Yobit este o bursă populară de tranzacționare a criptomonedelor care a fost o platforma la alegere de câțiva ani. Bursa este bine cunoscută pentru că oferă o listă extinsă de criptomonede de tranzacționat, de la includerea de altcoins cu capacitate scăzută la activele mai mari și mai comune, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și XRP.

Vizitați YoBit

În această recenzie Yobit, vom oferi o prezentare generală a caracteristicilor de schimb, interfața cu utilizatorul, instrumentele de tranzacționare, tipurile de comenzi, taxele, serviciul pentru clienți și experiența noastră de utilizare a platformei. Deci, asigurați-vă că rămâneți până la capăt pentru a citi verdictul nostru final pe Yobit.net.

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în recenziile noastre de schimb, vă sugerăm cu tărie vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

clasamentul yobit

Se recomandă utilizarea unui portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru privind portofelele hardware pentru a stoca cripto.

Ce este Yobit?

Yobit.net este un pionier în spațiul de schimb de tranzacționare a criptomonedelor care oferă o platformă simplă, dar puternică, care este bine cunoscută în comunitatea cripto. Popularitatea Yobit este evidentă prin volumul său masiv de tranzacționare de aproape 50 de milioane de dolari pe zi, potrivit Coinmarketcap. Site-ul ocupă în prezent Yobit pe locul 10 pentru cele mai bune schimburi de tranzacționare cu criptomonede din lume.

Înainte de alte platforme precum Binance, Bybit și BitMEX, Yobit a fost un schimb de lider care oferă o mare varietate de altcoini mai puțin cunoscuți. Sunt peste 8000 de criptomonede diferite care pot fi tranzacționate împotriva mai multor active de bază, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Tether.

Yobit comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și taxele de tranzacționare competitive sunt caracteristici importante pe Yobit. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de marjă de top care oferă funcții de clasă mondială.

Înregistrare Yobit & Logare

Pentru a începe cu Yobit, trebuie mai întâi să creați un cont urmând aceste instrucțiuni:

yobit registru

Verificarea contului Yobit

Utilizatorii nu sunt obligați să finalizeze un proces Know Your Customer (KYC), care este minunat. Acest lucru înseamnă că noii traderi pot depune fonduri și pot începe să tranzacționeze monedele lor preferate pe platformă în câteva minute. Yobit nu colectează date care păstrează anonimatul comercianților de pe bursă.

Cum să depuneți fonduri în Yobit

Depunerea de fonduri într-un cont Yobit este destul de simplă. La fel ca alte schimburi criptografice, acest lucru poate fi realizat navigând la „Portofel” și selectând activul pe care doriți să îl depuneți. Aceasta va afișa o adresă unică de portofel Yobit care poate fi utilizată pentru a transfera în siguranță fonduri dintr-un portofel hardware aflat în posesia dvs. sau de pe o altă platformă criptografică.

Aici puteți, de asemenea, să retrageți fonduri și să vizualizați istoricul tranzacțiilor din portofel.

yobit depozitează fonduri

Interfață utilizator Yobit

Când vizitați Yobit.net, interfața de tranzacționare a utilizatorului este prima pagină pe care o vedeți. Are aspectul de bază, dar include caracteristicile și instrumentele de tranzacționare standard care sunt așteptate pentru un schimb de active digitale.

În stânga, comercianții pot vizualiza rapid rezumatul soldului contului, care poate fi util. Piețele sunt listate mai jos, care sunt clasificate în diferite perechi disponibile pentru tranzacționare.

Aici, puteți trece rapid prin sute de perechi de tranzacționare pentru a căuta oportunități. Afișarea schimbării zilnice% și volum este excelentă pentru scanarea rapidă a monedelor cu un impuls ridicat (de exemplu, spargeri).

interfață utilizator yobit

Diagramele sunt poziționate în mijlocul interfeței cu utilizatorul. Comercianții care se bazează pe programe sau instrumente avansate de graficare care utilizează indicatori tehnici, modele sau instrumente pentru grafică nu le vor găsi disponibile pe Yobit.

Deși, comercianților care știu să citească carnetul de comenzi, volumul și modelele sfeșnicelor le va plăcea să tranzacționeze pe Yobit pentru a specula sute de monede disponibile pe platformă.

În general, am găsit experiența de tranzacționare pe Yobit să fie simplă și ușor de utilizat. Este similar cu alte schimburi cunoscute și schimburi de renume, cum ar fi Poloniex și Gate.io care au în jur de mulți ani.

Taxe Yobit, marjă & Limite

Majoritatea comercianților vor ști că taxele de tranzacționare sunt un aspect important atunci când se utilizează un schimb de tranzacționare cu criptomonede. În special pentru comercianții activi de zi, care pot executa mai multe tranzacții pe zi cu un pârghie ridicat. Taxele Yobit sunt după cum urmează sau le puteți vizita site-ul web pentru a le vizualiza integral.

Taxe de tranzacționare

Pentru a cumpăra și vinde cripto folosind platforma Yobit, comisioane de tranzacționare nu depășiți 0,2% din tranzacție Cantitate. În comparație cu alte platforme de tranzacționare criptografice, taxele Yobit sunt competitive pe piață.

Depozit & Retragere

Sunt fără taxe de depozit pentru a transfera orice criptomonedă în Yobit. Pentru retrageri, se aplică o taxă standard pentru blockchain, care este determinată de încărcarea rețelei.

Relații Clienți

Un factor important atunci când decideți să utilizați un anumit schimb de criptomonede este serviciul pentru clienți. Conform întrebărilor frecvente Yobit, la întrebările de asistență se răspunde de obicei într-o oră, dar uneori poate dura până la 24 de ore.

Yobit.net are o secțiune de întrebări frecvente, dar este destul de limitată și răspunde doar la întrebări de bază, cum ar fi cum să începeți, depozite, taxe și retragerea de fonduri. Nu am văzut o secțiune „Baza de cunoștințe” care ar fi utilă pentru începătorii care încep cu Yobit.

Yobit are una dintre cele mai mari comunități de pe Telegram, cu peste 80.000 de persoane în chatul de grup englezesc. Administratorii par foarte activi și receptivi când li se trimite un mesaj direct pentru asistență.

Alternative Yobit

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

Recenzii Yobit & Părere

Schimbul are a primit 4,5 stele din 5 pe site-ul de evaluare respectat Pilot de încredere. Aceasta este de obicei o bună indicație și o măsură a reputației și a încrederii schimbului. Majoritatea comentariilor sunt pozitive, cu câteva comentarii negative. Am observat că nu există evaluări neutre care ni s-au părut neobișnuite.

Atunci când selectează un nou schimb de criptare, utilizatorii ar trebui să aplice întotdeauna diligența necesară, practicile de gestionare a riscurilor și să continue să fie la curent cu recenziile de schimb, cum ar fi aceasta.

recenzii yobit

întrebări frecvente

Este Yobit Legit?

Yobit pare a fi un schimb legitim de tranzacționare a criptomonedelor care funcționează de mulți ani și a atras un număr semnificativ de traderi. Bursa este înregistrată în Panama și este disponibilă utilizatorilor din întreaga lume.

Yobit este un schimb sigur?

Yobit nu pare să fi fost piratat de la lansarea sa în 2014. Platforma prezintă măsurile de securitate de bază, cum ar fi 2FA, pentru a proteja conturile de utilizator. Există informații limitate cu privire la măsurile de securitate ale site-ului, așa că îi sfătuim întotdeauna pe utilizatori să își facă propriile cercetări.

Are Yobit un cont demonstrativ

Yobit nu are un cont demo care să permită comercianților să practice tranzacționarea criptografică fără a face un depozit.

Există un program de afiliere Yobit?

Yobit.net are un program de afiliere care recompensează utilizatorii existenți care aduc clienți noi cu linkul lor unic de recomandare. Bonusul de recomandare este de 20% din comisioanele de tranzacționare ale utilizatorilor menționați.

Are Yobit o aplicație de tranzacționare mobilă?

Yobit nu are o aplicație mobilă pentru utilizatorii de Android și iOS pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Yobit, este unul dintre cele mai vechi schimburi de cripto care le are a livrat o platformă de tranzacționare solidă de câțiva ani. Se pare că schimbul a parcurs un drum lung pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți cu o comunitate Telegram receptivă și mai mulți administratori pentru a sprijini creșterea bazei lor de utilizatori.

Vizitați Yobit

Câteva puncte bune despre schimbul Yobit sunt:

  • Nu a fost niciodată piratat
  • Mii de monede criptografice de tranzacționat
  • Ușurința de a utiliza interfața de tranzacționare
  • Proces de înscriere rapidă (fără KYC)
  • Taxe de tranzacționare competitive

Deci, care este verdictul nostru final?

Am găsit schimbul ușor de utilizat, depunem fonduri și executăm tranzacții. Este o platformă excelentă pentru comercianții și investitorii cripto care doresc să valorifice noile criptomonede pentru a construi avere în Bitcoin ar trebui să ia în considerare utilizarea Yobit.

De asemenea poti fi interesat de:

  • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
  • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din SUA

  • Cum să cumperi Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Foarte ușor
  • Cele mai bune schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă
  • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me