PrimeBit este un schimb peer to peer de tranzacționare a marjelor criptografice, care permite utilizatorilor să tranzacționeze contracte perpetue în Bitcoin, Ethereum și Litecoin cu un efect de levier de până la 200x. Platforma este integrată cu MetaTrader 5, care a fost de mulți ani aplicația preferată de tranzacționare pentru traderii experimentați și începători.

Vizitați PrimeBit

Acum, deoarece Primebit este un schimb relativ nou, s-ar putea să vă îngrijorați câteva lucruri, cum ar fi dacă este un schimb criptografic sigur și legitim. Această revizuire va examina securitatea platformei și alți factori importanți, cum ar fi comisioanele de tranzacționare, interfața de graficare, metodele de depunere și asistența pentru clienți.

primebit

Ce este PrimeBit?

PrimeBit este un de la persoană la persoană platformă de schimb de criptomonede care a fost înființată în 2019, unde puteți tranzacționa contracte perpetue între alți utilizatori ai comunității cripto.

Este o platformă de tranzacționare prietenoasă cu începătorii și primul schimb de acest gen care se integrează cu MetaTrader 5. Schimbul oferă tranzacționarea perechilor Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Fiecare activ digital poate fi tranzacționat cu o pârghie ridicată de până la 200x folosind webtrader-ul pentru desktop al aplicației Primebit pentru dispozitive mobile.

Rezumat rapid

PrimeBit comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe PrimeBit. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune 3 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin
 • Bybit își lansează competiția globală de tranzacționare BTC Brawl

PrimeBit este sigur?

Până în prezent nu au fost raportate hackuri sau furturi pe Primebit. Acest lucru este atribuit standardului ridicat al controalelor de securitate de pe platformă pentru a menține fondul utilizatorului în siguranță. Primebit este un schimb legitim care s-a separat rapid de alte platforme criptografice oferind tranzacționare peer-to-peer și integrare cu MT5.

Cum să vă înregistrați la PrimeBit

Pentru a crea un cont pe PrimeBit, urmați acești pași simpli:

registru primebit

Cum să depuneți fonduri pe PrimeBit

PrimeBit acceptă depozite numai în Bitcoin. Există două opțiuni disponibile pentru a vă finanța contul PrimeBit cu Bitcoin:

 • Depuneți Bitcoin dintr-un portofel hardware sau alt schimb direct în cont
 • Cumpărați Bitcoin cu transfer bancar folosind Match2Pay

Alternativ, va trebui să depuneți fonduri folosind un schimb fiat-la-criptă de încredere și apoi să transferați Bitcoin achiziționat în Primebit.

Transferați BTC către PrimeBit

Pentru a depune fonduri dintr-un alt portofel, faceți clic pe pagina cu rezumatul contului „Fonduri de depozit” pentru a afișa înfășurarea depozitului PrimeBit. Adresa portofelului BTC și codul QR vor fi afișate pentru a trimite BTC către.

depozit primebit

Cumpărați BTC pe PrimeBit

Pentru utilizatorii noi care nu dețin încă Bitcoin, dar doresc să înceapă tranzacționarea pe platformă, schimbul PrimeBit are o interfață cu Match2Pay care vă permite să cumpărați Bitcoin utilizând Transfer bancar cu USD. Match2Pay este un furnizor fiat-la-criptă bine cunoscut și de încredere, care acceptă schimburi populare precum:

 • Coinbase
 • Kraken
 • zodia Gemeni

primebit cumpăra bitcoin

Tranzacționare pe PrimeBit

Pentru toți comercianții, de asemenea cinterfața harting este una dintre cele mai importante considerații atunci când selectați un schimb de criptare. Mai ales pentru comercianții care se bazează pe analize tehnice pentru a găsi un avantaj pe piață.

Când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede, trebuie să vă simțiți confortabil cu interfața de tranzacționare, tipurile de comenzi și instrumentele de graficare. Trebuie să vă simțiți bine, deoarece aici vă veți petrece cea mai mare parte a timpului!

Când vă conectați prima dată la bursa PrimeBit, primul lucru pe care îl veți observa este că sistemul de graficare se bazează pe motorul TradingView. După cum știu majoritatea comercianților veterani, diagramele TradingView sunt renumite pentru diagrame fluide, intuitive și extrem de funcționale. Acest lucru este mult mai bun decât interfața de utilizator anterioară, care se baza pe MetaTrader 5.

diagrame primebit

Utilizatorii Primebit vor beneficia de instrumente și indicatori de tranzacționare avansați furnizați de TradingView, care pot fi utilizați pentru a analiza prețurile criptografice live în conformitate cu strategia lor de tranzacționare. Puteți adăuga mai mulți indicatori tehnici pentru a suprapune prețurile reale și puteți utiliza instrumentele de desen pentru a analiza comportamentul prețurilor.

Fereastra de comandă din dreapta pare a fi destul de simplă. Deși, include toate caracteristicile la care v-ați aștepta de la o platformă de tranzacționare de marjă criptografică de renume. Folosind fereastra de comenzi, puteți plasa, opri și limita comenzile pe care le vom acoperi în secțiunea următoare.

carnet de comenzi primebit

Cum să tranzacționați utilizând PrimeBit

Pentru a intra într-o tranzacție cu Primebit, navigați la ‘Calculator pictogramă din partea dreaptă sus a ferestrei de tranzacționare. Aceasta va afișa câteva opțiuni diferite:

 • Contracta: Afișați informațiile contractuale ale activului selectat, cum ar fi ultimul preț, ratele de finanțare și volumul de 24 de ore
 • Poziţie: Afișați toate pozițiile deschise și comenzile în așteptare (limită)
 • Comandă nouă: Pentru a introduce o nouă poziție sau a seta o comandă în așteptare

primebit calc

Prin fereastra Comandă nouă, utilizatorii pot selecta activul criptografic de tranzacționat, selectează CUMPĂRĂ sau VÂNZĂ, pot alege tipul comenzii de piață și pot seta dimensiunea poziției. PrimeBit va calcula prețul estimat de lichidare pe baza marjei inițiale și va arăta soldul disponibil rămas dacă tranzacția este executată.

Cele două tipuri diferite de comenzi de piață disponibile pe PrimeBit sunt:

 • A Limită Ordin vă permite să cumpărați sau să vindeți un activ la un preț specificat. De exemplu, dacă doriți să achiziționați contracte BTC la un preț de 200 USD sau mai puțin, puteți seta o comandă de cumpărare limită care nu va fi completată decât dacă piața atinge prețul specificat.
 • A Comanda de piață vă permite să cumpărați sau să vindeți un activ la cel mai bun preț disponibil în acel carnet de comenzi. Acest tip de comandă trebuie utilizat cu prudență, deoarece poate duce la potențiale prețuri de umplere neplăcute în perechi mai puțin lichide.

Active PrimeBit Trading

Primebit oferă contracte perpetue care vă permit să speculați dacă prețul unui activ va crește sau va scădea, cu ajutorul pârghiei și fără a fi nevoie să dețineți activul. Fiecare contract perpetuu nu are o dată de expirare, ceea ce înseamnă că nu există nicio limită pentru profiturile dvs..

Primebit oferă contracte perpetue pentru:

 • Bitcoin (BTC / USD)
 • Eter (ETH / USD)
 • Litecoin (LTC / USD)

pârghie primebit

Primebit Leverage

Oferte Primebit pârghie de până la 200 de ori pe contracte Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Marja disponibilă va depinde de mărimea poziției și de perechea valutară. Există 9 setări de pârghie diferite disponibile pentru tranzacționare pentru contracte de cumpărare și vânzare, care sunt 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 150x și 200x. Nu părea să existe marjă încrucișată pe Primebit.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Trebuie să avertizăm că tranzacționarea cu efect de levier poate fi un instrument puternic pentru un comerciant. Îl puteți folosi pentru tavantajul mișcărilor de preț relativ mici pentru a vă face echilibrul să crească mai repede.

Funcționează plasând o fracțiune din valoarea totală a tranzacției dvs., iar schimbul oferă restul depozitului pentru a facilita o dimensiune a poziției mult mai mare fără a vă lega capitalul. De asemenea, poate avea efectul opus și poate crește dimensiunea pierderilor.

Taxe Primebit

Taxele de schimb reprezintă un aspect important atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede. Devine și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție și pe o bursă cu pârghie în care plătiți comisioane pe poziții care sunt mult mai mari decât marja dvs..

Depunere / Retragere

Primebit o face nu percepe un depozit sau taxa de retragere. Există o taxă minimă de rețea Bitcoin care se percepe atunci când retrageți Bitcoin din Primebit, care este determinată de încărcarea blockchain. Taxa blockchain este de 0,0005 BTC.

Taxe de tranzacționare

Taxele de tranzacționare Primebit sunt corecte comparativ cu alte burse din industria de tranzacționare a criptomonedelor. Schimbul folosește un model de producător și de preluare pentru determinarea comisioanelor de tranzacționare care sunt aceleași pentru BTC, ETH și LTC. În funcție de tipul comenzii plasate, Primebit va stabili comisionul de tranzacționare care trebuie aplicat.

Primebit taxa de tranzacționare este de 0,075% (achizitor) și -0,025% (producător). Comisionul de tranzacționare este dedus din soldul contului și nu va afecta marja inițială a comenzii.

Pentru a explica diferitele comisioane Primebit și când se vor aplica:

 • A producător este cineva care plasează un ordin limită sau un ordin condiționat care merge la carnetul de comenzi și se adaugă la adâncimea pieței, indiferent dacă comerciantul alege să meargă lung sau scurt. Acești comercianți ajută la crearea pieței și, prin urmare, sunt numiți producători.
 • A luat este cineva care plasează comenzi de piață care sunt îndeplinite imediat înainte de a intra în carnetul de comenzi și de a scădea adâncimea pieței prin preluarea comenzilor din carnetul de comenzi.

Securitate Primebit

Primebit a preluat o serie de caracteristici de securitate pentru a proteja fondurile utilizatorilor săi și site-ul web. Până în prezent, nu au existat hack-uri grave sau furturi de fonduri pe bursa de instrumente financiare derivate.

Software Primebit

Serverul PrimeBit este găzduit pe Servicii Web Amazon (AWS), care este cea mai cuprinzătoare și mai larg adoptată platformă cloud din lume.

Portofel Primebit

Platforma se bazează pe un sistem de portofel rece pentru a stoca 99% din toate activele digitale de utilizatori. Aceasta înseamnă că sume mari din fondurile clientului sunt stocate într-un portofel hardware offline, fiecare adresă de depozit atribuită utilizatorilor fiind de fapt o adresă portofel rece..

În cazul unui compromis al sistemului, un atacator nu ar avea în continuare acces deplin la toate cheile necesare pentru a fura fonduri. Nicio cheie privată nu este păstrată pe niciun server cloud, ceea ce reduce foarte mult riscurile cibernetice, cum ar fi hackerii.

Retrageri Primebit

Retragerile Primebit sunt procesate manual după verificarea utilizatorului. Acest lucru permite echipei Primebit să verifice cu atenție informațiile de retragere pentru a se asigura că tranzacția este legitimă și pentru proprietarul de drept al activului.

Autentificare cu doi factori

Cealaltă măsură de securitate semnificativă este Autentificare cu doi factori. Utilizatorii Primebit trebuie să configureze 2FA pentru aplicația Primebit înainte de a retrage fonduri din MT5. Aceasta înseamnă că utilizatorii sunt obligați să utilizeze un parola ȘI un telefon mobil înregistrat pentru a autentifica contul la conectare și a retrage fonduri de la bursă.

Recenzii Primebit & Relații Clienți

Fiind un schimb destul de nou, nu există prea multe recenzii ale clienților Primebit pe internet sau Reddit. Feedback-ul pe profilurile din rețelele sociale este pozitiv.

Un lucru care iese în evidență este o suită extinsă de ghiduri și articole din secțiunea de asistență Primebit. Acoperă absolut orice, cum ar fi:

 • Programul de afiliere Primebit
 • Primebit Web Trader
 • Aplicația Primebit Metatrader 5
 • Contracte perpetue Primebit
 • Primebit Transfer / Plăți

Pentru utilizatorii noi care nu pot găsi răspunsul la o întrebare pe pagina de asistență, utilizatorii pot contacta echipa Primebit folosind zendesk chat live chat bot. Poate fi găsit în colțul din stânga jos și disponibil 24/7 în mai multe limbi. L-am testat și am primit un răspuns aproape imediat. Alte mijloace de contact pentru a intra în contact sunt e-mailul sau canalele de socializare.

Alternative Primebit

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptomonede în funcție de volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Câți bani pot face tranzacționarea criptomonedelor?

Profiturile vor depinde de răbdarea, deciziile de tranzacționare și succesul strategiilor dvs. de tranzacționare. Nu există strategii de comercializare a sfântului Graal sau garanții pentru obținerea unui profit tranzacționând piețele.

Unde se află PrimeBit?

PrimeBit este înregistrat în Saint Vincent și Grenadine.

Trebuie să trimit documente KYC pentru a începe tranzacționarea?

Nu, nu există proceduri KYC sau trebuie să încărcați informații despre personal pentru a începe tranzacționarea cu Primebit.

Primebit are un cont de tranzacționare Testnet / Demo / Paper?

Da, Primebit oferă o rețea de testare pentru a permite tranzacționarea criptografică fără riscuri folosind un site demonstrativ pentru a se familiariza cu utilizarea Primebit webtrader sau MT5. Prețurile criptografice testnet sunt destinate să reproducă piața live.

Există o aplicație mobilă PrimeBit?

Primebit s-a integrat cu Metatrader 5 pentru a permite utilizatorilor să-și conecteze contul Primebit la aplicația MT5 și să își tranzacționeze contul live sau demo.

Are PrimeBit un program de afiliere?

Da, PrimeBit oferă un program de afiliere cu o cotă de venit pe viață. Veniturile PrimeBit provin din comisionul achizitorului. Poti castiga pana la 20% din toate Taxele pentru Taker generate de contul înregistrat prin linkul dvs. de recomandare. Programul de afiliere este pe mai multe niveluri, ceea ce înseamnă că puteți câștiga și o cotă de venit din fiecare cont înregistrat prin linkurile de recomandare ale afiliatului dvs..

Pot cumpăra clienții americani cu Primebit?

Clienților din SUA nu li se permite să tranzacționeze cu Primebit din cauza reglementărilor stricte care sunt în afara controlului bursei. Locuitorii vor trebui să găsească un schimb de criptomonede în SUA care este reglementat de legile și reglementările locale.

Ce țări sunt acceptate pe Primebit?

Primebit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor care permite clienților să își folosească serviciile din întreaga lume. Persoanelor din țări sprijinite, cum ar fi Marea Britanie, Canada, Singapore, Australia și Noua Zeelandă, le este permis să cumpere și să vândă criptomonede pe bursă. Cu toate acestea, există un grup select de țări din cauza restricțiilor jurisdicționale asupra criptomonedelor. Țările care nu pot tranzacționa pe Primebit includ:

 • Statele Unite ale Americii
 • Cuba
 • Crimeea și Sevastopolul
 • Iran
 • Siria
 • Pakistan
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Ghana
 • Etiopia
 • Tunisia
 • Yemen

Concluzie

Pentru a încheia analiza Primebit, bursa de tranzacționare este o platformă unică de tranzacționare peer-to-peer care permite traderilor să speculeze asupra Bitcoin, Ethereum și Litecoin cu opțiuni de levier mai mari comparativ cu alte schimburi de criptare cu pârghie.

Integrarea cu graficele MetaTrader 5 este o caracteristică excelentă care se va potrivi clienților de retail și instituționali. Aplicația webtrader și mobilă permite utilizatorilor să tranzacționeze din mers și să monitorizeze pozițiile. Este extrem de prietenos pentru începători și oferă toate instrumentele de graficare pentru comercianții cripto.

Ar trebui să tranzacționați cu Primebit dacă:

 • Te-ai săturat să plătești comisioane excesive de tranzacționare la alte burse de levier
 • Vrei un platformă criptografică sigură cu 99% din fondurile clienților în depozite frigorifice
 • Îți place o platformă de graficare care este receptivă cu instrumente avansate de tranzacționare
 • Doriți să tranzacționați la un schimb cu pârghie ridicată de până la 200x
 • Vă place și schimbați ceea ce este disponibil pentru tranzacționare aplicație desktop sau mobilă

Vizitați Primebit

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me