Independent Reserve este un schimb fiat-to-crypto care a fost fondat în 2013 în Sydney, Australia. Schimbul este de încredere de peste 200.000 de clienți pentru a cumpăra Bitcoin cu AUD, într-un mediu de tranzacționare sigur și sigur.

Misiunea Independent Reserve este de a transforma tehnologia criptomonedelor în servicii financiare sigure, robuste și reglementate și de a face lucrurile în modul corect.

Vizitați Rezervația Independentă

Independent Reserve este unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din Australia și este guvernat de sectorul financiar extrem de reglementat din Australia și membru al Blockchain Australia. În această revizuire a Rezervei Independente, vom arunca o privire asupra funcțiilor de schimb, interfeței cu utilizatorul, metodelor de depunere, taxelor și securității.

Caracteristici cheie:

 • Schimb criptografic de încredere în Australia
 • Tranzacționează 26 dintre criptomonedele majore
 • Depozite instantanee prin Osko / PayID, EFT și SWIFT
 • Tranzacționați în valute fiat AUD, USD, NZD și SGD
 • 0,5% comision de tranzacționare care se reduce odată cu volumul
 • Suportă OTC, SMSF, persoane cu valoare netă ridicată și investiții de încredere
 • 4.4 evaluare bazată pe 17 recenzii

per total

4.2 / 5 Vizitați rezervația independentă

Reputatie

Ușurință în utilizare

Taxe

Securitate

Înainte de a începe tranzacționarea, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru a stoca cripto.

Ce este rezerva independentă?

Independent Reserve este un schimb de criptomonede licențiat în Australia, care oferă o platformă stabilă și sigură pentru persoanele fizice cumpărați / vindeți 26 dintre cele mai populare monede digitale. Schimbul a fost fondat în 2013 și și-a extins oferta de servicii pentru a include investitori cripto din Noua Zeelandă și regiunile din Asia de Sud-Est, cum ar fi Singapore.

De la lansarea bursei în 2013, Independent Reserve și-a câștigat încrederea peste 200.000 de persoane fizice și 8.000 de conturi SMSF pentru a obține criptomonede folosind dolari australieni (AUD), dolari din Noua Zeelandă (NZD), dolari americani (USD) și dolari singapureni (SGD).

site de rezervare independent

Rezumat rapid

Rezervă independentă comparată

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD, USD și NZD pe rezerva independentă. Acest tabel de comparație listează alte schimburi populare de criptomonede australiene, cum ar fi Independent Reserve, care oferă transferuri bancare.

Este legitimitatea rezervelor independente?

Independent Reserve este o companie legitimă și de încredere (ABN 46 164 257 069) care se află la nivelul 26, 44 Market St, Sydney 2000, Australia. Schimbul este reglementat de sectorul financiar extrem de guvernat din Australia pentru a asigura o conduită și operațiuni adecvate cu banii investitorilor și a fost primul schimb digital din Australia care a devenit o entitate de raportare a agenției guvernamentale australiene AUSTRAC.

caracteristici de rezervă independente

Este o rezervă independentă sigură?

De la înființarea sa pe piață în 2013, Independent Reserve a avut nu a fost niciodată piratat sau compromis. Fondurile clienților sunt stocate în portofele offline pentru a minimiza riscul de furt, iar conturile au la dispoziție o serie de măsuri de securitate, inclusiv Autentificare cu doi factori pentru a preveni accesul fraudulos.

De ce comerțul cu rezerva independentă?

Ar trebui să tranzacționați cu rezerva independentă dacă:

 • Doriți să utilizați un loc stabilit și bine de încredere pentru a cumpăra / vinde cripto
 • Vrei un loc pentru a cumpăra Ethereum, Bitcoin Cash și altcoins în Australia
 • Vrei să cumperi Bitcoin în Noua Zeelandă
 • Căutați un schimb cu structură de taxe bazată pe volum
 • Preferați un schimb criptografic susținut de asigurare (numai pentru membri premium)
 • Îți place un schimb care stochează fondurile utilizatorilor în depozite frigorifice
 • Doriți să cumpărați cripto folosind un SMSF
 • Aveți nevoie de un schimb de criptare cu un estimator de impozite și un calculator

rezerva independentă australia

Crearea unui cont

Procesul de înregistrare a unui cont de rezervă independent este simplu. Pentru a începe, vizitați site-ul web și faceți clic pe linkul „Creați un cont” din colțul din dreapta sus. Aceasta va afișa o altă pagină pentru a decide numele de utilizator și parola. Următoarea oprire va fi să introduceți alte informații personale necesare pentru a deține un cont.

registru de rezervă independent

Pentru a vă autentifica, pur și simplu utilizați ID-ul de e-mail și parola. Când vă conectați pentru prima dată, vi se va cere să verificați următoarele:

 • Adresa de email: Metoda principală de conectare la schimb
 • Număr de telefon mobil: În cazul în care nu vă puteți autentifica utilizând 2FA sau vă uitați parola, acest număr de telefon mobil va fi necesar pentru a vă identifica
 • Număr de telefon secundar (opțional): Protecție suplimentară în cazul în care pierdeți capacitatea de a vă autentifica utilizând 2FA sau vă uitați parola și pierdeți accesul la telefonul mobil principal
 • Identitatea ta: Informații pentru a vă verifica, care vor fi verificate cu diferite baze de date AML (anti-spălare a banilor) și CTF (finanțarea antiterorismului)

Depunerea de fonduri

Utilizatorii din rezerva independentă pot depune fonduri folosind Monedele fiat AUD, USD, NZD și SGD. Următoarele metode de plată sunt acceptate de Independent Reserve pentru a finanța un cont pentru a cumpăra și vinde active Bitcoin și criptomonede.

Una dintre cele mai bune modalități de a finanța un cont este utilizarea PayID / Osko care are un iniţială limita maximă zilnică de 20.000 USD și durează mai puțin de 24 de ore pentru a ajunge. Toate limitele de depunere pot fi mărite printr-o cerere către echipa de asistență.

Interfața cu utilizatorul

Independent Reserve are o interfață de utilizator simplă și bine structurată pentru a cumpăra / vinde monede digitale. Navigarea este ușor de urmărit pentru prima dată cumpărători de Bitcoin cu meniuri de-a lungul vârfului. Cei care sunt familiarizați cu analiza tehnică, pagina „Piețe” include control TradingView care permite o diagramă și o analiză de înaltă fidelitate.

grafic de rezervă independent

Interfața Independent Reserve include o diagramă vizuală simplă, profilul de adâncime al pieței și tranzacțiile recente. Utilizatorii vor realiza această rezervă independentă diagramele sunt destul de ciudate pentru a ajusta intervalul de timp și nu există posibilitatea de a trasa linii de tendință sau de a adăuga indicatori tehnici.

Acest lucru poate fi problematic și frustrant pentru a regla glisorul și zoomul pentru a vizualiza intervalul de timp exact pentru a analiza modelele sfeșnicului. Dacă vă bazați pe analiza tehnică, vă recomandăm să utilizați un alt site de cartografiere a criptomonedelor împreună cu Independent Reserve (pentru a profita la maximum de comisioanele mici de tranzacționare).

Per total, Rezervația Independentă interfața grafică este dezamăgitoare pentru un schimb criptografic major în Australia. Întreaga interfață ar putea avea o revizie completă pentru a moderniza experiența de tranzacționare și a fi la curent. Din ce în ce mai multe schimburi de criptare se integrează în mod implicit cu TradingView, care oferă o diagramă superioară atât pentru investitorii serioși, cât și pentru comercianți.

Valute Fiat acceptate & Monede

Sunt 26 active digitale furnizat în Rezervă Independentă, care poate fi tranzacționat împotriva monedelor fiat, cum ar fi AUD, USD, SGD și NZD, inclusiv monede stabile, altcoins și jetoane DeFi. Activele digitale disponibile includ Bitcoin, Ripple (XRP), Ether, EOS și altele. Pentru o listă completă, vizitați site-ul Independent Reserve.

active de rezervă independente

Taxe de tranzacționare

Rezerva independentă comisionul se bazează pe volumul de tranzacționare din ultimele 30 de zile, care începe de la 0,5% pe tranzacție. Taxele pot fi reduse până la 0,02% pe măsură ce volumul tranzacționării crește (recalculat la fiecare 4 ore).

Creșterile structurii comisioanelor par să se potrivească persoanelor fizice și investitorilor cu SMSF, cu sume mari de bani, pentru a obține o taxă de tranzacționare criptografică mai mică. Pentru începători, taxa de tranzacționare de 0,02% nu este probabil la îndemână. În comparație, Binance oferă o tranzacție fixă ​​de 0,1% pentru toate tranzacțiile cu criptomonede.

Utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că retragerile criptografice vor suporta o taxă de rețea care se percepe atunci când vă retrageți din bursă. Această taxă este determinată de încărcarea blockchain-ului.

Retragerea monedei Fiat în AUD nu implică o taxă de procesare. Cu toate acestea, rezidenților din Noua Zeelandă sau din alte țări internaționale care retrag fonduri în USD sau NZD li se va percepe o taxă de 20 USD. Retragerile SGD sunt taxate cu 0,55%.

Securitatea site-ului

Independent Reserve utilizează servere de bază la distanță care sunt amplasate în siguranță în centrele de date. Acest lucru permite schimbului să reproducă sincron toate datele în ambele locații în timp real, pentru a se asigura pierdere zero de date în cazul apariției unui hack de schimb. Independent Reserve folosește un mediu de fail-over pentru a menține serviciul în caz de compromis de date sau de eșec al infrastructurii.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI REZERVA INDEPENDENTĂ CU ALȚII

Comparați acum!

Conectarea utilizatorilor și accesul la cont pot fi protejate în continuare folosind Autentificare cu doi factori care poate fi activat pentru a vă proteja contul împotriva accesului neautorizat. Este recomandat de Independent Reserve să activezi 2FA în timpul configurării contului. Utilizatorii pot profita, de asemenea Listă albă a dispozitivelor, care necesită autentificare suplimentară pentru dispozitivele noi și în mod implicit toți utilizatorii sunt protejați de IP inteligent și listă albă de adresă de retragere.

Securitate portofel

Independent Reserve angajează un soluție dinamică de portofel rece pentru a stoca majoritatea covârșitoare a activelor digitale. Portofelele reci sunt securizate prin criptare multi-strat și păstrate pe dispozitive de stocare hardware digitale offline. Hardware-ul este stocat în seifuri fizice în locații geografice diverse.

Program de afiliere

Independent Reserve are un program de afiliere și recomandare care permite utilizatorilor existenți să o facă câștigați 50% din toate taxele de brokeraj plătite de clienții menționați în primele 90 de zile. Utilizatorii își pot partaja codul de recomandare pentru a invita prieteni sau pentru a promova Independent Reserve prin conținut, videoclipuri, articole sau destinații de plasare publicitare.

întrebări frecvente

Rezerva independentă necesită KYC?

Procedurile KYC sunt în vigoare înainte de a putea tranzacționa și retrage fonduri din rezerva independentă. Utilizatorii noi vor trebui să încarce documentația de identificare personală pentru a accesa limite mai mari. Aceasta este pentru a proteja bursa și investitorii împotriva combaterii spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului, așa cum prevede legea.

Rezerva Independentă are asigurare de fond?

Rezerva independentă menține un Poliță de asigurare care este disponibilă numai pentru deținătorii de conturi premium. Fondul de asigurări protejează utilizatorii împotriva încălcării măsurilor de securitate fizică a Rezervei Independente, a furtului angajaților sau a pierderii oricărei cripte deținute într-un portofel al Rezervei Independente. Orice cont complet verificat este eligibil pentru a trece la un Cont Premium.

Pot să îmi investesc Super-ul cu o rezervă independentă?

Independent Reserve oferă un serviciu de super-fond auto-gestionat (SMSF) pentru a permite zilnic australienilor să investească în criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Ripple și altele. Potrivit site-ului, Independent Reserve are peste 8.000 de conturi SMSF și a fost primul schimb digital din Australia care a oferit acest serviciu.

Independent Reserve are o aplicație?

Rezerva independentă nu are o aplicație pentru telefonul mobil pentru dispozitive iOS și Android. Versiunea web a platformei este mobilă și poate fi utilizată pe smartphone-uri.

Ce țări sunt acceptate?

Schimbul de rezerve independente permite verificarea și cumpărarea criptomonedelor utilizatorilor din următoarele țări: Australia, Austria, Belgia, Canada, Insulele Cayman, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Groenlanda, Hong Kong, Ungaria, Islanda, Irlanda, Insula Of Man, Italia, Japonia, Coreea, Republica Liechtenstein, Luxemburg, Macao, Monaco, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan și Regatul Unit.

Sunt permise investitorii din SUA??

Investitorilor din Statele Unite nu li se permite să cumpere și să vândă cripto folosind Independent Reserve. Clienții americani vor trebui să utilizeze un schimb de criptomonede de renume în SUA.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Independent Reserve, este un furnizor de monede digitale australian legitim și sigur care are câteva sute de mii de clienți. Cu taxe mici, nu este de mirare că este vorba de schimburi populare pentru începători și investitori cu experiență.

Vizitați Rezervația Independentă

Există însă unele îmbunătățiri pe care Rezerva Independentă ar trebui să le ia în considerare:

 • Diagrame mai bune cu instrumente și caracteristici avansate pentru a efectua analize tehnice
 • Aplicație de tranzacționare pentru mobil și posibilitatea de a verifica prețurile criptografice live pe bursă

În afară de cele de mai sus, Independent Reserve este unul dintre cele mai ușoare, cele mai mici schimburi de criptomonede cu taxă, cu un proces simplu de depuneri și retrageri și asistență pentru clienți remarcabilă..

schimb de cripte de rezervă independent

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • Recenzie Plus500: tranzacționarea CFD-urilor, caracteristici & Taxe
 • 5 alternative Coinspot cu taxe mai mici
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive, cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Viziteaza site-ul

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me