KuCoin este un schimb de criptomonede lider pentru tranzacționarea activelor digitale și a criptomonedelor. Schimbul este potrivit pentru începători și comercianți cu experiență care utilizează site-ul sau aplicația mobilă, care oferă o mare varietate de produse și instrumente avansate de tranzacționare pentru cele mai populare active de criptomonede și altcoins cu capacitate redusă..

Vizitați KuCoin

KuCoin este adesea denumit „Bursa poporului”, datorită creșterii sale rapide a popularității în întreaga lume, în special și este de încredere de 1 din fiecare 4 titulari de cripto din lume asta îl face unul dintre cele mai bune schimburi pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Caracteristici cheie:

 • Peste 200 de monede criptografice de calitate cu peste 400 de perechi de tranzacționare
 • Acceptă 46 de monede fiduciare, cum ar fi USD, GBP, EUR și CNY
 • Criptă comercială de marjă cu pârghie de până la 10 ori
 • Taxă de tranzacționare competitivă de 0,1% pe tranzacție
 • Câștigați dobândă pentru criptare (anualizat până la 12% USDT)
 • Rating de 2,3 stele bazat pe 138 recenzii

per total

4.55 / 5 Vizitați KuCoin

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră despre caracteristicile sale, interfața cu utilizatorul și comisioanele de tranzacționare și multe altele în această revizuire KuCoin, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

Ce este KuCoin?

KuCoin este un schimb de criptomonede care a fost construit pentru a răspunde persoanelor din întreaga lume prin furnizarea unui platformă ușor de utilizat pentru ca investitorii să facă schimb de active digitale și criptomonede. Înființat la sfârșitul anului 2017, KuCoin a devenit rapid unul dintre cele mai populare burse de tranzacționare criptografice din lume. Conform coinmarketcap, KuCoin este clasat în prezent pe locul 8 pe baza traficului, lichidității și volumelor de tranzacționare ale pieței sale spot.

Într-o perioadă scurtă de timp, KuCoin a acumulat peste 5 milioane de utilizatori înregistrați din peste 200 de țări și regiuni și este bine stabilit în comunități precum Coreea de Sud, Japonia, Spania, Italia, Vietnam, Turcia, Rusia, India și alte regiuni.

site-ul kucoin

Utilizatorii sunt răsfățați de alegere cu mai multe servicii și produse cripto-inovatoare, inclusiv un schimb spot, piețe futures, tranzacționare în marjă, swap cripto cu zero comisioane, recompense de miză, servicii de împrumut pentru a câștiga dobânzi asupra activelor cripto și chiar achiziționa criptomonede folosind un credit / debit card.

Comparat cu KuCoin

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe KuCoin. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptare de prim rang, cum ar fi KuCoin, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici & Produse Crypto

Utilizatorii KuCoin au acces la mai multe funcții care includ achiziții criptografice instantanee cu un card de credit, platformă de tranzacționare în marjă și mize preferate pentru a câștiga recompense. Iată un rezumat al celor mai bune caracteristici de pe KuCoin.

Active suportate

KuCoin oferă peste 200 de proiecte globale blockchain de înaltă calitate cu peste 400 de perechi comerciale transformând platforma în unul dintre cele mai bune schimburi pentru tranzacționarea de altcoins sau diversificarea unui portofoliu. Investitorii din întreaga lume pot achiziționa monedele folosind 46 de monede fiat diferite, cum ar fi USD, GBP, EUR și CNY.

Tranzacționarea marjei

KuCoin oferă o platformă avansată de tranzacționare cu pârghie, cu contracte de marjă pâna la Pârghie de 10 ori. Există peste 50 de active cu marjă care sunt împerecheate cu BTC, ETH și USDT. Utilizatorii avansați și intermediari își pot crește profiturile potențiale tranzacționând o poziție mult mai mare decât capitalul lor, împrumutând fonduri. KuCoin oferă, de asemenea, produse derivate cu o marjă de până la 100 de ori.

tranzacționare marjă kucoin

Aplicatie mobila

KuCoin oferă o aplicație mobilă intuitivă și ușor de utilizat, pentru ca clienții să poată tranzacționa oriunde și oricând. Aplicația este acceptată pe dispozitivele Android și iOS și permite accesul la întregul spectru de produse și caracteristici de tranzacționare. Utilizatorii pot deschide poziții, monitoriza tranzacțiile și vizualiza soldurile portofelului.

Împrumut KuCoin

Similar platformelor de împrumut și împrumut, precum BlockFi și Nexo, KuCoin își stimulează clienții să dețină active pe platformă oferind dobânzi pentru criptare. Atunci când nu tranzacționați pe KuCoin, activele pot fi împrumutate altora câștigați până la 12% USDT anualizat.

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu schimbul de criptomonede KuCoin, procesul este simplu și durează câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

registru kucoin

Verificarea KuCoin

KuCoin utilizatorii sunt obligați să finalizeze un proces Cunoașteți-vă clientul în conformitate cu protocoalele industriei valutare virtuale pentru a ajuta la reducerea apariției fraudei, spălării banilor și a altor activități rău intenționate la bursă.

verificare kucoin

Finalizarea procesului de verificare KuCoin permite utilizatorilor să:

 • Măriți limita de retragere zilnică la 100 Bitcoin
 • Utilizați serviciile fiat-to-crypto, cum ar fi cumpărați crypto cu un card de credit sau cu un card de debit
 • Măriți pârghia la 100x pe platforma de tranzacționare a marjelor KuCoin

Cum să depuneți fonduri în contul KuCoin

Cel mai simplu mod de a finanța un cont KuCoin și de a începe să tranzacționați altcoins este prin transferul Bitcoin, Ethereum sau USDT. În funcție de criptomonedă, poate dura câteva secunde, minute sau chiar ore până când blockchain-ul confirmă tranzacția și depune fondurile în portofelul KuCoin.

fonduri de depozit kucoin

Pentru a depune fonduri în KuCoin, urmați acești pași:

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

KuCoin Instant Exchange: tranzacționează cripto cu taxe zero

KuCoin a lansat o Instant Exchange pentru a oferi utilizatorilor săi cea mai bună rată de schimb criptografică disponibilă pe piața globală și pentru a permite achiziționarea rapidă a criptomonedelor cu zero comisioane de tranzacționare. Schimbul instantaneu al KuCoin acceptă monedele populare de criptocurrency, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și XRP.

Legate de: Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)

kucoin schimb instant

Pentru a tranzacționa cripto cu zero comisioane utilizând KuCoin, urmați acești pași:

Cumpărați criptă cu moneda Fiat folosind KuCoin

Schimbul KuCoin oferă mai mult decât tranzacționarea altcoin și oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa direct monede crypto și stabile folosind mai multe metode de plată care includ carduri de credit și de debit prin Simplex, Banxa și PayMIR, schimb peer-to-peer și cumpărare și vânzare instantanee ( Cumpărare rapidă).

Funcția Cumpărare rapidă este un loc sigur pentru cumpărați mai multe active digitale, cum ar fi BTC, USDT, ETH și PAX, cu tarife reduse. Cumpărarea / vânzarea instantanee KuCoin permite utilizatorilor să-și completeze portofelul folosind WeChat Pay, Alipay, PayPal și carduri bancare.

Schimb KuCoin acceptă peste 46 de monede fiat diferite din întreaga lume.

kucoin cumpăra rapid

Platformă de tranzacționare

KuCoin oferă un elegant, receptiv și ușor de utilizat platformă de tranzacționare atât pentru începători, cât și pentru comercianții intermediari de altcoin. Utilizatorii vor trebui să depună fonduri într-un portofel KuCoin înainte de a utiliza platforma de tranzacționare.

Odată ce portofelul KuCoin este finanțat, comercianții pot deschide meniul derulant „Comerț” și pot selecta schimbul „Spot” sau „Marjă” pentru a afișa diagramele criptografice live care pot fi vizualizate ca o singură diagramă divizată într-un afișaj quad care este o caracteristică frumoasă pentru a monitoriza diferite perechi de cripto sau perioade de timp.

diagrame kucoin

Aspectul implicit afișează o diagramă a prețurilor pentru a oferi o prezentare rapidă a acțiunii prețurilor folosind sfeșnice. Software-ul și instrumentele de graficare sunt furnizate de Tradingview, pe care majoritatea comercianților de cripto îi vor cunoaște. Utilizatorii pot trasați linii, modele și adăugați indicatori peste graficele prețurilor live.

Poziționat în dreapta este portofoliul de comenzi și fereastra tranzacțiilor recente. Comercianții pot vedea rapid toate prețurile pentru care alte persoane sunt dispuse să cumpere și să vândă criptomoneda selectată. Numerele din mijloc arată ultimul preț de vânzare și volumul sau suma tranzacționată la fiecare nivel de preț.

comenzi kucoin

Caseta de introducere a comenzilor din partea de jos a ecranului oferă opțiunea de a comuta rapid între piețele spot, marjă și futures. Fiecare piață oferă un procent rapid al sumei comenzii (de exemplu, 25%, 50%, 75% și 100%) pentru a permite dimensionarea rapidă a poziției pe baza soldului contului.

Există mai multe tipuri de comenzi care includ limit, market, stop-limit și stop market. Când doriți să introduceți o comandă, puteți face clic pur și simplu pe fereastra tranzacțiilor recente, care va introduce automat prețul criptomonedei. Introducerea manuală a unui preț poate duce la erori.

Tranzacționarea cu KuCoin

Pentru a tranzacționa criptomonede cu KuCoin exchange, urmați acești pași simpli:

Crypto acceptat

KuCoin sprijină oVedeți 200 de proiecte globale blockchain de înaltă calitate, cu peste 400 de perechi de tranzacționare. Utilizatorii de pe platformă au opțiunea de a tranzacționa fiecare activ criptografic contra Bitcoin, Acțiuni KuCoin (KCS), Monede stabile (de exemplu, USDT, USDC, TUSD etc.) și alte monede alternative, cum ar fi Ethereum.

Aplicația KuCoin

KuCoin oferă utilizatorilor săi globali o aplicație de tranzacționare mobilă care poate fi descărcată pentru tranzacționare oricând și oriunde cu o conexiune la internet. Aplicația poate fi utilizată pe dispozitive iOS și Android.

KuCoin interfața aplicației este o navigație elegantă, prietenoasă pentru începători și intuitivă pentru a cumpăra, vinde, tranzacționa, gestiona comenzi și portofele în timp ce vă deplasați. Aplicația mobilă KuCoin este gratuită pentru toată lumea și poate fi utilizată pentru:

 • Creați un cont cu KuCoin
 • Finalizați verificarea identității KYC
 • Vedeți graficele prețurilor criptografice în timp real
 • Depuneți fonduri utilizând metode de plată precum Paypal
 • Cumpărați și vindeți cripto instantaneu utilizând aplicația Kucoin
 • Tranzacționează active criptografice utilizând platforma de tranzacționare

Aplicația mobilă KuCoin a fost descărcat de peste 100.000 de ori cu o evaluare medie a utilizatorului de 4,1 / 5 stele.

aplicația kucoin

Taxe la fața locului

KuCoin’s structura taxelor utilizează un model de preluare și producător și se bazează pe volumul tranzacțiilor de 30 de zile (BTC) pentru toate perechile de criptomonede. Comercianții care au un volum de tranzacții lunar mai mare de 2000 BTC și furnizează lichidități în carnetul de comenzi (de exemplu, utilizând comenzi condiționate) vor plăti comisioane de tranzacționare zero pentru tranzacțiile criptografice.

Taxe de marjă

Structura comisionului de marjă se bazează pe o structură pe mai multe niveluri, însă limitele volumului de tranzacționare și comisioanele producătorului / furnizorului diferă. În comparație cu platformele populare de tranzacționare cu pârghie, taxele KuCoin sunt competitive, dar nu cele mai ieftine.

Alternative KuCoin

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com este un serviciu global de active digitale care oferă o gamă largă de produse pentru a accelera adoptarea tehnologiei blockchain prin îmbunătățirea utilizabilității și accesibilității serviciilor de plată financiară utilizând criptomonede.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Unde se bazează KuCoin?

KuCoin este o platformă globală de criptomonede cu sediul central în Singapore. Schimbul are peste 300 de angajați în patru birouri majore în China, Filipine, Singapore și Thailanda.

KuCoin are asigurare?

Activele de criptomonedă stocate la schimbul KuCoin sunt susținută cu o poliță de asigurare conform site-ului web. Protecția asigurării este asigurată de Lockton, care face parte din cele mai mari companii de brokeraj de asigurări private din lume.

Trebuie să finalizați KYC?

KuCoin are a implementat un proces Know Your Customer (KYC) pentru a asigura siguranța și securitatea fondurilor utilizatorilor la bursă. Utilizatorii sunt obligați să trimită informații personale în conformitate cu protocoalele industriei valutare virtuale pentru a ajuta la reducerea apariției fraudei, spălării banilor și a altor activități dăunătoare pe KuCoin.

KuCoin are un program de afiliere?

KuCoin oferă un program de recomandare bazat pe o structură pe mai multe niveluri și recompensează un comision mai mare pe baza numărului de invitați. Primul nivel al comisiei de afiliere pentru noi recomandări este 30% din taxele de tranzacționare ale utilizatorilor menționați. Următorul nivel dacă 40% comisionează dacă numărul de utilizatori menționați depășește 50.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră KuCoin, este un conducere schimb de criptomonede care oferă o ofertă de tranzacționare completă, cu produse și caracteristici inovatoare. Schimbul KuCoin este foarte popular pentru interfața de tranzacționare prietenoasă cu începătorii pe aplicațiile desktop și mobile. Cu o selecție largă de perechi de tranzacționare cu criptomonede, comercianții din întreaga lume pot schimba rapid activele valutare digitale și cu taxe de tranzacționare mici..

Vizitați KuCoin

Pentru a ne consolida recenzia despre KuCoin, este de încredere de 1 din fiecare 4 titulari de cripto din lume datorată care este atribuită platformei sale de tranzacționare sigure și sigure. În opinia noastră, KuCoin merită toate premiile și este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume pentru tranzacționarea criptomonedelor.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Revizuirea StormGain: CITIȚI ACEST lucru înainte de a vă înscrie
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Nexo Review: Cum să câștigi interes asupra cripto-ului tău
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

De asemenea, este o bună practică de securitate să retrageți profiturile către un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, atunci când tranzacționați criptomonede. Dacă nu aveți un portofel, citiți articolul nostru despre care este cel mai bun portofel hardware Bitcoin.

Este important să utilizați un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele schimburi de tranzacționare a criptomonedelor – în plus față de schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune criptomonede și de a tranzacționa active digitale.

Vizitați KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me