Au trecut vremea conectării la mai multe schimburi de criptomonede pentru a tranzacționa un altcoin anume sau a avea monede pe diferite schimburi, fără o modalitate de a efectua tranzacții în mod eficient în toate deținerile dvs..

Quadency este un schimb de criptomonede all-in-one care rezolvă această durere oferind un instrument de tranzacționare simplu și puternic pentru a vă ajuta să vă gestionați investițiile criptografice.

Vizitați Quadency

Platforma permite utilizatorilor să ajungă la cele mai populare schimburi de tranzacționare cu criptomonede și să tranzacționeze pe piață printr-o interfață de utilizator unificată și prietenoasă pentru începători. Veți beneficia de citirea acestei recenzii Quadency dacă:

 • Căutați un toate intr-unul platformă de tranzacționare criptografică
 • Te-ai săturat să ai mai multe conturi de schimb și portofele
 • Îți place un schimb care îți permite urmăriți și gestionați întregul portofoliu
 • Tu în prezent reside în SUA și caută o platformă de tranzacționare criptografică

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul și comisioanele de tranzacționare și multe altele în această revizuire, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

site de cadență

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptografică comparate
 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)

Ce este Quadency?

Quadency este un platforma de gestionare a activelor cripto care permite utilizatorilor să conecteze mai multe conturi de schimb într-o singură interfață pentru a tranzacționa fără probleme oricare dintre activele dvs. cripto cu un singur clic. Oferă o experiență de tranzacționare fără efort, interfață de utilizare prietenoasă pentru începători și platformă sigură.

Quadency este potrivit pentru comercianții profesioniști care au nevoie de instrumente puternice de analiză tehnică și software avansat de criptare & instrumente cu managementul portofoliului de vizualizare bazat pe insight.

Cum funcționează Quadency?

Quadency funcționează ca un platformă de gestionare a activelor criptografice multi-schimb care conectează mai multe schimburi criptografice pe o singură platformă. Aceasta oferă o imagine de ansamblu holistică asupra deținerilor și investițiilor dvs. criptografice.

Conturile de schimb sunt conectate la Quadency folosind Chei API care poate fi configurat pentru „numai citire” sau „citire și tranzacționare”. Datele din contul de schimb, cum ar fi soldul, tranzacțiile și comenzile, sunt sincronizate automat după conectarea contului.

înregistrați-vă cu quadency

Ce schimburi de criptomonede acceptă Quadency?

Quadency oferă asistență celor mai populare platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, cum ar fi Poloniex, Coinbase, Bitfinex, Kraken, Binance, Bittrex și Gemini. Lista partenerilor oficiali Quadency continuă să crească, cu schimburi premium precum KuCoin, Liquid și OkEX care au fost recent integrate în platformă.

schimbul suportat de quadency

Active de tranzacționare Quadency

Quadency permite utilizatorilor să tranzacționeze orice activ pe oricare dintre centralele conectate. Pe baza schimburilor și monedelor curente acceptate listate, utilizatorii pot accesa peste 800 perechi de criptomonede să tranzacționați utilizând o singură platformă.

Pagina „Prezentare generală a pieței” oferă un rezumat al tuturor monedelor de top, a capitalizării totale a pieței (USD), a ofertei circulante, a volumului de 24 de ore și a unui grafic. Screener-ul și graficele integrate ale pieței sunt combinate cu date de streaming live de înaltă calitate pentru a oferi un pachet puternic all-in-one de criptare.

piața quadency

Interfață de tranzacționare Quadency

Interfața de tranzacționare Quadency este o aplicație simplă, curată și ușor de navigat. Tema culorii întunecate arată minunat și ușor pentru ochi. Fiecare dintre ferestre este complet personalizată și poate fi amestecată în funcție de preferințele dvs. De-a lungul barei de sus, puteți naviga la diferite meniuri din Quadency, cum ar fi „Comerț”, „Roboți”, ‘Bord’, „Portofoliu”, ‘Piaţă’ și ‘Știri’.

interfață quadency

După ce v-ați conectat la un schimb și ați integrat codul API în Quadency, faceți clic pe „Comerț” sunteți gata să începeți cu fluxul de date de piață în timp real direct de la centralele conectate. În fereastra din stânga, soldul contului va fi afișat pentru schimbul selectat. Pentru a cumpăra sau a vinde criptomonede, există un formular simplu de introducere a comenzilor care oferă o conversie estimativă și listează taxa de schimburi conectate pentru a efectua tranzacția. Sunt fără taxe suplimentare de Quadency.

Această platformă are un set cuprinzător de instrumente de tranzacționare pe care le puteți utiliza, cum ar fi diagrame avansate de tranzacționare și gestionarea comenzilor, care este foarte ușor de utilizat. La fel ca majoritatea schimburilor profesionale de tranzacționare cu criptomonede, utilizatorii pot executa o tranzacție folosind „Comandă de piață”, „Comandă limită” și „Opriți comanda”.

Tipurile avansate de executare a comenzilor sunt perfecte pentru comercianții care caută o interfață de schimb și tranzacționare pe o singură platformă pentru a permite o gestionare mai ușoară a riscurilor executarea mai rapidă a comenzilor. Interfața de tranzacționare include caracteristici precum anularea tuturor, clic-pentru-completare din grafic și vizualizări comerciale. Graficele sunt alimentate de TradingView cu peste 100 de indicatori tehnici și instrumente de desen.

Tablou de bord Quadency

‘Bord’ meniul este, fără îndoială, una dintre cele mai bune caracteristici ale Quadency. Acesta centralizează tot portofoliul dvs. criptografic pe mai multe schimburi într-un singur tablou de bord.

tabloul de bord quadency

Dintr-o singură pagină, puteți urmări performanța generală a deținerilor dvs. globale, puteți analiza statistici (de exemplu, numărul total de active, soldul disponibil, tranzacțiile totale, perechea cea mai tranzacționată), graficul alocărilor de monede criptografice, afișarea soldurilor în funcție de cont, vizualizarea tranzacțiilor recente, deschideți comenzile și lista continuă.

În general, tabloul de bord oferă o vizualizare bazată pe informații pentru a vă gestiona portofoliul global de criptomonede, care este extrem de benefic pentru investitorii și comercianții în criptomonede..

Portofoliul Quadency

Dacă aveți conturile dvs. de schimb conectate la Quadency, soldurile, tranzacțiile și comenzile dvs. sunt afișate (și întotdeauna actualizate). Dând clic pe „Portofoliu” pagina vă permite să monitorizați toate activele dvs. cripto (inclusiv portofele hardware offline și schimburi conectate) și să urmăriți performanța lor în timp pe măsură ce tranzacționați.

Reprezentarea vizuală a întregului portofoliu criptografic într-un singur ecran este un instrument atât de puternic pentru a gestiona corect tranzacțiile, riscurile și schimbările de echilibru.

portofoliu quadency

Robotii automatizați Quadency

Quadency vine cu un instrument puternic pentru automatizați tranzacționarea portofoliului dvs. de criptare de schimb folosind roboți de tranzacționare care sunt disponibili pe majoritatea burselor de tranzacționare. Puteți executa o varietate de strategii de tranzacționare automate sau algoritmi pe conturile dvs. de schimb conectate. Există până la 10 strategii pre-construite disponibile pentru a alege dintre care:

 • Grid Trader
 • Market Maker
 • Market Maker Plus
 • MACD
 • Trupe Bollinger
 • RSI pe mai multe niveluri

roboți de quadency

Cum se folosește un robot criptat automat

Roboții de tranzacționare a criptomonedelor pre-construiți pe Quadency pot fi folosiți pentru a învăța cum să tranzacționați cripto și să testați înapoi o strategie de criptare. Planul gratuit include 5 teste bot pe zi, care sunt potrivite pentru începători să experimenteze diferitele strategii automate de tranzacționare a criptelor.

Comercianții cu experiență pot utiliza platforma pentru a testa din nou o strategie de tranzacționare personalizată pentru a asigura un rezultat constant profitabil, fără grija achiziționării de date istorice și conectarea la API-urile de schimb. Motorul de back-testing permite traderilor să personalizeze și să simuleze pe deplin strategiile de analiză tehnică preconstruite.

Tarifare Quadency

Modelul de tarifare Quadency include planuri gratuite și plătite, care se vor potrivi comercianților cu diferite niveluri de calificare. Începătorii pot înregistra un cont gratuit cu Quadency pentru a se familiariza cu funcțiile platformelor oferite înainte de a trece la contul Pro. Comercianții care tranzacționează mai mult de 10.000 USD în volum pe lună vor trebui să treacă la Planul PRO, care costă 39 USD / lună facturat anual.

tarifarea quadency

Securitate Quadency

Quadency include mai multe funcții de securitate pentru a menține informațiile despre personal și fondurile în siguranță împotriva accesului neautorizat. Lista măsurilor de siguranță de pe platformă include:

 • Autentificare cu doi factori (2FA) pe toate conturile de utilizator
 • Toate informațiile sensibile ale utilizatorului sunt criptate
 • Parolele utilizatorului sunt stocate criptate
 • Cheile API Exchange sunt stocate criptate
 • Protejat cu mai multe straturi de criptare pe 256 de biți
 • Amazon Web Services pentru a atenua potențialul DDoS
 • Limite tarifare și ReCaptcha sunt la locul lor pentru a contracara atacurile de scriptare cu forță brută și automatizate
 • Panourile de administrare nu sunt expuse publicului și doar puține persoane autorizate au acces la acesta

întrebări frecvente

Are Quadency o aplicație mobilă?

Quadency nu are o aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitive iOS sau Android. Versiunea web a site-ului este complet receptivă și vă permite să efectuați cele mai multe acțiuni cu ușurință de pe dispozitive mobile și tablete.

Ce țări acceptă Quadency?

Quadency nu este un schimb care oferă lichiditate directă sau custodia fondurilor utilizatorilor și acolo sprijinit în toate țările din întreaga lume. Nu trebuie să sară aceleași cercuri de reglementare ca un schimb real și ar fi pe deplin conform cu autoritățile de reglementare americane din toate cele 50 de state.

Este sigur Quadency?

Quadency este un a platformă criptomonedă sigură care nu are capacitatea de a accesa fondurile clienților pe bursele conectate pentru a depune sau retrage fonduri.

Care sunt taxele de tranzacționare?

Quadency nu percepe comisioane sau comisioane de tranzacție de orice fel. Dacă schimbul selectat percepe comisioane pentru tipul de comandă executată, acele comisioane vor fi aplicate direct de către schimb în contul dvs. de schimb.

Alternative Quadency

Sigla creveți

Creveti

Shrimpy este un site web de gestionare a portofoliului care permite comercianților de criptomonede să își gestioneze întregul sold pe mai multe schimburi, toate pe o singură platformă și să regleze manual sau automat alocarea procentuală a fiecărui activ.

Vizitati site-ul wunderbit

Wunderbit Trading

Wunderbit Trading este o rețea de schimb de criptomonede și de tranzacționare socială care vă permite să vă tranzacționați pe platformă, să copiați tranzacționarea celor mai buni comercianți de cripto-uri cu o experiență transparentă sau să creați un bot de tranzacționare criptografic complet automatizat.

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Exchnage a devenit platforma premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

Concluzie

Pentru a încheia analiza Quadency, în opinia noastră, platforma este unul dintre cele mai bune servicii de criptocurrency de pe piață. Este un terminal de tranzacționare legitim care se separă de schimburile tradiționale de criptomonede.

Posibilitatea de a conecta mai multe conturi de criptomonede și de a tranzacționa de pe un singur site web vă permite să executați tranzacții în mod eficient pentru un întreg portofoliu. Acest lucru rezolvă durerea gestionării mai multor portofele de schimb.

Vizitați Quadency

Simplu și puternic este cel mai bun mod de a descrie Quadency. Instrumentele avansate de tranzacționare pentru gestionarea investițiilor dvs. criptografice și roboții automatizați de tranzacționare a criptomonedelor vor beneficia de toate tipurile de comercianți și investitori cripto.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – oferă funcții avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Quadency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me