Recenzie BitMEX: NU vă înscrieți până nu ați citit acest lucru

BitMEX este o platformă populară de tranzacționare a instrumentelor derivate în criptomonede care oferă contracte cu pârghie. În această revizuire, vom examina bursa și vom evalua interfața utilizatorului, perechile de tranzacționare, metodele de depunere, taxele de tranzacționare și asistența pentru clienți.

Vizitați BitMEX

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră cu privire la caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul și taxele de tranzacționare și multe altele în această revizuire BitMEX, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

Ce este BitMEX?

BitMEX este un platformă de tranzacționare a instrumentelor derivate de criptocurrency peer-to-peer care oferă contracte cu pârghie care sunt cumpărate și vândute în Bitcoin. Este cea mai mare și mai utilizată platformă de tranzacționare a marjelor din lume.

bitmex

Utilizatorii pot cumpăra și vinde contracte pentru criptomonede (nu monedele propriu-zise) combinate cu tranzacționarea în marjă de până la 100 de ori. Aceasta înseamnă că sunt permise numai depuneri și retrageri Bitcoin. Este o platformă excelentă pentru comercianții digitali cu criptomonede care doresc să își mărească deținerile BTC prin tranzacționarea pieței.

BitMEX comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului, tranzacționarea marjelor și taxele competitive sunt caracteristici excelente pe BitMEX. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de marjă criptografică de top care oferă instrumente de tranzacționare de clasă mondială pentru comercianți.

De asemenea poti fi interesat de:

 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Taxe
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Cum să tranzacționați cripto folosind BitMEX

Procesul de înscriere cu BitMEX durează doar un cateva minute a finaliza pentru a începe terminarea. Utilizatorii nu sunt obligați să întreprindă un proces KYC complicat, să facă selfie-uri sau să scaneze documente de identificare.

Tot ce ai nevoie este un Adresă E-mail Validă și puteți apoi să depuneți Bitcoin și să începeți să tranzacționați imediat! !

Pentru a crea un cont pe BitMEX:


Vi se va cere să verificați adresa de e-mail. Verificați e-mailul înregistrat și faceți clic pe „Verificați e-mailul meu” legătură. Aceasta va finaliza procesul de înregistrare. Asta este! Ați creat acum contul dvs. pe bursa BitMEX.

Registrul Bitmex

Depunerea de fonduri pe BitMEX

După ce v-ați înregistrat un cont și v-ați conectat, va trebui să faceți un depozit Bitcoin pe BitMEX pentru a începe tranzacționarea. Urmați aceste instrucțiuni pentru a efectua o depunere:

portofel bitmex

Ecranul de depunere va afișa adresa Bitcoin. Aceasta este adresa BTC la care să trimiteți Bitcoin. Copiați adresa și lipiți-o în portofelul hardware sau oriunde faceți o retragere. Dacă utilizați un portofel web mobil, puteți scana codul de bare pentru a obține adresa de depunere.

Amintiți-vă, acesta este un schimb de tranzacționare crypto-to-crypto și nu acceptă depozite fiduciare. Deci, asigurați-vă că trimiteți Bitcoin (BTC) numai la adresa de depozit BitMEX.

depozit bitmex

Pârghie BitMEX

BitMEX oferă produse cu pârghie pentru Bitcoin, Ethereum, Cardano, Tron, Ripple, Litecoin, EOS și Bitcoin Cash. Cantitatea de levier variază pentru fiecare produs.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI BITMEX CU ALȚII

Comparați acum!

Deoarece este un serviciu numai pentru criptomonede, puteți utiliza criptomoneda doar ca garanție pentru tranzacționare. Aceasta înseamnă că, dacă aveți un efect de levier de 100 de ori, va trebui să creați o marjă de 1% din valoarea noțională inițială a tranzacției. Deci, dacă noționalul unui contract de 10 Bitcoin este de 10.000 USD, va trebui să plătiți 100 USD în marja inițială.

Metode de depunere BitMEX

BitMEX nu acceptați depunerea monedei fiduciare. Este doar un schimb de criptomonede. Aceasta înseamnă că noii traderi de criptomonede vor trebui să facă mai întâi o achiziție Bitcoin și să depună BTC în bursă. Pentru a face acest lucru, va trebui să găsiți un schimb de piață la fața locului care acceptă depozite de monedă fiduciară în țara dvs..

Taxe de depunere / retragere BitMEX

Sunt fără depunere sau retragere taxe. Va exista o mică taxă de rețea Bitcoin percepută pentru retrageri care este determinată de blockchain, nu de BitMEX.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Taxe de tranzacționare BitMEX

Taxele de tranzacționare sunt un aspect important atunci când selectați un schimb de tranzacționare cu criptomonede. Devine și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziții și pe o bursă futures în care plătiți comisioane pe poziții mult mai mari decât marja dvs..

Schimbul BitMEX funcționează pe un producător & model de preluare deci comisioanele de tranzacționare depind de tipul de comandă (de exemplu, contracte futures sau contracte) și de moneda criptomonedă. Utilizatorii care plasează o comandă tradițională BTC la termen vor face câștigați un mic compensare, pe măsură ce BitMEX rabatează comerciantul producător 0,025% și îl taxează pe achizitor 0,075%.

taxe contractuale bitmextaxe bitmex

Cum să tranzacționați utilizând BitMEX

Pentru comercianții de criptomonede, interfața este unul dintre cele mai importante considerente. Când vă conectați prima dată la BitMEX, veți vedea că interfața de tranzacționare este extrem de bine structurată și intuitivă. Bara de sus este statică și oferă o modalitate ușoară de a reveni la „Comerț” fereastră, vedere ‘Conturi’, vedere ‘Contracta’ informații și multe altele. Interfața pare să fie puțin datată în comparație cu schimburile mai noi, cum ar fi Bybit.

Tranzacționarea Bitmex

Pachetul de graficare este furnizat de TradingView, renumit pentru netedă, intuitivă și receptivă diagrame. Comercianții vor putea utiliza instrumentele avansate de tranzacționare furnizate de TradingView pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul. Diagramele BitMEX oferă o gamă largă de intervale de timp și instrumente pentru a trasa linii de tendință, pentru a adăuga indicatori și pentru a desena modele de diagrame pentru a sincroniza perfect o comandă de tranzacționare utilizând o piață, o limită sau o oprire..

Pozițiile active sunt afișate în partea de jos și pot fi ușor monitorizate. Activul, dimensiunea poziției, prețul de intrare, marja și P nerealizat&Toate sunt afișate și se actualizează în timp real. Comenzile în așteptare pot fi afișate făcând clic pe „Comenzi active” filă care oferă opțiunea de a revizui, modifica sau șterge comanda.

Traderii mai experimentați vor beneficia de graficul adâncimii pieței și de carnetul de comenzi din stânga. Funcția calculatorului de marjă BitMEX este, de asemenea, excelentă pentru gestionarea riscurilor.

Comenzi avansate BitMEX

Sistemul de comandă BitMEX permite traderilor să-și configureze profiturile și oprirea pierderilor folosind comenzi limită precum:

 • Comandă limită (o comandă este îndeplinită dacă se atinge prețul specificat)
 • Comanda de piață (o comandă este executată la prețul curent de piață)
 • Stop Limit Order (o comandă este completată odată ce prețul de oprire este declanșat)
 • Stop Market Order (o comandă care nu este vizibilă în carnetul de comenzi până când piața nu atinge un preț specificat)
 • Ordin de oprire final (o comandă care are o valoare finală specificată care este utilizată pentru a declanșa o comandă de piață)
 • Luați comanda de limitare a profitului (o comandă este îndeplinită dacă se atinge prețul de profit specificat)
 • Luați comanda pe piața de profit (o comandă este îndeplinită dacă se atinge profitul preluat specificat la prețul pieței)

Securitate BitMEX

BitMEX rulează un produs unic sistem de depunere și retragere multisemnare. Aceasta înseamnă că adresele BitMEX ale utilizatorilor sunt multisemnare și stocarea activelor este păstrată offline. În cazul unui compromis complet al sistemului, inclusiv servere web, motor de tranzacționare și bază de date, nu ar exista suficiente chei disponibile unui atacator pentru a fura fonduri. Nu se păstrează chei private pe niciun server cloud și stocarea la rece este utilizată pentru cea mai mare parte a fondurilor.

Toate adresele de depozit trimise de sistemul BitMEX sunt verificate de un serviciu extern pentru a se asigura că conțin cheile controlate de fondatori. Dacă cheile publice nu se potrivesc, sistemul este oprit imediat și tranzacționarea este oprită.

Pentru mai multe informații despre alte măsuri de securitate care sunt în vigoare pe BitMEX, navigați în partea de jos a paginii și faceți clic pe ‘Securitate’.

Recenzii BitMEX & Relații Clienți

Asistența pentru clienți BitMEX este contactabilă utilizând un sistem de bilete. Pentru a trimite un bilet pentru probleme tehnice, navigați la meniul din stânga și faceți clic pe ‘A lua legatura’. Va afișa caseta de contact. Pur și simplu introduceți o adresă de e-mail, subiectul și corpul mesajului și faceți clic ‘Trimite’ pentru a trimite echipei de asistență pentru clienți BitMEX. BitMEX oferă asistență multilingvă pentru clienți pentru engleză, chineză, rusă, coreeană și japoneză.

Cealaltă alternativă este să parcurgeți ghidurile și articolele din ‘Bază de cunoștințe’ secțiune care acoperă subiecte despre Întrebări frecvente generale despre tranzacționare, depozite & retrageri, verificarea identității și securitate.

suport bitmex

Țările acceptate de BitMEX

BitMEX este disponibil pentru ca utilizatorii să se înregistreze și să înceapă tranzacționarea în întreaga lume, în afară de Statele Unite. Acest lucru se datorează reglementărilor din SUA și în mare parte în afara controlului BitMEX. Se pare că există modalități în acest sens pentru clienții din SUA care utilizează un VPN sigur. Trebuie să menționăm că acest lucru este interzis de politica BitMEX și nu recomandăm această opțiune. Vă recomandăm să găsiți un alt schimb de criptomonede în SUA de utilizat.

BitMEX vs. Binance

Două greutăți mari în arena de tranzacționare a criptomonedelor, care sunt, în general, axate pe diferite produse de tranzacționare a criptomonedelor. Binance a introdus recent marjă și tranzacționare futures la bursa sa pentru a concura cu BitMEX.

După cum știu majoritatea, Binance oferă un o gamă largă de monede alternative și monede stabile să tranzacționeze acolo unde BitMEX acceptă doar Bitcoin. În mod tradițional, BitMEX a fost schimbul preferat pentru comercianții profesioniști pentru a-și maximiza randamentele BTC folosind până la Pârghie de 100 de ori și instrumentele sale avansate de tranzacționare. Ne așteptăm ca concurența să crească în viitorul apropiat, deoarece Binance continuă să inoveze și să introducă noi experiențe de tranzacționare și produse pentru a atrage noi utilizatori.

BitMEX vs. ByBit

Ambele burse concurează în spațiul de tranzacționare a instrumentelor financiare derivate Bitcoin și sunt adesea comparate între ele. Există asemănări între cele două schimburi, însă ne vom concentra asupra principalelor diferențe.

Legate de: Opriți utilizarea BitMEX: faceți schimb cu aceste 4 alternative

În primul rând, BitMEX are multe volum zilnic mai mare să se laude cu și să comande mai mulți utilizatori semnificativi și are o reputație stabilită pe piață. Are probleme cu supraîncărcarea serverului care pot fi cu adevărat frustrante. Mai mult, sunt introduse caracteristici noi și inovații limitate pentru a menține comercianții interesați.

Pe de altă parte, Bybit exchange este o nouă platformă care are peste 100.000 de traderi într-un timp scurt.

Oferte Bybit caracteristici unice care sunt foarte atractive, cum ar fi concurenții de tranzacționare, controlul manipulării prețurilor, viteza de tranzacționare rapidă și latența redusă, fondul de asigurare și pârghie de până la 100 de ori pe contractele Etherium.

Alternative BitMEX

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Are BitMEX o aplicație?

BitMEX oferă utilizatorilor o aplicație pentru tranzacționarea criptomonedelor, care este disponibilă atât pe Google Play Store, cât și pe Apple App Store. Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul web pentru mai multe informații despre BitMEX Mobile.

Puteți demonstra tranzacțiile cu BitMEX?

BitMEX are o rețea de testare care permite utilizatorilor săi să demonstreze tranzacționarea criptomonedelor fără risc. Începătorii pot să se familiarizeze cu utilizarea schimbului și să învețe cum să tranzacționeze criptocurrency cu pârghie utilizând contul de tranzacționare pe hârtie BitMEX.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră BitMEX, putem spune că schimbul oferă tehnici avansate de tranzacționare care sunt potrivite pentru comercianții profesioniști care sunt familiarizați cu tranzacționarea activelor cu risc volatil și expunerea la tranzacționarea în marjă.

Vizitați BitMEX

Schimbul a făcut o mulțime de lucruri drept pentru a deveni cea mai mare platformă de instrumente financiare derivate din criptomonede a specula pe piață pentru a câștiga Bitcoin.

În rezumat, ar trebui să tranzacționați cu BitMEX dacă:

 • Doriți să tranzacționați pe cea mai mare bursă de instrumente financiare derivate din lume după volum zilnic
 • Doriți taxe de tranzacționare corecte și transparente
 • Doriți o platformă de tranzacționare sigură și sigură
 • Sunteți familiarizat cu utilizarea diagramelor TradingView și a instrumentului avansat
 • Îți place un schimb de reputație și popular

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – oferă funcții avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați BitMEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map