bancar direct de pe site-ul Phemex. În prezent, interfața permite achiziționarea de Bitcoin, Ethereum și Tether.

Fondurile achiziționate sunt creditate în portofelul dvs. Phemex pentru tranzacționarea retragerii într-un portofel hardware.

phemex cumpără cripto

Cont Demo Phemex

Phemex oferă o rețea de testare pentru a permite utilizatorilor să practice tranzacționarea criptografică utilizând un cont demo fără a face o depunere. Mediul de tranzacționare simulat oferă aceleași caracteristici și funcționalitate ca și bursa principală. Contul Phemex testnet poate fi accesat în „Produse” din meniul de sus.

Criptomonede acceptate

Phemex acceptă o serie de active cripto care pot fi cumpărate și vândute la bursă, cum ar fi BTC, ETH, XRP, LTC, LINK, XTZ, LTC și USDT. Lista monedelor acceptate este destul de limitată în comparație cu alte platforme de tranzacționare.

Taxe de schimb & Limite

Spot Exchange

Schimbul la fața locului Phemex este disponibil pentru utilizatorii de probă Premium și Premium care pot cumpăra sau vinde cripto cu zero comisioane sau comisioane utilizând site-ul web sau aplicația mobilă. Aceasta este una dintre cele mai ieftine modalități de tranzacționare între monede digitale. Comercianții care utilizează o tranzacție API vor suporta o Taxe de tranzacție de 0,1%. În plus față de monedele de mai jos: XTZ, LTC, ADA, TRX și ONT perechile de tranzacționare cu comisioane zero vor veni în curând.

Contract de tranzacționare

Taxa de tranzacționare a contractului Phemex se bazează pe un model de producător și de preluare și aplică o taxă în funcție de faptul dacă utilizatorul plasează o piață sau o comandă limită. Comercianții care furnizează lichidități în carnetul de comenzi (de exemplu, comenzi limită) vor primi un -0,025% reducere la tranzacția lor. Comercianții care elimină lichiditatea din carnetul de comenzi (de exemplu, comenzi de piață) sunt taxați a Taxă de 0,075% la executare.

Taxele de finanțare Phemex sunt percepute sau emise între deținătorii de poziții lungi și scurte la fiecare 8 ore. Bursa nu percepe o taxă pentru deținerea de poziții peste noapte. În general, taxele de tranzacționare sunt foarte competitive în comparație cu alte platforme criptografice, cum ar fi Bybit, FTX, BitMEX și Bitfinex. Aceste schimburi oferă o lichiditate mai mare decât Phemex conform Coinmarketcap, care este un avantaj pentru comercianții de zi și pentru persoanele cu valoare netă mare care tranzacționează cu efect de levier.

schimburi precum phemex

Depozit & Taxe de retragere

Phemex nu percepe taxe pentru depozite sau retrageri către și din contul său de tranzacționare. O retragere dintr-un portofel Phemex implică taxa standard blockchain care variază în funcție de activul criptografic și de încărcarea rețelei.

Phemex Premium

Utilizatorii Phemex care înregistrează un cont sunt eligibili pentru o perioadă de încercare gratuită de abonament Premium de 7 zile. Contul Phemex Premium oferă funcții suplimentare care nu sunt disponibile pe un cont gratuit, cum ar fi:

 • Tranzacționează schimbul crypto spot
 • ZERO comisioane de tranzacționare aplicat comenzilor executate pe piața spot
 • Comenzi avansate de gestionare a riscului (adică tipuri de comenzi condiționate) pe piața spot
 • Oferiți o încercare Premium completă de 30 de zile prietenilor și familiei

phemex premium

Prețuri Phemex

Contul Phemex Premium este un abonament plătit care permite traderilor să cumpere și să vândă criptomonede la schimb la fața locului, fără taxe zero. Prețul de membru Phemex Premium începe de la:

 • 9,99 USD pentru o perioadă de 30 de zile
 • 19,99 USD pentru o perioadă de 90 de zile
 • 69,99 USD pentru o perioadă de 1 an

Utilizatorii care tranzacționează volume mari sau efectuează tranzacții frecvente utilizând un schimb de criptare la fața locului vor beneficia de plata unor comisioane de tranzacționare pentru tranzacțiile lor care pot afecta profiturile dvs. Un abonament care începe de la 0,19 USD pe zi este un preț corect și poate face o mare diferență față de profitul și pierderea totală la sfârșitul anului.

Legate de: Cele mai bune 7 schimburi criptografice cu taxă zero (tranzacționare fără comisioane)

Contul Premium va expira automat la sfârșitul termenului său și nu poate fi anulat în perioada de valabilitate. Reînnoirea automată a abonamentului poate fi anulată oricând.

prețuri phemex

întrebări frecvente

Phemex are o aplicație mobilă?

Phemex are o aplicație mobilă pentru a le permite utilizatorilor să cumpere, să tranzacționeze și să vândă criptomonede și instrumente derivate de pe un dispozitiv iOS sau Android. Aplicația este simplă și ușor de utilizat, care se potrivește comercianților începători și intermediari.

Ce țări sunt acceptate?

Phemex este o bursă mondială de tranzacționare a criptomonedelor, care este disponibilă utilizatorilor la nivel mondial în țări precum Canada, Regatul Unit, Australia și Noua Zeelandă. Următoarele țări au interzis utilizarea Phemex:

 • Afganistan
 • Republica Centrafricană Congo
 • Coasta de Fildeș
 • Cuba
 • Eritreea
 • Guineea-Bissau
 • Iran
 • Irak
 • Coreea de Nord
 • Liberia
 • Libia
 • Panama
 • Rwanda
 • Somalia
 • Sudul Sudanului
 • Sudan
 • Ucraina (Crimeea)
 • Yemen
 • Zimbabwe

Alternative Phemex

Phemex este o platformă de tranzacționare la fața locului de calitate pentru criptomonede, care se opune bine concurenților precum BitMEX și Bitfinex. Iată platforme comparabile precum Phemex, care oferă pârghii de până la 100 de ori și taxe de tranzacționare competitive.

concurenții phemex

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Phemex, platforma criptografică este plină de caracteristici excelente pentru comercianții care doresc să speculeze cu monede digitale cu pârghie. Include o interfață de utilizator de ultimă generație și instrumente avansate de gestionare a riscurilor și instrumente de desenare, care sunt disponibile pe versiunile de desktop și aplicații mobile.

Vizitați Phemex

Deși există un cost de membru mic, comercianții serioși de cripto ar trebui să ia în considerare o actualizare a contului Premium. Acest lucru poate creșteți-vă profitabilitatea NU suportând comisioane comerciale și puteți plăti pentru un abonament anual de mai multe ori.

Notă: În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire a schimbului Phemex.com, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Phemex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me