Changelly este unul dintre cele mai populare schimburi criptografice din lume, care este cunoscut pe scară largă pentru serviciul lor instant cripto-la-criptă. Platforma oferă comisioane de tranzacționare competitive și are peste 150 de criptomonede disponibile pentru schimb.

Platforma crypto swap a câștigat încrederea utilizatorilor de-a lungul mai multor ani, oferind o interfață stabilă, transparentă, rapidă și ușor de utilizat pentru a schimba rapid activele crypto pe altul și, de asemenea, să cumpere crypto cu un card de debit sau de credit.

Vizitați Changelly

În această revizuire Changelly, vom oferi o imagine de ansamblu și o evaluare a platformei de tranzacționare a activelor digitale pentru a vă ajuta să obțineți o apreciere a caracteristicilor sale, a interfeței cu utilizatorul și a taxelor de tranzacționare. Deși ne propunem să vă oferim întotdeauna informații corecte, vă sugerăm să vizitați site-ul lor din când în când, în cazul în care apar unele actualizări ulterior..

site-ul schimbător

Cum funcționează Changelly?

Changelly folosește un algoritm de tranzacționare care se integrează în unele dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din prezent pentru a agrega cele mai bune rate de criptare, precum Binance, Poloniex și Bittrex.

Platforma caută și folosește cel mai bun tarif disponibil pentru a afișa pe interfața utilizatorului și blochează prețul până când utilizatorul finalizează tranzacția și confirmă pe blockchain. Prin urmare, utilizatorii Changelly pot schimba cripto-ul la cele mai bune prețuri posibile.

cât de schimbător funcționează

Comparativ Changelly

Simpatic pentru începători și ușurința în utilizare sunt o caracteristică importantă pe Changelly. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de cripto populare care permit utilizatorilor să schimbe cripto instantaneu utilizând un site web simplu de utilizat.

Este Changelly Legit?

Changelly este un serviciu legitim de schimb criptografic care funcționează din 2015. Platforma de criptare online a câștigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume și continuă să crească. Platforma Changelly și aplicația sa mobilă atrag lunar peste un milion de vizitatori conform site-ului său web.

Este Changelly sigur?

Changelly este un schimb de criptomonede în condiții de siguranță care nu este custodial. Fondurile utilizatorilor NU sunt stocate de platforma online, care altfel ar putea fi piratată sau compromisă. Conturile de utilizator pot fi securizate cu autentificare cu 2 factori pentru a oferi securitate și siguranță suplimentară a contului.

Înregistrare Changelly & Logare

Pentru a crea un cont la Changelly, urmați acești pași:

înscrieți-vă schimbător

Cum să schimbi cripto folosind Changelly

Procesul de schimb al criptomonedelor pe Changelly este simplu și simplu. Pe pagina de pornire, există un widget în dreapta pentru a începe. Pur și simplu selectați criptomoneda pe care doriți să o vindeți utilizând meniul derulant. După ce ați introdus suma de vânzare, alegeți criptomoneda pe care doriți să o achiziționați.

Cantitatea de criptomonedă pe care o veți primi se va calcula automat în funcție de alegerea unei rate variabile sau fixe. După ce ați verificat detaliile, faceți clic pe „Schimbă acum” pentru a introduce adresa portofelului hardware pentru criptomonedă așa cum se arată mai jos.

schimbă schimb de criptomonede

Apoi, va trebui să introduceți adresa portofelului unde veți primi criptomoneda. Asigurați-vă că portofelul dvs. hardware poate susține criptocurrency înainte de a finaliza tranzacția.

De exemplu, dacă doriți să achiziționați Ethereum, va trebui să introduceți adresa dvs. Ethereum, nu Bitcoin sau alt cripto. Altfel, ai putea pierde toate monedele tale. Odată ce sunteți mulțumit de comandă, acceptați T&Cs și faceți clic pe „Pasul următor”.

confirmă schimbarea comenzii

Acum tot ce trebuie să faceți este să finalizați plata prin trimiterea criptomonedei pe care doriți să o schimbați sau să o schimbați la adresă. După finalizarea comenzii, criptomoneda va fi trimisă în portofelul dvs. hardware în aproximativ 5-30 de minute, în funcție de încărcarea blockchain-ului.

Cumpărați Crypto cu un card de debit sau un card de credit folosind Changelly

Utilizatorii Changelly pot achiziționa cripto cu un card de debit sau prin credit MoonPay, Simplex sau Indacoin. Pentru a cumpăra cripto cu un card de debit, urmați acești pași simpli:

Întregul proces durează aproximativ 7 minute de la început până la sfârșit. Ar trebui să vă verificați portofelul Bitcoin pentru a vă asigura că tranzacția sa încheiat cu succes. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru un tutorial video pas cu pas despre cum să cumpărați cripto cu un card de debit folosind Changelly.

Trebuie să finalizați verificarea contului?

Da, dacă utilizați Changelly pentru prima dată pentru a cumpăra criptomonede, va trebui să vă dovediți identitatea în conformitate cu protocoalele Know-Your-Customer (KYC). Procesul de verificare durează aproximativ 30 de minute.

Pentru a vă verifica contul, pot fi încărcate următoarele documente:

  • Pasaport international
  • Carte de identitate națională
  • Permis de conducere

Ce sunt taxele Changelly?

Taxele de schimb trebuie evaluate înainte de a decide utilizarea unui schimb de criptomonede. Acest lucru este important atunci când schimbați o cantitate mare de cripto cu un alt cript.

Taxe de tranzacționare

Changelly aplică un comision fix de tranzacționare de 0,25% tuturor tranzacțiilor criptografice.

Depozit & Taxe de retragere

Changelly o face NU percepe comisioane de depunere sau retragere a criptomonedelor. Există o taxă minimă de rețea care este determinată de blockchain. Această taxă variază în funcție de încărcarea rețelei și pentru fiecare monedă criptografică.

Debit & Taxe de card de credit

Dacă achiziționați criptomonedă utilizând un card de debit sau de credit, veți avea taxe suplimentare de aproximativ 5%, în funcție de furnizorul de servicii pe care îl utilizați (de exemplu, Simplex, MoonPay și Indacoin) plus o taxă Changelly de 2,5%.

Aceeași taxă se aplică în cazul în care vindeți cripto înapoi în monedă fiat sau transferați într-un cont bancar.

întrebări frecvente

Ce criptomonede acceptă Changelly?

Changelly acceptă peste 150 de criptomonede, inclusiv cele mai importante monede digitale precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero și multe altele. Changelly adaugă în mod continuu suport pentru noile monede altcontinuale despre care este posibil să nu știți că câștigă popularitate în spațiul blockchain.

Pentru a afla lista completă a criptomonedelor acceptate, puteți vizita pagina „Monede acceptate”.

Ce este programul de recomandare Changelly?

Changelly oferă un program de afiliere care îi recompensează utilizatorii cu 50% din comisioanele pentru fiecare tranzacție. Pentru a fi eligibil pentru programul de recomandare, trebuie să vă înscrieți pentru un cont Changelly și să partajați linkul dvs. de recomandare.

Toate comisioanele care sunt câștigate prin intermediul programului de afiliere Changelly sunt plătite în Bitcoin (BTC).

Ce țări sunt acceptate pe Changelly?

Changelly este un serviciu global de criptomonedă online, care este disponibil utilizatorilor din aproape toate țările din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Europa și Canada. Platforma este adesea revizuită ca fiind una dintre cele mai bune schimburi de criptomonede din SUA pentru a cumpăra cripto cu un card de debit sau de credit.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Changelly, ușurința de utilizare și interfața simplă de utilizare fac din acesta un schimb de cripte online atractiv pentru a converti monede digitale. Întregul proces de tranzacționare a cripto-urilor sau cumpărarea cripto-urilor utilizând un card de debit durează doar câteva minute.

Vizitați Changelly

De asemenea, din moment ce Changelly nu stochează niciun fel de active criptografice, poate fi considerat un schimb de cripte sigur de utilizat. Cu toate acestea, taxele de tranzacționare pentru achiziționarea criptelor folosind carduri de debit pot fi de până la 7,5% din suma totală. În comparație cu alte schimburi fiat-to-crypto care vă permit să cumpărați crypto cu un card de credit, acest lucru este destul de mare.

Pe scurt, credem că Changelly este o platformă de criptare online legitimă pe care ar trebui să o luați în considerare.

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

De asemenea poti fi interesat de:

  • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
  • 10 cele mai bune Bitcoin & Schimburi de criptomonede în Australia
  • Cum să cumpărați Bitcoins cu cardul cadou Amazon (foarte ușor)
  • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie

  • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)

Dacă există alte schimburi de criptomonede pe care doriți să le examinăm, lăsați-ne un comentariu.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele schimburi de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiduciară și de a achiziționa active digitale.

Vizitați Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me