Alegerea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi o sarcină provocatoare. Există mai multe considerații, cum ar fi caracteristicile platformei, interfața de graficare, perechile de tranzacționare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

Unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute schimburi din lume este Gate.io.

Accesați Gate.io

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Peste 150 de criptomonede disponibile pentru tranzacționare
 • Spot, EFT, produse futures și derivate
 • Taxă de tranzacționare de 0,2% pentru schimbul de active criptografice
 • Autentificare cu doi factori
 • Câștigați interes pentru cripto într-un portofel Gate.io
 • Clasat pe locul 27 pe baza volumului și lichidității

per total

3,95 / 5 Accesați Gate.io

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede de cumpărat.

site-ul gateio

Ce este Gate.io?

Gate.io este un bursă globală de tranzacționare a criptomonedelor care a fost înființată în 2013 pentru a permite clienților din întreaga lume să cumpere, să tranzacționeze, să vândă și să stocheze o gamă largă de criptomonede. Schimbul este considerat una dintre platformele de tranzacționare de top pentru cripto și este în prezent clasat pe locul 27 în lume pe baza traficului, lichidității, volumelor de tranzacționare ale piețelor spot. Gate.io și-a extins oferta de bază pentru a furniza EFT, Opțiuni, instrumente financiare derivate și o piață futures pentru ca investitorii să cumpere și să vândă cripto cu tranzacționare în marjă.

Gate.io Comparat

Funcțiile avansate, o interfață intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Gate.io. Acest tabel de comparație listează schimburi de cripte alternative, cum ar fi Gate.io, care oferă caracteristici de clasă mondială.

Caracteristici Gate.io & Servicii

Gate.io oferă un platformă de tranzacționare prietenoasă cu începătorii și ușor de utilizat pentru a specula monede digitale. Schimbul se concentrează în principal pe furnizarea unui schimb spot stabil și sigur. Gate.io oferă, de asemenea, următoarele caracteristici:

 • O platformă de tranzacționare pentru începători sau profesioniști
 • Piața spot cu peste 150 de perechi criptografice
 • Piața marjelor, instrumentelor financiare derivate și a contractelor futures pentru tranzacționarea criptelor cu pârghie de până la 100x
 • Produse EFT cu criptomonedă, cum ar fi pârghii, combinate și inverse
 • Date de piață în timp real și diagrame pentru a tranzacționa altcoins, jetoane Defi și stablecoins
 • Tranzacționarea criptomonedelor comerciale folosind un gateway test.net
 • Aplicație web și mobilă pentru a monitoriza portofoliul și a tranzacționa de oriunde
 • HODL și câștigă dobândă pentru investițiile în criptomonede
 • Împrumuturi criptografice și împrumuturi criptografice pentru a se angaja asupra unui activ pentru a împrumuta altul
 • Reduceri la taxele de tranzacționare VIP cu sume mai mari
 • Ghiduri complete, secțiune de întrebări frecvente și echipă de asistență pentru clienți receptivă

Gate.io este sigur?

Gate.io include mai multe protocoale de securitate standard din industrie pentru a asigura fondurile clienților la bursă sunt în siguranță și protejat împotriva amenințărilor online. Aceste măsuri includ autentificarea cu doi factori, portofele de stocare la rece și un site securizat SSL.

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu Gate.io, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare. Gate.io exchange va solicita un nume de utilizator și un e-mail. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului. A a doua parolă va fi solicitată pentru retragerea fondurilor din portofelul Gate.io al utilizatorului.

Gate.io Verificare

Dovada identificării nu este necesară imediat pentru tranzacționarea pe Gate.io. Utilizatorii pot depune fonduri pe Gate.io și pot începe tranzacționarea criptelor fără a finaliza KYC. Utilizatorii vor fi obligați să prezinte documente de identificare pentru a retrage fonduri de la bursă. Aceste verificări și solduri sunt în conformitate cu politicile AML. Este un proces standard pentru a proteja schimbul valutar digital de implicarea în spălarea banilor sau activități suspecte. Următoarele informații sunt necesare pentru a finaliza verificarea Gate.io:

 • Nume
 • Data de nastere
 • Număr de telefon
 • Copie după un act de identitate sau pașaport valabil și dovada adresei
 • Fotografie (selfie)

Depunerea de fonduri

Gate.io acceptă depozite pentru principalele active criptomonede și monede stabile precum Tether (USDT) pentru a începe tranzacționarea. Fondurile pot fi transferate într-un cont Gate.io utilizând desktopul și mobilul implică selectarea criptomonedei de depus (de ex. Bitcoin), copierea adresei unice de depunere și transferul de fonduri dintr-un alt schimb sau un portofel hardware de criptomonedă. Lista activelor care pot fi transferate către Gate.io pentru tranzacționare este afișată în pagina „Fondurile mele”. Utilizatorii ar trebui, de asemenea, să fie conștienți că există nicio opțiune pentru depozitele fiduciare pentru a cumpăra cripto.

gate.io depozit

Tranzacționarea cu Gate.io

Gate.io a fost conceput pentru comercianții de criptomonede începători și avansați de pe platformă, oferind un Interfață utilizator standard și profesională. Lista perechilor de tranzacționare a criptomonedelor este ascunsă și poate fi extinsă pentru a fi vizualizată integral.

Se presupune că versiunea standard (prezentată mai jos) este destinată noilor comercianți, care include o diagramă, caseta de introducere a comenzilor, lista profilurilor comenzilor și istoricul tranzacțiilor. Caseta de introducere a comenzilor este mare și ușor de utilizat, totuși registrul de comenzi și istoricul tranzacțiilor ar fi o distragere a atenției pentru noii comercianți care nu citesc aceste date.

interfață standard gate.io

La fel ca majoritatea burselor de tranzacționare cu criptomonede de renume, Gate.io s-a integrat cu Tradingview pentru a oferi o suită de caracteristici de graficare, indicatori și instrumente de desen. Utilizatorii pot modificați intervalele de timp, adăugați indicatori grafic și setați alerte făcând clic dreapta pe diagrame. Acest lucru face ca navigarea rapidă și ușoară în diagrame, schimbarea caracteristicilor și preferințele de afișare.

Interfața de utilizator Professional pare a fi mai compactă și minimă decât Standard. Interfața a fost conceput pentru a se concentra pe acțiunea prețurilor și analiza tehnică cu o fereastră de diagramă mai mare. Acesta vine cu aceleași caracteristici ca și versiunea de bază, iar comercianții pot suprapune mai multe tipuri diferite de indicatori în diagrame.

interfață profesională gate.io

Pentru a plasa tranzacții folosind Gate.io crypto exchange, există o fereastră de introducere a comenzilor care este standard și are un aspect similar cu alte site-uri de schimb de criptomonede. Utilizatorii pot face clic pe comenzile recente, care vor completa automat prețurile din caseta de comandă. Acest lucru este util pentru a evita comiterea unei greșeli la introducerea prețului. Volumul tranzacțiilor poate fi ajustat folosind un glisor.

Tipurile de comenzi disponibile includ limit, market și slimita superioară. Comenzile limită pot fi declanșate în funcție de preț și / sau timp. Există, de asemenea, opțiunea pentru comenzile Imediate sau Anulare (IOC) și Iceberg pentru comercianții avansați.

tranzacționare marjă gate.io

Interfața utilizatorului pentru tranzacționarea instrumentelor derivate pe Gate.io este diferită de schimbul spot. Principala diferență este cursorul de pârghie de sub fereastra de introducere a comenzii și detaliile contractului. Aspectul are un aspect similar pentru a utiliza schimburi de criptare, cum ar fi Bybit și BitMEX.

În general, interfața de utilizare Gate.io pentru piețele spot și derivate este prietenos pentru începători, robust și potrivit pentru diferite tipuri de comercianți și nivel de calificare. Fereastra de graficare este receptivă și include instrumente avansate de graficare și software pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Aplicația Gate.io

Utilizatorii care preferă să tranzacționeze active digitale de oriunde și în orice moment pot folosi Aplicația de tranzacționare mobilă Gate.io. Aplicația este acceptată pe dispozitivele iOS și Android și a fost descărcat de peste 50.000 de ori cu o evaluare medie de 3,1 din 5 stele. Aplicația oferă funcționalități similare cu versiunile de tranzacționare desktop, unde comercianții pot intra pe poziții și pot monitoriza tranzacțiile din mers.

aplicația gate.io

Taxe Gate.io

Gate.io utilizează o structură diferită de comisioane pentru piețele de tranzacționare spot și marjă oferite. comisionul de tranzacționare spot pe tranzacție este de 0,2% și se reduce odată cu creșterea volumului de tranzacționare. Ratele de schimb sunt puțin mai mari decât concurenții săi, cum ar fi Binance și KuCoin, care oferă comisioane de 0,1% pe tranzacție. Există opțiunea de a plăti taxe folosind jetoanele Gate.io (GT) pentru a primi o reducere de 25%.

Taxele pentru piața Futures se bazează pe un model „maker and taker”, care este -0,025% și respectiv 0,075%. Aceasta este considerată o taxă mică în comparație cu cele mai populare platforme de tranzacționare a marjelor din lume.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI GATE.IO CU ALȚII

Comparați acum!

Depozit & Taxe de retragere

Pentru a depune fonduri la bursa Gate.io, nu există taxe de tranzacție. Retragerea activelor criptomonede de la bursa de tranzacționare va suporta taxă de rețea blockchain standard care este inevitabil și este ajustat automat în funcție de condițiile pieței. Taxa de retragere pentru fiecare activ și limite poate fi găsită pe Pagina de taxe Gate.io.

Gate.io HODL & Câştiga

Utilizatorii de pe Gate.io pot transfera fonduri către platforma de tranzacționare câștigă cripto ca alternativă cu risc mai mic la tranzacționarea activelor digitale. Gate.io oferă diverse produse financiare, cum ar fi acorduri pe termen determinat și flexibile pentru comercianți câștigă dobândă pentru activele lor de criptomonedă între tranzacționarea la bursă. Perioada fixă ​​de timp pentru a câștiga recompense poate varia între 7 și 28 de zile și include monede precum USDG, TRX, EOS, ATOM, ALGO și Tezos.

gate.io câștiga

Țări acceptate

Gate.io sprijină comercianții și investitorii de criptomonede din întreaga lume către platformă, cu excepția următoarelor țări:

 • Cetățeni și rezidenți ai statului Washington (SUA)
 • Statul New York (SUA)
 • Cuba
 • Iran
 • Coreea de Nord
 • Sudan
 • Siria
 • Pakistan
 • Venezuela
 • Crimeea

întrebări frecvente

Gate.io a fost piratat?

Gate.io’s sistemele de securitate au fost încălcate în 2019 care a dus la S-au furat 4.200 de monede Ethereum Classic, în valoare de aproximativ 271.500 USD. Fondurile furate ar fi fost returnate către Gate.io. De la acest incident, nu pare să existe alte hack-uri care au avut loc conform cercetărilor noastre.

Are Gate.io un cont demonstrativ?

Începătorii pot aflați cum să tranzacționați și să demonstrați tranzacționarea activelor criptomonede folosind Gate.io testnet. Utilizatorii pot trece la tranzacționarea criptografică cu bani practici în interfața cu utilizatorul folosind meniul de navigare din partea de sus.

Cetățenii americani pot folosi Gate.io?

Gate.io crypto exchange permite utilizatorilor să intre 49 de state din SUA vor tranzacționa piața criptografică spot, cu excepția statului Washington și a statului New York. Comercianții care locuiesc în statele Washington și New York vor trebui să găsească un alt schimb de criptomonede cu sediul în SUA.

Concluzie

Pentru a încheia analiza schimbului Gate.io, bursa este o platformă de tranzacționare criptomonedă de vârf, care oferă o platformă ușor de utilizat pentru clienții din întreaga lume pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde active digitale precum Bitcoin și Ethereum. Gate.io este un schimb solid care a fost conceput pentru comercianții cu diferite niveluri de calificare, expertiză și experiență în tranzacționarea activelor digitale cu mai multe interfețe grafice din care să alegeți.

Accesați Gate.io

În general, comercianții care caută un nou schimb de criptomonede cu spot, EFT, opțiuni, Futures, instrumente derivate, cripto de tranzacționare demo și capacitatea de a câștiga recompense pe cripto ar trebui să ia în considerare utilizarea Gate.io. Cu toate acestea, comercianții care caută un volum de tranzacționare mai mare între altcoins vor trebui să utilizeze un schimb cu lichidități mai profunde, cum ar fi Binance.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Revizuirea StormGain: CITIȚI ACEST lucru înainte de a vă înscrie
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

 • Nexo Review: Cum să câștigi interes asupra cripto-ului tău
 • How To Stake Cosmos (ATOM): 4 cele mai bune locuri pentru a câștiga recompense
 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Accesați Gate.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me