StormGain aduce o experiență de tranzacționare proaspătă, captivantă și nouă. Schimbul a luat cele mai bune piețe de investiții și criptomonede pentru a oferi o platformă inovatoare pentru tranzacționarea contractelor futures de criptomonede.

Comercianții pot valorifica piețele criptografice volatile cu cele mai populare perechi de cripto și folosind un levier ridicat de până la 200x. Puteți achiziționa chiar cripto cu un card de credit.

Vizitați StormGain

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această recenzie StormGain, vă sugerăm cu tărie să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Caracteristici cheie:

 • Proces rapid de înscriere și înregistrare
 • Pârghie de până la 200 de ori
 • Taxe de tranzacționare competitive
 • Cumpărați cripto cu un card de credit sau de debit
 • Sprijină extragerea criptomonedelor
 • Evaluare de 4,4 stele bazat pe 557 recenzii
 • Cont demo pentru a practica tranzacționarea

per total

4.1 / 5 Vizitați StormGain

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a tranzacționa criptomonede, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede..

site-ul stormgain

Ce este StormGain?

StormGain este unul dintre cele mai populare schimburi criptografice din Marea Britanie disponibil în peste 100 de țări din întreaga lume cu peste 120.000 de clienți. Platforma oferă tranzacționare cu pârghie de până la 200x pe monede digitale. Platforma de tranzacționare și investiție a criptomonedelor are instrumente de diagramă și tranzacționare de ultimă generație.

obține 15% bonus gratuit la primul depozit cu stormgain.

Obțineți 15% bonus

StormGain este bine cunoscut pentru oferirea de contracte decontare în stablecoin Tether (USDT). Decontarea în USDT pentru contracte este potrivită pentru persoanele care preferă să își reducă expunerea la portofoliu și să limiteze riscul de curs valutar, care este tipic criptomonedelor cu volatilitate ridicată precum Bitcoin și Ethereum.

StormGain comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe StormGain. Acest tabel de comparație listează schimburi de tranzacționare criptografice alternative, cum ar fi StormGain, care oferă funcții de clasă mondială.

Caracteristici StormGain

Cu interfața sa modernă, portofelul securizat, autentificarea cu doi factori, semnalele de tranzacționare și experiența excelentă a utilizatorului, StormGain este o platformă serioasă de tranzacționare criptografică. Iată alte caracteristici notabile.

Verificare rapidă (fără KYC)

Utilizatorii StormGain pot începe tranzacționarea pe platformă cu informații de bază, cum ar fi un nume, adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Există nu este necesară finalizarea verificării ID-ului sau KYC (Cunoaște-ți clienții) și trimite documentația personalului. Acest lucru va fi atrăgător pentru unii comercianți care preferă să rămână anonimi.

Cartografiere avansată

StormGain oferă o interfață de utilizator impresionantă, care include un platformă simplă de tranzacționare a criptomonedelor pentru ca comerciantul să analizeze graficele prețurilor. Sistemul de graficare este plin de instrumente avansate de tranzacționare criptografică, indicatori și un mod ecran complet. Interfața de utilizator elegantă și receptivă a StormGain a fost proiectată cu o simplitate ușor de utilizat pentru începători și comercianți avansați.

fereastra de tranzacționare stormgain

Pârghie ridicată & Decontare USDT

StormGain este una dintre puținele platforme de tranzacționare din lume cu care a beneficiat de tranzacționare criptografică multiplicator de până la 200x. În timp ce tranzacționarea cu pârghie cu marjă poate fi extrem de riscantă, comercianții profesioniști își pot maximiza profiturile potențiale pe pozițiile lor. Trebuie să avertizăm că tranzacționarea cu marjă mare nu este potrivită pentru începători.

Caracteristici Stormgain

O altă caracteristică a notei este decontarea în legătura stabilă a monedei (USDT), care este legată de dolarul SUA (USD). Acest lucru permite utilizatorilor să tranzacționeze piața valutară digitală volatilă fără a-și expune excesiv capitalul și să-și protejeze portofoliul împotriva mișcărilor bruște de preț.

Cumpărați Crypto cu card de credit

StormGain permite utilizatorilor săi de pe platformă să cumpere cripto folosind un card de credit pentru a finanța un cont, fără a fi nevoie să transfere bani dintr-un schimb de cripto. StormGain acceptă cardurile de credit VISA și Mastercard. Este un apartament 5% comision aplicat tuturor achizițiilor de carduri de credit sau 10 USD (oricare dintre acestea este mai mare), ceea ce este rezonabil în comparație cu alte platforme de tranzacționare, cum ar fi Coinbase.

Practicați utilizarea unui cont demonstrativ

Există sute de schimburi de criptomonede, însă nu toate au un cont demo pentru a practica tranzacționarea cu fonduri virtuale. Modul demonstrativ al StormGain folosește date reale, cum ar fi datele criptografice, pentru a le permite utilizatorilor să simuleze comisionul de risc de tranzacționare și să se familiarizeze cu platforma înainte de a finanța un cont real..

Este StormGain Legit?

StormGain pare a fi un schimb legitim de tranzacționare a criptomonedelor bazat pe cercetările noastre. Schimbul este membru al Asociația Blockchain în cadrul Comisiei financiare. Fondat în 2019, StormGain este un Partener oficial al clubului de fotbal din Marea Britanie Newcastle United.

Înregistrare StormGain & Verificare

Pentru a deschide un cont la StormGain, procesul este direct și durează doar câteva minute. Comercianții vor trebui să furnizeze o adresă de e-mail validă pentru a începe tranzacționarea monedelor digitale. Există nu este necesară furnizarea documentației de identitate pentru a tranzacționa cripto cu marjă sau pentru a cumpăra altcoins cu Bitcoin.

Tranzacționează cu StormGain

Spre deosebire de schimburile tradiționale de criptomonede care vor interacționa cu TradingView pentru graficele lor, StormGain oferă o experiență de tranzacționare unică și personalizată. Interfața cu utilizatorul vine cu toate funcțiile și funcțiile de tranzacționare așteptate într-un aranjament minimal și elegant. Utilizatorii pot vizualiza rapid perechi de tranzacționare cripto, diagrame de prețuri live, solduri de portofel și poziții deschise dintr-o singură fereastră.

interfață cu utilizatorul stormgain

Bara de selecție a monedelor de-a lungul vârfului este destul de utilă, în special câștigătorii și pierzătorii de top. Mișcările extreme pe piețe pot prezenta oportunități de tranzacționare, astfel încât această caracteristică va atrage anumiți utilizatori. În caz contrar, puteți adăuga monedele preferate sau puteți utiliza lista populară.

Comercianții serioși de cripto se pot uita la interfață și se întreabă este? Absolut nu.

tranzacționare stormgain

Faceți clic pe modul „Ecran complet”, care afișează fereastra completă de diagramă, unde puteți adăuga indicatori, trage linii de tendință și modele făcând clic dreapta pe diagramă. După ce ați folosit graficele pentru o vreme, este netedă, intuitivă și receptivă. Orice instrumente tehnice de desenare din grafic vor rămâne pe măsură ce părăsiți modul ecran complet și treceți la alte perechi de criptomonede care sunt utile.

stormgain comerț deschis

Pentru a face o tranzacție de cumpărare sau vânzare, trebuie doar să faceți clic pe butonul verde „Deschideți comerțul”, care va afișa o fereastră de comandă. Veți vedea din captura de ecran de mai jos graficul este afișat alături de caseta de comandă cu analiza tehnică afișată. Această caracteristică permite utilizatorilor să examinați graficele în timp ce introduceți o comandă care este util pentru a vedea analiza tehnică și nivelurile cheie etc..

Utilizatorii pot modifica intervalele de timp din fereastra comenzii pentru a se asigura că analiza dvs. îndeplinește un anumit criteriu pentru intervalele de timp mai mari (sau mai mici). Aici puteți selecta următoarele detalii despre comandă:

 • Tipul comenzii (piață sau limită)
 • Dimensiunea poziției
 • Cantitate de marjă (până la 200x)
 • Luați profit și opriți nivelurile de pierdere

Rata comisionului este, de asemenea, afișată pentru informațiile dvs., care sunt utile.

Schimbați Crypto instantaneu

StormGain le permite utilizatorilor să schimbe instantaneu o criptă cu alta. În loc să utilizeze platforme de swap instant, cum ar fi Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap și SwapSpace, utilizatorii pot efectua swap criptografice în StormGain folosind schimbul instant. Rata comisionului de schimb este afișată în partea de jos pe care o vom evalua în secțiunea comisioane.

Stormgain schimb de criptă

Cumpărați cripto folosind un card de credit

StormGain oferă opțiunea de a cumpăra cripto folosind un card de credit (VISA sau Mastercard) printr-un parteneriat cu Simplex. A apartament 5% comision se aplică tuturor achizițiilor cu card de credit sau 10 USD (oricare dintre acestea este mai mare). Pentru a cumpăra cripto cu un card de credit folosind StormGain, urmați acești pași:

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Portofel StormGain

Platforma include propriul portofel multi-monedă pentru a permite utilizatorilor să-și stocheze activele criptografice în timp ce tranzacționează marja sau schimbă active pe bursă sau stochează cripto-ul cumpărat. Portofelul criptografic încorporat poate asigura până la 6 dintre activele cripto populare, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • XRP
 • Bitcoin Cash
 • Tether USDT

portofel stormgain

Portofelul StormGain este protejat de mai multe măsuri de securitate, cum ar fi criptarea și autentificarea cu 2 factori, pentru a vă menține fondurile în siguranță. Aplicația pentru portofel este disponibilă pentru utilizare atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Andriod. Pentru a descărca portofelul gratuit StormGain de la vizitați site-ul lor web și finalizați un scurt proces de înregistrare.

Important, acolo nicio mențiune pe site dacă fondurile sunt stocate în portofele reci. Stocarea offline pentru fondurile clienților a devenit standardul pe schimburile de criptomonede și ar trebui să fie furnizat pentru a oferi cel mai înalt nivel de securitate pe platformă.

Câștigați interes folosind portofelul StormGain

StormGain a introdus o nouă caracteristică pentru a-și încuraja comercianții să cumpere și să dețină fondurile în portofelul de schimb pentru a câștiga dobânzi pentru monedele lor digitale. Platforma oferă dobânzi de până la 12% DAE pentru fondurile care sunt depuse într-un portofel StormGain. Comercianții își pot transforma portofoliul într-un profit sănătos pe termen lung, stocând activele într-un portofel StormGain fără tranzacționare.

Pentru a obține dobânda totală de 12% pe active, comercianții trebuie să deblocheze nivelurile superioare ale statutului de loialitate. StormGain permite retragerea dobânzii câștigate ca USDT după 30 de zile.

Taxe StormGain, marjă & Limite

Majoritatea comercianților vor ști că taxele de tranzacționare sunt un aspect important atunci când se utilizează un schimb de tranzacționare cu criptomonede. În special pentru comercianții activi de zi, care pot executa mai multe tranzacții pe zi cu un pârghie ridicat. Taxele StormGain sunt după cum urmează sau le puteți vizita site-ul web pentru a le vizualiza integral.

Taxe de tranzacționare

Pentru a cumpăra și vinde cripto folosind platforma de tranzacționare a marjelor StormGain, se vor aplica următoarele taxe. În comparație cu alte burse, taxele sunt rezonabile și competitive pe piață.

Taxe de schimb

Pentru a schimba instantaneu o criptă cu alta cripto, StormGain percepe un comision în funcție de activul tranzacționat. De exemplu, taxa de schimb pe perechea BTC / USDT este de 0,095% pe tranzacție care este comparat cu Binance care percepe 0,1% din tranzacții.

Depozit & Retragere

Nu există taxe de depozit pentru a transfera cripto în platforma StormGain. Este un Taxa de retragere de 0,1% se aplică la trimiterea criptelor către o altă platformă sau un portofel hardware. În funcție de activul criptografic, se aplică limite minime și maxime și vă sugerează să verificați site-ul web. Taxa de retragere este neobișnuită, deoarece majoritatea schimburilor vor percepe doar taxa standard de exploatare a rețelei blockchain.

Relații Clienți

Un factor important atunci când decideți să utilizați un anumit schimb de criptomonede este serviciul pentru clienți. Am observat că StormGain are un chatbot live 24/7 pentru a pune întrebări. Am folosit chatul live și am primit un răspuns de la un operator în 5 minute, care a fost destul de bun.

StormGain are, de asemenea, o „bază de cunoștințe” care oferă ghiduri utile și depanare pentru întrebările frecvente. Secțiunile sunt împărțite în categorii, astfel încât să puteți naviga și să vizualizați alte subiecte care ar putea fi de interes. Deoarece StormGain este un schimb de criptare relativ nou, secțiunea de ajutor nu este la fel de detaliată ca alte schimburi, dar ne așteptăm să se completeze în viitor pe măsură ce baza de utilizatori crește.

Recenzii & Părere

Platforma StormGain are a primit 4,5 stele din 5 pe site-ul de evaluare respectat Pilot de încredere. Comentariile și evaluările de feedback sunt amestecate cu destul de multe comentarii negative. La fel ca în cazul tuturor schimburilor, noii traderi ar trebui să aplice propria lor due diligence, practicile de gestionare a riscurilor și să continue să fie la curent cu recenziile de schimb, cum ar fi aceasta.

întrebări frecvente

StormGain este sigur?

StormGain oferă mai multe recomandări pe care utilizatorii să le adopte pentru a-și păstra activele criptografice în siguranță pe bursă. Măsurile includ utilizarea unei parole puternice, activarea autentificării cu doi factori și crearea unui cont de e-mail separat.

Am observat că există informații limitate cu privire la măsurile de securitate exacte pe care StormGain le-a implementat pentru a proteja site-ul web și portofelele utilizatorilor. Am dori să vedem acest lucru adăugat pentru claritate și pentru a oferi transparență utilizatorilor săi.

Poți demonstra comerțul folosind StormGain?

StormGain are o caracteristică de cont demo care permite comercianților să practice tranzacționarea criptografică fără a face o depunere. Noii utilizatori pot testa interfața cu utilizatorul StormGrain pentru a se familiariza înainte de a depune fonduri înainte de a începe tranzacționarea cu pârghie.

StormGain are un program de recomandare?

StormGain are un program de recomandare care acționează ca un program de loialitate pentru a recompensa utilizatorii existenți pentru că aduc clienți noi folosind linkul lor unic de recomandare. bonusul de recomandare este de 15% din taxele de tranzacționare ale utilizatorilor menționați. Nu există nicio limită pentru numărul de trimiteri sau expirare.

Există o aplicație mobilă?

Platforma StormGain oferă o aplicație de tranzacționare care poate fi descărcată pentru dispozitive iOS și Android. Aplicația StormGain permite utilizatorilor să își conecteze contul de tranzacționare printr-un API pentru a executa tranzacții, a plasa comenzi și a verifica pozițiile active de pe un dispozitiv mobil.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră StormGain, platforma este ușor de utilizat și ambalat cu funcții excelente pentru comercianți care doresc să tranzacționeze cu un pârghie ridicat. Interfața de utilizator de ultimă oră și diagramele de tranzacționare sunt una dintre cele mai bune pe care le-am văzut și se simte bine.

Taxele pentru tranzacționarea sau schimbul cripto direct pe bursă sunt foarte rezonabile în comparație cu alte platforme populare de marjă criptografică. Cu toate acestea, există îngrijorare cu privire la feedback-ul cu privire la alte forumuri care trebuie abordate și lipsa clarității măsurilor de securitate, cum ar fi depozitarea portofelului rece.

Vizitați StormGain

Deci, care este verdictul nostru final?

Este prea devreme pentru a ne informa dacă face lista noastră pentru cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor. Vom aștepta câteva luni și vom continua să monitorizăm schimbul pentru mai multe actualizări și noutăți.

Deși, dacă sunteți în căutarea unui nou schimb de tranzacționare criptografică, ar trebui să creați un cont cu StormGain pentru a testa caracteristicile sale de nivel mondial (sau chiar să utilizați contul demo).

S-ar putea să vă intereseze și aceste articole alese manual:

 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Recenzie Plus500: tranzacționarea CFD-urilor, caracteristici & Taxe (2021)
 • Bitit Exchange: Citiți această recenzie înainte de a vă înscrie
 • Revizuire eToro: Copiați-tranzacționați comercianți de criptare de succes

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați StormGain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me