Recenzie Tokenize: Funcții de schimb, taxe și multe altele

Alegerea unui schimb fiat de criptare poate fi o sarcină dificilă. Există mai multe considerații, cum ar fi caracteristicile disponibile, monedele fiat acceptate și metodele de depozit, perechile de tranzacționare, taxele, securitatea și asistența pentru clienți.

O platformă interesantă de active digitale din Singapore care oferă o selecție diversă de criptomonede pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde este Tokenize Exchange.

Vizitați Tokenize Exchange

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această recenzie Tokenize, vă sugerăm cu tărie vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

  • Creați un cont rapid și ușor
  • 20 active de criptomonedă de cumpărat / vândut
  • Taxe de tranzacționare competitive, de până la 0,1% per comandă
  • Depuneți SGD utilizând Xfers și transfer bancar
  • Abilitatea de a câștiga dobânzi pe cripto
  • Asigurări de până la 100 milioane USD
  • Valori de jeton și analize detaliate

per total

3,9 / 5 Vizitați Tokenize Exchange

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această revizuire, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X la cumpărarea criptomonedelor. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai populare portofele criptografice pentru mai multe informații.

Ce este Tokenize Exchange?

Tokenize Exchange este o platformă de criptomonede cu sediul în Singapore care a fost lansată la începutul anului 2018. Schimbul oferă un ușor de utilizat și interfață de utilizare simplă pentru persoanele fizice să cumpere active digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, cu dolari Singapore (SGD), folosind Xfers. De la înființare, Tokenize Exchange a crescut rapid cu peste 100.000 de clienți care își folosesc produsele și serviciile.

Tokenize Exchange comparat

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Tokenize Exchange. Acest tabel de comparație listează platforme alternative de tranzacționare criptografice, cum ar fi Tokenize Exchange.


Caracteristici cheie & Servicii

Criptomonedă disponibilă

Tokenize Exchange oferă clienților săi posibilitatea de a investi în 20 din cele mai populare și lichide active digitale și perechi de tranzacționare. Fiecare monedă poate fi tranzacționată contra SGD, USD, BTC și ETH folosind schimbul.

tokeniza monede de schimb

Preturi competitive

Taxele de tranzacționare scăzute sunt un aspect important atunci când utilizați un schimb pentru a cumpăra cripto. Tokenize Exchange oferă taxe bazate pe niveluri cu taxe de până la 0,1% pentru membrii Premium, care este extrem de competitiv pentru schimburile de criptomonede cu sediul în Singapore.

Protecția asigurărilor

Fondurile deținute în cadrul portofelelor fierbinți Tokenize Exchange sunt asigurat până la 100 milioane USD de către custode de renume mondial BitGo. Deși se recomandă, de asemenea, transferul criptomonedelor pe un portofel hardware, programul de asigurare oferă o liniște sufletească pentru clienții care utilizează platforma.

Magazin de jetoane

Schimbul Tokenize oferă ghiduri și informații complete pentru a ghida noii investitori în spațiul criptomonedelor. Utilizatorii de pe platformă au acces la „Magazin de jetoane” care oferă analize aprofundate și metrici pe fiecare monedă susținută. Există, de asemenea, un rezumat al sentimentului pieței care poate fi util pentru investitori.

simbolizează semnale de schimb

Câștigați dobândă lunară

Similar platformelor populare de împrumut și împrumut, precum BlockFi și Nexo, utilizatorii care stochează active de criptomonede într-un portofel Tokenize pot câștigați plăți de dobândă de la 4% la 12% APY pe o selecție de 18 monede digitale.

simbolizează dobânda de schimb

Tokenize Exchange este sigur?

Siguranța și securitatea fondurilor pe un schimb este importantă atunci când selectați un schimb de criptomonede. La examinarea paginii de securitate Tokenize Exchange, platforma a implementat proceduri KYC stricte conform reglementărilor locale.

Există nicio informație nu a furnizat măsuri de securitate standard din industrie cum ar fi stocarea offline a portofelului rece, lista albă a adreselor și retragerile cu mai multe semnături sunt implementate. În ceea ce privește securitatea contului, utilizatorii pot activa autentificarea în doi factori pentru a minimiza riscul accesului neautorizat.

Care țări sunt acceptate?

Tokenize Exchange este o platformă mondială de tranzacționare a criptomonedelor pentru ca utilizatorii să schimbe monedele digitale cu alte active. Schimbul lor fiat-to-crypto este disponibil numai pentru rezidenții din Singapore care utilizează SGD. Utilizatorii din alte regiuni și jurisdicții acceptate pot transfera criptomonede la schimb pentru tranzacționarea cu alte criptos.

Crearea unui cont

Pentru a crea un cont cu Tokenize Exchange, utilizatorii trebuie să fie cel puțin 18 ani. Procesul de înregistrare a unui cont este simplu și durează câteva minute. Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont sau portofel Tokenize Exchange. Va fi necesară o adresă de e-mail validă pentru a începe procesul de înregistrare.

Verificarea ID-ului

Înainte de a tranzacționa pe Tokenize Exchange, utilizatorii trebuie să finalizeze un proces de verificare a identității. Această cerință este de a respecta regulile Know-Your-Customer (KYC), anti-spălare a banilor și combaterea finanțării terorismului (AML / CTF) stabilite de Autoritatea Monetară din Singapore (MAS). Vizitați site-ul web pentru informații suplimentare despre Verificarea KYC.

Metode de depunere

Contul de bază Tokenize Exchange (gratuit) include trei opțiuni pentru rezidenții din Singapore să depună fonduri și să cumpere Bitcoin, Ethereum și alte monede digitale. Metodele depuse acceptate pe Tokenize Exchange includ depuneți prin transfer, swap din portofelul XSGD și depuneți prin bancă.

tokenize depozit de schimb

Pentru informații despre cum să legați un cont Xfers pentru a cumpăra cripto, citiți acest articol. Clienții care nu sunt înregistrați la Xfers pot opta pentru depunerea de fonduri utilizând un depozit bancar. Aceasta implică completarea unui formular de cerere de transfer bancar și completarea informațiilor, cum ar fi codul SWIFT, numele băncii și numărul de cont. Depozitul va fi procesate în câteva minute după primirea unui formular de transfer bancar completat.

Membrii Premium și Platinum pot depune fiat în SGD pentru a finanța un portofel Tokenize Exchange. Metodele de plată sunt aceleași cu contul de bază. Odată ce contul este finanțat cu fiat, utilizatorii pot trece la fila „Piață” pentru a plasa comenzi de cumpărare / vânzare.

Cumpărarea criptomonedei

Tokenize Exchange permite Rezidenții din Singapore să obțină criptomonede folosind dolari Singapore (SGD). Există 20 de criptomonede diferite pentru a alege, care includ monedele majore, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și XRP. Schimbul acceptă, de asemenea, jetoane DeFi populare, cum ar fi COMP, AAVA și Sushi pentru a obține cu monedă fiat.

tokenize exchange buy crypto

Fiecare activ este afișat într-o listă care poate fi extinsă la o diagramă cu sfeșnice pe ecran complet pentru a vizualiza prețul istoric înainte de cumpărare. Graficele par a fi alimentate de TradingView, care este renumit pentru furnizarea de funcții avansate de criptare, instrumente de desen și indicatori. Comenzile pot fi plasate folosind o casetă de intrare similară cu utilizarea unei platforme de tranzacționare a criptomonedelor.

De exemplu, utilizatorul poate utilizați o piață sau comanda limită pentru a cumpăra Bitcoin cu SGD. Taxa totală plătibilă în fiat este afișată în partea de jos înainte de confirmarea comenzii. Același proces se aplică pentru a revinde Bitcoin înapoi către SGD.

tokenize caseta comenzii de schimb

În opinia noastră, fereastra de introducere a comenzilor de mai sus este mai potrivită pentru comercianții intermediari și experimentați care înțeleg termenii comanda limită, comanda de piață și înțeleg cum să citească o diagramă a prețurilor. Un widget simplu sau o funcție de swap instantaneu de pe tabloul de bord sau pagina de pornire pentru a converti fiat în criptomonedă ar aduce beneficii începătorilor.

Prețul calității de membru

Tokenize Exchange oferă un program de membru pentru utilizatorii de bază, premium și platină. Utilizatorilor noi care creează un cont cu Tokenize li se va atribui automat contul gratuit de bază. Incurajările pentru a trece la un abonament Premium și Platinum includ reduceri de taxe de tranzacționare și taxe de retragere reduse.

Taxe

Taxele de schimb pentru tranzacționarea monedelor digitale variază în funcție de nivelul de membru. Utilizatorul care achiziționează criptă cu monedă fiat utilizând un cont de bază care este gratuit va suporta o taxă de 0,8% pe tranzacție. taxa poate fi redus la 0,5% și 0,1% prin actualizarea la abonamentele Premium și, respectiv, Platinum.

Tranzacționarea cripto-cripto utilizează un model de taxă similar, care începe de la 0,25% pe tranzacție, care poate fi redus la 0,2% și 0,1% prin actualizarea calității de membru. Pentru utilizatorii noi din contul gratuit, taxa inițială de cumpărare, tranzacționare și vânzare a criptelor este mai mare în comparație cu alte platforme de tranzacționare populare. Trecerea la programul Platinum pentru a primi un 0,1% este una dintre cele mai mici taxe de pe piață.

Securitate

Tokenize Exchange include autentificarea cu doi factori (2FA), care este standardul de securitate pentru protejarea conturilor de utilizator. Se menționează și altele măsuri de securitate în vigoare pentru a asigura cea mai sigură dintre fondurile sau informațiile clienților, cu toate acestea acestea nu sunt dezvăluite (și ar trebui să fie) dacă securitatea este cea mai mare prioritate pentru schimb.

întrebări frecvente

Este Tokenize Exchange Legit?

Tokenize Exchange pare a fi un schimb legitim de criptomonede care este reglementat în Singapore. Platforma respectă legile KYC / AML stabilit de Autoritatea Monetară din Singapore (MAS). Procesele stricte de verificare a identității sunt în vigoare reduce riscul activităților frauduloase și finanțării ilegale a terorismului activități conexe.

Sunt fondurile stocate la Tokenize Exchange în condiții de siguranță?

Site-ul web precizează că fondurile membrilor Premium sunt reasigurate pentru a fi retrase în siguranță în cazul puțin probabil al unei închideri neprevenite a contului lor bancar din cauza unei modificări a regulamentului, de exemplu. Pentru mai multe informații despre asta, vizitați site-ul web.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră pe Tokenize Exchange, platforma oferă un schimb ușor de utilizat și intuitiv pentru persoanele cu sediul în Singapore pentru a cumpăra și vinde criptomonede folosind banii fiduciari locali. Schimbul acceptă cele mai populare monede digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, care pot fi obținute folosind Xfers, care se vor potrivi rezidenților locali.

Vizitați Tokenize Exchange

Combinat cu taxe de tranzacționare competitive, capacitatea de a câștiga dobânzi și analiza detaliată a fiecărei monede acceptate în Token Store, oferă un punct de vânzare unic în comparație cu alte schimburi de criptare din Singapore. În general, Tokenize Exchange este o alegere solidă pentru a cumpăra cripto cu SGD.

Taxele de tranzacționare sunt un aspect foarte important pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – pe lângă schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori în criptomonede..

Vizitați Tokenize Exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map