În această recenzie CoinJar, aruncăm o privire atentă asupra unuia dintre cele mai populare schimburi criptografice australiene care are peste 400.000 de utilizatori. CoinJar sunt în fruntea inovației cu mai multe produse cripto pe care ați putea fi interesat să le utilizați.

Vizitați CoinJar

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această revizuire, vă sugerăm să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Schimb simplu și ușor de utilizat pentru începători
 • Suportă o varietate de metode de depunere AUD
 • Card de debit CoinJar pentru a cheltui criptomonede
 • Aplicație de tranzacționare mobilă pentru dispozitive iOS și Android
 • Rating de 4,0 stele bazat pe 1299 recenzii

per total

4.3 / 5 Vizitați CoinJar

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe să tranzacționați cripto, este o bună practică de securitate să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin..

Ce este CoinJar?

CoinJar este Schimb valutar digital australian care a fost fondată în mai 2013 cu sediul central situat în Melbourne, Victoria. Schimbul este cunoscut pentru produsele și inovațiile lor simple și ușor de utilizat, cum ar fi un card de debit crypto, cardul crypto EFTPOS și aplicația de portofel securizată CoinJar pentru dispozitive mobile.

coinjar

CoinJar este un schimb de cripte de încredere și de încredere de încredere de peste 400.000 de utilizatori cu peste 1,5 miliarde USD + tranzacționați în criptocurrency. Schimbul este susținut de unii dintre cei mai anticipatori investitori din lume, inclusiv Grup valutar digital, Boost VC și Black Bird Ventures.

Rezumat rapid

CoinJar comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe CoinJar. Acest tabel de comparație enumeră alte schimburi criptografice din Australia, cum ar fi CoinJar, care oferă transferuri bancare.

Este sigur CoinJar?

CoinJar pare a fi un schimb de criptocurrency sigur care include caracteristici de securitate asemănătoare băncii pentru a proteja fondurile clienților. 90% din fondurile utilizatorilor din portofelele CoinJar sunt stocate în portofele reci offline situate în locații sigure pentru siguranță maximă. Schimbul își protejează informațiile clienților utilizând un strat de măsuri de securitate care includ criptarea datelor, Transport Layer Security (TLS), audituri periodice de securitate și securitate organizațională de bune practici.

Înregistrare CoinJar & Logare

Procesul de înregistrare a unui cont CoinJar este simplu și poate fi finalizat în câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

Când vă conectați pentru prima dată, vi se va cere să setați un nume de utilizator CoinJar, să încărcați o fotografie de profil, să selectați țara de reședință și să introduceți numărul de telefon mobil pentru verificare.

Înainte de a depune fonduri, ar trebui să configurați și să activați autentificarea 2FA și SMS (foarte recomandat) pentru o securitate suplimentară. Acest lucru poate fi găsit în „Setări” și accesând secțiunea „Verificare îmbunătățită”, despre care puteți citi mai multe Aici.

Cum să vă verificați contul CoinJar

Pentru a cumpăra sau a vinde Bitcoin cu CoinJar, va trebui să vă verificați contul. Procesul este un ID digital complet automatizat (Australia Post), care durează doar câteva minute. Pentru a vă verifica contul, urmați acești pași:

verificare coinjar

Finanțarea contului dvs. CoinJar

După ce v-ați verificat contul, sunteți acum gata să depuneți fonduri în portofelul CoinJar. Utilizatorii pot depune moneda fiat la CoinJar utilizând următoarele metode de plată:

PayID / NPP

CoinJar oferă posibilitatea de a trimite plăți folosind PayID din contul dvs. bancar australian acceptat. Depozitele PayID sunt suportate de Osko® și NPP, care sunt disponibile pentru utilizare 24/7. PayID este o metodă de plată mai rapidă, cu bani creditați într-un cont CoinJar în doar câteva minute.

BPAY

Utilizatorii CoinJar pot trimite plăți folosind BPAY, care este o metodă de plată larg utilizată și accesibilă. Depunerea este de obicei creditată în contul CoinJar în termen de o zi lucrătoare.

Depozite în numerar

Utilizatorii CoinJar pot achiziționa criptocurrency cu depozite în numerar la peste 1200 de puncte de vânzare cu amănuntul din Australia folosind Blueshyft. Pentru a găsi cel mai apropiat punct de vânzare cu amănuntul, puteți urmări acest lucru legătură pentru a vizualiza harta interactivă. Rețineți că depozitele în numerar trebuie să fie de cel puțin 50 USD și maximum 5.000 USD pe 24 de ore.

blueshyft

Depozite Crypto

La fel ca majoritatea schimburilor criptografice, utilizatorii pot depune cripto direct la adresa unică a portofelului CoinJar. Acest proces de depunere va depinde de moneda criptată pe care o trimiteți, dar ar trebui să apară în contul dvs. după aproximativ 15-20 de minute.

Interfața cu utilizatorul

Când vă conectați pentru prima dată, veți vedea tabloul de bord CoinJar sau interfața cu utilizatorul. Navigarea pentru a vă vizualiza conturile, a transfera fonduri / criptare, a cumpăra și a vinde și a vizualiza setările contului este accesibilă în meniul din stânga.

Tabloul de bord implicit este pagina conturilor unde puteți vedea soldurile portofelului CoinJar în contul „Cash” (AUD) și, de asemenea, orice portofele criptografice pe care le adăugați.

tabloul de bord coinjar

Ne subliniem că nu există o reprezentare vizuală a piețelor criptomonede pentru a vizualiza acțiunea prețurilor, profilul adâncimii pieței și tranzacțiile recente. Dacă vă bazați pe analize tehnice, atunci ați putea dori să utilizați alte site-uri de criptare grafică împreună cu CoinJar.

Legate de: Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Am găsit tabloul de bord un pic confuz la început, care nu se potrivește începătorilor. În comparație cu alte schimburi de criptare, credem că interfața de utilizare CoinJar ar putea fi simplificată pentru a se potrivi începătorilor cripto care ar putea achiziționa cripto pentru prima dată.

Monede CoinJar

CoinJar le permite utilizatorilor să convertească dolari australieni în schimbul unor monede criptografice precum Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, ZCash, 0x, USD Coin, Stella Lumens, Maker, Compound, Uniswap, Yearn Finance, LINK, Omise Go, Token de bază pentru atenție și altele.

Oferta de active criptografice pe CoinJar este destul de limitată în comparație cu alte schimburi, cum ar fi Swyftx, care are peste 270 de valute digitale. Acesta este un domeniu care ar putea fi îmbunătățit pentru a satisface investitorii de altcoin pricepuți.

Taxe CoinJar

Taxe la fața locului

CoinJar taxează un taxa fixă ​​de 1% în toate activele de tranzacționare pentru a cumpăra și vinde cripto instantaneu. În comparație cu alte schimburi fiat-to-crypto din Australia, taxa de tranzacționare este destul de mare. Există opțiunea de a utiliza CoinJar Exchange, care utilizează o structură diferită a taxelor (așa cum este descris mai jos). Există funcții mai avansate, inclusiv diagrame și comenzi care se vor potrivi comercianților de cripto și investitorilor cu experiență.

Taxe de tranzacționare

CoinJar Exchange folosește un model de producător și de preluare pentru determinarea comisioanelor de tranzacționare între criptocurrency și perechi AUD care începe de la 0,2% și 0,15% pe tranzacție respectiv. Taxa de tranzacționare este dedusă din soldul contului și nu va afecta marja inițială a comenzii. Utilizatorii care tranzacționează peste 10 milioane USD vor plăti taxe de până la 0,1%.

Tranzacționarea între perechi de criptomonede, cum ar fi ETH / BTC și XRP / BTC, va duce la o Taxă de achiziție de 0% și 0,05% de producător. În general, în comparație cu alți furnizori de criptare din Australia, taxele de tranzacționare CoinJar Exchange sunt destul de competitive și există, de asemenea, reduceri la taxele de tranzacționare pentru sume de volum mai mari.

Depozit & Taxe de retragere

Taxele de depozit pentru transferul monedei fiduciare în CoinJar depind de metoda de depunere:

 • BPAY: Gratuit (fără taxă)
 • PayID / NPP: Gratuit (fără taxă)
 • Depozit bancar: Taxă de 1,5%
 • Crypto: Gratuit (fără taxă)

Retragerile în AUD nu implică o taxă de procesare. Retragerile internaționale sau non-AUD suportă o taxă de 20 USD. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că retragerile criptografice vor suporta o taxă de rețea care se percepe atunci când vă retrageți din bursă. Această taxă este determinată de încărcarea blockchain-ului.

Securitate CoinJar

Securitatea site-ului

Potrivit site-ului web, CoinJar folosește mai multe strategii pentru a proteja activele și informațiile clienților lor, inclusiv criptarea datelor, securitatea stratului de transport, audituri periodice de securitate și securitatea organizației de bune practici. Site-ul folosește, de asemenea, tehnici avansate de învățare automată pentru a recunoaște datele de conectare suspecte, preluarea contului și frauda financiară.

Securitate portofel

Portofelul CoinJar folosește o soluție de stocare la rece pentru a stoca cel puțin 90% din activele digitale ale clienților lor conform site-ului web. Portofelele hardware sunt stocate offline în locații securizate, redundante din punct de vedere geografic. Schimbul folosește și un procesul de retragere multisig cu personal multiplu necesar procesării retragerilor. Interesant este faptul că bursa afirmă că mențin rezerve complete în orice moment, cu active suficiente pentru a acoperi soldurile și monedele clienților.

Autentificare cu doi factori

CoinJar are două tipuri de Autentificare cu doi factori pentru a preveni accesul contului dvs. de către oricine în afară de dvs.:

 • Aplicație mobilă de autentificare
 • Autentificare prin SMS

Aplicația Authenticator

Aplicațiile de autentificare sunt instalate pe dispozitivul dvs. mobil, cum ar fi Google Authenticator sau Authy. Acestea funcționează generând un nou cod de autentificare la fiecare 30 de secunde. După ce ați conectat aplicația la contul CoinJar, utilizați codul pentru a finaliza procesul de conectare la contul dvs..

Aplicațiile au avantajul de a fi folosite oriunde aveți o conexiune la internet, deci este excelentă pentru călătorii sau dacă SMS-urile nu sunt fiabile din orice motiv. De asemenea, este complet criptat și niciodată vizibil pentru un terț în niciun moment.

În schimb, mesajele SMS nu sunt criptate de furnizorii de telefonie și pot fi susceptibile la amenințări de securitate, cum ar fi redirecționarea portului sau interceptarea.

Autentificare prin SMS

Autentificarea prin SMS funcționează prin primirea unui SMS pe dispozitivul dvs. mobil atunci când CoinJar necesită autentificare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul trimis pe telefonul dvs. Această metodă de securitate îmbunătățită nu este la fel de sigură ca utilizarea unei aplicații, așa cum este descris mai sus.

Mesajele SMS nu sunt criptate de furnizorii de telefonie și pot fi vulnerabile la amenințări de securitate, cum ar fi redirecționarea portului sau interceptarea.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI COINJAR CU ALȚII

Comparați acum!

Alte produse CoinJar

Echipa din spatele CoinJar a adăugat produse inovatoare pentru a separa bursa de concurenții săi de pe piața valutară digitală australiană, cum ar fi:

 • Card CoinJar Swipe
 • Schimb CoinJar

Aceste produse vizează diversificarea ofertei de servicii și includ noi modalități de a pune criptomoneda în mâinile a sute de mii de oameni.

CoinJar Glisați

CoinJar Swipe este un card de debit criptografic care vă permite să cheltuiți moneda digitală la orice comerciant cu amănuntul EFTPOS din Australia. De asemenea, puteți retrage numerar la orice bancomat sau comerciant cu facilități de retragere. Nu există taxe de activare, taxe de tranzacție și taxe lunare cu cardul CoinJar Swipe Card.

coinjar swipe

Schimb CoinJar

CoinJar a introdus o bursă de tranzacționare criptografică numită CoinJar Exchange. Este un produs diferit de schimbul fiat-la-criptare CoinJar care a fost stabilit de mulți ani. Puteți utiliza adresa de e-mail și parola CoinJar înregistrate pentru a vă conecta la contul de monedă digitală.

tranzacționare de schimb valutar

CoinJar Exchange este potrivit pentru comercianții care înțeleg cum să citească diagrame criptografice live. Interfața este elegantă, minimală și curată, ceea ce este ușor de văzut. Este destul de simplu, așa că nu vă așteptați la indicatori avansați, instrumente de desene și tipuri de comenzi.

Interfața grafică pare să fie destinată începătorilor. Îi lipsesc caracteristicile de tranzacționare care sunt așteptate pentru schimbul de tranzacționare criptografică în mediul actual. CoinJar Exchange are un alt aspect structura taxelor la schimbul fiat pentru cumpărarea și vânzarea cripto.

Relații Clienți

Asistența CoinJar oferă o bază de cunoștințe cuprinzătoare cu ghiduri și răspunsuri la întrebările frecvente despre platformă. Ghidul acoperă subiecte care variază de la verificarea identității dvs., depunerea de fonduri utilizând un transfer bancar, trimiterea de plăți în monedă digitală și multe altele. Există, de asemenea, opțiunea de a contactați direct echipa de asistență pentru clienți utilizând un sistem de bilete.

întrebări frecvente

Există un proces KYC pentru a începe tranzacționarea?

Pentru a cumpăra și a vinde cripto-uri pe CoinJar, trebuie mai întâi să vă verificați identitatea. Utilizatorii noi sunt obligați să își încarce documentația de identificare personală. Aceste măsuri sunt acolo pentru a proteja bursa și investitorii împotriva acestora combaterea spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului.

CoinJar este un portofel sigur?

CoinJar are mai multe funcții de securitate pentru a proteja activele clienților lor, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte active stocate în portofel. Criptarea datelor, securitatea stratului de transport, auditurile periodice de securitate și securitatea organizațiilor celor mai bune practici sunt câteva exemple de măsuri de siguranță în vigoare pentru a menține fondurile în portofel în siguranță.

Permite CoinJar să investească prin SMSF?

Nu pare să existe nicio informație cu privire la investițiile în cripto folosind un Super-Fond Autogestionat (SMSF) pe site-ul CoinJar. Acest lucru nu înseamnă neapărat că schimbul nu o permite, așa că ar trebui să contactați echipa de asistență de la CoinJar pentru informații suplimentare.

CoinJar are o aplicație mobilă?

CoinJar are o aplicație de telefonie mobilă pentru dispozitive iOS și Android pe care o puteți folosi pentru a cumpăra și vinde cripto. Versiunea web a platformei este, de asemenea, compatibilă cu dispozitivele mobile și poate fi utilizată pe smartphone-uri.

schimb de coinjar

Are CoinJar un program de recomandare?

CoinJar are un program de recomandare în care utilizatorii își pot împărtăși codul de recomandare pentru a invita prieteni sau pentru a promova schimbul prin conținut, videoclipuri, articole sau destinații de plasare publicitare. Oricine se înscrie la CoinJar folosind linkul dvs. de recomandare și apoi finalizează verificarea ID-ului va fi recompensat automat cu 500 de puncte CoinJar Rewards. Veți primi, de asemenea, 500 de puncte pentru invitarea lor să se alăture CoinJar. Punctele CoinJar Rewards pot fi schimbate la magazinul CoinJar Rewards.

Care țări sunt acceptate?

Platforma CoinJar este disponibilă rezidenților care locuiesc în Australia și Regatul Unit pentru a cumpăra și vinde monede digitale. Site-ul menționează CoinJar este un portofel de monedă digitală accesibil la nivel global care poate fi utilizat pentru a trimite, primi și stoca cripto. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că investitorii din toate țările pot depune fonduri la CoinJar din cauza reglementărilor locale din țara respectivă.

Alternative CoinJar

Următoarele schimburi de criptomonede din Australia sunt alternative de încredere și de încredere CoinJar.

swyftx

Swyftx

Swyftx este o platformă de ultimă generație care vă permite să cumpărați criptomonede într-un mod rapid și ușor. Procesul de înregistrare este incredibil de simplu, cu înscriere rapidă și verificare care durează mai puțin de două minute.

Vizitati site-ul rezerva independentă

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat precum dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american.

Vizitati site-ul monedă

Coinspot

CoinSpot a fost fondat în 2013 și și-a construit o reputație solidă și o imagine de încredere pentru o platformă australiană de criptomonede. Schimbul este axat pe ajutarea noilor veniți să cumpere Bitcoin și criptomonede în Australia cu AUD.

Vizitati site-ul

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire CoinJar, schimbul pare a fi un furnizor legitim și sigur de criptare pentru ca australienii să cumpere și să vândă criptomonede. Sunt unele îmbunătățiri care ar putea fi realizat, cum ar fi facilitarea utilizării, creșterea numărului de monede acceptate și implementarea instrumentelor avansate de tranzacționare pe bursă.

De asemenea, taxa de tranzacționare de 1% pentru comenzile de cumpărare / vânzare instantanee este mai mare decât alte schimburi și ar trebui evitată, deoarece există alternative mai ieftine în Australia.

creșterea digitală

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cum să cumpărați Bitcoin în Australia (4 pași simpli)
 • Recenzie Plus500: tranzacționare CFD-uri Crypto, caracteristici & Taxe
 • Cele mai bune alternative Coinspot pentru cumpărare & Vânzare Bitcoin
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin
 • Cele mai bune site-uri web pentru a vinde Bitcoin în numerar în Australia [instantaneu]

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați CoinJar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me