Crypto.com este o platformă de active digitale care oferă mai multe produse și servicii criptomonede. Furnizorul de monedă digitală este bine cunoscut pentru aplicația lor criptografică, care vă permite să vă cumpărați, vindeți, tranzacționați, cheltuiți, stocați, câștigați, împrumutați numerar și chiar plătiți facturi cu cripto!

Accesați Crypto.com

În această recenzie Crypto.com, vom evalua varietatea de produse și servicii oferite pe platformă, inclusiv funcțiile App, Exchange, Earn și Pay. Evaluarea noastră va include comentarii cu privire la interfața cu utilizatorul, active comerciale, comisioane, țări acceptate & monede fiat și multe altele.

Caracteristici cheie:

 • Aplicația Crypto.com descărcată de 5 milioane de utilizatori din întreaga lume
 • Cumpărați, tranzacționați și vindeți peste 50 de perechi criptografice
 • Cumpărați cripto fără taxe de card de credit pentru primele 90 de zile
 • Taxe de tranzacționare bazate pe volum începând de la 0,2%
 • Platforma avansată de tranzacționare, instrumente și indicatori
 • Program de recomandare de 25 USD pentru a atrage noi utilizatori

per total

4.5 / 5 Accesați Crypto.com

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Obțineți 50 USD GRATUIT atunci când comandați un card de debit MCO cu codul nostru de recomandare 45h3ct59tv.

Revendicați 50 USD

Înainte de a începe cu această revizuire, este adesea recomandat să folosiți un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, atunci când cumpărați sau tranzacționați criptomonede. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este Crypto.com?

Crypto.com este un serviciu global de active digitale care oferă o gamă largă de produse pe o aplicație mobilă pentru începători și intuitivă. Furnizorul de monedă digitală permite clienților să cumpere, să tranzacționeze, să vândă, să stocheze, să câștige, să împrumute și să plătească facturi folosind criptomonede folosind produsele sale.

Crypto.com are propriul „schimb” pentru a permite clienților din întreaga lume să tranzacționeze o varietate de active digitale pe o platformă criptografică sigură utilizând propria interfață web. Prin propria sa monedă digitală token digitală (CRO), schimbul Crypto.com poate furniza lichiditate profundă și comisioane comerciale competitive pentru ca utilizatorii săi să se bucure.

site-ul crypto.com

Crypto.com comparat

Crypto.com este un schimb de criptocurrency de clasă mondială care oferă o mare varietate de produse și caracteristici. Iată câteva alte platforme de tranzacționare care oferă servicii de criptare de ultimă generație.

Prieten pentru începători

Crypto.com oferă o aplicație extrem de intuitivă, aplicație mobilă ușor de utilizat și ușor de utilizat să cumpere și să vândă peste 90 de monede la un cost real. Aplicația este potrivită pentru persoanele de toate nivelurile de experiență și este acceptată pe dispozitivele iOS și Android.

Cumpărați Crypto la un preț real

Unic pentru Crypto.com, utilizatorii pot cumpăra și vinde peste 90 de criptomonede la un cost real, fără majorări și cu cele mai bune prețuri de execuție posibile. Utilizatorii noi ai aplicației pot primi comisioane de tranzacționare zero pentru 30 de zile atunci când utilizați un card de credit sau de debit pentru a cumpăra criptomonede. În plus, utilizatorii pot trimite cripto către alți utilizatori instantaneu fără comisioane sau pot schimba cripto cu cripto fără comisioane de tranzacționare zero.

aplicația crypto.com

Câștigă interes

Similar platformelor de împrumut și împrumut, cum ar fi BlockFi și Nexo, utilizatorii care își stochează fondurile pe portofelul Crypto.com pot câștigați dobânzi pentru cripto până la 6,5% pe an. Dobânzile sunt plătite săptămânal în criptomonedă, care poate fi retrasă sau utilizată pentru tranzacționare la bursă.

Card VISA MCO

Investitorii de criptomonedă din Canada, Marea Britanie, Singapore, SUA și Europa pot comanda un card VISA Crypto.com pentru a cheltui (cum ar fi numerar) la comercianții și comercianții cu susținere. Cardul oferă până la 8% cashback la cumpărături folosind cardul MCO.

Este Crypto.com Legit?

Crypto.com pare a fi un schimb legitim care este securizat și reglementat. Soldurile de portofel fiat ale clienților americani (în USD) sunt acoperite de asigurări FDIC de până la 250.000 USD, care oferă un nivel de asigurare a fondurilor în siguranță pe platformă. Până în prezent, nu au existat hack-uri sau furturi majore de fonduri pe Crypto.com sau aplicația sa.

Este sigur Crypto.com?

Crypto.com oferă măsuri de securitate de tip bancar pentru a proteja site-ul web, datele utilizatorilor și fondurile în siguranță. Pe baza cercetărilor noastre, au existat fără hacks sau furturi majore de fonduri pe aplicația Crypto.com sau pe Exchange. Exemple de protocoale de securitate în vigoare pentru a asigura siguranța activelor includ un portofel de stocare frigorifică 100% pentru fondurile clienților și autentificarea cu doi factori (2FA).

Bursa are un parteneriat strategic cu Ledger, care este un furnizor de portofel hardware de top. Depozitul frigorific activele sunt acoperite de o poliță de asigurare de 100.000.000 USD. Bursa este, de asemenea, una dintre primele companii de criptomonede din lume care au ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, conformitate cu nivelul 1 și CCSS.

Aplicația Crypto.com

Aplicația Crypto.com este una dintre cele mai populare schimburi criptografice din lume, cu peste 5 milioane de descărcări. Aplicația de tranzacționare oferă un modalitate rapidă, ușoară și sigură de a cumpăra cripto la un cost real folosind un card bancar de debit / credit. Designul aplicației a fost adaptat pentru utilizare, facilitând scanarea și găsirea unei caracteristici sau a unui produs în câteva secunde. Aplicația este acceptat numai pe dispozitivele mobile iOS și Android. Aplicația nu poate fi utilizată pe un computer desktop pentru a achiziționa cripto.

aplicația de telefonie mobilă crypto.com

Înregistrare & Logare

Pentru a cumpăra, vinde, trimite și primi criptomonede utilizând Crypto.com, utilizatorii vor trebui descărcați aplicația și deschideți un cont folosind telefonul mobil. O adresă de e-mail validă va fi necesară pentru a primi un cod de verificare pentru validarea noului portofel. Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont sau portofel Crypto.com.

Verificarea ID-ului

La fel ca majoritatea schimburilor fiat la cripto din lume, utilizatorii noi care creează un cont cu Crypto.com pentru a cumpăra și vinde cripto folosind moneda fiat vor trebuie să le verifice identitatea. Procesul de verificare a ID-ului este de a respecta reglementările AML / CTF care sunt impuse în mai multe țări din întreaga lume.

Trebuie trimis un nume complet, un document de identitate guvernamental sau un pașaport folosind aplicația. Viteza procesului de verificare durează de obicei mai puțin de 3 zile lucrătoare pentru a fi aprobată. Pentru mai multe informații despre procesul Cunoașteți-vă clientul (KYC), citiți acest ghid pe site-ul Crypto.com.

Depunerea banilor Fiat

Aplicația Crypto.com acceptă 21 de monede fiat diferite care include AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD și ZAR. Banii pot fi depuși în aplicația Crypto.com pentru a cumpăra cripto folosind următoarele metode de plată (în funcție de disponibilitatea în fiecare țară):

 • transfer bancar
 • Transfer prin cablu
 • Card de credit sau card bancar de debit
 • SEPA
 • Transferă Înțelept
 • PayPal

Cea mai populară metodă de transfer a monedei fiduciare în SUA este prin intermediul unui transfer bancar (ACH) sau transfer bancar. Un transfer bancar (ACH) este o modalitate ieftină de a depune fonduri, care necesită aproximativ 3-5 zile lucrătoare pentru a se debarasa. Pentru limite mai mari, utilizatorii pot depune până la 250.000 USD utilizând un transfer bancar care are o viteză mai mare de depunere de 1-2 zile lucrătoare. Există o sumă minimă de depozit de 50.000 USD cu un transfer bancar, care este rezonabil în comparație cu alte schimburi de criptomonede din SUA.

Depunerea Crypto

Aplicația Crypto.com permite depunerea a 17 active digitale precum BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC și DOT. lista monedelor acceptate și jetoanele ERC-20 sunt restricționate în anumite țări, cum ar fi Statele Unite, Singapore și Hong Kong. De exemplu, Clienții SUA nu pot depune jetoane populare YFI, AAVE și UNI.

aplicația mobilă crypto.com

Viteza depunerii variază pe monedă și numărul de confirmări necesare înainte ca fondurile să ajungă în portofel. Un e-mail va fi trimis după finalizarea depunerii cu succes.

Taxe pentru aplicația Crypto.com

Crypto.com percepe o taxă standard între 1,49% -3,99% să cumpere criptomonede prin carduri de debit sau card de credit în funcție de țara utilizatorului. Costul exact va fi afișat în aplicație atunci când comanda este plasată. Pentru o promoție limitată, noii utilizatori Crypto.com sunt eligibili pentru 0% exonerare de taxă pentru cardul de credit pentru primele 30 de zile.

Țări acceptate

Aplicația Crypto.com este disponibile în toată lumea să cumpărați criptomonedă utilizând un card de debit sau un card de credit, inclusiv rezidenți din SUA. Țările acceptate includ SUA, Australia, Singapore, Marea Britanie și mai multe jurisdicții din Europa. Sunt cateva țări restricționate cărora le este interzis să cumpere cripto folosind aplicația Crypto.com.

Câștigă Crypto.Com

Un avantaj al utilizării aplicației Crypto.com este capacitatea de a câștiga dobânzi pe criptomonede. Pentru a obține bonusul, activele depuse trebuie să fie păstrate în portofelul Crypto.com către câștigați până la 6,5% pe an pe cripto și 12% pentru stablecoins. Suma dobânzii Câștigă Crypto.com este plătită săptămânal în moneda depusă. De exemplu, depozitele Bitcoin (BTC) vor câștiga dobânzi săptămânal în BTC.

crypto.com câștiga

Miza cu 50.000 sau mai multe jetoane CRO deblochează încă 2% p.a. dobânzi la contractele pe durată determinată. Cu toate acestea, dobânda suplimentară este plătită în jetoane CRO, nu în activ.

Câștigă Crypto.com acceptă un total de 34 de monede digitale care includ monedele majore precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP și Binance Coin. Există 8 monede stabile care pot fi, de asemenea, depuse în aplicația Crypto.com pentru a câștiga dobânzi, cum ar fi monede USD, Tether și True USD.

crypto.com câștigă monede acceptate

Cardul VISA Crypto.com

Aplicația Crypto.com oferă un card de debit VISA pentru a cheltui cripto și a câștiga recompense de rambursare pentru achiziții de până la 8%. Sunt fără taxe de instalare sau taxe anuale pentru a începe să câștigați recompense la comercianții cu amănuntul acceptați utilizând cardul VISA Crypto.com. Pentru a aplica pentru cardul de debit VISA Crypto.com, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Crypto.com, să verifice identitatea completă (KYC), să cumpere jetoane CRO din aplicație și să depună în portofel la mizați jetoanele CRO (timp de 180 de zile).

crypto.com carduri VISA

Recompense de rambursare

În funcție de cantitatea de jetoane CRO mizate într-un portofel Crypto.com, deținătorii de carduri MCO VISA vor primi un procent diferit de rambursare între 1% și 8% după cum urmează:

 • Card VISA Obsidian: 2% până la 8%
 • Card VISA alb de gheață / aur roz 1,75% – 5%
 • Carte VISA Royal Indigo / Jade Green: 1,5% – 3%
 • Card VISA Ruby Steel: 1% – 2%

Clienții care nu mizează jetoane CRO pot aplica și utiliza cardul VISA Crypto.com pentru a câștiga o rambursare de 1% la achiziții. Cu toate acestea, nu sunteți eligibili pentru beneficii suplimentare și reduceri de card.

cardul crypto.com

Reduceri de card

Pe lângă câștigarea unor bonusuri de rambursare de până la 8% la achizițiile locale și internaționale, posesorii de carduri VISA Crypto.com pot beneficia câștigând rabaturi atunci când cheltuiesc la Crypto.com parteneri premium care includ Spotify, Netflix, Prime și Expedia. Suma reducerii variază în funcție de valoarea CRO mizată în aplicație, ceea ce permite, de asemenea, dobândirea bonusului. Exemple de reduceri care utilizează cardul Crypto.com VIA sunt mai jos.

Există limite la reduceri pe lună, iar clienții ar trebui verificați site-ul web pentru detalii. După expirarea perioadei de mizare de 180 de blocare, jetoanele pot fi transferate pe un portofel Crypto.com pentru tranzacționare sau pot continua miza pentru a obține beneficii suplimentare.

Crypto.com Exchange

Crypto.com oferă o platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru a schimba monedele digitale și este denumită „Crypto.com Exchange”. Exchange este accesibil online și are o interfață de utilizator avansată.

Niveluri KYC & Limite

Pentru comercianții care doresc să cumpere / să vândă monede digitale pe Crypto.com Exchange, un sistem de verificare pe niveluri cu caracteristici, funcționalitate și limite sporite pentru fiecare nivel superior. Comercianții pot depuneți o cantitate nelimitată de criptare către Exchange după finalizarea KYC.

Interfața cu utilizatorul

Crypto.com Exchange oferă un platformă elegantă, intuitivă și curată pentru ca comercianții să speculeze pe piețele valutare digitale. Platforma de tranzacționare a criptomonedelor oferă funcții avansate, instrumente și indicatori pentru a analiza graficele și acțiunea prețurilor. Software-ul și instrumentele de graficare sunt furnizate de Tradingview, pe care majoritatea comercianților de cripto îi vor cunoaște.

Comutarea între perechile de criptare rapidă, receptivă și aproape instantanee, cu care se pot lupta alte burse de tranzacționare. A fost fără latență pentru încărcarea graficelor de prețuri din fiecare pereche de tranzacționare. Meniul derulant din dreapta sus pentru a vizualiza alte materiale este o caracteristică excelentă, deoarece nu încurcă interfața.

interfața utilizatorului crypto.com

Interfața este prezentată cu graficul din mijlocul și tranzacțiile recente din dreapta pentru a vedea ultimele prețuri pe care oamenii sunt dispuși să le cumpere și să le vândă criptomoneda selectată și volumul / suma tranzacționată la fiecare nivel de preț. Acest lucru facilitează introducerea unei comenzi făcând clic pe o tranzacție recentă pentru a completa automat prețul exact al perechii. Introducerea manuală a unui preț poate duce la erori.

Tranzacționare cu Crypto.com Exchange

Comenzile disponibile pentru a intra într-o tranzacție sunt limită și numai comenzi de piață. În comparație cu platformele avansate de tranzacționare criptografice, cum ar fi Binance, Coinbase Pro, Kraken și KuCoin, comenzile disponibile sunt limitate și ar trebui extinse pentru a include comenzi stop-limit și OCO.

caseta de comandă crypto.com

Procentele din suma comenzii (de exemplu, 25%, 50% și 100%) facilitează introducerea rapidă și rapidă a comenzii. Făcând clic pe aceste butoane, aceasta va determina suma pe baza soldului contului dvs. curent pentru criptocurrency special. Acesta a devenit standardul pentru schimburile digitale în ultimii ani.

Criptomonede acceptate

Schimbul Crypto.com oferă suport pentru peste 24 de criptomonede, cum ar fi BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET și USDT. Activele pot fi tranzacționate cu jetoane Bitcoin, Tether și CRO, oferind un număr mare de perechi de tranzacționare. Deoarece schimbul este încă în versiune beta, ne putem aștepta să vedem și alte perechi criptografice adăugate la schimb în viitorul apropiat.

piețele crypto.com

Taxe de schimb Crypto.com

Crypto.com Exchange folosește un model de producător și de preluare care începe de la 0,20% pe tranzacție pentru comenzi de piață și limită. Taxele variază în funcție de volumul total al tranzacțiilor care se calculează din volumul total de tranzacționare de 30 de zile în echivalent în USD. Cea mai mică taxă de tranzacție pe Crypto.com Exchange este de 0,04% (producător) și 0,10% (beneficiar) pentru volumele de tranzacționare de peste 10 milioane USD pe lună.

În general, Taxa inițială de schimb Crypto.com de 0,2% pentru comenzile de piață și limită este puțin mai mare decât concurenții săi cum ar fi Binance, care oferă o taxă de tranzacționare de 0,10% care poate fi redusă în continuare cu 25% cu bonusuri de recomandare sau deținând jetonul BNB nativ al bursei.

Depozit & Taxe de retragere

Crypto.com Exchange o face nu percepe o taxă pentru depunerea sau retragerea activelor criptomonede la schimbul de tranzacționare. Se vor aplica taxele standard de tranzacție blockchain pentru a retrage fonduri din bursă, care variază în funcție de activ și de încărcarea rețelei. De exemplu, taxa pentru retragerea BTC este de 0,0005 BTC.

Crypto.com Derivative Exchange

Pentru a completa bursele de tranzacționare populare, cum ar fi Bybit, FTX și chiar Binance, Crypto.com și-a extins produsele pentru a oferi o bursă de instrumente financiare derivate. Platforma permite tranzacționarea contractelor perpetue BTC / USD folosind USDC ca garanție. Utilizatorii de pe platformă pot comerț folosind un levier de 50 de ori pentru a controla o poziție mai mare pentru a profita de micile mișcări de preț.

Similar cu Exchange Crypto.com Exchange pentru tranzacționare spot, comercianții care dețin și mizează anumite sume din moneda Crypto.com (CRO) sunt eligibili pentru reduceri la comisioane de tranzacționare. Interfața utilizatorului pentru piața instrumentelor derivate este similară schimbului spot, așa cum se arată mai jos.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com este un puternic avocat pentru tehnologia blockchain și adoptarea criptomonedelor. Pentru a-și atinge obiectivul pe termen lung, ecosistemul Crypto.com oferă o platformă sigură pentru indivizi și companii pentru a integra monedele digitale în viața de zi cu zi. Crypto.com Pay permite comercianților să accepte plata în Bitcoin sau alte criptomonede populare pe site-ul lor.

Taxele comerciale Crypto.com de decontat tranzacțiile în criptomonede oferă economii de până la 80% comparativ cu sistemele tradiționale de plată precum PayPal și marile companii de carduri de credit. Companiile online pot alege să fie plătite în Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau moneda Crypto.com care este apoi convertită în USD, CAD sau EUR.

crypto.com plătiți

Pentru cumpărătorii online, utilizatorii aplicației Crypto.com își pot cheltui monedele digitale în portofel ca un card bancar normal. Aplicația oferă stimulente generoase sub formă de rambursări și recompense pentru cheltuielile criptografice.

Securitate

Siguranța fondurilor și a informațiilor deținute de o platformă de criptomonedă este o considerație vitală atunci când selectați o bursă pentru a cumpăra, tranzacționa, vinde sau câștiga dobânzi pe cripto. Crypto.com ia o abordare de securitate-primul când vine vorba de securitate și a implementat o serie de măsuri și protocoale stricte pentru a proteja activele clienților.

Un rezumat al caracteristicilor cheie de securitate include:

 • 100% din fondurile utilizatorilor sunt stocate offline în depozit frigorific
 • Moneda Fiat deținută în conturi bancare custode reglementate și foarte securizate din SUA
 • Echipa dedicată pentru a monitoriza toate tranzacțiile, inclusiv verificările conformității KYC / AML / ATF
 • Monitorizează toate cererile de retragere pentru tranzacții și activități suspecte
 • Adresă de retragere externă listă albă prin verificare prin e-mail
 • Autentificare cu doi factori (2FA) pentru a accesa aplicația

Crypto.com este, de asemenea, prima companie de criptomonede din lume să aibă ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, conformitate cu nivelul 1 și CCSS.

securitate crypto.com

Relații Clienți & Recenzii

Crypto.com are o prezență puternică pe rețelele sociale pe Facebook și Twitter. Există mai multe comentarii care completează interfața cu utilizatorul și ușurința utilizării în aplicație. În timp ce majoritatea recenziilor pe TrustPilot pentru Crypto.com se concentrează pe cardul MCO, în general site-ul are un rating de 4 din 5 Stele bazat pe peste 200 de recenzii. Există câteva comentarii care se plâng de serviciul lent pentru clienți.

Botul live Crypto.com durează ceva timp pentru ca un reprezentant al serviciului clienți să răspundă. Cu toate acestea, secțiunea de asistență de pe site este foarte cuprinzătoare și acoperă toate subiectele pentru fiecare dintre produsele oferite.

întrebări frecvente

Cine este proprietarul Crypto.com?

Kris Marszalek este Co-fondator și CEO al Crypto.com care conduce o echipă de peste 200 de angajați din întreaga lume situată în 11 birouri. Compania globală are sediul în Hong Kong, Singapore, China, Statele Unite, Regatul Unit, Brazilia, Bulgaria, Japonia, Rusia, India și Irlanda.

Este Crypto.com un schimb bun?

Crypto.com este una dintre cele mai bune platforme care oferă o mare varietate de caracteristici pentru investitorii de criptomonede care utilizează o singură platformă. Clienții pot achiziționa criptomonede rapid și în siguranță folosind un card de credit / debit de oriunde în lume, folosind o aplicație pentru telefon. Bursa este o platformă bună care include opțiuni de tranzacționare avansate, instrumente de desen și indicatori pentru comercianții intermediari și profesioniști.

Are Crypto.com un cont demonstrativ?

Crypto.com nu oferă un cont demo cu Exchange pentru începători, pentru a afla cum să tranzacționeze sau să se familiarizeze cu platforma de tranzacționare. Înainte de a depune fonduri reale la Crypto.com Exchange, noii traderi pot folosi alte platforme care oferă tranzacționare criptografică fără riscuri cu un cont de practică.

Este Crypto.com disponibil în Australia?

Crypto.com este un schimb global de criptomonede care este disponibil pentru a fi utilizat în mai multe țări din întreaga lume. Schimbul și-a lansat serviciul în Australia și are a obținut o autorizat din licența de serviciu financiar australian (AFSL) la sfârșitul anului 2020.

Compania a devenit rapid un binecunoscut schimb de criptomonede în Australia care acceptă dolari australieni (AUD) printr-o tranzacție cu card bancar. Clienții nu mai trebuie să plătească taxe de conversie valutară pentru a cumpăra cripto folosind aplicația Crypto.com.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Crypto.com, App and Exchange oferă servicii și produse financiare excelente pentru a spori adoptarea globală a monedelor digitale. În special, aplicația Crypto.com este o platformă legitimă pentru dispozitive mobile care permite investitorilor din întreaga lume să facă acest lucru obține cu ușurință și în siguranță criptomonede precum Bitcoin și Ethereum cu un card de debit / credit.

Accesați Crypto.com

Crypto.com Exchange este o platformă bună pentru comercianții intermediari și avansați pentru a specula cu privire la criptomonede printr-o interfață grafică intuitivă, stabilă și ușor de utilizat. Utilizatorii pot specula peste 12 perechi de tranzacționare cu comisioane de tranzacționare competitive care pot fi reduse prin deținerea de jetoane CRO. În general, Exchange este una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Binance Review: Crypto, Trading & Taxe
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Recenzie BlockFi: Este Legit & Sigur?
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – oferă funcții avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Viziteaza site-ul

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me