Alegerea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi o sarcină provocatoare. Există mai multe considerații, cum ar fi caracteristicile platformei, interfața de graficare, perechile de tranzacționare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

Unul dintre cele mai vechi și mai reputate schimburi de cumpărături instantanee de Bitcoin folosind un card de credit / debit și ușurința pentru începători este Coinmama.

Vizitați Coinmama

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această recenzie Coinmama, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice schimbări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

  • Schimb de încredere cu peste 2,6 milioane de utilizatori din întreaga lume
  • Sprijinit în 188 de țări
  • Livrare instantaneu direct la un portofel hardware
  • Opțiuni de plată precum transfer bancar, Aplicare plată, card de credit, card de debit și SWIFT
  • Limite ridicate de cheltuieli
  • Un program de loialitate care oferă reduceri la taxele de tranzacționare
  • Program generos de recomandare

per total

3,8 / 5 Vizitați Coinmama

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X la cumpărarea criptomonedelor. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin pentru mai multe informații.

Ce este Coinmama?

Coinmama este un schimb de criptomonede cu sediul în Israel, care a fost înființat în 2013 pentru a oferi un platformă online simplă, de bază și sigură pentru oricine dorește să cumpere monede digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. Schimbul Coinmama este unul dintre cele mai bine respectate nume din industria criptomonedelor, care este acum disponibil în peste 188 de țări și oferă asistență pentru clienți în mai multe limbi.

site-ul coinmama

Rezumat rapid

Coinmama comparat

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață intuitivă pentru utilizator, capacitatea de a cumpăra Bitcoin instantaneu și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Coinmama. Acest tabel de comparație listează schimburi de tranzacționare criptografice alternative precum Coinmama.

Caracteristici & Beneficii

Conceput pentru începători

Experiența utilizatorului pe Coinmama a fost atent gândită și este concepută pentru a se potrivi tuturor tipurilor de persoane cu diferite niveluri de cunoștințe de investiții. Site-ul web oferă opțiuni simple pentru a cumpăra Bitcoin sau o altă criptomonedă pentru un preț stabilit sau alegeți suma exactă de cheltuit.

coinmama cumpăra criptomonedă

Metode de depunere

Coinmama este un schimb fiat-to-crypto care permite persoanelor fizice să cumpere criptomonede folosind moneda locală fiat. Platforma este una dintre cele mai accesibile schimburi care acceptă o varietate de metode de depunere, cum ar fi transfer bancar, Apply Pay, Card de credit / card de debit și SWIFT.

caracteristici coinmama

Țări acceptate

Coinmama este unul dintre puținele schimburi care există susținut în peste 100 de țări din întreaga lume. Utilizatorii din 188 de țări, inclusiv Australia, Singapore, Europa, Marea Britanie, Canada, Noua Zeelandă și SUA pot achiziționa rapid și în siguranță criptomonede folosind Coinmama. Există câteva state și teritorii restricționate din SUA de care trebuie să știți.

Non-custodial

Sunt schimburi și brokeri fără custodie, cum ar fi Coinmama unul dintre cele mai sigure locuri pentru a cumpăra cripto deoarece platformele nu stochează fondurile sau activele digitale ale niciunui client. Clienții trebuie să furnizeze o adresă de portofel înainte de a finaliza tranzacția. Odată ce plata este furnizată, monedele sunt livrate direct la adresa de portofel a utilizatorului, eliminând riscul ca hackerii să fure fondurile.

portofel coinmama

A fost piratată Coinmama?

Pe baza cercetărilor noastre, Coinmama nu pare să fi fost piratat anterior, ducând la pierderea serviciilor de funcționalitate a sistemului. Cu toate acestea, Coinmama a fost supusă unei încălcare masivă a datelor prin e-mail în 2019 in care 450.000 de e-mailuri și parole de utilizator au fost compromise.

Ca parte a unei anchete a incidentului de fraudă financiară, o parte neautorizată a achiziționat, de asemenea, date asociate cu 1,4 milioane de conturi Coinmama care includeau informații personale ale utilizatorului.

Este sigur Coinmama & Legitim?

Coinmama este o companie legitimă și de încredere care permite persoanelor fizice să cumpere BTC, ETH, XRP, LTC și alte monede digitale pe o platformă sigură. Deși au existat încălcări de date la nivel mondial care au afectat utilizatorii Coinmama, platforma nu stochează și nu înregistrează informații despre cardul de credit și nu deține fonduri ale clienților. Criptomonedele achiziționate sunt trimise direct la un portofel hardware, ceea ce reduce semnificativ riscul de furt.

Noțiuni de bază & Crearea unui cont

Pentru a crea un cont la Coinmama, utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să locuiască într-un țara susținută. Procesul de înregistrare a unui cont este simplu și durează câteva minute. Sunt fără taxe pentru crearea sau menținerea unui cont Coinmama sau portofel.

Utilizatorilor noi li se va cere să introducă o adresă de e-mail validă și să selecteze țara de reședință. Înainte de a putea fi depuse fonduri, etapa de verificare Coinmama KYC trebuie finalizată așa cum este descris mai jos.

Niveluri de verificare

Coinmama este un schimb reglementat care trebuie să respecte cerințele Cunoașteți-vă clientul (KYC) pentru a accepta plăți pentru furnizarea de active digitale. Schimbul utilizează un sistem de verificare bazat pe 3 niveluri, care se bazează pe cantitatea de informații personale furnizate. Conturile noi care finalizează verificarea nivelului 1 pot cumpărați sau vindeți până la 15.000 USD.

Pentru a finaliza procesul de verificare Coinmama Nivelul 1, vor fi necesare următoarele informații:

  • Numele complet și adresa de reședință
  • Un act de identitate cu fotografie emis de guvern (de exemplu, pașaportul național sau permisul de conducere)
  • Un selfie care susține o bucată de hârtie cu „Coinmama” și data

Pentru a trece de la nivelul de verificare 1 la 2, există o cheltuială minimă de 2.400 USD, ceea ce crește și limitele zilnice / lunare pentru tipurile de plată acceptate. Limita contului pentru fiecare nivel de verificare include atât tranzacții de cumpărare, cât și tranzacții de vânzare.

Odată ce documentația personală a fost transmisă Coinmama, viteza de verificare pentru nivelul 1 poate dura câteva ore în timpul orelor normale de lucru. Pentru verificarea nivelurilor 2 și 3, pot dura până la 48 de ore până când noile limite de cont vor fi aprobate.

Metode de plata

Coinmama oferă 5 opțiuni de depunere diferite pentru a plăti criptomonede cu bani fiduciari. Metodele de plată acceptate includ transferuri bancare, SWIFT, carduri de credit, carduri de debit și Apple Pay. În funcție de regiunea utilizatorilor, metodele de plată acceptate pot varia. Coinmama este primul schimb care permite utilizatorilor săi din toată lumea care doresc cumpărați Bitcoin folosind Apple Pay.

metode de depunere coinmama

Pentru investiții mari, utilizarea unui cont bancar sau transfer bancar este cea mai bună modalitate de a cumpăra criptomonede, care pot dura între 1 și 3 zile pentru a fi procesate în funcție de bancă. Utilizatorii care doresc să facă o achiziție mai mică și instantanee și care preferă convivența pot folosi un card de credit sau un card de debit. Viteza medie a fiecărei opțiuni de plată este un aspect important și sunt enumerate mai jos.

Interfața cu utilizatorul

Odată ce un cont a fost creat, utilizatorii se pot conecta la Coinmama și pot achiziționa 7 criptomonede care includ Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, Litecoin și Tezos. Monedele pot fi selectate rapid folosind meniul derulant „Cumpărați” din partea de sus. Interfața utilizatorului pentru achiziționarea de monede este aceeași și are o casetă simplă de comandă pentru diferite sume de achiziție în moneda fiat selectată.

coinmama cumpără bitcoin

Interfața este concepută pentru începători să cumpere cu ușurință, rapiditate și siguranță criptomonede. În comparație cu alte schimburi fiat-to-crypto, există nicio diagramă a prețurilor pentru a vedea prețurile istorice sau live sau tipuri avansate de comenzi, cum ar fi limit sau stop-limit.

Proiectarea și amenajarea site-ului web sunt clar orientate pentru începătorii care achiziționează Bitcoin sau alte altcoini pentru prima dată. Aceasta este o limitare pentru investitorii experimentați sau avansați și va trebui să utilizeze o platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru a utiliza caracteristici avansate de tranzacționare și instrumente de gestionare a riscurilor.

Taxe Coinmama

Taxele Coinmama se bazează pe un index Bitcoin care oferă o rată de referință pentru prețurile fiecărui activ acceptat. Taxele de cumpărare includ un 2% premium peste prețul indicelui Bitcoin și comisioane de până la 3,9% în funcție de metoda de plată. Pentru plățile cu card de credit, card de debit, preplătite și carduri virtuale, există o taxă suplimentară de 5% pentru achizițiile instantanee cu tarif fix. Nu există taxe suplimentare pentru transferul bancar. Taxa finală de tranzacționare este afișată pe ecran înainte de confirmarea tranzacției.

Pentru tranzacțiile de vânzare pe Coinmama, taxa este de 0,1% -0,9% în plus față de rata indicelui Bitcoin plus spreadul de 2%. Atât pentru comenzile de cumpărare, cât și pentru cele de vânzare, taxele de tranzacționare pot fi reduse în funcție de nivelul de loialitate al utilizatorilor Coinmama.

Per total, taxele Coinmama pentru a cumpăra cripto sunt ușor mari în comparație cu alte platforme de tranzacționare populare. Taxa de vânzare de la 0,1% la 0,9% este competitivă, dar este limitată doar la Bitcoin, care poate fi vândut la schimb înapoi în moneda fiduciară.

Nivelul de loialitate Coinmama

Similar cu alte platforme de tranzacționare a criptomonedelor, cum ar fi Binance, Kraken și Kucoin, Coinmama oferă un sistem de loialitate. Programul îi stimulează pe utilizatori să tranzacționeze sume crescute de volum, recompensându-i cu taxe de tranzacționare reduse. Statutul de loialitate nu este unic și trebuie menținut pe o perioadă continuă de 90 de zile.

Securitate

Coinmama este conceput ca un serviciu de swap instantaneu cu criptomonede în care activele digitale cumpărate pot fi cumpărate și vândute direct folosind un portofel hardware. Asta înseamnă fondurile nu sunt stocate pe platformă ceea ce reduce considerabil riscul ca hackerii să fure fonduri.

În plus, a clientului detaliile cardului de credit nu sunt stocate, cu toate acestea, informațiile personale, ca parte a detaliilor de verificare a ID-ului, sunt păstrate în evidență. Luand in considerare încălcări anterioare ale datelor de securitate, schimbul a sporit gradul de conștientizare a securității contului prin monitorizarea regulată a oricărei activități suspecte și informarea clienților cu privire la bunele practici de securitate.

întrebări frecvente

Unde este reglementată Coinmama?

Coinmama este un schimb legitim și de încredere care este operat de compania-mamă Cmama LTD, care este o afacere reglementată de servicii monetare. Schimbul este înregistrat în Statele Unite de către FinCEN și în Canada sub autoritatea FINTRAC. Conform acestor reglementări, Coinmama prevede proceduri stricte Cunoașteți-vă clientul (KYC) și proceduri anti-spălare a banilor (AML) pentru a valida identificarea și legitimitatea fiecărui titular al contului.

Coinmama necesită un ID?

Coinmama este un schimb reglementat care respectă cerințele Cunoașteți-vă clientul (KYC). Prin urmare, fiecare utilizator care creează un cont la Coinmama trebuie să prezinte documentația de identitate pentru a-și dovedi identitatea înainte de a cumpăra monedă digitală.

Poți folosi Coinmama în SUA?

Coinmama este disponibil în peste 188 de țări din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite (SUA). Cu toate acestea, există 8 state și teritorii din SUA cărora li se interzice utilizarea serviciilor Coinmama din cauza reglementărilor și regulilor locale care includ Hawaii, New York, Samoa Americană, Guam, Insulele Mariana de Nord, Puerto Rico, Insulele Periferice Minore ale Statelor Unite și Virgin Insulele.

Unele state din SUA nu sunt sprijinite direct de Coinmama, iar utilizatorii vor fi redirecționați către un furnizor terț Simplex pentru a finaliza achiziția. Rezidenții care locuiesc în statele interzise pot folosi un schimb local de criptomonede în SUA, cum ar fi Gemeni, Kraken sau Coinbase.

Are Coinmama un portofel?

Coinmama este un schimb fără custodie ceea ce înseamnă că nu există portofele online pentru stocarea clienților Bitcoin sau alte active criptomonede care sunt achiziționate de pe platformă. Utilizatorii trebuie să furnizeze propria adresă hardware a portofelului, astfel încât monedele să nu fie niciodată stocate într-un portofel de către Coinmama.

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire pe Coinmama, schimbul este potrivit pentru începătorii și începătorii care doresc să achiziționeze prima lor criptomonedă. Interfața cu utilizatorul, disponibilitatea în întreaga lume, serviciul clienți receptiv și opțiunile de plată acceptate facilitează accesul investitorilor cu monede fiat.

Vizitați Coinmama

Singura noastră critică este comisioanele ridicate și lipsa de caracteristici pentru investitorii intermediari și comercianții care se bazează pe comenzi avansate și pe o diagramă a prețurilor. În general, Coimama este un schimb de încredere și sigur pentru cumpărarea criptelor cu monedă fiat.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Mai multe schimburi au fost piratate sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Vizitați Coinmama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me