Digital Surge este un schimb criptografic care oferă acces direct la cumpărarea Bitcoin cu AUD sau peste 200 de altcoini. În această revizuire, vom oferi o imagine de ansamblu a experienței noastre folosind schimbul de criptomonede australian și vom evalua aspectele importante ale unui schimb de criptare, cum ar fi metodele de depozit, taxele de tranzacționare, securitatea și asistența pentru clienți.

Vizitați Digital Surge

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această revizuire a Surge-urilor digitale, vă sugerăm să vizitați din când în când site-ul lor web pentru a fi la curent cu orice schimbări care pot apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Conceput pentru începători să cumpere cripto cu AUD
 • Verificare rapidă în mai puțin de 5 minute
 • Suportă peste 200 de active valutare digitale
 • Taxă fixă ​​de 0,5% pentru cumpărare / vânzare
 • Plătiți facturile cu cripto

 • Investitorii SMSF au sprijinit
 • Evaluare de 4,71 stele pe baza 91 recenzii
 • 50% program afiliat

per total

4.2 / 5 Vizitați Digital Surge

Ușurință în utilizare

Reputatie

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin de cumpărat.

site-ul de creștere digitală

Ce este Digital Surge?

Digital Surge este o criptomonedă exchange care oferă o modalitate ușor de a cumpăra, vinde și stoca cripto în Australia. Cu accent pe simplitate, platforma face cripto cât mai plăcută și mai ușor de înțeles. Cu sediul în Brisbane, Digital Surge este o echipă prietenoasă și strânsă, angajată să construiască încredere și transparență în comunitatea criptomonedelor, participând la o serie de evenimente comunitare pentru a ajuta la conștientizarea industriei..

Rezumat rapid

creșterea digitală comparată

Surge digital comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de depunere a AUD la Digital Surge. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede australiene populare care acceptă transferuri bancare pentru a cumpăra Bitcoin.

Este sigură la supratensiuni digitale?

Pe baza cercetărilor noastre, Digital Surge pare a fi o platformă sigură pentru cumpărarea și vânzarea criptomonedelor cu măsuri de securitate standard din industrie. Aceste măsuri asigură siguranța informațiilor și fondurilor clienților atunci când se utilizează platforma și includ autentificarea în doi factori, portofele de stocare la cald și la rece și procese de securitate cu mai multe straturi. De când a fost stabilit schimbul, au existat nu s-au raportat furturi de furturi de fonduri pe Digital Surge.

Este Legit Surge Digital?

Digital Surge pare a fi un schimb legitim care este înregistrat cu AUSTRAC care aplică legile financiare pentru a minimiza riscul ca infractorii să utilizeze schimburi de criptomonede pentru spălarea banilor, finanțarea terorismului și infracțiunile cibernetice.

Legea anti-spălare a banilor și combaterea terorismului din 2006 solicită entităților reglementate, cum ar fi Digital Surge, să colecteze informații pentru a stabili identitatea unui client, pentru a monitoriza tranzacțiile și pentru a raporta tranzacțiilor sau activității AUSTRAC care este suspectă sau implică sume mari de numerar de peste 10.000 USD.

Caracteristici & Beneficii

Digital Surge oferă o platformă de tranzacționare prietenoasă cu începătorii și ușor de utilizat pentru a schimba monede digitale. De asemenea, schimbul oferă următoarele caracteristici:

 • Proces de verificare rapidă pentru finalizarea KYC
 • Un aspect conceput pentru a simplifica tranzacționarea & Ușor de înțeles
 • Simplu, plăcut & modalitate de a tranzacționa fără stres
 • Suportă peste 220 de criptomonede pentru cumpărare, tranzacționare și vânzare
 • Taxe mici & spread-uri competitive
 • Depozite AUD rapide și sigure utilizând plăți PayID sau POLi
 • O interfață mobilă concepută pentru simplitate & utilizare de zi cu zi
 • Abilitatea de a plăti facturi australiene cu Bitcoin
 • Portofel personal gratuit, foarte sigur
 • Stocare la rece / offline / fierbinte pentru securitate & comoditate
 • Resurse educaționale premium & sfaturi comerciale de specialitate pentru toți clienții
 • Receptiv & asistență personalizată pentru clienți

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu Digital Surge, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a crea un cont de tranzacționare. Schimbul de supratensiuni digitale va solicita o adresă de e-mail. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului și utilizatorii se pot conecta la Digital Surge.

registrul digital de supratensiune

Verificarea digitală a supratensiunii

Digital Surge utilizează autentificarea RapidID și doi factori pentru a asigura procesul de verificare a identității este ușor, sigur și la fel de rapid pe cat posibil. Utilizatorii pot fi verificați în câteva minute cu o cameră smartphone (pentru verificarea recunoașterii faciale) și o formă de identificare oficială, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere australian.

Interfața cu utilizatorul

Interfața Digital Surge are un tablou de bord simplu și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să își vadă Portofoliul în ansamblu pentru a vedea cum își desfășoară investițiile. Interfața permite utilizatorilor să-și monitorizeze monedele preferate într-o listă de urmărire personală pentru a vedea rapid care monede sunt cele mai bune (și cele mai proaste) cu lista Top Gainers. Un clic ușor pe oricare dintre ele se va transfera la o pagină completă de detalii a fiecărui activ.

portofel digital de supratensiune

Pentru a începe, utilizatorii pot face clic pe activul de cumpărat, care va afișa graficul live și prețul în AUD. Există câmpuri de introdus în suma de achiziționat cu fondurile depuse. De exemplu, dacă utilizatorul dorește să cumpere Bitcoin, activul este selectat din listă și este dus la pagina cu detalii despre monedă. Este afișată o casetă de introducere a comenzii pentru a introduce suma de AUD pentru a cumpăra Bitcoin. Suma echivalentă de Bitcoin este afișată la rata actuală a pieței.

interfață digitală de supratensiune

Plata facturilor cu Bitcoin

Digital Surge oferă o caracteristică pentru a permite persoanelor fizice plătiți orice factură sau extras de card de credit australian folosind Bitcoin (BTC). Utilizatorii vor avea nevoie de detaliile BPAY ale facturatorului pentru a efectua o plată Bitcoin. Procesul este ghidat printr-un vrăjitor pentru a fi mai ușor. Aceasta este o opțiune excelentă pentru investitorii care doresc să-și cheltuiască fondurile fără a fi nevoie să vândă Bitcoin înapoi către AUD.

Procesul este ghidat printr-un expert care oferă opțiunea:

 • Plătiți factura BPAY
 • Plătiți pe cardul de credit
 • Plătiți în contul bancar

Odată ce a fost selectată o opțiune de plată, pot fi introduse detaliile BPAY ale facturatorului. Fondurile vor fi preluate fie din portofelul Digital Surge al utilizatorilor, fie dintr-un portofel hardware criptomonedă offline.

Metode de depunere & Limite

Digital Surge Australia oferă depozite prin PayID / Osko (instantanee și gratuite) și plăți POLi (începând de la 2 USD și plafonat la 3,30 USD). În prezent, nu există nicio opțiune de a cumpăra cripto folosind cardul de credit, depunerea în numerar sau cu PayPal utilizând Digital Surge.

PayID /Osko plățile sunt acum disponibile pentru toate conturile prin PayID. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot depune și retrage instantaneu într-o metodă sigură și ușoară. PayID / Osko oferă un sistem de plată rapid, versatil, simplu și aproape în timp real pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor de criptare.

Taxe de tranzacționare

Surge digitală taxele pentru cumpărarea și vânzarea instantanee sunt fixe 0,5%. Această rată este competitivă în comparație cu alte burse din Australia, cum ar fi Swyftx și Independent Reserve. Utilizatorilor care tranzacționează volume mari la bursă li se va percepe o taxă diferită pe baza unui volum de tranzacționare continuu de 30 de zile.

Volumul de tranzacționare este calculat la fiecare 1 oră și comisioanele de tranzacționare pot fi reduse la 0,1% dacă volumul depășește 1 milion AUD. Aceasta este aceeași taxă pe care o percepe Binance pentru toate tranzacțiile.

Criptomonedă acceptată

Digital Surge oferă peste 220 de altcoins, oferindu-i una dintre cele mai largi selecții de cripto din Australia, care includ:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • Lumeni stelari (XLM)
 • Tezos (XTZ)
 • Algorand (ALGO)
 • NEO
 • Theta (THETA)
 • Indicativ de bază pentru atenție (BAT)

Relații Clienți & Recenzii

Echipa de asistență pentru clienți de la Digital Surge poate fi contactată printr-o aplicație de chat live sau prin e-mail. Timpul de răspuns al aplicației de chat live este de obicei în aceeași oră. Schimbul oferă un expert Bitcoin interactiv pentru a ajuta utilizatorii să înceapă. Începători Există, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente detaliate care răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de Surge digitală.

digitalsurge review

Feedback-ul cu privire la serviciul de asistență pentru clienți este pozitiv pe mai multe site-uri de recenzii. Căutarea „Digital Surge Review” în Google afișează o serie de comentarii pe site-uri populare de feedback, cum ar fi TrustPilot și Recenzii.io. În general, evaluările pentru Digital Surge sunt peste 4 din 5 stele.

Alternative de supratensiune digitală

Următoarele alternative la Digital Surge sunt schimburi de criptomonede de încredere, sigure și de încredere pentru a cumpăra Bitcoin în Australia – și alte monede alternative, cum ar fi Ethereum, XRP și Litecoin.

întrebări frecvente

Există o aplicație de telefonie mobilă?

Surge digitală nu oferă utilizatorilor săi o aplicație de tranzacționare mobilă pentru a cumpăra / vinde monede digitale pe bursă. Cu toate acestea, platforma a fost concepută ca un Aplicație web progresivă (PWA) care permite livrarea schimbului către un dispozitiv mobil fără a utiliza o aplicație.

Surge-ul digital permite investițiile în criptomonedă folosind SMSF?

Australienii care doresc să își folosească Super-Fondurile Autogestionate (SMSF) pot deschide un cont cu Digital Surge la investește în cripto folosind un super fond. Investitorii pot cumpăra criptomonede cu Australian Super, cum ar fi Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Ripple (XRP) și mai mult de 200 de alte criptomonede.

Ce țări acceptă supratensiunea digitală?

Platforma de tranzacționare Digital Surge acceptă doar utilizatorii din Australia să cumpere, să vândă și să tranzacționeze criptomonede. Rezidenții internaționali vor trebui să utilizeze un schimb global fiat-to-crypto care acceptă moneda lor locală fiat și metoda de plată.

Surge-ul digital are un program de recomandare?

Digital Surge este unul dintre cele mai bune programe de afiliere cripto din Australia. Surge digitală plătește 50% din taxele colectate la toate tranzacțiile realizate de conturile la care s-au referit toți utilizatorii. Acest program de recomandare din industrie permite utilizatorilor să câștige venituri pasive pentru prietenii și familia de referință.

Concluzie

Pentru a încheia analiza Digital Surge, schimbul este o platformă ușor de utilizat și prietenoasă pentru începători pentru cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea criptelor în Australia. Digital Surge a fost primul schimb din Australia care a oferit un chat live de piață pentru a ajuta utilizatorii cu orice întrebări și pentru a oferi în prezent cea mai mare selecție de monede de tranzacționat.

Vizitați Digital Surge

Utilizatorii care caută schimb de Bitcoin și criptomonede cu taxe de tranzacționare competitive, ușurință în utilizare și servicii pentru clienți receptivi pot lua în considerare Digital Surge.

creșterea digitală

Ați putea fi, de asemenea, interesat de aceste ghiduri:

 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe Bitcoin & Crypto
 • Cele mai bune platforme de tranzacționare cu marjă criptografică comparate

 • Cele mai bune 10 conturi demonstrative pentru tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
 • 5 alternative Coinspot cu taxe mai mici
 • Recenzie BlockFi: Este Legit & Sigur?

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitati site-ul

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me