Învățarea modului de tranzacționare a unei criptomonede poate fi o sarcină provocatoare, cu riscuri și recompense mari. Găsirea unei platforme adecvate pentru testarea strategiilor folosind un cont demo sau tranzacționarea copiilor, cei mai profitabili traderi, poate fi un instrument de învățare util.

Unul dintre cei mai buni brokeri din lume pentru tranzacționarea criptomonedelor și tranzacționarea socială este eToro.

Vizitați eToro

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire etoro, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Platforma prietenoasă cu începătorii pentru a cumpăra criptomonede
 • Taxe concurențiale, taxă de distribuire numai
 • Disponibil în toată lumea și acceptă mai multe valute
 • Acceptă 94 de perechi de criptomonede și oferă active tradiționale precum acțiuni, mărfuri și indici
 • Copiați comercianții și portofoliile de succes
 • Aplicație de tranzacționare mobilă foarte intuitivă

per total

4.6 / 5 Vizitați eToro

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X atunci când cumpărați criptomonede reale. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede pentru mai multe informații.

site-ul etoro

Ce este eToro?

eToro este un lplatformă de tranzacționare socială care oferă criptocurrency, acțiuni și tranzacționare CFD. Utilizatorii de pe platformă se pot conecta cu traderi care au aceeași idee și se pot alătura unei comunități pentru a discuta despre strategii de tranzacționare sau pentru a copia în mod automat comercianți și portofolii de succes.

Etoro a fost înființat în 2007 și a devenit o platformă de tranzacționare online populară, extrem de vizuală, intuitivă și prietenoasă pentru începători. Brokerul este utilizat de milioane de investitori și comercianți din mai multe jurisdicții din lume. Compania și-a extins oferta pentru a permite clienților americani să investească în active de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

Caracteristici & Servicii

Comerț social

eToro este bine-cunoscut pentru comunitatea sa de tranzacționare socială, unde comercianții se pot alătura și se pot conecta cu alți comercianți pentru a împărtăși idei, strategii sau reflectă performanța de tranzacționare a traderilor profitabili. Începătorii pot folosi sistemul de filtrare pentru a descoperi portofoliul unui investitor pentru a copia criteriile care se potrivesc, cum ar fi rentabilitatea investiției, toleranța la risc și numărul copiatorilor. Pentru a limita pierderile potențiale, există opțiunea de a seta un nivel de stop loss.

etoro copytrader

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Criptomonede oferite

eToro acceptă 94 de perechi de criptomonede care pot fi tranzacționate contra monedelor altcoins sau fiat. Investitorii din SUA și Marea Britanie pot achiziționa activul cripto real, în timp ce investitorii din alte regiuni, cum ar fi Europa și Australia, pot cumpăra doar un CFD. Monedele digitale populare care pot fi tranzacționate includ Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, Tezor, Stella Lumens și multe altele.

statistici comerciale de copiere etoro

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Taxe de tranzacționare

Achiziționarea criptomonedelor pe eToro va suporta un cost spread doar pentru activul real. Taxa pentru spread variază pentru fiecare activ digital și crește și scade în funcție de condițiile pieței. De exemplu, taxa pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin este de 0,75% pe tranzacție. În comparație cu alți furnizori de criptomonede, cum ar fi Coinbase, care percepe între 0,5% și 3,99%, taxele pentru eToro sunt foarte competitive.

eToro Comparat

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață de utilizare intuitivă pentru începători și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe eToro. Acest tabel de comparație listează platforme alternative de tranzacționare criptografice, cum ar fi eToro, care permit investitorilor să investească în active digitale, cum ar fi criptomonedele.

Înregistrare, Autentificare & Verificarea contului

Pentru a crea un cont cu eToro, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a depune fonduri pentru a cumpăra active digitale sau CFD-uri, în funcție de locație. Informațiile necesare pentru a începe includ un nume de utilizator, o adresă de e-mail și o parolă.

Verificarea eToro este obligatorie pentru toți utilizatorii care doresc să tranzacționeze pe platformă. Procesul și informațiile care trebuie trimise variază ușor în fiecare jurisdicție, în conformitate cu reglementările locale. De obicei, eToro durează câteva zile pentru a finaliza procedura de verificare a identității.

Metode de plata & Limite

Utilizatorii noi își pot începe călătoria de tranzacționare prin finanțarea unui cont real utilizând o varietate de metode de depunere, cum ar fi card de credit, PayPal, Neteller și Skrill pentru a trimite bani pentru a finanța un cont de tranzacționare. Fiecare opțiune de plată are limite și viteze de tranzacție diferite de luat în considerare, așa cum sunt enumerate mai jos. Una dintre cele mai bune modalități de a cumpăra Bitcoin este utilizarea unui card de credit care este instantaneu și are o limită de depunere zilnică de până la 40.000 USD.

Disponibil Fiat & Activele criptomonedelor

eToro operează utilizând dolari SUA și clienți care locuiesc în alte jurisdicții sau preferă depozit în alte monede fiduciare, cum ar fi EUR, GBP, AUD, RMB, THB, IDR, MYR, VND și PHP vi se va percepe o taxă de conversie în USD. taxa de conversie se bazează pe puncte procentuale (sau sâmburi). Nu există nicio taxă pentru a trimite USD pentru a finanța un cont de tranzacționare cu bani reali.

Țări acceptate

Platforma de tranzacționare eToro este disponibile clienților din întreaga lume în țări precum Statele Unite, Regatul Unit, Europa, Singapore, Africa, Australia și Noua Zeelandă. Există mai multe țări și teritorii care pot să nu folosească eToro din cauza reglementărilor și restricțiilor legale. O listă completă de țări restricționate și interzise pot fi găsite pe site.

Tranzacționarea criptomonedelor

eToro oferă o platformă simplă de utilizat și vizuală conceput pentru începători și investitori intermediari pentru a începe cu monedele digitale. Interfața cu utilizatorul oferă un flux de știri care conține articole fixate din comunitate pe un anumit activ, care poate fi util pentru începători.

statistici etoro bitcoin

Investitorii care se bazează pe analiza tehnică vor găsi caracteristicile de graficare eToro limitate. Sunt caracteristici grafice de bază, cum ar fi indicatori și instrumente de desen care poate fi aplicat, cu toate acestea este dificil de utilizat și suprapunerile se pierd când diagrama este închisă. În opinia noastră, vă recomandăm să utilizați un program profesional de graficare a criptomonedelor, cum ar fi TradingView, pentru a efectua analize tehnice și apoi să tranzacționați cu eToro.

Copiere-tranzacționare

Platforma de tranzacționare socială eToro le permite utilizatorilor să descopere alți traderi pentru a le copia și urmări meseriile. Este o rețea puternică utilizată de milioane de investitori din întreaga lume pentru a vedea modul în care comerțul profesional și de succes își gestionează pozițiile în timp real și conectați-vă pentru a urmări automat fiecare tranzacție.

comerțul cu copie etoro

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Fiecare tranzacție pe care comerciantul urmat o face plasată automat folosind soldul contului de tranzacționare disponibil. Există fără taxă sau cost suplimentar pentru a vă alătura rețelei sociale eToro, deși există o cerință de sold minim de 200 USD. Începătorii pot beneficia de tranzacționare prin copiere urmărindu-i pe cei mai profitabili traderi de pe platformă pentru a obține un venit pasiv care poate fi folosit pentru achiziționarea criptelor sau, pur și simplu, să învețe cum să tranzacționeze.

statistici de tranzacționare socială etoro

Platforma oferă Vizibilitate 100% a statisticilor traderului, a portofoliului și a curbei de capitaluri proprii pentru performanțele anterioare ale comerciantului. Investitorii potențiali pot investiga fiecare comerciant pentru a se asigura că strategia lor de tranzacționare și expunerea la risc se aliniază cu propriile pofte de risc și așteptările de profit. Istoricul complet al pozițiilor traderului, preluarea profitului și intrările stop loss sunt prezentate pentru transparență.

statistici comerciale de copiere etoro

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Evaluarea riscurilor, numărul de comercianți și activele gestionate sunt măsurători populare de evaluat. Se recomandă să tranzacționați comercianți pe termen lung cu o experiență dovedită de luni profitabile cu retragere minimă. În timp ce performanțele anterioare nu garantează rezultatele viitoare, a revizuirea și auditarea amănunțite pot fi efectuate folosind eToro înainte de a aloca capital pentru a copia-tranzacționa strategia lor.

Cont demo de tranzacționare

eToro este liber să înregistreze un cont, iar noii utilizatori pot începe cu un cont de tranzacționare demo de 100.000 USD pentru a se familiariza cu produsele, caracteristicile și interfața utilizatorului platformei. Modul de practică are același aspect ca un cont finanțat, iar utilizatorii pot comuta între modurile reale și demo.

Treceți acum cu un cont de practică gratuit de 100.000 USD.

Declinare de responsabilitate: 67% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cont demo etoro

Taxe & Răspândire

Taxele de tranzacționare eToro pentru monedele criptomonede sunt calculate pe baza unui costul spreadului de la 0,75% în funcție de activul real achiziționat și vândut pe platformă. Spreadul este diferența dintre prețul de cumpărare și prețul de vânzare pe piață și poate fluctua în condiții de piață volatile. Costul spread-ului este dedus din tranzacționare la deschiderea poziției.

De exemplu, costul deținerii Bitcoin (BTC) va suporta un cost spread de 0,75%, în timp ce pentru a investi în Ethereum taxa de spread este de 1,90%. Altcoinele mai puțin cunoscute vor avea, în general, o taxă de spread mai mare, deoarece volumul de tranzacționare este mai mic. În comparație cu alte platforme de tranzacționare, fPentru a cumpăra alte monede decât Bitcoin este mare. Utilizatorii sunt mai bine să folosească un schimb precum Binance sau CEX.IO care au taxe altcoin mai mici.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI ETORO CU ALȚII

Comparați acum!

În regiuni precum Australia, unde CFD-urile cu criptomonede pot fi achiziționate numai, există un o taxă mică pentru a acoperi costul dobânzii de a deține o poziție de pârghie peste noapte. Există, de asemenea, o taxă de weekend, care este de trei ori costul taxei de peste noapte. Taxele peste noapte apar în partea de jos a ferestrei de tranzacționare la deschiderea unei noi tranzacții. În general, taxa de peste noapte a eToro este comparabilă cu alți furnizori de criptomonede CFD, cum ar fi Plus500.

întrebări frecvente

Este reglementat eToro?

eToro este o companie financiară licențiată și înregistrată în mai multe jurisdicții comerciale din întreaga lume, inclusiv în Europa, în cadrul Ciprului Securities & Exchange Commission, în Marea Britanie de către Financial Conduct Authority (FCA) și deținătorul serviciilor financiare australiene licențiat eliberat de ASIC în Australia.

Este sigur eToro?

eToro pare a fi o platformă de tranzacționare sigură pentru criptomonede, acțiuni și CFD-uri care oferă măsuri de securitate de ultimă generație pentru a asigura securitatea și siguranța fondurilor și informațiilor personale ale clienților. Pe baza cercetărilor noastre, eToro nu a fost niciodată piratat sau compromis în fiecare dintre jurisdicțiile sale din întreaga lume.

Este eToro Legal în Australia?

eToro este un furnizor reglementat de CFD din Australia și respectă legile locale care sunt puse în aplicare de către Australia Securities and Investment Commission (ASIC). eToro tranzacționează sub compania eToro AUS Capital Pty Ltd, AFSL 491139 și deține o licență australiană de servicii financiare (AFSL).

Concluzie

Pentru a încheia analiza noastră eToro, platforma este în general bine adaptată pentru începători și investitori care doresc să copieze tranzacționarea comercianților profitabili sau să învețe cum să tranzacționeze. Există mai multe metode de finanțare a unui cont de tranzacționare real și acceptă mai multe monede fiat pentru a începe.

Înainte de a tranzacționa pe piețe cu bani reali, eToro are unul dintre cele mai bune conturi de tranzacționare demo de criptomonedă de practicat cu fonduri virtuale. Desigur, atunci când decideți să cumpărați Bitcoin cu bani reali, vă recomandăm să retrageți fondurile într-un portofel hardware pentru siguranță.

De asemenea poti fi interesat de:

 • How To Stake Cosmos (ATOM): 4 cele mai bune locuri pentru a câștiga recompense
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • Cele mai bune 8 schimburi de tranzacționare a criptelor fără taxe (comision zero)
 • Recenzie BlockFi: IMPORTANT – Citiți înainte de ao utiliza
 • Cele mai bune 9 schimburi de criptare de marjă cu pârghie

Declinare de responsabilitate: eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și cripto-active, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Cryptoassets sunt instrumente volatile care pot fluctua foarte mult într-un interval de timp foarte scurt și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. În afară de CFD-uri, tranzacționarea cripto-activelor este nereglementată și, prin urmare, nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau caracterul complet al conținutului acestei publicații, care a fost pregătit de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice entității despre eToro.

Taxele de tranzacționare sunt un aspect foarte important pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori în criptomonede..

Vizitați eToro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me