Mulți investitori cripto își vor stoca activele digitale într-un schimb fiat-to-crypto sau un portofel hardware pentru păstrare. Deși aceasta este considerată o metodă standard de stocare, această strategie nu vă creează bogăția criptografică în timp. Nu acesta este întregul punct al investiției?

Vizitați BlockFi

În această revizuire, vom evalua platforma BlockFi, care nu este doar o opțiune alternativă de stocare a criptomonedelor, persoanele fizice (și companiile) care sunt investite în Bitcoin și alte altcoins pot câștiga pasiv dobânzi pe criptare. Deci, vă punem următoarele întrebări:

 • Doriți să câștigați dobânzi asupra deținerilor Bitcoin?
 • Vrei să câștigi dobândă pentru alte active criptografice?

Caracteristici cheie:

 • Câștigați până la 8,6% APY pe dețineri criptografice
 • Dobânda acumulată se plătește pe lună și compuși
 • Ratele dobânzii mai mari decât băncile tradiționale
 • Împrumutați fiat folosind un împrumut susținut cripto
 • Platforma avansată de tranzacționare criptografică
 • Achiziționați monede stabile folosind transfer bancar
 • Platforma financiară reglementată și licențiată

per total

4.7 / 5 Accesați BlockFi

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Ce este BlockFi?

BlockFi este o companie financiară cu active digitale, cu sediul central în New Jersey, SUA, care furnizează servicii financiare profesionale pentru persoane fizice și companii din întreaga lume. Compania a fost înființată în 2017 și este reglementată la nivel federal și de stat în Statele Unite (48 de state).

site-ul blockfi

BlockFi este susținut de parteneri inovatori de talie mondială precum Galaxy Digital, Susquehanna, Fidelity, Recrutează parteneri strategici, Arrington XRP Capital, ConsenSys Ventures, SoFi, Coinbase Ventures, CMT Digital și Morgan Creek Digital.

Cine a creat BlockFi?

BlockFi a fost fondată în 2017 de Zac Prince și Flori Marquez. Perechea este extrem de experimentată și a deținut roluri de conducere la mai multe companii de tehnologie de succes și la administrarea portofoliului la instituții financiare mari, precum Goldman Sachs..

echipa blockfi

Comparativ cu BlockFi

BlockFi este un mod popular de a câștiga bani online prin intermediul contului de dobândă BlockFi și a platformei de împrumut. Iată câteva alte platforme notabile din industria criptografică, cum ar fi BlockFi, pentru a câștiga dobânzi pe cripto sau pentru a contracta împrumuturi cu sprijin criptografic..

Este BlockFi Legit?

BlockFi este o companie legitimă și de încredere reglementate la nivel federal și de stat în 48 de state din SUA. Găzduitorul primar al companiei, Gemeni, este o companie licențiată din New York care este supusă reglementărilor de securitate cibernetică promulgate de Departamentul Serviciilor Financiare din New York..

Este sigur BlockFi?

BlockFi include o serie de mecanisme care au fost concepute pentru a menține securitatea „bancară” pentru custodia în siguranță a activelor aflate sub controlul său. Platforma păstrează doar o mică parte din fondurile clienților în scopuri de retragere cu terți, cum ar fi Gemeni, BitGo și Coinbase. Restul fondurilor sunt păstrate în portofele de depozitare frigorifică, iar conturile pot fi protejate cu autentificare cu doi factori (2FA).

A fost blocat BlockFi?

BlockFi a fost implicat într-un tentativă de piratare în mai 2020, care a implicat un incident de schimb de cartelă SIM care a implicat un membru al personalului acea a compromis sistemele de securitate ale platformei pentru puțin sub 90 de minute. Conform rapoartelor, nu s-au pierdut fonduri ale clienților în hack și informații stocate, cum ar fi "parole de utilizator, numere de securitate socială, numere de identificare fiscală, pașapoarte, licențe, informații despre cont bancar și nici informații similare de identificare nepublică" nu au fost expuse.

Produse & Servicii

BlockFi împuternicește persoanele din întreaga lume să facă mai mult cu banii și investițiile în criptomonede, oferind servicii financiare de ultimă generație. Principalele produse de utilizat pe BlockFi sunt:

 • Câștigați interes pentru cripto (câștigați până la 8,6% APY fără taxe și taxe ascunse care începe să se acumuleze imediat și compuși pe lună)
 • Împrumutați cripto și împrumutați numerar (valorificați activele criptomonedelor și împrumutați monedă fiduciară, cum ar fi USD pentru cheltuielile de zi cu zi sau pentru a cumpăra mai multe cripte)
 • Tranzacționează criptomonede (speculează pe piață prin tranzacționare spot, în timp ce câștigă dobânzi compuse după plasarea unei tranzacții)

Cont de dobândă BlockFi

Contul de interese BlockFi (BIA) permite utilizatorilor să transferați și depuneți investiția criptomonedă, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, pentru a câștiga dobânzi asupra capitalului lor investit cu platforma. Compania generează dobândă asupra activelor stocate prin împrumutarea fondurilor către debitori instituționali și corporativi de încredere.

Care este rata dobânzii?

BlockFi ratele dobânzii variază între 3,6% și 8,6%, în funcție de activul criptovalut care este transferat de proprietar și păstrat pe platformă. Dobânda plătită este următoarea.

Cât de des se plătește dobânda?

Clienții care depun fonduri într-un cont de economii și dobânzi cripto vor începe să facă acest lucru acumulați dobânzi imediat cu randamentul plătit la începutul fiecărei luni calendaristice. Dobânda plătită este combinată cu depunerea inițială care permite titularului de cont să câștige dobânzi compuse.

BlockFi oferă, de asemenea, o caracteristică unică pentru a oferi investitorului o opțiune de a plăti dobânzi într-o criptomonedă diferită de activul deținut într-un cont de economii cripto. Blockfi Flex Payment Payment permite utilizatorilor să fie plătiți într-o monedă preferată, alegând diversificarea portofoliului, fără a fi nevoie să cumpere cripte noi cu fiat.

Compusul BlockFi este compus?

Dobânda câștigată pe criptomonede și monede stabile într-un cont BlockFi este plătită în fiecare lună în portofelul online al deținătorilor de cont și actualizează soldul. Aceasta înseamnă dobânda câștigată pentru compușii noului sold care au crescut randamentul anual pentru investitor.

De exemplu, un utilizator care câștigă dobândă în luna 1, următoarea valoare a dobânzii va fi calculată din noul sold total (soldul vechi + plata dobânzii din luna 1). Un exemplu de perspectivă de 12 luni pentru un depozit de 1 BTC compus lunar folosind contul de dobândă BlockFi este prezentat mai jos.

blockfi dobândă compusă

Cine poate solicita un cont de interes BlockFi?

Pentru a fi eligibil pentru plata dobânzii, utilizatorul trebuie să transfere, să depună și să dețină criptocurrency cu BlockFi pentru custodie. În schimb, clientului i se vor plăti dobânzi lunare la începutul fiecărei luni care se vor acumula a doua zi după depunere.

Există o sumă minimă de depus?

BlockFi are nicio sumă minimă sau maximă a depozitului pentru a începe să câștige dobândă asupra activelor criptomonede. Acest lucru este ideal pentru începători care pot depune fracțiuni de BTC, ETH, LTC sau alte monede digitale acceptate de BlockFi.

Împrumuturi cu sprijin criptografic

Împrumutul BlockFi permite utilizatorilor să depună active criptografice ca garanție și să primească dolari SUA direct în contul dvs. bancar. Avantajul utilizării criptografiei ca garanție în comparație cu creditorii financiari tradiționali este că puteți accesa numerar din investiția dvs. criptografică fără a fi nevoie să vindeți și să declanșați un eveniment impozabil..

Activele criptografice acceptate care pot fi utilizate pentru a solicita un împrumut sunt Bitcoin, Ether și Litecoin.

împrumut bitcoin

Rata dobânzii BlockFi depinde de raportul împrumut-valoare selectat. Acest lucru este determinat de cantitatea de garanție pe care trebuie să o depuneți pentru a contracta un împrumut. De exemplu, un LVR de 50% pentru un împrumut de 25.000 USD este echivalentul unei rate a dobânzii de 12,5%.

Împrumutul finanțat prin criptă BlockFi ar face apel la un investitor criptografic pe termen lung care nu dorește să-și vândă investiția înainte ca prețul să ajungă la scadență ar beneficia de BlockFi. Puteți să vă utilizați criptomonedele pentru a împrumuta monede fiduciare și să le utilizați în alte scopuri, cum ar fi diversificarea investiției, achitarea datoriilor și cheltuielilor sau începerea unei noi afaceri.

împrumut cripto blockfi

Pentru a solicita un împrumut criptat cu BlockFi, urmați acești pași:

împrumut blockfi

Platformă de tranzacționare

BlockFi are propriul schimb de tranzacționare a criptomonedelor, care este disponibil pentru utilizatorii săi care înregistrează un cont. Permite investitorilor de pe platformă să comute între perechile de criptomonede. Cea mai bună parte este că câștigi în continuare dobânzi compuse în timp ce tranzacționarea criptografică între active!

blockfi trade crypto

Pentru a vă înscrie pentru un cont de tranzacționare BlockFi și a tranzacționa cripto, urmați acești pași simpli:

Achiziționați monede stabile în USD utilizând un depozit de sârmă

BlockFi a introdus o nouă funcție care permite utilizatorilor să trimită depozite în numerar folosind transferul bancar pe platformă. Aceasta implică transmiterea USD către cumpărare stablecoins direct pe platformă pentru a porni un cont de interes BlockFi.

Acest lucru îl face ușor pentru începătorii cripto care nu au mai cumpărat niciodată criptomonede. Aceștia se pot înscrie cu BlockFi, pot depune dolari SUA utilizând transfer bancar și pot primi până la 8,6% într-un cont de dobândă BlockFi.

blockfi cumpără stablecoins

Depozitele în USD sunt schimbate automat în Dolari Gemeni (GUSD) care pot fi convertite în criptare precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și USDC folosind platforma de tranzacționare BlockFi (și câștigă totuși dobânzi compuse).

Pentru a cumpăra monede stabile în USD cu BlockFi, urmați acești pași:

Taxe

Utilizatorii care creează un cont de interes BlockFi sunt supuși unor limite de retragere care variază în funcție de criptomoneda transferată dintr-un portofel BlockFi. Nu există o sumă minimă de sold pentru a câștiga dobânzi cu BlockFi.

Securitate

Fondurile clienților stocate pe platforma BlockFi sunt gestionate de către custodele lor principal, Gemeni. Schimbul este un trust de depozitar autorizat și primul schimb criptografic din lume și custode care are realizat Examenul SOC 2 de tip 2 respectarea securității la protejarea datelor și fondurilor clienților.

Fondurile BlockFi care sunt deținute cu Gemeni utilizează o soluție de portofel rece cu criptare multi-strat care a atins un FIPS 140-2 Nivelul 3 rating sau mai mare conform site-ului web. În plus, este utilizată o schemă de semnături digitale cu mai multe semnături pentru a elimina punctele unice de eșec și pentru a îmbunătăți rezistența împotriva pierderii sau compromiterii oricărei chei private individuale..

Ca atare, Gemeni utilizează și numără protocoale de securitate pentru a proteja activele clientului, explicate în secțiunea următoare. Gemeni are, de asemenea, o asigurare împotriva infracțiunilor comerciale care depășește valoarea activelor stocate în numele clienților lor în portofelele fierbinți online.

În rezumat, BlockFi folosește următoarele măsuri de securitate pentru a menține în siguranță fondurile clienților săi în timp ce obține dobândă într-un cont de economii:

 • Autentificare cu doi factori (2FA) pentru autentificare și retrageri
 • Chei de securitate hardware și WebAuthn pentru securitatea contului
 • Listă albă pentru a limita activitatea de retragere numai la adresele desemnate
 • Criptare pentru a asigura parole, informații personale și alte informații sensibile

Serviciu clienți

BlockFi oferă o secțiune de asistență pentru clienți cuprinzătoare și secțiune de ajutor pentru ca utilizatorii noi să găsească răspunsuri la probleme sau probleme obișnuite de depanare. Secțiunea de ajutor include următoarele categorii principale care cuprind articole detaliate și ghiduri de instruire.

sprijin blockfi

 • Generalități (aflați mai multe despre BlockFi, configurarea contului, securitate etc.)
 • Cont de dobândă BlockFi (configurarea unui cont de dobândă, tranzacționare și retrageri)
 • Împrumuturi BlockFi (obținerea unui împrumut, depunerea de fonduri, rambursări și valută susținută)
 • BlockFi Rewards Bitcoin Credit Card (modul de înregistrare, funcții noi)

Un client BlockFi care nu găsește informații adecvate în secțiunea Ajutor poate contactați BlockFi prin canalele de socializare sau trimiteți un bilet. Sistemul de bilete necesită informații standard precum numele, adresa de e-mail și o descriere a interogării. Din experiența noastră, am primit un răspuns în termen de 24 de ore, care este un timp rezonabil pentru o echipă de asistență pentru clienți.

întrebări frecvente

BlockFi este un portofel?

Fondurile clienților care sunt transferate sau achiziționate direct utilizând platforma sunt stocate într-un portofel BlockFi de către custodele primar, schimbul Gemeni. Platforma respectă protocoale și proceduri de securitate stricte pentru a se asigura că fondurile sunt păstrate în siguranță pe portofelul BlockFi.

BlockFi necesită KYC?

BlockFi trebuie să respecte reglementările financiare în temeiul Legii privind secretul bancar și trebuie să implementeze politici și proceduri pentru a menține fondurile în siguranță ale clienților, pentru a detecta și preveni spălarea banilor și finanțarea terorismului. Prin urmare, clienții care doresc să deschidă un cont de economii cu BlockFi sau să-și împrumute cripta trebuie să finalizeze un proces Cunoașteți-vă clientul (KYC).

Pot folosi BlockFi în Marea Britanie?

BlockFi sprijină clienții din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, să depună fonduri și să obțină un împrumut în numerar în GBP sau să câștige dobânzi. Rezidenții pot transfera valute digitale dintr-un schimb criptografic din Marea Britanie și pot depune în BlockFi pentru a începe să câștige dobândă.

BlockFi are o aplicație mobilă?

BlockFi oferă o aplicație mobilă extrem de intuitivă, ușor de utilizat și sigură pentru ca clienții săi să acceseze produsele și serviciile oferite. Aplicația poate fi utilizată pentru gestionarea contului de dobândă BlockFi, împrumutarea de bani împotriva deținerilor cripto sau transferul de fonduri direct dintr-un portofel cripto. Aplicația mobilă BlockFi este acceptată de dispozitivele Android și iOS.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră BlockFi, platforma este potrivită pentru deținătorii de criptomonede pe termen lung cu dimensiuni semnificative ale portofoliului pentru a profita de produsele și serviciile oferite de BlockFi.

Vizitați BlockFi

Deși, odată cu introducerea transferurilor bancare în USD, acum s-a deschis ușa către începătorii cripto și noii investitori pentru a utiliza produsele BlockFi și pentru a câștiga imediat interes pentru portofoliul lor de active digitale. În rezumat, iată părerea noastră despre avantajele și dezavantajele utilizării BlockFi:

Pro

 • Oferă servicii financiare de calitate, schimbătoare de jocuri, investitorilor cripto
 • Permite investitorilor de zi cu zi să câștige mai multe cripte și să își dezvolte portofoliul de criptare pe termen lung
 • Ratele dobânzii BlockFi sunt de neegalat în comparație cu sectorul bancar tradițional
 • Dobânzile sunt plătite în fiecare lună, permițând creșterea profiturilor criptografice în timp
 • Împrumuturile cu sprijin criptografic pot debloca capitalul fără a fi nevoie să vă vândă activele (de exemplu, să nu declanșeze un eveniment impozabil)
 • Câștigați dobânzi compuse din portofoliu în timp ce tranzacționați active

Contra

 • Rata dobânzii nu este fixă
 • Număr limitat de criptomonede

Vă rugăm să partajați acest articol cu ​​rețeaua dvs. dacă vi se pare util!

Dacă există alte platforme, servicii sau schimburi de criptomonede pe care ați dori să le examinăm, vă rugăm să ne anunțați și să ne contactați cu solicitarea dvs..

Iată câteva alte articole alese manual pentru a le citi în continuare:

 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia
 • Cele mai bune 7 schimburi criptografice cu taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Recenzie Plus500: tranzacționare CFD-uri Crypto, caracteristici & Taxe
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali

Vizitați BlockFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me