FTX este o platformă de derivate criptografice de vârf care a colaborat cu cel mai mare schimb de cripte din lume, Binance. În această revizuire a schimbului FTX, vom oferi o prezentare generală a schimbului și a modului în care acesta se diferențiază de alte platforme prin evaluarea caracteristicilor sale, a interfeței cu utilizatorul, a produselor, a taxelor de tranzacționare și multe altele.

Vizitați FTX

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această recenzie FTX, este întotdeauna mai bine să vizitați în mod regulat site-ul pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Futures, opțiuni, volatilitate, jetoane spot și levier
 • Până la 101 ori pârghie
 • Taxe de tranzacționare competitive
 • Primul contract futures la nivel mondial (de exemplu, indicele shitcoin)
 • Decontarea în monede stabile
 • Jetoane de 3 ori lungi sau scurte cu pârghie, fără margini
 • Reduceri de taxe folosind jetonul FTX (FTT)

per total

4.6 / 5 Accesați FTX

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea instrumentelor derivate criptografice. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede de cumpărat.

Ce este FTX?

FTX este un schimb de instrumente derivate de criptomonede care a fost construit de comercianți și conceput pentru a oferi o platformă puternică pentru firme comerciale profesionale, comercianți intermediari și începători. Utilizatorii de pe platformă au acces la piețe de tranzacționare inovatoare de ultimă generație, cum ar fi instrumente derivate, opțiuni, produse de volatilitate și jetoane cu pârghie.

ftx

Rezumat rapid

FTX comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe FTX. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede de top, cum ar fi FTX, care oferă funcții de clasă mondială.

Cine deține FTX?

Schimbul FTX este deținută de Sam Bankman-Fried, CEO și cofondator al Alameda Research care este un furnizor de lichidități de criptomonedă de top care oferă FTX accesul la cărțile de comenzi lider în industrie. Alameda gestionează peste 100 de milioane de dolari active digitale și tranzacționează între 600 și 1,5 miliarde de dolari pe zi pe mii de produse, cum ar fi instrumente derivate prin intermediul schimbului FTX.

Produse & Caracteristici

FTX oferă o platformă de tranzacționare prietenoasă cu începătorii și ușor de utilizat, cu produse inovatoare de cumpărat sau vândut. Schimbul criptografic se concentrează în principal pe furnizarea unui piață stabilă și sigură a instrumentelor derivate pentru tranzacționarea criptomonedelor, pe lângă următoarele argumente pro și contra:

 • Interfață utilizator profesională pentru tranzacționare pe desktop sau aplicație mobilă
 • Începeți să tranzacționați fără KYC și retrageți până la 2.000 USD USD zilnic
 • Taxe reduse și spread-uri restrânse datorate cărților de comenzi profunde și lichidității
 • Până la 101x pârghie pe perechile de tranzacționare a criptomonedelor
 • Jetoane pârghiate la SCURT sau LUNG cu pârghie de până la 3X fără margine
 • Stablecoin Settlement folosind un portofel cu o singură marjă
 • MOVE Contract care se adaptează la modificarea absolută a prețului unei monede în timp
 • Reduceri la taxe de tranzacționare VIP cu sume de volum mai mari și folosind Jeton FTT
 • Competiții și evenimente de tranzacționare FTX
 • Citate 24/7 pentru criptomonede folosind OTC desk
 • Ghiduri complete, secțiune de întrebări frecvente și echipă de asistență pentru clienți receptivă

Este reglementat FTX?

FTX.com este o bursă de tranzacționare a criptomonedelor care este încorporată în Antigua și Barbuda cu sediul în Hong Kong. Platforma de tranzacționare nu este în prezent reglementată, iar clienților din SUA nu li se permite să utilizeze serviciile. Rezidenții din state pot folosi FTX.US, o entitate parteneră care deservește cetățenii Statelor Unite și este o companie reglementată. Pentru mai multe informații legale, utilizatorii pot citi aici: Legal – Schimb FTX.

Este FTX Exchange sigur?

FTX folosește mai multe caracteristici de securitate asemănătoare băncii pentru a asigura siguranța informațiilor personale ale utilizatorului și securitatea fondurilor stocate pe bursa criptografică. Până în prezent, nu au fost raportate hack-uri sau incidente de securitate care să poată fi atribuite unui standard ridicat de securitate precum stocarea portofelului rece și autentificarea în doi factori pentru a oferi un mediu de tranzacționare sigur și sigur.

Înregistrarea contului

Pentru a crea un cont cu FTX, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a configura un login de tranzacționare a instrumentelor derivate. Utilizatorii pot începe tranzacționarea pe bursa criptografică și retrageți până la 2.000 USD pe zi numai cu verificarea prin e-mail.

Deținătorii de conturi de nivel 2 și 3 care completează KYC pot retrage sume nelimitate de criptocurrency pe un portofel hardware precum Ledger X sau pot încasa fiat direct într-un cont bancar utilizând un transfer bancar. Titularii de cont FTX care finalizează procesul AML / KYC pot utiliza și biroul OTC.

Metode de depunere

FTX permite o gamă largă de metode de depunere pentru comercianții de pe platformă pentru a finanța un cont. Acestea includ criptomonede, monede stabile sau monedă fiat. Există opțiunea de a utiliza un card de credit pentru a achiziționa cripto direct prin intermediul platformei FTX, liderul pieței fiat / cripto, Simplex. Compania a fost pionieră a onrampurilor fiat folosind un card bancar tradițional (de exemplu, VISA și Mastercard).

Alternativ, comercianții pot transfera monede stabile pe platformă, cum ar fi USD, USDC, TUSD, PAX, BUSD și HUSD. FTX va credita portofelul utilizatorului folosind un raport 1: 1.

Interfața cu utilizatorul

FTX a fost conceput pentru începători și comercianți profesioniști de criptomonede de pe platformă, oferind un interfață de utilizator simplă, ușor de navigat și intuitivă. Aranjamentul implicit are o bară de navigare laterală pentru acces rapid la produse de tranzacționare a instrumentelor derivate FTX, poziții, portofel pentru a vizualiza fondurile contului FTX, comenzile în așteptare și pentru a vizualiza istoricul tranzacțiilor.

interfață ftx

Centrul interfeței cu utilizatorul prezintă graficul de tranzacționare care este integrat cu TradingView și este bine cunoscut pentru caracteristicile sale avansate de tranzacționare, indicatorii și instrumentele de desenare și suprapunerile tiparului de diagramă. Utilizatorii pot faceți clic dreapta pe diagramă pentru a plasa comenzi limită și oprire la un nivel de preț selectat.

Sub fereastra de graficare, utilizatorii pot vizualiza carnetul de comenzi pentru a examina volumul în raport cu prețurile licitate și cerute. Pentru a introduce o poziție cu FTX, fereastra de comandă este situată în mijloc. Are un aspect simplu și poate completa prețurile de intrare făcând clic pe carnetul de comenzi. Volumul comerțului poate fi ajustat folosind glisorul care va calculează și afișează automat prețul de lichidare.

comenzi ftx

FTX permite traderilor să își gestioneze pozițiile oferind mai multe metode de comandă pentru a intra într-o poziție și a ieși din tranzacție. Comparativ cu alte platforme de tranzacționare cu pârghie, selecția tipurilor de comenzi pe FTX este excelentă și se va potrivi unei varietăți de traderi. Comenzile disponibile includ:

 • Comandă limită
 • Comanda de piață
 • Stop Market
 • Limită de oprire
 • Stop de urmărire
 • Ia profit
 • Luați limita de profit

În general, interfața cu utilizatorul FTX este robust și potrivit pentru diferite tipuri de comercianți și nivel de calificare. Fereastra de graficare este receptivă și include instrumente avansate de graficare și software pentru tranzacționarea produselor criptografice pe FTX.

Derivate comerciale

FTX oferă o serie de produse derivate din criptomonede care pot fi tranzacționate pe bursă utilizând un portofel cu o singură marjă. Produsele de tranzacționare oferite includ:

 • Futures – utilizatorii de pe platformă pot tranzacționa contracte futures pe monede precum BTC, ETH, EOS, XRP și USDT. Fiecare monedă are trei contracte futures: un contract care expiră în acest trimestru, un contract care expiră trimestrul următor și un viitor perpetuu.
 • Jetoane pârghiate – jetoane care pot fi cumpărate și vândute cu un levier de până la 3X care nu necesită cerințe de marjă.
 • Opțiuni – contracte care conferă titularului dreptul, dar nu și obligația de a cumpăra sau vinde la prețuri de grevă viitoare. Adesea denumit „apeluri” și „pune”. Traderii avansați pot utiliza opțiuni pentru a-și acoperi pozițiile deschise împotriva volatilității prețurilor.
 • MUTARE – contracte care reprezintă valoarea absolută a sumei pe care o mișcă prețul unei monede într-o perioadă de timp.
 • Loc – tranzacții care urmează prețul subliniat al activului fără marjă sau garanție

Futures

FTX are peste 100 perechi futures care pot fi tranzacționate folosind o garanție stabilă, cum ar fi USD sau USDT ca garanție. Aceasta înseamnă că profiturile și pierderile se bazează pe prețurile în USD fără a avea nevoie de un cont bancar. Există, de asemenea, opțiunea de a utiliza aceeași monedă fiduciară ca garanție pentru toate contractele. Popularele perechi FTX Futures după volumul de tranzacționare zilnic includ:

 • BTC-PERP – Bitcoin Perpetual Futures
 • ETH-PERP – Ethereum Perpetual Futures
 • XRP-PERP – Futures perpetue XRP
 • LTC-PERP – Litecoin Perpetual Futures
 • BCH-PERP – Futures perpetue Bitcoin Cash

Utilizatorii pot tranzacționați perechile futures cu marjă de până la 101x și beneficiați de a profita de mișcări de preț relativ mici. De asemenea, oferă flexibilitatea unui portofoliu pentru o expunere mai mare și face ca capitalul să meargă mai departe decât ar fi capabil să finanțeze singur utilizatorul.

Fiecare poziție pe bursa futures este susținută de FTX Insurance Fund, care se activează atunci când un cont este expus riscului de lichidare și pentru a atenua riscul de gheare.

ftx exchange futures

Jetoane pârghiate

FTX a dezvoltat un activ inovator pentru comercianții de criptomonede, numit Jetoane Leveraged. Acestea sunt Jetoane ERC20 care au preluat expunerea de până la 3x aplicată perechii de tranzacționare. Există fără cerință de marjă din soldul contului FTX al utilizatorului pentru a începe tranzacționarea monedelor cu pârghie. Există chiar EFT-uri care au valorificat expunerea la numeroase active existente și populare în criptomonede.

Câteva exemple de jetoane FTX cu levier includ:

 • BULL / USD – jeton Bitcoin de 3 ori lung
 • BEAR / USD – 3x simbol Bitcoin scurt
 • ETHBULL / USD – Jeton Ethereum de 3 ori lung
 • ETHBEAR / USD – 3x simbol scurt Ethereum

Folosind FTX jetoanele cu pârghie pot ajuta un comerciant în gestionarea riscurilor. Bursa de instrumente financiare derivate reinvesteste automat orice profit comercial din nou în activul subiacent tranzacționat. Aceasta înseamnă că, dacă poziția jetonului cu pârghie se bazează pe profit, jetoanele vor pune automat 3x poziții cu pârghie pe acesta. Pe de altă parte, jetoanele cu pârghie vor reduce automat riscul dacă poziția este negativă.

jetoane de schimb ftx

De exemplu, dacă utilizatorul ar tranzacționa o poziție ETH lungă de 3 ori și prețul ETH ar scădea cu peste 33%, poziția ar fi lichidată. Cu toate acestea, o poziție pe activul ETHBULL ar fi vândut automat o parte din poziție pe măsură ce prețul ETH a început să scadă. Acest lucru ar fi atenuat riscul de lichidare chiar și după o scădere a prețului cu 33%.

Pentru a începe tranzacționarea jetoanelor cu pârghie pe FTX, faceți clic pe ‘Jeton’ în meniul de sus din pentru a găsi lista activelor. Jetoanele sunt construite într-un mod care permite traderilor să obțină expunere pârghiată la un anumit activ criptografic (atât pe partea lungă, cât și pe cea scurtă), fără a risca lichidarea.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Opțiuni

FTX oferă o funcție de tranzacționare a opțiunilor criptografice lungi sau scurte folosind efectul de levier. Procesul este similar cu tranzacționarea futures pe FTX sau opțiuni binare. La expirare, contractul este decontat la o sumă în dolari SUA egal cu prețul de expirare. Comercianții pot specula și opta pentru a merge lung sau scurt, cu o poziție de pârghie.

Opțiuni FTX

Contracte MOVE

MOVE este un contract care permite utilizatorilor să tranzacționeze volatilitatea pieței. Reprezintă valoarea absolută a sumei pe care o mișcă prețul unei monede în dolari SUA pe o perioadă de timp, cum ar fi ZILNICUL. Direcția comerțului este irelevantă în comerț. Tot ceea ce contează este suma totală în dolari care se deplasează în ambele direcții. Contractele FTX MOVE sunt o modalitate excelentă pentru începători și comercianți fundamentali de a participa la piețe tranzacționarea volatilității viitoare.

Pentru mai multe informații, urmăriți mai jos ghidul pentru începători pentru tranzacționarea MOVE pe FTX.

Piețe spot

Traderii tradiționali pot achiziționa un număr de active digitale populare pe bursă, similar cu o bursă de tranzacționare spot. FTX listează în prezent peste 100 de perechi de tranzacționare care pot fi schimbate folosind USD sau USDT, cum ar fi BTC, ETH, LINK, token FTT, PAXG și XRP.

Taxe de tranzacționare FTX

FTX oferă un comision de tranzacționare scăzut începând de la 0,07% la 0,04% pentru piețe futures și spot, care se bazează pe modelul producătorului și al celui care iau. Structura taxelor FTX utilizează un sistem pe mai multe niveluri care beneficiază comercianții cu volum mare, cu taxe de tranzacționare mai mici.

Pentru jetoanele cu pârghie, există o creație și comisioane de răscumpărare de 0,10% și o taxă zilnică de administrare de 0,03%. Dacă decideți să utilizați un levier de 50x sau mai mare, comisionul de tranzacționare crește cu 0,05%, jumătate din comisioanele FTX fiind alocate Fondului de asigurări.

Pentru toate piețele cu exceptia BTC-PERP și ETH-PERP, folosind pârghia de 50x majorează comisioanele de tranzacționare cu 0,02%, iar comisioanele de tranzacționare de 100 ori sau mai mari cresc cu 0,03%, care se plătește fondului de asigurare FTX. Vă rugăm să rețineți că BTC-PERP și ETH-PERP nu suportă taxe suplimentare pentru utilizarea unui levier mai mare.

Creați un cont GRATUIT cu FTX.

Utilizatorii FTX sunt recompensați cu un reducere comision tranzacționare până la 30% prin simpla deținere a unei anumite cantități din simbolul nativ FTX (FTT) care este evaluat în USD. Suma de reducere depinde de deținerile dvs. de jetoane FTT curente, conform tabelului de mai jos:

Reducere taxe FTX

Depozit & Taxe de retragere

Sunt fără taxe de depunere sau retragere pentru monede și jetoane criptomonede folosind FTX.

Retragerea activelor criptomonede de la bursa de tranzacționare implică standardul taxă de rețea blockchain care este inevitabil și ajustat automat în funcție de condițiile pieței.

Moneda Fiat acceptată

Utilizatorii de pe FTX pot finanța un cont de tranzacționare prin depunerea criptomonedelor, a monedelor stabile sau a monedei fiduciare. FTX acceptă 10 monede fiat care poate fi depus și retras utilizând un transfer bancar, cum ar fi USD, EUR, GBP, AUD, HKD, SGD, ZAR, CAD, CHF și BRL.

Aplicație de tranzacționare mobilă

FTX oferă, de asemenea, un aplicație de tranzacționare mobilă care este acceptată de dispozitivele Android și iOS. FTX Pro permite utilizatorilor să monitorizeze piețele și să tranzacționeze în orice moment și în orice loc. Aplicația are un rating de 4,7 stele și a fost descărcată de peste 10.000 de utilizatori.

aplicația ftx

Aplicația FTX include funcționalitatea graficului pe tot ecranul, comenzile, pozițiile și indicatorii graficului de bază. Funcționalitatea aplicației FTX este similară cu versiunea desktop. Comercianții pot edita comenzi, verifica istoricul tranzacțiilor și vizualiza informații despre piață.

Recenzii FTX Exchange & Relații Clienți

FTX oferă o serie de canale pentru a lua legătura cu echipa lor de asistență pentru clienți, cum ar fi Telegram și e-mail de asistență. Începătorii pot naviga prin secțiunea FAQ de pe site navigând la ‘Ajutor’ link din partea de jos a paginii. Există o listă extinsă de articole care acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi:

 • Depozit și retrageri
 • Cont și verificare KYC
 • Criptare de tranzacționare
 • Jeton FTT
 • Competiții și evenimente de tranzacționare FTX
 • Aplicatie mobila
 • OTC
 • API
 • Taxe

Utilizatorul poate citi, de asemenea, site-ul web de revizuire FTX Exchange, cum ar fi de la TrustPilot pentru a înțelege feedback-ul de la comercianții existenți pe platformă. În prezent, există doar 14 recenzii cu un rating mediu de stele de 3,2 / 5. Deși comentariile par a fi din conturi spam.

întrebări frecvente

Este FTX Legit?

FTX pare a fi un schimb legitim de criptomonede specializat în instrumente derivate, index, futures și token-uri cu pârghie care poate fi tranzacționat cu marjă. Schimbul este susținut de furnizorul de criptomonedă Alamada Research, care gestionează sute de milioane de active digitale pe zi. FTX a cunoscut o creștere a creșterii în ultimii ani și este în prezent pe locul 6 pe baza volumelor de tranzacționare conform coinmarketcap.

FTX are un program de afiliere?

FTX are un program de recomandare pentru a-și recompensa utilizatorii cu promovarea serviciilor FTX către noii membri. Când vă înscrieți cu FTX, vi se va atribui automat un link afiliat unic. Când un utilizator nou se înscrie cu codul dvs. de recomandare, veți primi 30% din comisioanele lor de tranzacționare și vor primi o reducere de 5% la propriile comisioane de tranzacționare.

Poți demonstra comerțul?

FTX nu are un cont demo sau testnet pentru ca noii comercianți să tranzacționeze Bitcoin fără a face un depozit. Comercianții pot face un mic depozit pe platformă pentru a încerca caracteristicile de schimb și produsele oferite.

Ce țări acceptă FTX?

FTX exchange este un serviciu de criptocurrency pentru clienți din întreaga lume, cu suport de traducere pentru engleză, chineză simplificată și tradițională, coreeană și japoneză. Există o serie de țări care sunt interzis de la tranzacționare pe FTX din motive de reglementare care includ:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Crimeea
 • Sevastopol
 • Iran
 • Siria
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Singapore
 • Statele Unite

Pot folosi FTX în Statele Unite?

În prezent, FTX nu permite comercianților de criptomonede care locuiesc în SUA să tranzacționeze pe platformă. Serviciile sunt limitate la cetățenii SUA din cauza reglementărilor din țară. Utilizatorii vor trebui să tranzacționeze folosind un schimb de criptare în SUA.

Permite FTX achizițiile cu carduri de credit?

Clienții își pot completa contul de tranzacționare și pot achiziționa active digitale folosind un card de credit. Această caracteristică este furnizată de un furnizor terț Simplex, care acceptă cardurile de credit / debit Mastercard și VISA. Există o tranzacție minimă de 50 USD și o limită zilnică de 20 000 USD per utilizator, ceea ce este rezonabil pentru începători și investitori cripto intermediari.

Alternative FTX

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, precum Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire a schimbului FTX, platforma s-a separat de alte burse de tranzacționare criptografică, oferind produse de tranzacționare futures noi și inovatoare în spațiul futures și token-uri cu pârghie. Cu peste 100 de perechi de tranzacționare criptografică pentru a selecta la fața locului, futures, opțiuni, indicele și token-uri cu pârghie, utilizatorii nu vor avea nevoie să găsească oportunități comerciale.

Vizitați FTX

Dacă doriți să faceți schimbarea și să tranzacționați pe o platformă cu indici futures și jetoane de levier, atunci vă recomandăm să vă înscrieți pentru un cont gratuit cu FTX și să profitați de comisioanele mici și de interfața grafică avansată pentru utilizator.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Opriți utilizarea BitMEX: faceți schimb cu aceste 4 alternative

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă funcții avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și traderi profesioniști.

Vizitați FTX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me