Coinspot este un schimb de criptomonede bine respectat, ușor de utilizat și care permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin în Australia. De când a fost fondat în 2013, schimbul CoinSpot a ajuns aproape 1 milion de utilizatori.

În această revizuire, vom evalua interfața utilizatorului platformei, taxele de tranzacționare, limitele de depozit, metodele de plată, siguranța & servicii de securitate și asistență pentru clienți.

Vizitați Coinspot

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această revizuire Coinspot, vă sugerăm să vizitați site-ul lor web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Schimb criptografic australian de încredere
 • Ușor de utilizat și potrivit pentru începători
 • Competitiv comisioane de tranzacționare pentru investitorii OTC și SMSF
 • Mai multe metode de depunere AUD
 • Certificat ISO pentru securitatea informațiilor
 • 4.6 evaluare bazată pe 354 recenzii

 • Serviciu de clienți receptiv și sistem de bilete

per total

4.6 / 5 Vizitați Coinspot

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este Coinspot?

Coinspot este un an australian schimb de criptomonede cu sediul în Melbourne care oferă o platformă sigură pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor. Schimbul este adesea considerat ca fiind unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia. Utilizatorii pot cumpăra sau vinde Bitcoin instantaneu sau pot tranzacționa pe piața deschisă pentru a specula și a câștiga profituri potențiale.

Coinspot este o companie legitimă care este licențiată sub Casey Block Services Pty Ltd ABN 19 619 574 186, tranzacționând ca CoinSpot. Schimbul este reglementat de sectorul financiar extrem de guvernat din Australia pentru a asigura o conduită și operațiuni adecvate cu banii investitorilor.

site-ul coinspot

Rezumat rapid

Coinspot comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe Coinspot. Acest tabel de comparație listează alte criptomonede australiene populare schimburi precum Coinspot care permit investitorilor să depună fonduri folosind un transfer bancar pentru a începe tranzacționarea.

Caracteristici & Servicii

Coinspot este unul dintre primii Bitcoin din Australia & schimburi de criptomonede din țara care și-a extins oferta de bază pentru a include caracteristici ale platformei precum:

 • Conceput pentru a se potrivi tuturor investitorilor cu o interfață ușor de utilizat
 • Peste 210 monede criptomonede disponibile pentru cumpărători și vânzători
 • Cumpărați instantaneu & vinde criptomonede în câteva minute
 • Platforma de schimb cu diagrame TradingView și tipuri avansate de comenzi
 • O gamă largă de opțiuni de depunere fiduciară, cum ar fi plățile POLi, PayID, BPAY și numerar
 • Standard ridicat de caracteristici de securitate pentru a minimiza furtul de cont
 • Birou fără suport și asistență pentru investitorii australieni din Super Fund
 • Autentificare cu 2 factori pentru a proteja contul pentru hackeri și furt
 • Procese de securitate de top din industrie și acreditare ISO pentru securitate
 • Program de afiliere care recompensează 30% din comisioane pentru utilizatorii îndrumați

Este sigur CoinSpot?

Schimbul de criptomonede Coinspot este conform cu noile legi stricte din Australia aplicate de AML / CTF AUSTRAC pentru a asigura siguranța conturilor de utilizator. Caracteristicile schimbului măsuri de securitate de tip bancar pentru a proteja informațiile clienților săi și a păstra fondurile în siguranță. La fel ca alte schimburi, CoinSpot folosește autentificarea cu doi factori (2FA) care necesită un cod de telefon mobil pentru a accesa platforma și este acum reperul de securitate pentru schimburile din întreaga lume..

Este de încredere CoinSpot?

Coinspot este un schimb de încredere și de încredere care are nu a fost niciodată piratat de când a fost fondată în 2013. Coinspot este, de asemenea, prima platformă de criptomonede din Australia care primește recunoscutul internațional Certificare ISO 27001 pentru securitatea informațiilor. Acest lucru înseamnă că există un risc redus ca informațiile personale care sunt stocate în schimb pentru a respecta cerințele KYC să fie compromise.

Crearea unui cont

La fel ca majoritatea schimburilor de criptomonede, pentru a crea un cont cu Coinspot, noii utilizatori vor trebui să treacă printr-un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare cripto. Pentru a începe, vizitați site-ul web și faceți clic pe „Inregistreaza-te’ în partea de sus a paginii, completați detaliile și faceți clic ‘Creează cont’.

Schimbul Coinspot va solicita o adresă de e-mail pentru a verifica accesul utilizatorului la adresa de e-mail trimisă. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului Coinspot pentru ca utilizatorii să se conecteze la Coinspot pentru prima dată.

Verificarea ID-ului

Un cont Coinspot de bază permite utilizatorilor să exploreze caracteristicile site-ului web, dar nu pot depune sau retrage fonduri până la finalizarea verificării. Verificarea Coinspot este rechivalat să dovedească documentele de identificare care să permită depune până la 2.000 AUD pe zi și retrage fonduri din portofelul Coinspot. Următoarele documente vor fi necesare:

 • Numele complet
 • Data de nastere
 • Număr de telefon
 • Adresa rezidentiala
 • Copie după un act de identitate valabil sau pașaport cu dovada adresei
 • Fotografie selfie care susține un document de identitate

Acest proces este destul de strict și respectă verificările și soldurile conform politicilor AML și nu trebuie să fie îngrijorat. Acesta este un proces standard pentru a proteja schimbul criptografic de implicarea în spălarea banilor sau activități suspecte. Per ansamblu procesul de verificare durează mai puțin de 24 de ore pentru a fi aprobat înainte ca utilizatorii să poată desfășura activități de cumpărare / vânzare.

Depunerea de fonduri

Coinspot acceptă mai multe metode de plată pentru ca utilizatorii să depună fonduri într-un cont pentru a cumpăra Bitcoin. Cea mai populară alegere pentru depunerea fondurilor în Coinspot se face prin transfer bancar utilizând un depozit direct, POLi sau PayID. Fiecare metodă de plată nu implică comisioane de tranzacționare.

depozit de monede

Sunt disponibile metode BPAY și de depunere în numerar, însă există un cost mic. Din păcate, schimbul nu oferă o opțiune pentru cumpărați Bitcoin cu un card de credit, AfterPay sau PayPal. Fiecare metodă de depunere are diferite limite de depunere pe zi și perioade de timp pentru a se elimina după cum urmează:

Interfața cu utilizatorul

Interfața Coinspot are un tablou de bord simplu și ușor de utilizat, cu funcții de tranzacționare, care le permite utilizatorilor monitorizează mai multe portofele de monede într-o singură locație. Există butoane lângă fiecare activ pentru comenzi rapide de cumpărare și vânzare sau pentru a vizualiza graficul prețurilor live. O diagramă vizuală a portofoliului cu alocarea deținerilor de monede și a procentelor sale este o caracteristică frumoasă pentru a monitoriza performanța generală.

contul coinspot

Investitorii și comercianții care se bazează pe analiza grafică tehnică sunt echipați cu instrumente de tranzacționare, cum ar fi liniile de tendință, indicatorii și tiparele tehnice pentru a analiza acțiunea de preț. pachetul grafic este interfațat cu TradingView care este un pachet popular de grafice. Utilizatorii ar trebui să fie conștienți că instrumentele de desen și indicatorii vor fi eliminați după deconectare și ar trebui să ia în considerare utilizarea unui site web separat de criptare.

coinspot cumpăra bitcoin

Cumpărare / vânzare instantanee

Coinspot oferă opțiunea pentru utilizatorii care doresc acest lucru cumpărați și vindeți criptomonede instantaneu care poate fi accesat făcând clic pe linkul „Cumpără / Vinde” din partea de sus a paginii. Există peste 200 de monede care pot fi cumpărate instantaneu sau vândute înapoi la AUD.

coinspot cumpărare instantanee

Procesul de utilizare a funcției de cumpărare instantanee este simplu. De exemplu, dacă utilizatorul dorește să cumpere Bitcoin, activul este selectat din listă și se afișează o casetă de introducere a comenzii. Aici, utilizatorul poate introduce suma de AUD pentru a cumpăra Bitcoin.

Suma echivalentă de Bitcoin este afișată la rata actuală a pieței. Taxa de tranzacționare nu este afișată împreună cu detaliile tranzacției și ar trebui să fie arătată pentru a oferi claritate investitorului. Comercianții care utilizează caracteristică de cumpărare sau vânzare instantanee va suporta o taxă de tranzacționare mai mare de 1% pentru confort. Această rată este considerabil mai mare comparativ cu alte platforme de criptomonede din Australia.

coinspot cumpăra bitcoin

Schimb de monede

Coinspot oferă o platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru comercianții care doresc să cumpere și să vândă criptomonede, potrivită pentru începători și intermediari. „Schimbul” Coinspot poate fi accesat făcând clic pe linkul „Piață” din meniul de sus. comisioanele de tranzacționare care utilizează schimbul diferă substanțial de caracteristica Instant Buy / Sell menționată mai sus (1% față de 0,1%). A se referi la Taxe Coinspot secțiune.

Interfața cu utilizatorul prezintă o diagramă a prețului activului criptovalut selectat pentru tranzacționare. Acest lucru este util pentru a oferi utilizatorului o imagine de ansamblu asupra istoricului recent al prețurilor utilizând un sfeșnic sau o diagramă liniară.

graficul prețurilor pentru monede

Similar cu popularele platforme de tranzacționare Bitcoin, schimbul Coinspot include o casetă de intrare a comenzilor pentru a cumpăra și vinde criptomonede contra dolarului australian (AUD). Utilizatorii pot introduce suma de AUD pe care să o cheltuiască și pot alege cantitatea de criptă de achiziționat. Interfața este de bază, iar comenzile trebuie introduse manual, ceea ce poate duce la erori.

Un carnet de comenzi este poziționat sub casetele de comenzi, care pot fi utile pentru a vedea volumul de tranzacționare și lichiditatea activelor. Acest lucru este deosebit de important pentru monede altcoane care au volume de tranzacționare reduse.

tranzacționarea monedei

Remarcăm și acolo nu pare a fi o opțiune pentru a seta un stop loss sau pentru a prelua comenzi de profit folosind bursa Coinspot. Acest lucru este cu adevărat important pentru a gestiona riscul comercial și a păstra capitalul și ar dori să apară tipuri avansate de comenzi, cum ar fi ordinul de oprire, One-Cancels the Other (OCO) și Fill-Or-Kill..

În general, tranzacționarea pe Coinspot utilizând „Piața” pentru cumpărare & vânzarea criptomonedelor nu are caracteristicile avansate în comparație cu alte platforme de renume, cum ar fi Swyftx, Binance, Bybit și Plus500, care sunt disponibile în Australia pentru a fi utilizate.

Taxe Coinspot

Structura taxelor Coinspot depinde de modul în care utilizatorul plasează comenzi la bursă. taxa de tranzacționare pentru a cumpăra, vinde și schimba instant cripto este de 1%. În mod similar, comisionul de tranzacționare pentru plasarea unui profit de preluare, a comenzilor de stop loss și a cumpărărilor recurente (media costului în dolari) este de 1%. Taxa de tranzacționare pentru a utiliza bursa sau biroul OTC este de 0,1%.

În general, taxele de tranzacționare se adresează începătorilor care doresc să facă primul lor Bitcoin & investiție criptomonedă folosind AUD. Cu toate acestea, taxele de tranzacționare sunt prea mari pentru cumpărătorii activi și comercianții de criptomonede, deoarece taxa de 1% va afecta orice potențial profit.

Depozit & Taxe de retragere

Există fără taxă de depozit sau taxă de retragere utilizând metode de transfer bancar precum POLi sau PayID sau depunere directă. BPAY și depozitele în numerar la o agenție de presă locală vor suporta o taxă suplimentară de 0,9% 2,5% în consecință. Retragerea criptomonedelor către un alt schimb sau un portofel hardware va suporta taxa standard de rețea blockchain (minerit), care variază în funcție de încărcarea monedei și a rețelei la momentul respectiv.

Tranzacționare over the counter (OTC)

Indiferent dacă este nou în tranzacționarea Bitcoin și a criptomonedelor sau a unui comerciant experimentat, CoinSpot permite Peste masa (OTC) tranzacționare pentru investitori cu valoare netă ridicată. Bursa oferă asistență pentru depozitele de valoare mare & retrageri, inclusiv suport Super Self Managed Fund (SMSF) & Cont de afaceri la îmbarcare.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI COINSPOT CU ALȚII

Comparați acum!

Aplicația Coinspot

Coinspot dispune de un aplicație de tranzacționare mobilă pentru a cumpăra, tranzacționa, vinde, transfera din portofel, vizualiza graficele prețurilor, afișa informații despre monede și monitoriza portofoliul global de criptomonede intr-un loc. Aplicația Coinspot poate fi descărcată din Google Playstore cu un Aplicație compatibilă cu iOS în curând.

aplicația coinspot

Caracteristici de securitate

Coinspot ia securitatea în serios și respectă Organizația Internațională pentru Standardizare pentru sistemele sale de securitate. Coinspot este odoar schimbul de criptocurrency în Australia să fie acreditat pentru sistemele sale de securitate. Fondurile stocate pe portofelul Coinspot sunt păstrate în siguranță până când sunt transferate către un portofel hardware personal.

Pentru a proteja conturile de utilizator de activități frauduloase, CoinSpot folosește autentificarea cu doi factori (2FA) care impune utilizatorilor să introducă un cod generat pe dispozitivul mobil înregistrat pentru a se autentifica în platformă.

Program de recomandare

Programul de recomandare CoinSpot este eligibil pentru toți utilizatorii schimbului prin partajarea unui cod de recomandare prietenilor și familiei către amândoi primiți Bitcoin în valoare de 10 USD după primul depozit AUD. Suma exactă a Bitcoin (BTC) creditată va fi valoarea echivalentă a 10 USD în momentul în care partea menționată își finalizează primul depozit AUD. Link-ul de recomandare poate fi găsit în zona tabloului de bord.

Program de afiliere

CoinSpot are un program afiliat care recompensează 30% din comisioane pentru promovarea serviciilor lor către comunitate timp de 12 luni din verificarea fiecărui membru. Rata comisionului scade treptat la fiecare 12 luni.

Cumpără & Limite de vânzare

Limitele de cumpărare și vânzare CoinSpot sunt:

 • BTC, XRP, NPXS, HOT – 100.000 USD pe tranzacție
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – 50.000 USD pe tranzacție.

Cum să găsiți limitele specifice de cumpărare și vânzare pentru monede? Navigați la ‘Vânzare-cumpărare’ din partea de sus a paginii și selectați moneda dorită. Sub fondurile CoinSpot disponibile, limita va fi afișată. Puteți găsi limita de vânzare în aceeași poziție dacă faceți clic pe vinde în loc să cumpărați.

Cryptos acceptat

CoinSpot acceptă peste 200 de criptomonede pe bursă pentru a cumpăra, vinde și schimba precum Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron și altele. De asemenea, schimbul acceptă jetoane și monede populare DeFi pe platforma sa, cum ar fi Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance și Sushi.

coinspot defi

Portofelul CoinSpot poate fi utilizat pentru a stoca orice monedă, pentru a le converti înapoi în AUD sau pentru a le schimba în altă criptomonedă. CoinSpot adaugă în mod regulat monede noi, potrivite pentru cumpărătorii altcoin din Australia.

Pachete CoinSpot

Investitorii care aleg să își diversifice portofoliul de criptomonede pot profita de pachetele CoinSpot, ceea ce face mai ușoară achiziționarea unui grup de active într-o singură tranzacție. Schimbul clasifică activele populare în pachete.

Alocarea fiecărui activ în cadrul pachetului este determinată de bursă. De exemplu, Top 3 monede după capitalizarea pieței includ o alocare de 40,8% către Bitcoin, 46,2% pentru Ethereum și 12,9% pentru XRP.

pachete de monede

Avantajul achiziționării unui pachet implică o comision de tranzacționare unic, spre deosebire de plata unei taxe pentru fiecare activ în mod individual. Dezavantajul este că un anumit pachet de monede poate include un activ pe care nu doriți să îl achiziționați sau să îl dețineți deja.

Securitate

Coinspot ia securitatea în serios și respectă Organizația Internațională pentru Standardizare pentru sistemele sale de securitate. Coinspot este odoar schimbul de criptocurrency în Australia să fie acreditat pentru sistemele sale de securitate. Fondurile stocate pe portofelul Coinspot sunt păstrate în siguranță până când sunt transferate către un portofel hardware personal.

Pentru a proteja conturile de utilizator de activități frauduloase, CoinSpot folosește autentificare cu doi factori (2FA) care impune utilizatorilor să introducă un cod generat pe dispozitivul mobil înregistrat pentru a se conecta la platformă.

Relații Clienți

Coinspot oferă un centru de ajutor cuprinzător care conține ghiduri și întrebări frecvente pentru a ajuta începătorii să înceapă cu Coinspot să cumpere Bitcoin și alte active digitale. Secțiunea acoperă subiecte precum:

 • Verificarea Coinspot și autentificarea contului
 • Securitatea contului și activarea 2FA
 • Depunerea AUD pe platformă
 • Retragerea de fonduri într-un cont bancar
 • Cumpărare & vânzarea la bursă
 • Trimiterea și primirea de monede

Utilizatorii care nu găsesc ajutor în secțiunea Întrebări frecvente pot lua legătura cu echipa de asistență utilizând widgetul de ajutor din colțul din dreapta jos. Widgetul funcționează ca un formular și se poate pune o întrebare specifică la care va fi răspuns de echipa de asistență Coinspot. Din experiența noastră, am primit un răspuns de la echipa de asistență în mai puțin de 24 de ore într-o zi lucrătoare.

Alternative Coinspot

Următoarele schimburi alternative la Coinspot sunt platforme de criptomonede de încredere și de încredere din Australia. Fiecare schimb este potrivit pentru cumpărarea / vânzarea criptelor și are propriile argumente pro și contra care trebuie luate în considerare înainte de utilizare.

întrebări frecvente

Este australian Coinspot?

Coinspot este un Schimb de criptomonede din Australia, cu sediul în Melbourne, Victoria. Bursa este adesea considerată drept „cea mai de încredere bursă din Australia” datorită respectării stricte a reglementărilor și legilor locale.

Este Coinspot Legit?

CoinSpot pare a fi un schimb legitim de criptomonede cu mii de utilizatori din Australia. Schimbul este reglementat și respectă noile legi din Australia privind combaterea spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului, aplicate de AUSTRAC.

A fost piratat Coinspot?

Coinspot are nu a fost niciodată piratat sau compromis de când a fost înființat în 2013 ca schimb de criptomonede. Schimbul oferă standarde ridicate de securitate pentru a-și proteja fondurile și informațiile utilizatorilor împotriva hackerilor și furturilor rău intenționate. Coinspot este primul schimb criptografic din Australia care primește o acreditare ISO de securitate a informațiilor.

Coinspot este un portofel?

CoinSpot include un portofel online securizat pentru a stoca criptomonedele achiziționate recent. Acest portofel poate fi utilizat pentru a trimite și primi monedele dvs. către alte burse sau un portofel hardware. Portofelul CoinSpot este ușor de utilizat și o modalitate excelentă pentru începători de a-și păstra monedele în siguranță.

Permite Coinspot investițiile SMSF?

Australienii care doresc utilizați-le super-fondurile autogestionate (SMSF) poate creați un cont CoinSpot pentru a investi folosind un SMSF pentru a cumpăra criptomonede precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) și multe altele.

Ce schimb folosește Coinspot?

Coinspot este un schimb centralizat de criptomonede care folosește propriile cărți de comenzi și lichidități pentru utilizatorii care cumpără, comercializează sau vând active digitale folosind platforma „Market”. Schimbul nu furnizează informații publice cu privire la volumul de tranzacționare zilnic sau la lichiditate.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră CoinSpot, credem că schimbul este un schimb sigur de cumpărare de Bitcoin, datorită conformității sale cu noile legi australiene de combatere a spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului. Cu sediul în Australia, este un schimb de încredere, care este foarte respectat în comunitatea locală a criptomonedelor și este potrivit pentru începători.

Vizitați Coinspot

Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui să fie atenți să nu folosească funcția de cumpărare / vânzare instantanee prea frecvent sau pentru comenzi mari, deoarece atrage o taxă puternică. Recomandăm plasarea comenzilor pe piață / schimb, deoarece taxele sunt de 1/10 din mărime. Alternativ, utilizatorii pot trece la un alt criptochange, cum ar fi Swyftx, care este cel mai bine cotat schimb de criptomonede din Australia.

Ați putea fi, de asemenea, interesat să citiți aceste articole în continuare:

 • Cele mai bune site-uri web pentru a vinde Bitcoin în numerar în Australia [instantaneu]
 • Recenzie Coinmama: Bitcoin, tranzacționare & Taxe

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • 5 alternative Coinspot cu taxe mai mici
 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me