CEX.IO se mândrește cu stabilitatea pentru a oferi servicii fără probleme, susținute de un sistem de încredere și securitate a contului de utilizator, stocarea în siguranță a fondurilor, viabilitatea financiară și conformitatea legală profundă. Este un schimb de criptomonede sigur și sigur fără conturi pirate sau furt de fonduri de la lansarea sa în 2013.

Vizitați CEX.IO

CEX.IO este un schimb popular către cumpărați Bitcoins instantaneu folosind site-ul sau aplicația mobilă care este disponibil pe iOS și Android. Prin sprijinirea mai multor metode de plată, inclusiv carduri de credit, carduri de debit, transferuri bancare, Skrill și multe altele, CEX.IO este considerat unul dintre cele mai bune schimburi criptografice in lume.

Caracteristici cheie:

 • Rapid și ușor de cumpărat și vândut cripto
 • Suportă card de credit / debit, transfer bancar și Skrill
 • Acceptă monede fiat precum USD, GBP, EUR și RUB
 • Structura tarifară bazată pe volum începând de la 0,25% + 0,16%
 • Retrați instantaneu profiturile tale fiduciare către VISA sau Mastercard
 • Sprijină utilizatorii din SUA și Marea Britanie
 • Asistență pentru clienți receptivă 24/7

per total

4.2 / 5 Vizitați CEX.IO

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața utilizatorului și taxele și multe altele în această revizuire CEX.IO, vă sugerăm insistent să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

De asemenea, este o bună practică de securitate să folosiți un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, înainte de a începe tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele criptografice.

Site-ul CEX

Ce este CEX.IO?

CEX.IO este un schimb de criptomonede care a fost construit pentru a răspunde persoanelor din întreaga lume, oferind o platformă ușor de utilizat pentru ca investitorii să convertească banii fiduciari în monede digitale. Este foarte potrivit pentru începători și investitori înțelepți și oferă o mare varietate de produse și instrumente de tranzacționare pentru cele mai populare active criptografice, cum ar fi Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) și multe altele.

CEX.io cumpără cripto

CEX.IO Comparat

Funcțiile avansate, interfața ușor de utilizat și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe CEX.IO. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

Este CEX.IO Legit?

CEX.IO este un schimb de criptomonede legitim și de încredere, înregistrat în mai multe jurisdicții din întreaga lume precum Statele Unite, Regatul Unit, Singapore și Australia. Înființată în 2013, platforma și-a construit o reputație de încredere pentru tranzacționarea criptomonedelor instantanee utilizând un card de credit / debit sau transfer bancar.

CEX.IO este sigur de utilizat?

CEX.IO pare a fi un schimb de criptomonede sigur care utilizează mai multe măsuri pentru a păstra informațiile și fondurile utilizatorilor în siguranță împotriva furtului și activităților frauduloase. Aceste măsuri includ AML / KYC și autentificarea cu doi factori. Potrivit site-ului CEX.IO, zero la sută din fondurile clienților au fost pierdute sau furate.

Caracteristici CEX.IO

Utilizatorii CEX.IO ai platformei au acces la mai multe funcții care includ achiziții criptografice instantanee cu un card de credit, platformă de tranzacționare în marjă și mize preferate pentru a câștiga recompense. Alte caracteristici ale platformei includ:

 • Interfață ușor de utilizat
 • Rapid și ușor de cumpărat și vândut cripto
 • Mai multe metode de plată, cum ar fi cardul de credit / debit, transferul bancar și Skrill
 • Acceptă monede fiat precum USD, GBP, EUR și RUB
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor CFD
 • Algoritmi avansați de potrivire a comenzilor
 • Tranzacționare pe mai multe platforme prin intermediul site-ului web, aplicației și API-ului
 • Securizați portofelul folosind măsuri de stocare la rece offline
 • Aplicație mobilă cu serviciile Instant Exchange și Instant Sell. Ultima versiune este unică pentru platforma care permite utilizatorilor să vândă monede retrage instantaneu fiat profită la VISA sau Mastercard sau la soldul CEX.IO
 • Permite rezidenților din SUA să cumpere cripto cu carduri de credit
 • Un program afiliat care vă răsplătește pentru că ați adus mai mulți utilizatori pe platformă
 • CEX.IO Miza unde poți măriți-vă deținerile stocând monede pe contul dvs. CEX.IO
 • Echipă de asistență pentru clienți 24/7

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu schimbul CEX.IO, procesul este foarte simplu și durează câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

CEX.IO Verificare

Utilizatorii noi ai CEX.IO pot efectua o depunere sau retragere de până la 100 USD pe zi fără a finaliza un proces de verificare Know Your Customer (KYC). La creșteți limitele zilnice de depunere și retragere pe CEX.IO, utilizatorii vor trebui să trimită informații personale și documente de identificare precum pașaportul, permisul de conducere și facturile de utilități care arată o adresă curentă.

CEX.IO folosește o verificare în patru etape pentru a crește fiecare limită (calculată zilnic).

Depunerea de fonduri

Utilizatorii pot transfera rapid și ușor fonduri către CEX.IO folosind mai multe metode de depunere, cum ar fi card de credit sau de debit, transfer internațional, Skrill și transfer bancar local precum și criptomonede. Fondurile sunt stocate în siguranță într-un portofel CEX.IO care poate fi utilizat pentru a cumpăra, comercializa, vinde sau retrage într-un portofel hardware..

Timpul necesar pentru ca un depozit să ajungă la CEX.IO depinde de activul cripto, de numărul de confirmări necesare și de încărcarea rețelei blockchain. Conturile verificate pot crește limita de depunere zilnică de la 3.000 USD, pot utiliza o plată internațională sau un transfer bancar.

Portofel CEX.IO

Pentru a depune fonduri la CEX.IO, urmați acești pași:

 • Conectați-vă la contul dvs. de tranzacționare CEX.IO
 • Faceți clic pe linkul „Finanțare” din meniul de sus
 • Căutați moneda de plată preferată (de exemplu, USD, EUR, GBP)
 • Faceți clic pe butonul „Depuneți” de lângă moneda selectată
 • Alegeți o metodă de plată (de exemplu, card de credit, Skrill sau transfer bancar)
 • Introduceți cantitatea de criptă de cumpărat
 • Examinați comanda și confirmați achiziția

Cum să cumperi Crypto instantaneu folosind CEX.IO

CEX.IO oferă un loc sigur de cumpărare, vânzare și tranzacționare a criptomonedelor cu monedă fiat precum USD, EUR, GBP sau RUB. Odată ce ați înregistrat un cont, puteți cumpăra cripto instantaneu cu cardul dvs. de debit / credit.

Pentru a cumpăra cripto instantaneu, conectați-vă la contul dvs. și navigați la pagina „Cumpărați / vindeți” utilizând linkul din meniul de sus. Selectați criptomoneda de achiziționat folosind widgetul de mai jos și alegeți moneda cu care plătiți.

CEX.IO cumpără cripto

Utilizatorii pot, de asemenea, selecta un pachet pre-calculat care include taxele de conversie sau pot introduce o anumită sumă de achiziție. Faceți clic pe butonul „Cumpărați” și continuați să introduceți numărul cardului și expirarea unui card de credit sau de debit pentru a-l conecta la un cont. Dacă aveți deja fonduri în soldul dvs. CEX.IO, puteți utiliza și fondurile pentru a plăti.

După ce ați examinat comanda, faceți clic pe butonul „Cumpărați acum”, care va confirma achiziția. Soldul va apărea în portofelul CEX.IO odată ce tranzacția este confirmată pe blockchain.

Platforma de tranzacționare CEX.IO

CEX.IO oferă o platformă de tranzacționare simplă și ușor de utilizat, care se potrivește începătorilor care preferă să analizeze graficele prețurilor pentru a cumpăra, tranzacționa sau vinde la punctul de preț dorit folosind o piață sau o comandă limită. Utilizatorii vor trebui să depună fonduri în portofelul CEX.IO pentru a finanța contul înainte de a utiliza platforma de tranzacționare folosind aceste metode:

 • Plata cu cardul de debit sau de credit (Mastercard sau VISA)
 • Transfer bancar (SWIFT, SEPA, ACH, plăți mai rapide)
 • Depozit criptomonedă (de exemplu, BTC)

Odată ce portofelul CEX.IO este finanțat, comercianții pot deschide fereastra „Comerț” pentru a afișa graficele care sunt acceptate pe versiunile de desktop și de aplicații mobile. Perechile de tranzacționare criptografice acceptate sunt afișate în stânga și pot fi selectate pentru a afișa graficul, tranzacțiile recente și istoricul comenzilor.

Platforma de tranzacționare CEX.IO

Aspectul implicit afișează o diagramă a prețurilor pentru a oferi o prezentare rapidă a acțiunii prețurilor folosind sfeșnice. Deși nu conține indicatori tehnici sau instrumente de desen, utilizatorii care se bazează pe indicatori tehnici pot face clic pe butonul „Diagramele” din colțul din dreapta sus al paginii pentru a deschide o fereastră nouă.

Aici, comercianții care sunt familiarizați cu utilizarea site-urilor web de criptare, cum ar fi TradingView, vor putea să traseze linii, modele și să adauge indicatori în graficele de preț. Pentru a plasa o comandă, utilizatorii pot reveni la pagina implicită de tranzacționare și pot folosi „Caseta de comandă”, așa cum se arată mai jos, pentru a executa o comandă.

comenzi cex.io

CEX.IO oferă comenzi de piață și limită pentru a permite utilizatorilor de pe platformă să decidă cum să execute o comandă de cumpărare sau de vânzare. În comparație cu celelalte platforme de tranzacționare cripto populare, tipurile de comenzi disponibile pentru platformă sunt limitate și nu includ funcții sau instrumente avansate de gestionare a riscurilor. Cu toate acestea, mai multe tipuri de comenzi și instrumente de gestionare a riscurilor sunt disponibile pe platforma de tranzacționare în marjă CEX.IO Broker.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI CEX.IO CU ALȚII

Comparați acum!

În general, platforma de tranzacționare CEX.IO pare a fi o alegere bună pentru începătorii care doresc să își gestioneze comenzile pentru a se potrivi condițiilor pieței. Între timp, comercianții profesioniști ar putea găsi API-uri și platforma de tranzacționare a marjelor atractive și pentru ei. Acestea fiind spuse, atât novicii, cât și veteranii ar putea folosi funcționalitatea CEX.IO în beneficiul lor.

Aplicație mobilă CEX.IO

CEX.IO oferă o aplicație mobilă care poate fi descărcată și utilizată pe dispozitive iOS și Android. interfața mobilă este curată, ușor de utilizat și include navigare intuitivă pentru a cumpăra, vinde, tranzacționa, gestiona comenzi și fonduri în timp ce vă deplasați. Aplicația mobilă CEX.IO este gratuită pentru toată lumea și poate fi utilizată pentru:

 • Creați un cont cu CEX.IO
 • Finalizați verificarea identității KYC
 • Depuneți fonduri utilizând un card de credit / debit
 • Cumpărați și vindeți cripto instantaneu utilizând aplicația CEX.IO
 • Tranzacționează active criptografice utilizând platforma de tranzacționare
 • Retrați fondurile valutare fiat în câteva clicuri către VISA, Mastercard, precum și retrageri criptografice

aplicația cex.io

Taxe de tranzacționare CEX.IO

CEX.IO structura taxelor utilizează un model de preluare și producător și se bazează pe volumul tranzacțiilor de 30 de zile pentru toate perechile. Comercianții cu un volum de tranzacții lunar mai mare de 6000 BTC care furnizează lichiditate în carnetul de comenzi (de exemplu, folosind comenzi condiționate) vor suporta zero comisioane pentru a cumpăra și vinde cripto pe platforma de tranzacționare.

Depozit CEX.IO & Taxe de retragere

CEX.IO comisioanele pentru depunerea și retragerea fondurilor la schimb variază de la 0 USD și 3,99% în funcție de metoda de plată selectată, cum ar fi cardul de debit / credit, Skrill, transfer bancar sau SEPA. În comparație cu alte schimburi globale fiat-to-crypto, cum ar fi OKEX și Coinmama, taxele de depunere și retragere pe CEX.IO sunt destul de rezonabile.

întrebări frecvente

Ce țări sunt acceptate de CEX.IO?

CEX.IO este un furnizor global de schimb fiat-to-crypto care permite tranzacții cu card de credit și transfer bancar către 99% din țările din întreaga lume. Datorită restricțiilor cardului, următoarele țări nu sunt acceptate de CEX.IO și au devenit restricționate pentru retrageri:

 • Angola
 • Antarctica
 • Bhutan
 • Botswana
 • Insula Bouvet
 • Burkina Faso
 • capul Verde
 • Ciad
 • Insula Craciunului
 • Columbia
 • Insula Cocos
 • Comore
 • Republica Congo
 • Insulele Cook
 • Coasta de Fildeș
 • Djibouti
 • Egipt
 • Eritreea
 • Guineea Ecuatorială
 • Insulele Falkland
 • Fiji
 • Guyana Franceză
 • teritoriile din sudul Frantei
 • Guatemala
 • Guineea
 • Guineea-Bissau
 • Haiti
 • Insulele Heard și McDonald
 • Indonezia
 • Liberia
 • Mali
 • Mayotte
 • Montserrat
 • Myanmar
 • Nauru
 • Nigeria
 • Niue
 • Insula Norfolk
 • Insulele Marianelor de Nord
 • Palestina
 • Pitcairn
 • Puerto Rico
 • Rwanda
 • Samoa
 • Sao Tome și Principe
 • Saint Pierre și Miquelon
 • Sfânta Elena
 • Sierra Leone
 • Insulele Solomon
 • Georgia de Sud și Insulele Sandwich de Sud
 • Swaziland
 • Timorul de Est
 • Tokelau
 • Tonga
 • Tunisia
 • Tuvalu
 • Misiunea Administrației Interimare a Națiunilor Unite în Kosovo (UNMIK)
 • sahara de Vest
 • Wallis și Futuna

Comercianții din SUA pot folosi CEX.IO?

CEX.IO este un schimb de criptomonede acceptat în SUA care permite investitorilor și comercianților americani să cumpere și să vândă active digitale pe platformă. Înainte de a începe, clienții vor trebui să finalizeze un proces de verificare a ID-ului pentru a depune și retrage fonduri.

CEX.IO are un program de afiliere?

Programul de afiliere CEX.IO permite utilizatorilor existenți să invite noi clienți pe platformă utilizând un link de recomandare unic pentru a câștiga o recompensă. Utilizatorii pot câștiga 30% din comisionul de tranzacționare al utilizatorilor menționați la tranzacțiile de schimb.

CEX.IO are un cont demonstrativ?

CEX.IO nu are un cont de tranzacționare demo pentru a practica tranzacționarea criptomonedelor pe bursă. Începătorii care doresc să învețe cum să tranzacționeze vor trebui să se înregistreze pe o altă platformă.

CEX.IO acceptă carduri preplătite?

CEX.IO vă sfătuiește să nu utilizați carduri preplătite, cum ar fi cardurile Amazon git, pentru a cumpăra criptocurrency pe bursă. Pentru a asigura o achiziție rapidă, se recomandă utilizarea unui card de credit sau de debit.

CEX.IO Alternative

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com este un serviciu global de active digitale care oferă o gamă largă de produse pentru a accelera adoptarea tehnologiei blockchain prin îmbunătățirea utilizabilității și accesibilității serviciilor de plată financiară utilizând criptomonede.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră CEX.IO, este un schimb de criptomonede de încredere și de încredere, care a dezvoltat o gamă largă de produse, caracteristici și instrumente criptografice pentru a permite persoanelor din întreaga lume acces rapid și ușor să obțină active de criptomonede folosind monede fiat precum USD cu Visa sau Mastercard.

Puterea CEX.IO stă în respectarea reglementărilor în mai multe jurisdicții. CEX.IO este autorizat să furnizeze servicii în SUA, înregistrat la Money Services Businesses (MSB) cu FinCEN, a primit licența Distributed Ledger Technology (DLT) emisă de GFSC și multe altele.

Vizitați CEX.IO

Interfața simplă și ușor de utilizat, varietatea de produse, cum ar fi cumpărarea / vânzarea instantanee cu un card de credit, un schimb de marjă de tranzacționare, platforma de miză și aplicația de tranzacționare mobilă bogată în caracteristici fac din CEX.IO, fără îndoială, unul dintre cele mai bune schimburi din lume cumpărați și vindeți criptomonede instantaneu.

De asemenea poti fi interesat de:

 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Regatul Unit (Marea Britanie)
 • Revizuirea StormGain: CITIȚI ACESTA ÎNainte de a vă înscrie în 2020
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune bani fiduciari și de a cumpăra active digitale.

Vizitați CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me