Gemeni este un schimb de criptomonede de renume cu sediul în New York, care a crescut în popularitate în ultimii ani pentru a deveni o platformă de lider pentru a ajuta începătorii să înceapă cu monedele digitale..

Schimbul criptografic din SUA sa concentrat pe simplitate și ușurință în utilizare, făcându-l un mod atrăgător de a descoperi monede populare și jetoane DeFi printr-o interfață web intuitivă și elegantă sau o aplicație mobilă.

Vizitați Gemeni

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă generație în această revizuire a schimbului de Gemeni, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

 • Simplu pentru începători și simplu de utilizat
 • Una dintre cele mai sigure schimburi de cripto și a votat platforma de top în 2019
 • Sprijină depozitele fiat în USD, GBP, CAD, EUR, SGD, HKD, AUD
 • O taxă competitivă de 0,5% pe tranzacție care se reduce odată cu volumul
 • Tranzacționați 26 de active criptomonede și jetoane Defi populare
 • Comenzi recurente și alerte de preț stabilite
 • Aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă

per total

4.6 / 5 Vizitați Gemeni

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Este adesea recomandat să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la tranzacționarea criptomonedelor. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este Gemenii?

Gemeni este o companie privată de încredere din New York fondată în 2014 de Cameron și Tyler Winklevoss, cunoscut sub numele de "Gemenii Winklevoss". Compania oferă o schimb legitim de criptomonede, adică licențiat și reglementat de către Departamentul Serviciilor Financiare de Stat din New York (NYSDFS). Pentru a-și menține standardul ridicat de încredere, bursa este supusă cerințelor privind rezervele de capital, cerințelor de securitate cibernetică și standardelor de conformitate bancară stabilite de NYSDFS și Legea bancară din New York.

site-ul web Gemeni

Gemenii sunt un schimb și un custode care oferă un mod simplu, elegant și ușor pentru persoane și instituții de a cumpăra, tranzacționa, stoca și vinde active digitale. Bursa a fost înființată pentru prima dată în Statele Unite și și-a extins activitatea Canada, Regatul Unit, Coreea de Sud, Hong Kong, Australia și Singapore.

Schimbul de Gemeni a fost votat ca cel mai bun schimb criptografic în 2019 și menține un nivel ridicat de securitate care a construit o reputație solidă în industrie ca furnizor de încredere de active digitale. De asemenea, bursa a colaborat cu companii de top din lume, cum ar fi Samsung, Tradingview, Brave și Nifty Gateway.

Gemeni comparati

Măsuri de securitate de ultimă oră, o interfață intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe Gemini. Acest tabel de comparație listează schimburi de criptare alternative, cum ar fi Gemeni, pentru tranzacționarea Bitcoin & criptomonedă.

Caracteristici & Servicii

Gemeni oferă produse și servicii de tranzacționare de ultimă generație către clienții săi din întreaga lume. Schimbul este în primul rând un loc de cumpărare, tranzacționare și vânzare de cripto, cu toate acestea, oferă caracteristici atractive, cum ar fi:

 • Mod elegant, curat și simplu de a cumpăra monede digitale
 • Suportă 7 monede fiat pentru utilizatorii aflați în întreaga lume
 • Cumpărați, tranzacționați, stocați și vindeți 26 de monede cripto populare și jetoane DeFi populare
 • Metode de plată globale, cum ar fi cardul de debit, transferul bancar și cripto
 • Schimb certificat pentru un standard ridicat de conformitate cu operațiunile financiare
 • Fonduri stocate pe portofelul Gemini și asigurate la principalii furnizori de asigurări
 • Integrare cu WebAuthn pentru a securiza contul Gemeni cu chei de securitate hardware
 • Aplicație mobilă intuitivă pentru dispozitive Android și iOS (și ceasuri inteligente)

Gemenii sunt în siguranță?

Platforma Gemeni este una dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede să cumpere și să vândă active digitale. Schimbul de active digitale prezintă măsuri de nivel instituțional pentru a-și proteja informațiile utilizatorilor și fondurile stocate pe platformă. Funcțiile de securitate includ depozitarea portofelului rece, procesul de retragere cu mai multe semnături, autentificare în doi factori, criptare, adrese din lista albă și protecție de conectare cu forță brută.

Țări acceptate

Schimbul de gemeni s-a extins la nivel global pentru a deveni un adevărat schimb internațional de criptomonede pentru persoanele care doresc să achiziționeze active digitale. Bursa din SUA oferă serviciile sale de criptare către țări precum Regatul Unit, Canada, Australia, Singapore, Coreea de Sud si altii. Pentru a vizualiza lista completă a țărilor acceptate, vizitați site-ul web Gemeni.

Înregistrare, Autentificare & Verificarea contului

Pentru a crea un cont cu Gemeni, utilizatorii vor trebui să parcurgă un proces de înregistrare pentru a deschide un cont. Informațiile necesare pentru a începe includ numele complet, adresa de e-mail și pentru a seta o parolă. Verificarea adresei de e-mail completează procesul de bază de creare a contului.

Documentele necesare pentru finalizarea procesului de verificare Gemeni variază în funcție de locul de origine al utilizatorului. Clienții din SUA vor trebui să încarce un act de identitate eliberat de stat, permis de conducere, pașaport sau card de pașaport. Documentele de verificare suplimentare pot fi necesare pentru utilizatorul din alte țări, cum ar fi dovada adresei (de exemplu, extras de cont bancar, factură de utilități sau factură de telefonie mobilă). Verificarea ID-ului durează mai puțin de 24 de ore pentru finalizare odată ce documentele au fost încărcate.

Cumpărare & Vânzarea criptomonedei

Gemenii au fost concepute pentru a facilita investitorilor și comercianților să înceapă cu monedele digitale. Interfața de pe web și versiunea mobilă a fost concepută pentru toate nivelurile de experiență cu un interfață ușor de utilizat, elegantă și simplă.

tablou de bord Gemeni

Odată ce a fost creat un cont Gemeni, utilizatorul se poate autentifica pentru a vizualiza lista activelor criptomonede acceptate pe bursă. Tabloul de bord principal oferă un rezumatul rapid al prețurilor, schimbarea de 24 de ore și modificarea procentuală care pot fi sortate de la crescător la descendent și invers.

Legate de: Comparație între Gemeni și Kraken: care schimb de cripto este cel mai potrivit pentru începători?

Cumpărarea criptomonedei instantanee pe Gemeni poate fi efectuată folosind o singură interfață. O diagramă de preț de bază arată valoarea activului care este reprezentat ca un grafic liniar și durata poate fi modificată între perioadele zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Nu există un sistem complicat de graficare, cărți de comenzi, istoricul tranzacțiilor și profiluri de volum pe care un schimb avansat de tranzacționare a criptomonedelor le-ar arăta în mod normal.

gemeni cumpără bitcoin

Adiacent graficului de prețuri, fereastra de introducere a comenzilor are două opțiuni pentru cumpărare și vânzare. Aici, comercianții pot selecta frecvența tranzacției, care poate fi una de cumpărare (sau de vânzare) sau comandă recurentă. Utilizatorii pot introduce suma de monedă fiduciară pe care să o cheltuiască, să revizuiască comanda și să procedeze la plasarea tranzacției.

După ce a fost făcută o cerere de tranzacționare, Gemeni va afișa o fereastră de confirmare a comenzii pentru ca utilizatorul să confirme valoarea tranzacției, taxele de tranzacție și să selecteze o metodă de plată. Procesul de la capăt la cap pentru a cumpăra criptomonede cu Gemeni este extrem de simplu. Nu există meniuri complicate, dezordine, distrageri sau ferestre pop-up. Utilizatorii care se bazează pe analiza tehnică pot integra Gemeni cu TradingView, o platformă software de top pentru criptomonede (așa cum se arată mai jos).

gemini tradingview

Gemenii păstrează o evidență a tuturor tranzacțiilor efectuate care pot fi vizualizate pentru fiecare monedă în descrierea activului. Acest lucru este util pentru vizualizarea comenzilor anterioare, prețul de cumpărare și chiar prețul mediu de cumpărare pentru a determina poziția netă generală a activului în portofoliul utilizatorului.

Pentru a ajuta începătorii, fiecare monedă are o pagină de rezumat cu o analiză a plafonului de piață, a volumului de tranzacționare 24 de ore și a ofertei sale circulante. Există, de asemenea, un rezumat al fiecărei monede de furnizat o prezentare generală a activului digital pe care intenționează să îl cumpere investitorul utilizând bursa Gemeni.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI GEMINI CU ALȚII

Comparați acum!

Fiat suportat & Activele criptomonedelor

Gemenii le permit utilizatorilor de pe platformă să cumpere & vinde active digitale prin sprijinirea șapte valute fiat precum USD, GBP, EUR, CAD, SGD, HKD și AUD. Monedele tradiționale pot fi depuse la bursa Gemini folosind o varietate de metode de plată, cum ar fi cardul de debit și transferul dintr-un cont bancar.

Odată ce fondurile au ajuns în portofelul Gemeni, utilizatorii pot vizualiza prețurile reale ale activelor criptomonedei înainte de a cumpăra. schimbul suportă 26 de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, precum și jetoane DeFi populare precum Yearn Finance și Uniswap.

Aplicația mobilă Gemeni

Schimbul de gemeni oferă o modalitate sigură și ușoară atât investitorilor, cât și comercianților cumpărați, tranzacționați, stocați și vindeți active digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, utilizând o aplicație de tranzacționare mobilă. Utilizatorii pot urmări și monitoriza prețurile live ale criptomonedelor în timp real folosind aplicația disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Caracteristicile excelente ale aplicației Gemeni includ:

 • Diagrama activelor utilizând o interfață simplă și intuitivă
 • Monitorizați și urmăriți rapid performanța portofoliului
 • Capacitatea de a seta alerte de preț pentru a acționa rapid asupra mișcărilor de preț
 • Vizualizați pentru a verifica prețurile live și istorice
 • Programează comenzi recurente
 • Mod lumină și întuneric
 • Compatibil cu dispozitivele Apple Watch și Android Wear

În ansamblu, aplicația de tranzacționare Gemeni include majoritatea funcțiilor disponibile pe versiunea web și oferă o modalitate de a face acest lucru începeți să utilizați Bitcoin și alte monede folosind un dispozitiv portabil.

aplicația Gemeni

Taxe de tranzacționare

Gemenii taxează o comision de tranzacționare fix de 0,5% (sau 50 de puncte de bază) mai sus prețul de piață predominant al Gemenilor pentru toate tranzacțiile de cumpărare și vânzare utilizând aplicațiile de tranzacționare web sau mobile. În funcție de volumul tranzacționat, pentru tranzacțiile fiat se va aplica o taxă suplimentară pentru comisionul de tranzacție. Pentru o listă completă a taxelor pentru monede fiat acceptate (de exemplu, USD, CAD, GBP, EUR, HKD, SGD și AUD).

Gemenii utilizează un model diferit de taxe pentru investitorii activi care utilizează platforma de tranzacționare, care variază în funcție de volumul de tranzacționare al utilizatorului pe 30 de zile. costurile de tranzacționare se bazează pe un model de taxă pentru producător și achizitor, care începe de la 0,35% și, respectiv, 0,25%. În comparație cu alte platforme de tranzacționare a criptomonedelor, taxele pentru Gemeni sunt mari pentru comercianții activi care doresc să speculeze monede digitale pe termen scurt.

Depozit & Taxe de retragere

Gemeni oferă utilizatorilor săi taxe de depozit zero pentru a transfera active valutare sau criptomonede la bursă. Cu toate acestea, nu există taxe pentru depozitele de transfer bancar și monedele criptografice achizițiile cu carduri de debit vor atrage o taxă de 3,49% din suma totală a achiziției care include comisionul de tranzacționare.

zodia Gemeni nu percepe o taxă de retragere pentru transferul de active digitale (de exemplu, GUSD, Bitcoin) sau monedă fiat utilizând un transfer de cont bancar. Există o taxă de rețea blockchain standard pentru fiecare retragere de monedă, care este determinată de încărcarea rețelei. Acest lucru este comun și similar cu alte schimburi de criptomonede.

Gemeni Câștigă

Gemeni a introdus o caracteristică pentru a permite utilizatorilor săi fonduri într-un portofel să câștige dobândă combinată pe criptomonede de până la 7,4% APY. Programul Gemini Earn este disponibil pentru Numai clienți din SUA și disponibili în toate statele, cu toate acestea, se așteaptă să fie lansat la nivel global în viitorul apropiat. Platforma de câștig oferă flexibilitatea de a muta activele criptografice pe platforma de tranzacționare (cu dobândă) și invers.

La fel ca experiența generală a utilizatorului, Gemini Earn Interest Calculator este ușor de utilizat pentru a calcula plățile potențiale ale dobânzii pentru toate monedele acceptate pe o perioadă de 1 până la 4 ani.

gemenii câștigă dobândă filecoin

Securitate

Gemenii se mândresc cu faptul că oferă un schimb de criptomonede sigur și sigur investitorilor individuali și instituționali de pe platformă. Schimbul oferă mai multe măsuri de siguranță pentru a proteja informațiile personale și fondurile utilizatorului de amenințări externe, erori interne (de exemplu, greșeli umane) și abuz de autoritate internă.

Pentru a vă asigura că fondurile și informațiile clienților sunt păstrate în siguranță și protejate pe schimbul de criptare, Gemenii utilizează următoarele măsuri de securitate la nivel instituțional care sunt considerate a fi practici de vârf în industrie:

 • Depozitare frigorifică offline pentru a deține majoritatea fondurilor
 • Fonduri stocate în locații distribuite geografic
 • Schema cu mai multe semnături pentru eliminarea punctelor unice de eșec
 • Acțiuni coordonate de la mai mulți angajați cu autentificare multi-factor
 • 2FA pentru conectarea contului și solicitarea de retragere
 • Listă albă pentru a limita transferul de fonduri numai la adrese aprobate
 • Protecție împotriva atacurilor cu forță brută împotriva mai multor încercări eșuate de autentificare
 • Criptare pentru a proteja datele de conectare și informațiile personale ale utilizatorului

Relații Clienți

Gemenii oferă o adresa de e-mail de asistență pentru ca utilizatorul său să contacteze echipa de servicii pentru clienți pentru orice probleme de depanare. Există, de asemenea, un birou de asistență sau un sistem de bilete pentru a trimite o cerere și pentru a fi contactat prin e-mail de către echipa de asistență pentru clienți.

Site-ul web include o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente care abordează problemele și preocupările comune ridicate de utilizatori pe platformă. Site-ul acoperă subiecte cum ar fi cum să începeți, aplicația Gemeni, transferuri fiat, tranzacționare, depunere & retrageri, custodie, garanție și 2FA.

CÂŞTIGA 132 USD Cu coinbase pentru învățarea DESPRE Criptocurentă!

Obțineți 132 USD

întrebări frecvente

Cine deține Gemeni?

Schimbul de gemeni este un pcompanie de încredere din New York, care a fost fondată în 2014 de Cameron și Tyler Winklevoss, cunoscuți și sub numele de gemenii Winklevoss. Compania s-a extins la peste 100 de angajați care deservesc clienții din Statele Unite, Canada, Europa, Coreea de Sud, Singapore și Australia.

Gemenii sunt mai buni decât Coinbase?

Gemenii și Coinbase sunt schimburi de criptomonede legitime, de încredere și sigure, cu multe asemănări între ele. Care dintre ele este considerat cel mai bun schimb depinde de preferințele personale. Utilizatorii care doresc să cumpere Bitcoin alte criptomonede cu un card de credit vor trebui să utilizeze Coinbase deoarece Gemeni nu oferă această caracteristică. Dacă taxele sunt mai importante, utilizatorii vor economisi costurile de tranzacție folosind Gemini, care are taxe ușor mai mici.

Gemenii au fost spulberați înainte?

Pe baza cercetărilor noastre, Schimbul de gemeni nu a fost piratat sau compromis datorită măsurilor sale de securitate de tip bancar și măsurile operaționale care au fost puse în aplicare. Cultura puternică a securității în primul rând ajută la asigurarea siguranței fondurilor încredințate de utilizatori pentru a fi stocate la Gemeni și custodii săi.

Gemenii sunt disponibili în Australia?

Gemenii sunt un schimb de cripte acceptat în Australia, care acceptă dolari australieni (AUD). Locuitorii locali pot depune fonduri pentru a achiziționa monede digitale precum Bitcoin, Ethereum și XRP.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Gemeni, schimbul de cripte s-a impus ca o platformă de încredere și de încredere pentru ca investitorii și instituțiile să înceapă cu monede digitale, cum ar fi Bitcoin și Ethereum. Simplul, design perfect și elegant pe web și în aplicația de tranzacționare mobilă va atrage o gamă largă de indivizi și îi va ajuta să descopere și să utilizeze tehnologia blockchain.

Vizitați Gemeni

Dintre toate recenziile de schimb de pe hedgewithcrypto.com, am fost foarte impresionați de transparența și temeinicia măsurilor de securitate implementate pentru a ne asigura că clienții se simt în siguranță folosind platforma..

De asemenea poti fi interesat de:

 • How To Stake Cosmos (ATOM): 4 cele mai bune locuri pentru a câștiga recompense

 • Recenzie Kraken: Este sigur? Ce trebuie sa stii
 • Nexo Review: Cum să câștigi interes asupra cripto-ului tău
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite
 • Cele mai bune 9 schimburi de criptare de marjă cu pârghie

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – pe lângă schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse), cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori în criptomonede..

Vizitați Gemeni

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me