OKEx este un schimb global de active digitale care oferă servicii financiare avansate traderilor pe toată lumea, folosind tehnologia blockchain. Schimbul oferă mai multe perechi de tranzacționare de jetoane și futures pentru a ajuta comercianții să-și optimizeze strategia de tranzacționare criptografică. OKEx inovează în mod constant pentru a satisface nevoile clienților și este unul dintre cele mai populare schimburi de tranzacționare de criptomonede din lume.

Accesați OKEx

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire OKEx, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Spot comercial cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și XRP
 • Margină, perpetuă & Piața futures cu un levier de 100 de ori

 • Platforma de tranzacționare descentralizată

 • Interfețe utilizator începător și avansat
 • Taxe de tranzacționare competitive
 • Stocați criptele pentru a câștiga dobânzi de până la 6,57%
 • Rating de 2,4 stele bazat pe 52 recenzii ale clienților

per total

4.15 / 5 Accesați OKEx

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede de cumpărat.

Ce este OKEx?

OKEx este lider mondial schimb de active digitale care oferă servicii financiare avansate. Schimbul de criptomonede are sediul în Malta, Italia și a deservit milioane de utilizatori din peste 100 de țări din întreaga lume. OKEx a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor o platformă de tranzacționare sigură și sigură pentru tranzacționarea a sute de monede, token & perechi de tranzacționare futures. OKEx este unul dintre cele mai mari burse din lume și este clasat în prezent pe locul 14 după volumul tranzacțiilor.

okex

OKEx are sediul în Belize, cu biroul principal de operațiuni situat în Hong Kong. OKEx sa extins recent la Malta având în vedere eforturile țărilor de a oferi un cadru de reglementare solid pentru întreprinderile blockchain și schimburile de active digitale.

OKEx comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe OKEx. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptare de top, cum ar fi OKEx, care oferă funcții de clasă mondială.

Este sigur OKEx?

OKEx pare a fi un schimb de criptocurrency sigur care prezintă mai multe măsuri de securitate pe platforma sa pentru a proteja informațiile despre clienți și a păstra fondurile în siguranță. Potrivit cercetărilor noastre, OKEx nu a fost implicat într-un hack de schimb sau a experimentat o încălcare sau compromis major de securitate. În 2017, au fost raportate milioane de Bitcoin care au fost mutate de la OKEX care a provocat panică în comunitatea criptografică. Cu toate acestea, CEO-ul Jay Hao a explicat că acest lucru a fost cauzat de întreținerea programată.

Caracteristici OKEx

Utilizatorii OKEx ai platformei au acces la mai multe funcții inovatoare de tranzacționare și instrumente financiare. Bursa este considerată o platformă de tranzacționare criptomonedă unică, care include funcții precum:

 • Interfață ușor de utilizat pentru comercianții începători și avansați
 • Rapid și ușor de cumpărat și vândut cripto folosind peste 30 de monede locale
 • Sprijină achizițiile cu carduri de credit / debit și plățile prin transfer bancar
 • Acceptă monede fiat precum USD, CNY, EUR, ARS, AUD și BGN
 • Tranzacționare spot cu carte de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Swap-uri perpetue și piețe futures pentru a tranzacționa cripto cu pârghie de până la 100x
 • Securizați portofelul OKEx folosind măsuri de stocare la rece offline
 • Aplicație mobilă pentru tranzacționare oricând și oriunde
 • Program de recomandare și de afiliere care vă recompensează pentru că ați adus utilizatorii la bursă
 • Echipă de asistență pentru clienți 24/7

Înregistrare, Autentificare & Limite

Procesul de înregistrare OKEx Exchange este destul de simplu. Tot ce trebuie să începeți este o adresă de e-mail validă. Vi se va cere să vă autentificați la adresa de e-mail nominalizată și să introduceți codul de verificare. Există nu este nevoie să încărcați nicio documentație de identificare (KYC) cu excepția cazului în care intenționați să retrageți mai mult de 100 BTC într-o perioadă de 24 de ore. Nivelurile și limitele de verificare OKEx sunt după cum urmează:

limite okex

După ce v-ați înregistrat, vă puteți conecta la OKEX folosind ID-ul de e-mail și parola. De asemenea, ar trebui să configurați și să activați autentificarea 2FA și SMS (foarte recomandat) pentru o securitate suplimentară. Pentru aceasta, navigați la „Securitatea contului” în secțiunea Profil. Pentru informații suplimentare, le puteți citi și ghid.

Depunerea de fonduri

OKEx permite utilizatorilor să finanțeze un cont folosind doar monede digitale. Nu există nicio opțiune de a transfera moneda fiat la schimb. Cele două opțiuni disponibile pe OKEx pentru a vă finanța noul cont de tranzacționare:

 • Achiziționați cripto cu un card de credit de pe site prin Simplex sau Koinal
 • Transferați cripto dintr-un portofel hardware sau alt schimb

Odată ce fondurile au sosit, utilizatorii pot începe să tranzacționeze criptomonede pe OKEx.

okex cumpără cripto

Cumpărarea de active digitale

OKEx oferă un loc de cumpărare a criptomonedei direct pe platforma de tranzacționare utilizând o varietate de metode de plată. În funcție de moneda fiat utilizată pentru plată, utilizatorii pot opta pentru transferul de fonduri la bursă folosind un card de credit / debit, transfer bancar, IMPS, Google Pay și PayPal. Utilizatorii noi de la bursă își pot crea un cont, pot finanța un portofel și pot începe să tranzacționeze cripto în câteva minute.

okex cumpără bitcoin

Tranzacționarea criptomonedelor

Pentru toți comercianții, interfața grafică este una dintre cele mai importante considerații la selectarea unui schimb de criptare. Mai ales pentru comercianții care se bazează pe analize tehnice pentru a găsi un avantaj pe piață. Atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede, este esențial să vă simțiți confortabil cu interfața de tranzacționare, tipurile de comenzi și instrumentele de graficare. Tabloul de bord de pe OKEx este ușor de folosit așa cum se arată mai jos.

tranzacționare okex

Perechile criptografice sunt listate cu grijă în stânga, cu fereastra pentru comenzi comerciale în dreapta. Comenzile și pozițiile deschise pot fi vizualizate rapid în partea de jos. Deși este foarte simplistă, interfața de utilizator implicită oferă utilizatorilor informații relevante pentru a intra în poziții de cumpărare și vânzare sau pentru a plasa comenzi în așteptare. Comerciantul de analize tehnice care utilizează indicatori grafic și instrumente de tranzacționare poate utiliza modul ecran complet, după cum se arată mai jos.

diagrame okex

Comercianții pot comuta între diagramele OKEx implicite sau diagramele TradingView, care sunt renumite pentru imagini fluide, intuitive și curate, unde comercianții pot utiliza instrumente și indicatori de tranzacționare avansați pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul. Acest lucru se va potrivi comercianților care sunt familiarizați cu Tradingview pentru a grafica activele tradiționale.

Legate de: 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

În caz contrar, diagramele implicite OKEx sunt absolut fine și oferă toate instrumentele de bază, cum ar fi liniile de tendință, indicatorii și modelele de diagrame. O caracteristică excelentă pe care am observat-o cu OKEx este numărul de tipuri de comenzi care pot fi selectate, care constă din:

 • Limită
 • Limită avansată (numai postare, completare sau ucidere, imediată sau anulare)
 • Piaţă
 • Stop Limit
 • Traseu
 • Aisberg
 • TWAP

Comenzi Iceberg par a fi o caracteristică unică pentru schimbul OKEx. Este practic un tip de comandă algoritmică care permite utilizatorilor să evite plasarea unei comenzi mari pentru a evita alunecarea. Acesta va împărți automat comanda mare a unui utilizator în mai multe comenzi mai mici, care sunt plasate în funcție de cel mai recent preț de ofertă și cerere, precum și de parametrii stabiliți de utilizator. Pentru informații suplimentare, puteți citi fișierul ghid Aici.

ordinul aisbergului

În mod similar, preț mediu ponderat în timp (TWAP) comenzile par a fi exclusive pentru OKEx. Acestea sunt comenzi avansate care pot fi utilizate ca parte a unei strategii de tranzacționare criptografică pentru a executa o comandă în porțiuni la intervale regulate de timp, așa cum sunt specificate de utilizatori. Acest lucru poate minimiza impactul pieței asupra comenzilor de coș.

În general, comercianții se vor mulțumi cu interfața cu utilizatorul OKEx care oferă o sistem de grafice bogat în funcții, ușor de utilizat și intuitiv care va oferi traderilor o vizualizare tehnică îmbunătățită, flexibilitate și control al riscului comercial conform strategiei lor de tranzacționare criptografică.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI OKEX CU ALȚII

Comparați acum!

Monede acceptate

Schimb OKEx în prezent oferă peste 246 de criptomonede diferite care pot fi tranzacționate pe site contra perechilor USD, BTC, ETH, DAI și OKB. Bursa oferă reduceri de taxe de tranzacționare dacă utilizatorii de pe platforme decid să tranzacționeze cu jetonul de utilitate OKEx OKB.

OKEx a început un sistem de răscumpărare pentru a arde treptat cele 300 de milioane aprovizionarea circulantă a OKB care apare la fiecare 3 luni. Acest lucru pare de mulți o intenție pozitivă de a crește prețul jetonului prin reducerea cantității de aprovizionare.

monede okex

În plus față de schimbul spot, OKEx oferă și alte produse cripto care includ:

 • Loc: tranzacționarea de la criptă la criptă sau cu marjă
 • Derivate: tranzacționați contracte futures și swap perpetue lungi sau scurte cu pârghie de până la 100 de ori
 • Opțiuni: Funcția va apărea în curând conform OKEx

Pârghie OKEx

OKEx oferă tranzacționare în marjă la produsele sale spot și derivate. Schimbul oferă și fix și marjă încrucișată. Suma maximă a marjei care poate fi tranzacționată pentru fiecare produs este:

 • Schimb spot: Până la 10x marjă
 • Futures: Până la 100x marjă

Tranzacționarea cu efect de levier poate fi un instrument puternic pentru ca un comerciant să profite de mișcările de preț relativ mici pe piața criptografică. Funcționează plasând o fracțiune din valoarea totală a tranzacției dvs., iar schimbul oferă restul depozitului pentru a facilita o dimensiune a poziției mult mai mare fără a vă lega capitalul. De asemenea, poate avea un efect opus și poate crește dimensiunea pierderilor.

Taxe de tranzacționare

Taxele de schimb trebuie evaluate înainte de a decide tranzacționarea pe o platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Taxele mici sunt esențiale atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție cu marjă sau faceți mai multe tranzacții într-o singură zi (adică comercianți de zi), care pot beneficia de profituri potențiale.

Taxe la fața locului

Taxele OKEx se bazează pe un model de producător și de preluare care începe de la 0,1% și 0,15% pentru utilizatorii cu mai puțin de 500 de jetoane OKB. Taxa pentru producător / achizitor poate fi redusă la 0,06% și respectiv 0,09% dacă se dețin 2.000 de jetoane OKB în portofelul OKEx.

În comparație cu platforma de tranzacționare populară, cum ar fi Binance, care percepe 0,1%, Taxele OKEx sunt destul de competitive. Persoanele cu valoare netă ridicată, cu un volum mare de tranzacționare pe o perioadă de 30 de zile, pot debloca reduceri și reduceri suplimentare la taxele de tranzacționare.

Futures & Taxe perpetue

Similar cu taxele de tranzacționare la fața locului OKEx, producătorul și achizitorul comisioanele pentru piețele futures și perpetue încep de la 0,02% și 0,05% respectiv. Taxele pot fi reduse pe baza jetoanelor OKB deținute în contul de tranzacționare, așa cum sunt enumerate mai jos. Acest lucru este mai ieftin decât platformele populare de tranzacționare în marjă, cum ar fi Bybit și FTX.

Depozit & Taxe de retragere

Oferte OKEx depozit zero și retragerea taxelor. Există o taxă minimă de rețea Bitcoin care se percepe atunci când retrageți Bitcoin din bursă, care este determinată de încărcare blockchain pentru fiecare activ. De exemplu, taxa de rețea pentru retragerea Bitcoin este de aproximativ 0,0005 BTC.

Țări acceptate

OKEx este o platformă globală de tranzacționare a criptomonedelor care permite clienților să își folosească serviciile din întreaga lume, în afară de un grup select de țări din cauza restricțiilor jurisdicționale asupra criptomonedelor. Țările și teritoriile care NU pot tranzacționa pe OKEx includ: Hong Kong, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Crimeea, Sudan, Malaezia, Siria, Statele Unite (inclusiv toate teritoriile SUA), Bangladesh, Bolivia, Ecuador și Kârgâzstan.

întrebări frecvente

OKEx are o aplicație mobilă?

OKEx are o aplicație de tranzacționare mobilă care este disponibilă pentru descărcare pentru dispozitive Android, iOS Microsoft și Mac. Aplicația permite utilizatorilor OKEx să tranzacționeze criptocurrency în mișcare.

OKEx are un program de recomandare sau de afiliere?

OKEx are un program de recomandare care vă permite să primiți 30% din comisioanele lor de tranzacționare. De asemenea, vor primi 10 USD USD, odată ce vor tranzacționa (tranzacționare spot și marjă) peste 16.000 USD USD.

Comercianților din SUA li se permite să utilizeze OKEx?

Clienții din SUA nu pot tranzacționa cu OKEx din cauza reglementărilor stricte care sunt în afara controlului bursei. Investitorii în criptomonedă vor trebui să găsească o platformă de tranzacționare autorizată în SUA.

Concluzie

Pentru a încheia această revizuire OKEx, este o platformă sigură și fiabilă de a tranzacționa o gamă largă de altcoins și marile perechi criptografice precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Ripple. Schimbul permite depuneri criptografice directe de la alte schimburi sau propriul portofel hardware. Puteți chiar să cumpărați cripto instantaneu prin intermediul schimbului folosind moneda fiat.

Accesați OKEx

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 5 schimburi Fiat în criptă din lume
 • Cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia

 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite

Este important să utilizați un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Accesați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me