Bityard este o nouă platformă de tranzacționare lansată în 2019, care permite traderilor să tranzacționeze Bitcoin cu pârghie de până la 100 de ori în portofoliul său de perechi de tranzacționare. Platforma de tranzacționare oferă o pârghie uimitoare, o interfață de utilizare prietenoasă pentru începători, taxe de tranzacționare competitive și o aplicație de tranzacționare mobilă simplă.

Vizitați Bityard

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul și comisioanele de tranzacționare și multe altele în această recenzie Bityard, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

De asemenea, este o bună practică de securitate să retrageți profiturile către un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, atunci când tranzacționați criptomonede. Dacă nu aveți un portofel, citiți articolul nostru despre care este cel mai bun portofel hardware Bitcoin.

bityard

Ce este Bityard?

Bityard este un bursa emergentă de tranzacționare a criptomonedelor, cu sediul în Singapore. Platforma oferă un serviciu de tranzacționare sigur, ușor și rapid și este disponibilă în peste 150 de țări din întreaga lume. Bursa de tranzacționare a criptomonedelor aderă la conceptul de produs „Contracte complexe Comerț simplu” își propune să aducă clienților săi o experiență de tranzacționare simplificată.

Bityard comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Bityard. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de marjă de top care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici Bityard

Platforma dispune de un schimb de tranzacționare a contractelor criptografice pentru a permite utilizatorilor să se protejeze împotriva riscurilor de piață fără a achiziționa activul comercial real. Utilizatorii să profite atât de pe piețele urs, cât și de pe piețele bull, folosind în același timp o cantitate mică de capital pentru a maximiza profiturile potențiale cu tranzacționarea în marjă.

Bityard oferă în prezent un bonus de bun venit de până la 258 USDT pentru a atrage noi utilizatori la platformă. Odată ce un nou comerciant s-a înregistrat, acesta poate câștiga gratuit Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron și alte monede digitale majore.

Tranzacționarea pe Bityard oferă alte câteva caracteristici pentru comercianți, cum ar fi:

 • Retrați profiturile în Tether (USDT) ca monedă de bază
 • Comerț cu Monedă Bityard BYD pentru a reduce comisioanele de tranzacționare sau pentru a câștiga cripto suplimentar
 • Depuneți fonduri utilizând parteneri Over The Counter (OTC)
 • Suma minimă a depozitului (5 USD USD)
 • Prețuri criptografice live precise folosind date de la Binance, OKEx și Huobi
 • Tranzacționare de marjă cu pârghie de până la 100x
 • Zero spread, fără cost de alunecare și fără clawback-uri
 • Aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitive Android și iOS

Este Bityard Legit?

Bityard este un platformă legitimă de tranzacționare a criptomonedelor care este reglementat și licențiat în baza ACRA din Singapore, MSB din SUA de la Financial Crimes Enforcement Network, care aparține Departamentului Trezoreriei Statelor Unite pentru investitorii Bitcoin din SUA. Schimbul este, de asemenea, licențiat cu MTR și AUSTRAC din Estonia, care oferă credibilitate ca schimb de criptomonede de renume în Australia.

Certificatele oficiale pot fi vizualizate urmând linkurile de pe site-ul web al Bityard.

Noțiuni introductive despre Bityard

Pentru a crea un cont cu Bityard, durează câteva minute și necesită o adresă de e-mail validă sau un număr de telefon mobil. Există fără proces KYC sau necesitatea de a încărca documente de identificare pentru a începe tranzacționarea.

Urmați acești pași pentru a vă înregistra la Bityard:

înregistrare bityard

Depunerea de fonduri către Bityard

Bityard oferă mai multe metode de depunere a fondurilor la bursa de tranzacționare. Utilizatorii pot transfera criptomonede direct dintr-un portofel hardware către Bityard. Timpul necesar unui depozit pentru a ajunge la portofelul Bityard depinde de activul cripto, de numărul de confirmări necesare și de încărcarea rețelei blockchain.

Pentru comercianții care doresc să cumpere cripto și să-și completeze portofelul, Bityard oferă un serviciu fiat pentru a converti moneda locală în cripto. Puteți cumpăra cripto cu un card de credit / debit sau folosind un partener Over The Counter (OTC).

depozit bityard

Pentru a depune fonduri în Bityard, urmați acești pași simpli:

bityard btc

Interfață utilizator Bityard

Interfața grafică este unul dintre cele mai importante considerente pentru comercianți. Aici se petrece cea mai mare parte a timpului analizând graficul și indicatorii tehnici. Graficele principale sunt poziționate în mijloc și pot fi redimensionate și poziționate potrivit. Există un mod de noapte și zi, care este o caracteristică excelentă.

diagrame bityard

Aspectul graficelor de prețuri este similar cu instrumentul și software-ul popular de tranzacționare cripto de la Tradingview. Este elegant, intuitiv, receptiv și curat. Tot ceea ce un comerciant de cripto ar trebui să caute să se concentreze asupra analizei graficelor, a acțiunii prețurilor și a pozițiilor fără distrageri (de exemplu, o casetă de troll sau casete de dialog excesive).

Funcțiile de tranzacționare, modelele de diagrame și instrumentele de desen sunt accesibile utilizând bara de navigare din stânga. De asemenea, puteți face clic dreapta pe diagrame pentru a afișa opțiuni pentru diagrame, cum ar fi:

 • Resetați diagrama
 • Modificați instrumentele de desen
 • Schimbați intervalul graficului
 • Introduceți indicatori
 • Eliminați instrumentele de desen

perechi criptografice bityard

În stânga sunt listate activele criptografice disponibile pentru tranzacționare, care pot fi sortate după „Nume”, „Ultimul preț” și „Modificare%”. Comutarea între perechile criptografice a fost receptivă și rapidă pentru a încărca graficele prețurilor. Nu am observat un decalaj excesiv între diagramele de încărcare, ceea ce reprezintă o frustrare obișnuită la alte burse.

Fereastra de tranzacționare este poziționată în dreapta pentru a intra în comenzi. Aici, puteți plasa manual tranzacții folosind o limită sau comenzi de piață.

Cantitatea de efect de levier poate fi modificată prin glisarea glisorului, care ajustează automat nivelurile de profit și de stop loss.

În comparație cu alte platforme de marjă, am observat că există un număr limitat de comenzi și am dori să includem tipuri avansate de gestionare a riscurilor, cum ar fi:

 • Stop-limit
 • Unul îl anulează pe celălalt (OCO)
 • Bun Până la anulare
 • Imediat sau Anulați
 • Omoară sau umple

Per ansamblu, interfața cu utilizatorul de pe Bityard este curată și o platformă solidă care credem că este potrivită atât pentru comercianții de cripto începători, cât și pentru cei intermediari.

ordinele bityard

Cum să tranzacționați cu Bityard

Pentru a tranzacționa criptomonede cu Bityard, urmați acești pași simpli:

Criptomonede acceptate

Schimb Bityard acceptă 10 criptomonede care pot fi tranzacționat numai contra USDT. Activele care pot fi tranzacționate la bursă sunt BTC, BCH, DASH, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, TRX și XRP.

Deoarece Bityard este un nou schimb, anticipăm că platforma își va dezvolta în cele din urmă oferta de active și va permite realizarea profiturilor în alte active digitale și chiar în monede fiduciare.

Taxe Bityard

Bityard îl acuză pe Taxă de tranzacție de 0,05% care se aplică atunci când o comandă este deschisă și închisă. Taxa de tranzacționare plătibilă va fi afișată în fereastra comenzii și calculată utilizând formula:

 • Taxă de deschidere = marjă * pârghie * 0,05%
 • Taxă de închidere = Marjă * pârghie * 0,05%

Poziții care sunt deținute mai mult de 12 ore poate fi taxat un taxă peste noapte. Această taxă în plus față de taxa de tranzacție. În comparație cu alte schimburi de tranzacționare criptografică, taxele sunt rezonabile, cu toate acestea ar putea fi reduse în continuare pentru a crește concurența.

Depozit & Taxe de retragere

Există fără taxă de depozit pentru transferul de criptomonede și monede fiduciare în Bityard. Timpul de depunere pentru a ajunge la portofelul Bityard depinde de confirmările nodului și de încărcarea rețelei blockchain.

Pentru retrageri, există un Taxă de 2 USD USDT in timpul perioada actuală de promovare. Retragerile sunt de obicei procesate în decurs de o oră și există o limită minimă de 50 USD USDT.

Relații Clienți

Bityard oferă clienților săi asistență 24/7 pentru a oferi îndrumare și asistență. Există mai multe medii pentru a lua legătura cu echipa Bityard, inclusiv e-mail, social media și un bot de asistență live. De asemenea, utilizatorii pot naviga prin secțiunea de întrebări frecvente extinse pentru a găsi răspunsuri la întrebările frecvente.

Este un bot de asistență live pentru a contacta direct echipa de asistență în timpul orelor. După ore, vă diferă să susțineți articole și ghiduri în Centrul de ajutor Bityard în timp ce așteptați personalul. Am folosit caseta de chat și încă așteptăm un răspuns!

Securitate

Site-ul web al Bityard afirmă că platforma utilizează mai multe măsuri de securitate pentru a proteja utilizatorii de fonduri de furturi și activități frauduloase. Măsurile de securitate includ autentificarea cu 2 factori (2FA), mai multe semnături offline, stocarea la rece a activelor clientului, auditarea riscurilor în timp real și garanția de rambursare completă.

întrebări frecvente

Încarcă Bityard o răspândire?

În plus față de taxa de tranzacție, Bityard nu percepe propria sa platformă răspândită. Prețurile pe care comercianții le văd pe platforma de tranzacționare Bityard sunt prețurile spot, fără spreaduri suplimentare și alunecări.

Există o aplicație de tranzacționare mobilă?

Bityard oferă clienților săi o aplicație de tranzacționare mobilă complet responsabilă, care include toate caracteristicile de pe versiunea desktop a site-ului. Aplicația Bityard poate fi utilizată pentru tranzacții oricând sau oriunde și este disponibilă pe dispozitive Android și iOS.

Este sigur Bityard?

Bityard folosește o serie de măsuri de securitate pe platformă pentru a îmbunătăți siguranța fondurilor clienților stocate pe bursă. Astfel de măsuri includ depozitarea portofelului rece, semnături multiple offline și audituri de risc în timp real. Utilizatorii pot activa autentificarea cu 2 factori pe conturi pentru a atenua activitatea de conectare suspectă.

La fel ca în cazul tuturor schimburilor de criptare, poate fi dificil să verificați măsurile de securitate în vigoare, astfel încât utilizatorii trebuie să își desfășoare propria diligență și să investească doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți.

Are Bityard un program de afiliere?

Bityard oferă utilizatorilor săi un program de afiliere pe mai multe niveluri, care recompensează până la 60% în comisioane de tranzacționare. Programul este conceput pentru a încuraja utilizatorii existenți să aducă clienți noi pe platformă prin partajarea codului de afiliere pentru a câștiga venituri suplimentare.

afiliat bityard

Alternative Bityard

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

Concluzie

Bityard a creat o ofertă solidă în spațiul de tranzacționare a criptomonedelor cu schimbul lor de tranzacționare a contractelor. Se pare că este un serviciu legitim care permite traderilor să se protejeze împotriva riscurilor de piață fără a achiziționa activul comercial real.

Vizitați Bityard

Procesul de înregistrare al Bityard este rapid și ușor, iar interfața cu utilizatorul este potrivită pentru începători. Dacă căutați un schimb de criptomonede de marjă reglementat și licențiat, atunci Bityard este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Ca întotdeauna, îi avertizăm pe comercianți că efectul de levier este foarte riscant. Este posibil să câștigi mulți bani, dar este ușor să faci o eroare și să pierzi toate fondurile din contul tău. Dacă sunteți nou în materie de tranzacționare, atunci este mai bine să folosiți un cont de tranzacționare demo criptografic pentru a vă perfecționa abilitățile.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Bityard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me