Pentru aceia dintre voi care au investit în criptomonede în urmă cu câțiva ani, veți cunoaște popularitatea strategiei de tranzacționare HODL. Mulți investitori și-ar aminti, de asemenea, durerea de a observa scăderea valorii portofoliului lor de la vârf în 2017 și acum s-au întrebat dacă investiția lor se va recupera vreodată.

Vizitați Shrimpy

Am întâlnit un instrument de criptare util care poate elimina stresul, gestiona și monitoriza întreaga dvs. criptare și vă poate ajusta automat riscul în funcție de comportamentul pieței.

În această revizuire Shrimpy, vom furniza opiniile noastre cu privire la instrumentele de criptomonede disponibile, cum ar fi ajustarea automată a alocărilor dvs. de portofoliu pe mai multe schimburi în câteva clicuri simple. Instrumente inovatoare precum acestea vă pot ajuta să vă gestionați portofoliul de investiții cripto și să vă atingeți obiectivele de investiții mai devreme.

Ce este creveții?

Crevetul este un site web de gestionare a portofoliului care permite comercianților de criptomonede să își gestioneze întregul sold pe mai multe schimburi, toate pe o singură platformă. Nu este nevoie să vă conectați separat la fiecare schimb de criptare pentru a efectua tranzacții de cumpărare și vânzare.

site web creveți

Managerul de portofoliu vă permite să vă alocați portofoliul general utilizând procente simple cu un instantaneu vizual și statistici. Puteți regla manual sau automat alocarea fiecărei monede în funcție de piață, modificând procentele care vor executa tranzacțiile în numele dvs..

Creveți comparat

Shrimpy este un instrument de criptare util pentru începătorii care caută un mod simplu de a-și gestiona întregul portofoliu. Iată câteva alte platforme care se conectează la mai multe schimburi pentru a vă gestiona portofoliul.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?
 • Cele mai bune platforme de tranzacționare cu marjă criptografică comparate
 • Cele mai bune portofele hardware pentru a vă stoca Bitcoin
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social

Shrimpy Crypto Tools & Caracteristici

Iată un rezumat al celor mai bune caracteristici de pe Shrimpy (cu comentariul nostru):

 • Conectați mai multe schimburi de tranzacționare cripto pe o singură platformă
 • Gestionați întregul portofoliu de criptare cu o interfață simplă și instrumente de criptare
 • Urmăriți performanța portofoliului și ajustați automat strategia de investiții
 • Copiați cei mai buni comercianți de cripto din lume în tranzacționarea socială
 • Câștigați comision pentru fiecare comerciant social care vă urmează
 • Automatizați strategiile de tranzacționare utilizând diverși indicatori și instrumente de tranzacționare

caracteristici creveți

Înregistrare creveți & Logare

Primul pas este crearea unui cont cu Shrimpy. Pur și simplu urmați acești pași:

înscrieți-vă creveți

Conectarea la un schimb de criptare

Apoi, conectați-vă la contul Shrimpy după ce ați finalizat verificarea prin e-mail. Aici va trebui să conectați API-ul dvs. de schimb criptografic la platformă. Pentru a conecta un schimb, faceți clic pe fila „Schimburi” sub „Setări” și selectați schimbul.

schimb de legături de creveți

Introduceți informațiile API din schimbul criptografic respectiv pe care doriți să îl conectați. Pentru informații suplimentare, Shrimpy a realizat un pas cu pas ghid despre cum să conectați fiecare schimb la platforma lor.

Alocarea portofoliului dvs. cripto

Acum că v-ați conectat schimbul de criptomonede, puteți începe procesul de alocare a unui procent la monedele pe care doriți să le dețineți. Faceți clic pe linkul „Automatizare” din meniul din stânga, care vă va duce la un ecran așa cum se arată mai jos.

alocarea activelor creveți

Aici puteți adăuga activele cripto pentru a le include în portofoliu. Fiecare alocare se bazează pe un procent, deci alocarea totală ar trebui să fie egală cu 100%. După ce ați adăugat alocările, asigurați-vă că selectați o strategie de automatizare selectând perioada de reechilibrare.

După ce ați salvat automatizarea, puteți începe să automatizați procesul prin alocarea portofoliului. Înainte de a apăsa butonul „Reechilibrați acum”, asigurați-vă că revedeți alocările pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de aceasta. După ce activați secvența, Shrimpy va efectua toate tranzacțiile necesare în numele dvs. pentru a ajunge la alocările de portofoliu pe care le-ați setat.

De asemenea, puteți configura mai multe automatizări pentru a gestiona diferite portofolii care pot cuprinde monede diferite sau o strategie diferită. Pentru mai multe informații despre cum să creați un portofoliu cu Shrimpy, urmăriți videoclipul de mai jos.

Copierea portofoliului altor comercianți

Similar cu alte platforme de tranzacționare socială, cum ar fi eToro, utilizatorii de pe Shrimpy pot interacționa cu alți investitori și pot vedea cele mai populare alocări de monede digitale pe platformă. Urmărind investitorii de criptografie de succes, vă puteți adapta portofoliul pentru a se potrivi celor mai buni investitori de pe platformă și chiar să discutați direct cu ei.

Puteți chiar să urmăriți mai mulți lideri sociali și să le permiteți să gestioneze automat o parte din activele dvs. cripto. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați mai multe portofolii, așa cum s-a explicat mai sus.

Pentru a vizualiza și urmări portofoliul de comercianți cripto, faceți clic pe fila „Social” din stânga.

Fila socială Creveți

Aici, puteți răsfoi toți ceilalți investitori de pe Shrimpy care și-au împărțit alocările de portofoliu. Puteți vedea următoarele informații pentru a determina ce portofoliu (e) să urmați:

 • Număr de adepți
 • Performanță pe o zi / săptămână / lună (procent)
 • Vizualizarea graficului liniar al portofoliului de utilizatori
 • Când investitorul a fost activ ultima dată

După ce v-ați stabilit un portofoliu pe care doriți să-l urmăriți și să îl reproduceți, faceți clic pe butonul „Începeți automatizarea”, care va deschide o casetă de dialog care vă arată portofoliile curente. Selectați portofoliul dvs. și faceți clic pe „Start” pentru a reechilibra automat portofoliul dvs. cripto pentru a copia contul persoanei pe care o urmăriți.

comerciant de copii creveți

Deci, practic, de fiecare dată când portofoliul pe care îl urmăriți își modifică alocarea, acesta va cumpăra, tranzacționa și vinde automat prin intermediul criptoconectului dvs. conectat pentru a se potrivi cu portofoliul lor. Este evident important să examinați cu atenție investitorul pe care doriți să îl urmăriți și să îl interogați pe o perioadă lungă de timp.

Singura îmbunătățire pe care am observat-o ar fi adăugarea de filtre pentru a ordona investitorilor în funcție de performanță sau de o altă valoare.

Schimburi acceptate

Shrimpy le permite utilizatorilor să conecteze mai multe schimburi de tranzacționare cu criptomonede. Aceasta înseamnă că puteți cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede folosind o singură interfață. Schimburile de criptare acceptate pe Shrimpy sunt:

 • Binance
 • Coinbase
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Kraken
 • … și multe altele așa cum se arată mai jos.

schimburi suportate de creveți

Care sunt taxele?

Taxele pentru creveți se bazează pe trei pachete diferite care oferă diverse caracteristici și funcționalități:

 • HODLer (gratuit)
 • Profesional – 13 USD / lună (facturat anual)
 • Enterprise – personalizat pentru a vi se potrivi

Pentru a alege cel mai bun plan de plată pentru automatizarea strategiei dvs. de criptomonedă, ar trebui să verificați site-ul web pentru a vedea ce caracteristici sunt incluse în fiecare opțiune de tarifare. Plățile sunt în USD sau criptovalută. Dacă nu sunteți sigur, de ce să nu începeți cu un cont Shrimpy gratuit?

taxe pentru creveți

Parteneri Shrimpy

Shrimpy este susținut de unele dintre cele mai mari nume din spațiul criptomonedelor, care oferă credibilitate. Site-ul de gestionare a portofoliului este susținut de următoarele companii criptografice:

 • KuCoin
 • HitBTC
 • OKEX
 • CoinTracker
 • Koinly
 • CryptoTrader.Tax
 • KaiKo
 • CoinStats
 • CoinAPI.io

parteneri de creveți

întrebări frecvente

Poți să testezi strategii de tranzacționare a criptomonedelor

Shrimpy are o funcție de backtest pentru a simula o alocare a portofoliului pentru a vedea cum s-ar fi realizat strategia pe o perioadă de timp. Este o modalitate excelentă de a compara rezultatele dintre o strategie HODL și o strategie de reechilibrare.

Există un program de afiliere?

Shrimpy are un program de afiliere pentru ca utilizatorii să câștige 50% comision în primele 3 luni pentru orice plăți efectuate de persoanele pe care le trimiteți prin intermediul linkului dvs. unic de recomandare.

Shrimpy are un cont demonstrativ?

Shrimpy are un cont de tranzacționare demo care vă permite să explorați și să experimentați platforma în timp ce sunteți conectat la diferite schimburi de criptomonede. Puteți practica configurarea portofoliilor cripto și rularea strategiilor automate de investiții pe baza alocărilor și a frecvenței. Pentru a vizualiza demonstrația, vizitați site-ul web.

Concluzie

Pentru a încheia revizuirea și evaluarea Shrimpy, am găsit că instrumentele de tranzacționare criptografice sunt foarte utile. Îndepărtează necesitatea de a vă verifica de fiecare dată portofoliul de criptare sau de a vă conecta la schimburi multiple.

În plus, funcția de alocare automată (sau manuală) a monedelor face rapidă și ușoară schimbarea alocării și expunerii portofoliului. Setarea durează doar câteva minute, iar Shrimpy face restul pentru a reechilibra automat portofoliul.

Vizitați Shrimpy

Și cel mai bun dintre toate, puteți chiar să alocați o mică parte din portofoliul dvs. pentru a copia strategia de investiții a traderilor de criptografie extrem de profitabili de pe platformă. Per total, am fost destul de impresionați de Shrimpy și credem că merită să încercăm.

Instrumentele de tranzacționare a criptomonedelor disponibile pe platformă sunt excelente chiar și în versiunea gratuită. Va fi minunat să vedem mai multe schimburi de tranzacționare cu criptomonede și noi funcții noi și interesante lansate în viitor.

Iată câteva articole alese manual pentru a le citi în continuare:

 • FTX Exchange Review – În cazul în care efectuați schimbarea?
 • Cele mai bune 7 schimburi criptografice cu taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Recenzie BlockFi: Este Legit & Sigur?
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu cardul cadou Amazon (foarte ușor)
 • Cele mai bune 6 schimburi de Bitcoin din Marea Britanie

Vizitați Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me