ChangeNOW este o platformă binecunoscută și populară de schimb de cripte care este utilizată pentru a schimba instantaneu o criptă pe alta, fără limite sau înregistrare. Utilizatorii au luxul de a trece la peste 170 de criptomonede diferite în câteva minute direct pe portofelul dvs. hardware.

În această revizuire ChangeNOW, vom evalua populara platformă de tranzacționare criptografică utilizată de sute de mii de oameni din întreaga lume și vom oferi o imagine de ansamblu a caracteristicilor sale, a interfeței utilizator și a taxelor de tranzacționare.

Accesați ChangeNOW

În timp ce ne propunem să vă oferim întotdeauna informații exacte, vă sugerăm să vizitați site-ul lor din când în când, în cazul în care apar unele actualizări ulterior. Deci, fără alte întrebări, să ne aruncăm în el!

site-ul changenow

Înainte de a începe, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este schimbarea ACUM?

ChangeNOW este un serviciu fără custodie, cunoscut pe scară largă pentru serviciul lor instant și simplu de utilizat cripto-la-criptă. Platforma oferă comisioane de tranzacționare competitive, are peste 170 de criptomonede disponibile pentru schimb și nu deține limite. Puteți schimba cât de multe cripte doriți, cum ar fi Bitcoin către Ethereum sau altă criptomonedă instantaneu și fără niciun proces de înscriere îndelungat.

ChangeNOW vă permite să cumpărați criptocurrency folosind un card de debit / credit (Visa sau MasterCard) prin intermediul unui partener terț și să primiți direct în portofelul dvs. hardware.

Cum funcționează ChangeNOW?

ChangeNOW cumulează prețurile criptografice de la cele mai mari și mai populare burse de tranzacționare din lume. Acesta va căuta cel mai bun preț posibil la momentul respectiv și îl va bloca până când utilizatorul va finaliza tranzacția și va fi confirmat pe blockchain.

schimbați cum funcționează

Pentru a utiliza ChangeNOW, urmați acești pași simpli:

ChangeNOW Comparat

Simpatic pentru începători și ușurință în utilizare sunt o caracteristică importantă pe ChangeNOW. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de cripto populare care permit utilizatorilor să schimbe cripto instantaneu utilizând un site web simplu de utilizat.

Este legătura ChangeNOW?

ChangeNOW pare a fi un lserviciu de schimb de cripte egitimate care funcționează din 2017. Platforma de criptare online a câștigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume și continuă să crească. Platforma ChangeNOW și aplicația sa mobilă atrag sute de mii de vizitatori lunar conform site-ului său web.

Este ChangeNOW sigur?

ChangeNOW pare a fi un schimb de criptomonede în condiții de siguranță care nu este custodial. Aceasta înseamnă că fondurile utilizatorilor NU sunt stocate de platformă, ceea ce reduce riscul de fraudă, furt și hackeri. Activitatea suspectă a utilizatorului este detectată pe platformă, va fi declanșat un sistem intern de gestionare a riscurilor care va solicita utilizatorului să furnizeze verificări KYC suplimentare.

Cum să schimbați criptomoneda folosind ChangeNOW

Procesul de schimb al criptomonedelor pe ChangeNOW este ușor de făcut și chiar și un începător poate schimba cripto, cum ar fi de la Bitcoin la Ethereum, în câteva minute.

Pentru a începe, utilizatorii vor trebui vizitați site-ul ChangeNOW și utilizați widgetul de pe pagina de pornire așa cum se arată mai jos.

widget changeNOW

Pentru a schimba cripto instantaneu, utilizați săgeata drop-down pentru a selecta criptomoneda pe care doriți să o schimbați (sau să o vindeți) și suma. Apoi, urmând un proces similar, selectați cripto-ul pe care doriți să îl cumpărați. Veți vedea că suma va fi completată automat în caseta „Obțineți”.

Suma va diferi în funcție de rata pe care ați ales-o, pe care o vom explica mai departe în acest articol de revizuire. Pentru a trece la pasul următor, faceți clic pe „Schimb”.

Aici vor apărea din nou detaliile tranzacției pe care le puteți alege să le modificați. În caz contrar, puteți introduce adresa pentru a trimite criptomoneda pe care urmează să o achiziționați. Este cel mai bine este să trimiteți cripto direct la portofelul dvs. hardware, deci introduceți adresa așa cum se arată mai jos.

schimbă cripta de schimb

După ce ați introdus adresa portofelului unde veți primi criptomoneda, următorul pas este confirmarea comenzii. Înainte de a confirma comanda, asigurați-vă că portofelul dvs. poate accepta criptomoneda respectivă.

De exemplu, dacă doriți să achiziționați Ethereum, va trebui să introduceți adresa dvs. Ethereum, nu Bitcoin sau alt cripto. În caz contrar, monedele tale pot fi pierdute și dificil de recuperat.

Odată ce sunteți mulțumit de comandă, acceptați T&Cs și faceți clic pe „Confirmare”.

puteți schimba confirmarea comenzii

Ultimul pas este să depuneți cripto-ul pe care doriți să-l vindeți (swap) la adresa ChangeNOW.

Când plata dvs. este finalizată, ChangeNOW va trimite cripto la adresa de portofel desemnată. Comenzile durează aproximativ 5-10 minute pentru a fi procesate, în funcție de încărcarea din rețeaua blockchain.

Dacă nu primiți nimic în portofel pentru câteva ore, asigurați-vă că contactați Birou de asistență ChangeNOW.

depozitul changeNOW

Cumpărați Crypto cu un card de debit / credit

ChangeNOW acționează ca un schimb fiat-la-criptă pentru a permite utilizatorilor să cumpere cripto cu o monedă fiat, cum ar fi USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR și multe altele. Utilizatorii pot cumpăra cripto pe ChangeNOW folosind un card de debit sau un card de credit prin parteneriatul lor cu Simplex.

Pentru a cumpăra cripto cu un card de debit, urmați acești pași simpli:

Taxe ChangeNOW

Taxe de schimb

Taxele de schimb trebuie evaluate înainte de a decide utilizarea unui schimb de criptomonede. Acest lucru este important atunci când schimbați o cantitate mare de cripto cu un alt cript.

Site-ul web nu menționează taxele de swap cripto. Cu toate acestea, pe baza estimărilor noastre, comisionul de conversie sau swap pare să fie cuprins între 0,5% și 1,5% (în momentul redactării), care sunt incluse în swapul propus.

Depozit & Taxe de retragere

Deoarece ChangeNOW nu are un portofel propriu pentru stocarea criptomonedelor, nu există taxe de depunere sau retragere. Există o taxă minimă de rețea care este determinată de blockchain. Această taxă variază în funcție de încărcarea rețelei și pentru fiecare monedă criptografică.

Debit & Taxe de card de credit

Dacă achiziționați criptomonedă utilizând un card de debit sau de credit, se aplică o taxă suplimentară de aproximativ 5% în plus față de taxa ChangeNOW. Prin urmare, taxele generale pentru achiziționarea cripto folosind platforma sunt destul de mari.

întrebări frecvente

Trebuie să finalizați verificarea contului?

Da, dacă utilizați ChangeNOW pentru a converti moneda fiat în active digitale, va trebui să finalizați un proces KYC în conformitate cu reglementările financiare. Pentru a vă verifica contul, pot fi încărcate următoarele documente:

  • Pasaport international
  • Carte de identitate națională
  • Permis de conducere

Ce monede sunt disponibile?

ChangeNOW acceptă peste 170 de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero și multe altele. Pentru a vizualiza lista completă a criptomonedelor acceptate, puteți vizita pagina monedelor disponibile.

Ce țări se schimbă Acceptă ACUM?

ChangeNOW este un schimb acceptat în Statele Unite pentru a cumpăra cripto și alte țări din întreaga lume, cum ar fi Marea Britanie, Australia, Europa și Canada. Dacă nu sunteți sigur dacă ChangeNOW este disponibil în țara dvs., vizitați changenow.io/terms-of-use pentru mai multe informatii.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră ChangeNOW, utilizarea platformei online pentru a schimba cripto cu cripto este simplă și fără probleme sau complicații. Widgetul de pe pagina de pornire este potrivit pentru investitori de toate vârstele, iar partea cea mai bună este că nu trebuie să vă creați un cont pentru a schimba cripto.

Accesați ChangeNOW

Pentru cei care doresc să cumpere Bitcoin sau alt altcoin, platforma face posibilă utilizarea doar a unui card de debit sau de credit. Vă sugerăm să utilizați alte metode de depunere, deoarece taxele de tranzacționare sunt mari. De asemenea, rețineți că trebuie să trimiteți un document de identitate pentru a vă dovedi identitatea atunci când cumpărați cripto cu o monedă națională.

De asemenea poti fi interesat de:

  • FTX Exchange Review – În cazul în care efectuați schimbarea?
  • Recenzie BlockFi: Este Legit & Sigur?
  • Cum să cumpărați Bitcoins cu cardul cadou Amazon (foarte ușor)
  • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
  • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

Dacă există alte schimburi de criptomonede pe care doriți să le examinăm, lăsați un comentariu.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele schimburi de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a achiziționa active digitale.

Accesați ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me