Cointree este un schimb criptografic australian care permite persoanelor fizice să obțină Bitcoin și alte monede folosind moneda locală. Schimbul este bine cunoscut și este o platformă populară de monedă digitală în Australia.

Vizitați Cointree

În această revizuire Cointree, vom oferi o prezentare generală a schimbului, a caracteristicilor sale, a interfeței cu utilizatorul și a taxelor de tranzacționare. Deși ne propunem să vă oferim întotdeauna informații corecte, vă sugerăm să vizitați site-ul lor din când în când, în cazul în care apar unele actualizări ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Schimb simplu și prietenos pentru începători în Australia
 • Sprijină activele majore ale criptomonedelor
 • Taxe de tranzacționare competitive
 • Permite medierea costurilor în dolari pentru a construi poziții în timp
 • Investitorii SMSF pot folosi platforma
 • Evaluare de 3,6 stele bazată pe 273 recenzii

per total

4.05 / 5 Vizitați Cointree

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, vă recomandăm să utilizați un portofel Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin.

Site-ul Cointree

Ce este Cointree?

Cointree.com este un schimb de criptomonede bine stabilit, cu sediul în Australia și oferă un serviciu ușor, rapid și sigur pentru achiziționarea a peste 130 de monede digitale. Platforma permite utilizatorilor să depună AUD și să le convertească în active digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și alte monede din Australia. Cointree are peste 80.000 de utilizatori înregistrați și este reglementat de AUSTRAC.

Rezumat rapid

Cointree comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe Cointree. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede australiene populare, cum ar fi Cointree, care permit utilizatorilor să cumpere Bitcoin cu un transfer bancar.

Este sigur Cointree?

Cointree pare a fi un schimb criptografic sigur cu mai multe măsuri de securitate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorului său și a-și păstra fondurile în siguranță. Aceste măsuri includ certificarea SSL, autentificare cu doi factori, criptare portofel și informații personale. De asemenea, nu a fost raportat niciun hacking de furt de fonduri pe Cointree de când a fost stabilit schimbul de criptomonede.

Este Cointree Legit?

Cointree pare a fi un schimb legitim de criptomonede, adică AUSTRAC reglementat. Schimbul este obligat să respecte strict Legile și reglementările australiene precum AML / KYC pentru a limita riscul de activitate frauduloasă.

De la lansarea sa în 2013, Cointree a ajutat mii de începători, traderi intermediari și investitori cu valoare netă mare să înceapă cu active digitale precum Bitcoin, Ethereum și mulți alții..

Caracteristici & Servicii

Cointree se concentrează pe permiterea rezidenților din Australia să cumpere și să vândă cripto. Platforma oferă funcții atractive precum:

 • Platforma de tranzacționare intuitivă și ușor de utilizat, potrivită pentru traderii începători și intermediari
 • Tranzactionare instantanee si usoara a peste 130 de criptomonede
 • Date și diagrame de piață în timp real pentru a tranzacționa altcoins populare
 • Birou OTC pentru persoanele cu valoare netă ridicată
 • Sprijin pentru investitorii SMSF pentru a investi în moneda digitală
 • Un portofel sigur care stochează o parte din fonduri în portofele reci offline pentru a proteja fondurile utilizatorilor
 • Centrul de învățare cu ghiduri educaționale pentru a ajuta oamenii să înceapă

caracteristici cointree

Înregistrare & Logare

Pentru a crea un cont cu Cointree.com, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare. Schimbul Cointree va solicita o adresă de e-mail. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului pentru a vă conecta la tabloul de bord Cointree și a explora caracteristicile de schimb.

Verificare Cointree

Cointree utilizatorii sunt obligați să își verifice conturile pentru a minimiza frauda în conformitate cu reglementările. Crearea unui cont de bază cu schimbul de criptomonede permite individului să exploreze caracteristicile platformei, cu toate acestea, nu va putea efectua nicio acțiune, cum ar fi depunerea de fonduri sau utilizarea platformei de cumpărare / vânzare. Nivelurile de verificare pentru Cointree sunt următoarele:

Timpul pentru a finaliza completul procesul de verificare a identității poate dura până la 1-2 zile lucrătoare. Sugerăm utilizatorului să se asigure că informațiile furnizate sunt actualizate, deoarece acest lucru poate duce la întârzieri la procesarea cererii, așa cum a fost experiența noastră. Prin comparație, procesul de verificare necesită timp, iar platformele de brokeraj, cum ar fi Swyftx, sunt mai rapide pentru a-și crea un cont și a începe să tranzacționeze numai prin verificarea prin e-mail..

Depunerea de fonduri

Cointree oferă mai multe opțiuni de a depune fonduri în bursă, care sunt disponibile pe scară largă pentru clienții din Australia, cum ar fi PayID, POLi, transfer bancar și depozit în numerar. Suma minimă de achiziție este de 20 USD și până la 10.000 USD pe zi, în funcție de bancă.

 • PayID (instant). Majoritatea băncilor și instituțiilor financiare din Australia acceptă PayID. Depozitele sunt creditate instantaneu în portofelul Cointree
 • POLi (instant). POLi Payments este un serviciu furnizat de Australia Post care oferă confirmarea instantanee a plăților. Este una dintre cele mai bune metode de plată disponibile pentru achiziționarea Bitcoin cât mai repede posibil.
 • Transfer bancar (1-2 zile lucrătoare). Transferul de fonduri direct în contul Cointree durează puțin, însă majoritatea australienilor vor cunoaște acest proces. Înregistrați numărul de referință cu depozitul dvs. pentru a fi procesat pentru a evita întârzierile.
 • Depozite în numerar (instant). Cointree are asociat cu Blueshyft care oferă o rețea de peste 1200 de locații de vânzare cu amănuntul în jurul Australiei. Această metodă de plată permite australienilor să cumpere cripto cu numerar pentru a depune în contul dvs. Cointree.

Există în prezent nicio opțiune de utilizare a PayPal sau a unui card de credit / debit pentru a transfera moneda fiat către Cointree. Persoanele care preferă comoditatea utilizării unui card de credit vor trebui să utilizeze un schimb global fiat-to-crypto care permite această metodă de depunere. Două dintre cele mai populare schimburi de criptomonede care acceptă plăți cu cardul bancar sunt Coinbase, Binance și CEX.IO.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Cumpărarea criptomonedei

Utilizatorii Cointree din Australia pot achiziționa rapid și ușor cripto cu o monedă fiat utilizând mai multe metode de depunere, așa cum este descris mai sus, odată ce contul dvs. este verificat. Procesul durează doar câteva minute. Pentru a cumpăra Bitcoin folosind AUD cu Cointree, urmați acești pași simpli:

Pentru o prezentare completă și o demonstrație a Cointree, urmăriți videoclipul de mai jos.

Taxe de tranzacționare

Cointree folosește un structură a taxelor pe niveluri care variază între 0,5% și 0,9% în funcție de volumul tranzacționat. Taxele de tranzacționare sunt destul de rezonabile pentru investitorii cu valoare netă ridicată. Cu toate acestea, pentru începătorii care doresc să facă prima lor achiziție criptografică, taxele de tranzacționare ale Cointree nu sunt cea mai ieftină opțiune disponibilă în Australia.

Remarcăm și răspândirea între ofertă și cerere este ridicată în comparație cu alte schimburi de criptomonede. Costurile de răspândire sunt o taxă ascunsă de care noii traderi nu vor fi conștienți. La momentul scrierii, există o primă de 670 USD pe prețul Bitcoin. Un comerciant care achiziționează 1 BTC și îl revinde imediat la bursă va suporta o pierdere considerabilă chiar dacă prețul activului rămâne același.

Acesta este un dezavantaj major cu utilizarea Cointree, deoarece aceste costuri ascunse se vor acumula în timp. Este important sa verificați comisionul de tranzacționare ȘI spread atunci când căutați un schimb de criptomonede. Acesta este motivul pentru care am evaluat Swyftx drept platforma noastră australiană de top, deoarece sunt transparente cu taxele și spread-urile lor de tranzacționare pentru a maximiza cantitatea de Bitcoin cumpărată sau convertită înapoi în AUD.

răspândirea cointree

Depozit & Taxe de retragere

CoinTree nu percepe o taxă pentru a depune dolari australieni la schimb folosind un transfer bancar. Alte metode de plată, cum ar fi PayID, POLi și Depozit în numerar, vor suporta o mică taxă de până la 3,50 USD.

Utilizatorilor existenți care doresc să vândă Bitcoin și să retragă AUD din portofelul Cointree într-un cont bancar nu li se va percepe o taxă. Pentru retragerile de criptomonede către un alt bursier sau un portofel hardware personal, cum ar fi Ledger X, se va percepe o taxă standard de tranzacție (minare) care se bazează pe încărcarea rețelei blockchain pentru moneda specifică.

Relații Clienți & Recenzii

Site-ul Cointree oferă un secțiune cuprinzătoare de ajutor și asistență pentru a ajuta începătorii care doresc să cumpere Bitcoin sau alte monede pentru prima dată. Ghidul acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi:

 • Cont & Verificarea ID-ului
 • Securitatea contului
 • Depunerea fondurilor AUD și retragerea
 • Tranzacționarea Bitcoin și Altcoins
 • Super-fonduri autogestionate
 • Program de afiliere

Există, de asemenea, opțiunea de a contacta direct echipa de servicii pentru clienți prin „Trimiterea unei cereri”. Nu există niciun robot de chat live care să răspundă la orice întrebări după ore. În căutarea recenziilor Cointree, feedback-ul recent și comentarii pe platforme precum TrustPilot și ProductReview sunt destul de negative.

Alternative Cointree

Următoarele alternative la CoinTree sunt schimburi de criptocurrency de încredere, sigure și demne de încredere pentru a cumpăra Bitcoin în Australia și alte monede precum Ethereum, XRP și Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx este o platformă de ultimă generație care vă permite să cumpărați criptomonede într-un mod rapid și ușor. Procesul de înregistrare este incredibil de simplu, cu înscriere rapidă și verificare care durează mai puțin de două minute.

Vizitati site-ul rezerva independentă

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat precum dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american.

Vizitati site-ul monedă

Coinspot

Schimbul CoinSpot este bine respectat în comunitatea locală Bitcoin și este axat pe ajutarea noilor veniți să cumpere Bitcoin și criptomonede în Australia cu dolari australieni.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Cine deține Cointree?

Cointree nu oferă detalii despre fondator, însă site-ul web stabilește parteneriatul cu companii strategice precum Centrul Blockchain, Blockchain Australia și Totul Crypto Australia.

Cointree necesită verificarea ID-ului?

Cointree cere utilizatorilor care cumpără sau vând criptomonede să își dovedească identitatea în conformitate cu protocoalele Know-Your-Customer (KYC). Pentru a vă verifica contul, pot fi încărcate următoarele documente:

 • Pasaport international
 • Carte de identitate națională
 • Permis de conducere

Există un program de afiliere sau de recomandare?

Cointree are un program afiliat care recompense între 30-70% din comisioane pe fiecare tranzacție pentru toți membrii noi care se înscriu folosind un link de recomandare unic. Rata comisionului se bazează pe o structură pe mai multe niveluri, astfel încât cu cât mai mulți utilizatori menționați vor genera profituri mai mari.

Poți cumpăra cripto folosind SMSF?

Cointree sprijină investitorii australieni care decid să-și folosească Super-Fondul (SMSF) pentru a cumpăra monedă digitală precum Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și alte criptomonede. Utilizatorii vor trebui să completeze o scrisoare de autoritate care va permite Cointree să creeze un cont SMSF.

Cointree are comenzi de cumpărare recurente?

Cointree le permite utilizatorilor să o facă configurați depozite recurente pentru a cumpăra automat cripto. Odată ce un depozit recurent a fost configurat într-un cont Cointree, bursa va converti fondurile disponibile în Bitcoin la cursul actual al pieței.

Concluzie

Pentru a încheia analiza Cointree, bursa oferă o platformă simplă, ușor de utilizat, pentru ca australienii să cumpere, să tranzacționeze, să vândă și chiar să plătească facturi cu criptomonede. Am constatat că procesul de creare a unui cont nou, verificarea identității, opțiunile de plată și cripto-ul de achiziție este destul de simplu.

Procesul de verificare a durat ceva timp și ar putea fi eficientizat în continuare. Am observat că există mai multe referințe la cauza întârzierilor cu verificarea, deci presupuneți că aceasta a fost o frustrare față de utilizatorii anteriori Cointree pe baza recenziilor utilizatorilor.

Vizitați Cointree

Taxele de tranzacționare oferite de Cointree sunt competitive pe piață, cu toate acestea, diferența de răspândire între prețul de cumpărare și vânzare este mare în comparație cu alte schimburi de criptare din Australia. În timp ce comisionul de tranzacționare poate fi redus cu volume mai mari de tranzacționare, comisionul pentru spread nu favorizează investitorul pe termen lung.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • Cum să cumperi Ripple (XRP) în Australia
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu cardul cadou Amazon (foarte ușor)
 • 5 alternative Coinspot cu taxe de tranzacționare mai mici

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive, cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Cointree

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me