Având în vedere că interesul global pentru Bitcoin trece la nivelul următor, găsirea unui schimb de tranzacționare cu criptomonede poate fi dificilă cu atâtea opțiuni.

Unul dintre cele mai mari burse care a crescut în popularitate pentru fiabilitate, taxe competitive și securitate este Kraken.

Vizitați Kraken

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această recenzie de la Kraken, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Platforma sigură și reglementată
 • Cumpărați, tranzacționați și vindeți peste 54 de criptomonede diferite
 • Lichiditate ridicată și comisioane reduse de tranzacționare
 • Tranzacționează cripto și Forex, cum ar fi EUR / USD
 • Câștigă recompense pasive mizând cu monede
 • Investitorii americani sunt autorizați

per total

4.6 / 5 Vizitați Kraken

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X la cumpărarea criptomonedelor. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele Bitcoin pentru mai multe informații.

Ce este Kraken?

Kraken este un schimb de active digitale care conectează cumpărătorii și vânzătorii de criptomonede dispuși pe o platformă de tranzacționare simplă și intuitivă. Compania își are sediul în San Francisco după ce a fost fondată în 2011 de Jesse Powell și lansat oficial în 2013.

Bursa oferă produsele și serviciile sale persoanelor din întreaga lume, cu sprijin pentru mai multe țări și monede fiduciare care pot fi schimbate în monede digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum.

site-ul kraken

De la înființarea sa pe piață, Kraken a devenit un centru de tranzacție de vârf, cu o reputație ridicată în ceea ce privește ușurința utilizării, siguranța și prețurile competitive. Platforma este potrivită pentru investitorii cripto cu experiență pentru a face depuneri rapide și retrageri fiduciare, vizualizați performanța portofoliului și urmăriți toate activele digitale într-o singură locație.

Kraken Comparat

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață intuitivă a utilizatorului, capacitatea de a tranzacționa cripto cu pârghie și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Kraken. Acest tabel de comparație listează schimburi de tranzacționare criptografice alternative, cum ar fi Kraken.

Caracteristici cheie & Servicii

Conceput pentru toată lumea

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Kraken este site-ul web simplist și aplicația mobilă care au fost conceput pentru investitori noi și avansați în Bitcoin și criptomonede. Procesul de înscriere, verificare a unui cont, depunere de fonduri și cumpărare de criptomonede poate fi finalizat rapid.

Disponibil la nivel mondial

Kraken este disponibil pentru clienții din întreaga lume și este susținută în majoritatea țărilor din întreaga lume. Există doar o mână de țări care sunt nu este permisă utilizarea Kraken sau au servicii restricționate. Este un schimb reglementat în Statele Unite, cu excepția statului Washington și a New York-ului.

Valute acceptate

Kraken permite utilizatorilor de pe platformă să cumpere & vinde active digitale prin sprijinirea monede fiat care includ USD, GBP, EUR, CAD, CHF, JPY și AUD. Monedele tradiționale pot fi depuse în bursă folosind o varietate de metode de plată pentru fiecare țară. Utilizatorii de pe Kraken sunt răsfățați pentru alegere 54 de criptomonede diferite care pot fi achiziționate și vândute pe platformă folosind Fiat.

monede suportate de kraken

Metode de plata

Un cont la Kraken poate fi finanțat folosind o varietate de opțiuni de plată. Clienții pot transfera fonduri pe platformă pentru a cumpăra / vinde monede digitale, cum ar fi un transfer bancar, plăți SEPA, transfer bancar, SWIFT și chiar opțiunea de a depune fonduri folosind un card de debit pentru a cumpăra cripto instantaneu doar pentru CAD

Viteza medie a fiecărei opțiuni de plată este un aspect important atunci când alegeți o metodă de depunere. Pentru investiții mari, utilizarea unui transfer bancar sau bancar este una dintre cele mai bune modalități de a cumpăra cripto. Este sigur și durează între 1 și 3 zile. Utilizatorii care doresc să facă o achiziție mai mică și instantanee și preferă convivența pot folosi un card de debit.

Este sigur Kraken?

Kraken pare a fi un schimb fiat-la-criptă sigur și sigur pentru cumpărarea și vânzarea de active digitale. În ciuda unei mai vechi hack în 2016 în care a un număr mic de conturi au fost compromise iar fondurile au fost furate, de atunci nu au existat probleme majore de securitate. Schimbul a implementat măsuri de securitate puternice, cum ar fi deținerea aproximativă 95% din activele clientului offline în spații de depozitare sigure.

Conturile de utilizator pot fi întărite cu ajutorul autentificării cu doi factori (2FA) pentru a oferi un strat suplimentar de securitate pentru a minimiza riscurile de securitate. Toate informațiile sensibile sunt criptate, iar serverele și infrastructura trec prin teste regulate de penetrare pentru a găsi vulnerabilități.

Este reglementat Kraken?

Kraken pare a fi un furnizor de tranzacționare criptomonedă licențiat și reglementat respectă cerințele legale și de reglementare din toate țările în care operează. Compania este înregistrată la FinCEN (SUA), FinTRAC (Canada), AUSTRAC (Australia), Financial Conduct Authority (FCA) în Marea Britanie și FSA în Japonia.

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu schimbul Kraken, utilizatorii trebuie să fie cel puțin 18 ani și locuiesc într-un țara susținută. Procesul de înregistrare a unui cont este simplu și durează câteva minute. Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont sau portofel Kraken.

Utilizatorilor noi li se va cere să introducă o adresă de e-mail validă, un număr de telefon mobil și detalii personale. Înainte de a putea fi depuse fonduri, trebuie finalizat un proces de verificare a identității Kraken, așa cum este descris mai jos.

Verificare

Utilizatorii noi care creează un cont cu Kraken pentru a tranzacționa criptomonede trebuie să finalizeze un proces de verificare de bază și să trimită ID-ul, care le permite utilizatorilor să:

 • Depozit & retrage active digitale
 • Cumpărați / vindeți / tranzacționați active digitale
 • Tranzacționează perechi de criptomonede cu marjă

Există 3 niveluri de nivel de verificare disponibile care oferă caracteristici și limite diferite, cum ar fi depunerea mai mare & limitele de retragere, accesul la piețele futures și tranzacționarea pe fondul negru Kraken.

Pentru a crește nivelul de verificare, utilizatorii vor trebui să furnizeze documente de identificare suplimentare și să activeze autentificarea cu doi factori (2FA) pentru a finaliza nivelul de verificare „Starter”. Informațiile care vor fi necesare includ o adresă de e-mail validă, numele complet, data nașterii, numărul de telefon și adresa fizică.

Legate de: Kraken vs. Comparație Gemeni: Care Crypto Exchange este cel mai bun?

Depunerea de fonduri către Kraken

Utilizatorii pot rapid și ușor transferați moneda fiat, criptă sau Tether (USDT) către Kraken. Fondurile sunt stocate în siguranță într-un portofel Kraken care poate fi utilizat pentru tranzacționarea activelor digitale. Viziteaza Zăcăminte fiat Kraken pagina pentru a vizualiza lista completă a metodelor de depunere acceptate, a minimelor de depunere, a taxelor de depunere și a timpilor de procesare.

Pentru plățile cu criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, XRP și Litecoin, viteza depunerii pentru a ajunge la schimb depinde de numărul de confirmări de rețea de pe blockchain.

depozit kraken

Cumpărarea criptomonedei folosind Kraken

Odată ce un cont a fost înregistrat și verificat, criptomoneda poate fi achiziționată cu moneda fiat folosind schimbul. Sunt 54 active de criptomonede disponibile pe Kraken pentru cumpărare și vânzare precum Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP și Litecoin. Există, de asemenea, jetoane DeFi populare, cum ar fi Compound (COMP), Kava (KAVA) și Kyber Network (KNC). Fiecare monedă acceptată este listată cu prețul curent, schimbarea procentuală de 24 de ore și capitalizarea generală a pieței.

kraken cumpăra cripto

Cea mai ușoară modalitate de a efectua o achiziție criptografică este utilizarea interfeței comerciale „simple”, așa cum se arată mai jos, utilizând o comandă de piață sau limită. Aici începătorii își vor petrece cea mai mare parte a timpului plasând comenzi pe piață. Investitorii și comercianții cu experiență pot utiliza interfața de utilizare „Intermediar” și „Avansat”, care include comenzi condiționate și gestionarea avansată a riscurilor pentru a-și gestiona portofoliul, așa cum se arată mai jos. Acestea includ:

 • Piaţă
 • Limită
 • Stop loss
 • Ia profit
 • Limita de stop loss
 • Luați limita de profit

Comercianții care știu să introducă comenzi vor fi ușor de utilizat. Cu toate acestea, pentru începători este dificil de utilizat interfața de bază, așa cum există nici un grafic care să arate prețurile recente și actuale. Acesta este un dezavantaj major cu Kraken. Utilizatorul va trebui să treacă la Kraken Pro sau să utilizeze o platformă de graficare, cum ar fi TradingView.

interfața utilizatorului kraken

Taxe Kraken

Taxele Kraken sunt destul de simple și se bazează pe activul tranzacționat, locația utilizatorului și produsul / serviciul utilizat și tipul de plată. Nu există niciun cost pentru utilizarea serviciului de portofel Kraken pentru a stoca monede fiat și criptomonede.

Cumpărare instantanee

Utilizatorii de pe platformă pot achiziționa monede digitale pe Kraken folosind un card de debit care va suporta o taxă de tranzacție de 3,75% + 0,25 €. În comparație cu alte platforme care acceptă carduri de credit / debit, taxa este rezonabilă. În cazul tranzacțiilor de cumpărare instantanee, există un cost suplimentar care nu este fixat, deoarece poate varia în funcție de condițiile pieței.

Taxe de tranzacționare la fața locului

Kraken Pro folosește un model de producător și producător cu comisioane de tranzacționare de la 0,16% și 0,26% respectiv. Există stimulente de volum bazate pe activitatea de tranzacționare din ultimele 30 de zile pentru toate perechile de criptomonede. Comercianții sunt încurajați să se angajeze cu piața cu comisioane de tranzacționare mai mici pentru a oferi lichiditate schimbului prin completarea carnetului de comenzi prin plasarea de comenzi condiționate și limită (adică comisioane de producător).

Stablecoin & Taxe de tranzacționare Forex

Similar cu taxele de tranzacționare la fața locului de criptomonede, Kraken folosește un model de producător și de preluare pentru tranzacționarea perechilor Forex, cum ar fi EUR / USD și unde o monedă stabilă este moneda de bază (USDT / USD, DAI / USDT). Taxele sunt ușor mai mici comparativ cu activele tradiționale în valută digitală la bursă la vedere.

Marja & Taxe de tranzacționare futures

Kraken taxează un comision fix pentru poziții de marjă între 0,01% și 0,02% care se adaugă la taxa de tranzacționare pentru fiecare tranzacție. Aceasta include deschiderea și închiderea, dublând efectiv comisionul de marjă. Taxele sunt destul de mari și neagă unele dintre beneficiile tranzacționării cu marjă, deoarece costurile vor afecta poziția.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI KRAKEN CU ALȚII

Comparați acum!

Comercianții care preferă să folosească efectul de levier sunt mai bine să folosească platforma Futures a lui Kraken. Similar cu taxele de tranzacționare spot, se folosește un model de producător și de preluare cu stimulente pe bază de volum. Cu toate acestea, volumul pe piețele spot Kraken, perechile FX și cărțile de comandă stablecoin nu contribuie la reduceri pe volum pe Kraken Futures și invers. Taxele sunt următoarele:

Taxe de depunere

Taxele de depozit pentru transferul monedei fiduciare la schimb variază în funcție de țară și metoda de plată utilizată. În toate regiunile, folosind un transferul bancar este una dintre cele mai ieftine și mai rapide opțiuni de depunere. Consultați ghidul de mai jos și verificați site-ul web pentru detalii suplimentare.

Miza cu Kraken

Utilizatorii Kraken au avantajul suplimentar de a putea mizați monedele preferate și moneda fiduciară pe platformă pentru a câștiga recompense. Staking permite investitorilor să maximizeze deținerile în active digitale într-un portofel Kraken și să câștige recompense compuse pentru a crește treptat portofoliul.

miza kraken

Kraken susține în prezent miza a 8 monede populare de criptocurrency, cum ar fi Bitcoin, Polkadot, Cosmos, Kava, Ethereum, Tezos și Kusama. Recompensele de miză variază în funcție de fiecare monedă între 0,25% și 20% pe an. Pentru a câștiga recompense, este la fel de simplu ca achiziționarea unui activ acceptat și stocarea acestuia într-un portofel spot Kraken.

Utilizatorii pot, de asemenea miza fiat miză, cum ar fi dolarul american (USD) sau euro (EUR) și beneficiază de recompense de 2%, respectiv 1,5%. În comparație cu platformele de împrumuturi și dobânzi criptografice, cum ar fi BlockFi, Crypto.com și Nexo, recompensele de participare sunt mai mici, cu toate acestea, veniturile de participare la Kraken sunt încă mai mari decât majoritatea instituțiilor și băncilor tradiționale.

întrebări frecvente

Este de încredere Kraken?

Kraken este o platformă de criptomonede bine stabilită, care a supraviețuit testului timpului de când a fost lansată în 2013. A cunoscut mai multe provocări, cum ar fi Mt. Gox hack și s-a dezvoltat într-un schimb sigur, de încredere și sigur pentru achiziționarea de monede digitale precum Bitcoin și Ethereum.

În comparație cu alte schimburi de criptomonede, Kraken se remarcă ca lider pentru încredere datorită conformității sale cu reglementările din mai multe jurisdicții și prezintă protocoale de securitate inovatoare pentru a asigura o experiență de tranzacționare sigură pentru toți investitorii.

Poți folosi Kraken în SUA?

Kraken Exchange este are sediul în SUA și este o companie înregistrată la FinCEN, organismul de reglementare din Statele Unite care guvernează operațiunile de acordare a licențelor furnizorilor de servicii financiare. Acest lucru înseamnă că rezidenții pot cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede în SUA folosind Kraken. Deoarece bursa este înregistrată în SUA, compania trebuie să se raporteze la IRS pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale. În mod similar, comercianții americani trebuie, de asemenea, să își declare raporturile fiscale în fiecare an.

Pot folosi Kraken în Australia?

Kraken este o platformă de criptomonede reglementată din Australia care permite utilizatorilor să depună dolari australieni (AUD) utilizând un transfer bancar. Există taxe de depozit zero și nu există taxe de conversie valutară. Fondurile ajung de obicei în termen de 2 zile lucrătoare, în funcție de bancă, odată ce achiziția criptografică este finalizată.

Are Kraken un cont de tranzacționare demo?

Kraken nu oferă în prezent un cont demo pentru începători, care să se familiarizeze cu platforma sau să practice tranzacționarea cu bani falși. Tranzacționarea necesită un set diferit de abilități pentru a investi și este recomandat să învățați cum să tranzacționați pe un cont de tranzacționare demo de criptomonede. Două dintre cele mai populare conturi demo Bitcoin disponibile în mai multe țări din întreaga lume sunt eToro și Plus500.

Este Kraken bun pentru tranzacționarea de zi?

Kraken oferă lichidități ridicate în carnetele de comenzi și taxe competitive pentru producători și achiziții, care sunt calități de dorit pe care comercianții cu experiență le caută. Platforma a fost concepută pentru a satisface comercianții activi de pe Kraken Pro, care oferă instrumente avansate de tranzacționare criptografică și diagramă.

Cu toate acestea, comercianții profesioniști care doresc să tranzacționeze o mare varietate de monede cu un levier ridicat pot fi mai potrivite pentru instrumente derivate și platforme cu pârghie care au volume mari de tranzacționare zilnice pentru a îndeplini comenzi mari. Cele mai populare burse din lume, care sunt concepute special pentru tranzacționarea zilnică sunt:

 • Bybit
 • BitMEX
 • FTX

Acceptă Kraken cardurile de credit?

Kraken acceptă achizițiile cu carduri de debit numai pentru dolari canadieni. Toate celelalte monede fiat, cum ar fi USD, EUR, GBP, AUD, CHF și JPY, nu pot fi depuse folosind numerar, card de debit, carduri cadou Amazon, card de credit sau PayPal pentru a cumpăra cripto pe Kraken.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Kraken, cumpărătorii de cripto și investitorii intermediari pentru prima dată pot începe incursiunea în valute digitale cu o selecție largă de monede care pot fi achiziționate folosind mai multe perechi valutare fiat. Punctul său forte constă în măsurile sale de securitate puternice, fiabilitatea, respectarea reglementărilor și comisioanele de tranzacționare competitive care recompensează traderii cu valoare netă ridicată.

Vizitați Kraken

În opinia noastră, Kraken este mai potrivit pentru comercianții intermediari decât pentru începătorii care doresc să cumpere prima Bitcoin sau o altă monedă. Interfața cu utilizatorul poate părea puțin confuză și nu oferă simplitatea ca și concurenții săi, cum ar fi Coinbase, Gemeni sau eToro.

În general, Kraken este unul dintre cele mai recomandate și mai reputate schimburi din lume.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Mai multe schimburi au fost piratate sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Vizitați Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me