Viitorul monedelor digitale este luminos și ar trebui să fie pe fiecare radar australian ca mijloc de a construi bogăție pentru generațiile viitoare. Este la fel de important să găsiți un schimb sigur pentru a cumpăra Bitcoin în Australia.

Unul dintre cele mai populare schimburi din Australia care a devenit o platformă de încredere și de încredere cu peste 30.000 de utilizatori este Swyftx.

Vizitați Swyftx

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această recenzie Swyftx, vă sugerăm să vizitați site-ul lor web pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

 • Aplicație pentru desktop și mobilă ușor de utilizat
 • Verificare rapidă a ID-ului fără încărcarea documentelor sau selfie-uri
 • 226+ active de cumpărat și vândut
 • Taxe și spread-uri de tranzacționare scăzute
 • Conectare cont biometric
 • Raportarea fiscală individuală și instrumente
 • Echipă de asistență pentru clienți
 • Evaluare de 5 stele pe baza 1040 recenzii

per total

5/5 Vizitați Swyftx

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a începe, se recomandă utilizarea unui portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, la cumpărarea și vânzarea de criptomonede. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru stocarea criptomonedelor.

site-ul swyftx

Ce este Swyftx?

Swyftx este un platforma de tranzacționare a criptomonedelor care oferă o modalitate simplă și transparentă pentru persoanele fizice de a investi în Bitcoin sau altcoins precum Ethereum în Australia. Platforma a fost construită pentru a elimina frustrările din alte schimburi criptografice australiene bine stabilite, cum ar fi înșelăciunea, manipularea, hiperinflația și spread-urile ridicate ale companiilor lacome.

obține 10 USD bitcoin gratuit la înscriere și verificare

Obțineți 10 USD BTC

După ce a văzut o creștere masivă a creșterii în ultimele 24 de luni, Swyftx a făcut-o peste 30.000 de utilizatori înregistrați într-o perioadă scurtă de timp. Viziunea echipei este de a reuni mai multe schimburi, diagrame, monitorizarea portofoliului, pârghie de tranzacționare, finanțare, fiat și gestionarea riscurilor într-o soluție simplă end-to-end.

Rezumat rapid

swyftx comparat

Este reglementat Swyftx?

Swyftx este un companie privată australiană înregistrată (ABN 72 623 556 730) sub denumirea comercială SWYFTX Pty Ltd. The Brisbane based schimbul valutar digital este reglementat de către organul de conducere AUSTRAC care aplică legile financiare pentru a minimiza riscul de infractori și spălarea banilor. Swyftx respectă, de asemenea, obligațiile stricte AML / KYC stabilite de guvernul australian.

Caracteristici Swyftx

Verificare rapidă

Swyftx oferă un proces simplu și rapid pentru a vă înscrie, a verifica, a depune fonduri și a începe tranzacționarea. Spre deosebire de alte schimburi din Australia, există nu este nevoie să încărcați documente de identitate sau selfie-uri și așteptați ore până la aprobarea contului înainte ca utilizatorii să cumpere criptomonede.

swyftx creează cont

Utilizatorii pot începe imediat criptomonedele cu procesul de verificare rapidă Swyftx care poate fi finalizat în doar câteva minute cu un nume, o adresă de e-mail și informații despre documentul de identitate.

Ușor de utilizat

Aplicația pentru desktop și mobil a fost conceput pentru începători și investitori intermediari pentru a începe cu monedele digitale. Este simplu să navigați între lista de active, portofel, diagrame, retrageri și alte caracteristici utilizând bara laterală. Întreaga experiență de tranzacționare este foarte simplă pe un tablou de bord complet personalizabil, care poate fi adaptat pentru a se potrivi fiecărui investitor.

interfața swyftx

Metode de depunere

Swyftx este un popular schimb de cripte australian datorat suportului pentru o mare varietate de metode de transfer de fonduri într-un cont. Schimbul de criptomonede oferă o modalitate rapidă și ușoară de a depune instantaneu AUD în valoare de până la 50.000 USD folosind un transfer bancar, OSKO, plată POLi și PayID printr-un cont bancar australian. Swyftx a introdus recent suport pentru cardurile de credit pentru a finanța un cont.

Spreaduri mici

Știați și că schimburile criptografice pot percepe taxe ascunse în spread? Schimburile de concurenți au distribuit costuri care pot ajunge până la 2,6% pentru fiecare comandă de cumpărare și vânzare. Swyftx este una dintre puținele platforme de monedă digitală care sunt pe deplin transparente comisioane de spread care sunt de până la 0,45% pentru Bitcoin.

swyftx răspândit

Swyftx funcționează ca un broker la găsiți cele mai bune prețuri criptografice în AUD și USD prin căutarea celor mai bune schimburi de tranzacționare a criptomonedelor pentru a găsi un schimb de criptomonede cu cea mai profundă lichiditate pentru activul tranzacționat. Ca urmare, Swyftx este capabil să obțină cele mai bune rate de piață și cel mai mic spread.

Swyftx comparat

Plățile POLI și PayID sunt cele mai populare metode de a depune dolari australieni pe Swyftx. Acest tabel de comparație listează schimburi alternative, cum ar fi Swyftx, care oferă transferuri rapide de cont bancar.

Este sigur Swyftx?

Swyftx include mai multe straturi de securitate pentru a asigura siguranța fondurilor clienților. Platforma a colaborat cu Auth0 care este specializat în securitatea platformei cloud pentru a menține cel mai înalt nivel de siguranță a parolei și a contului.

Conturile sunt păstrate în siguranță folosind autentificarea cu doi factori (2FA), ceea ce înseamnă că aveți nevoie de ceva ce știți (parolă) și ceva de care dispuneți (dispozitiv 2FA) pentru a vă conecta cu succes..

Cum funcționează Swyftx?

Swyftx utilizează automat optimizează fiecare comandă criptografică în mai multe cărți de comenzi pentru schimburi pentru a oferi cele mai bune prețuri și lichidități. Aceasta înseamnă lichiditate pe perechile de tranzacționare (de exemplu, altcoins) pe Swyftx este semnificativ mai mare în comparație cu alte schimburi criptografice, rezultând spreaduri mai mici (adică diferența dintre prețul de ofertă și prețul cerut).

De exemplu, un schimb tradițional de criptomonede își va folosi propriile cărți de comenzi pentru fiecare pereche de tranzacționare. Dacă există o lipsă de activitate de tranzacționare pentru moneda respectivă, comisionul pentru spread poate crește din cauza lipsei de lichiditate disponibilă. Swyftx rezolvă această problemă folosind miliarde de lichidități într-un singur loc dintr-un schimb mai mare de criptomonede, cum ar fi Binance.

Înregistrarea contului & Logare

Pentru a crea un cont cu Swyftx, faceți clic pe "Inscrie-te" butonul de mai jos. Aceasta vă va duce direct la pagina de înregistrare Swyftx, unde vi se va cere să completați e-mailul, să setați o parolă, să introduceți numele și numărul de telefon. Clic "de acord" la termenii și condițiile și a lovit "Crează-mi contul".

Nu există taxe pentru crearea sau menținerea unui cont sau portofel Swyftx.

Verificarea ID-ului

Datorită reglementărilor locale, noii utilizatori care își creează un cont cu Swyftx sunt obligați să își verifice identitatea. Procesul de verificare Swyftx este simplu și poate fi finalizat în 2 minute. Pentru a începe procesul de verificare, navigați la bara laterală din stânga și faceți clic "Profil" apoi sub numele tău mergi la "Verificare". Aceasta va afișa un formular online în care vi se va cere doar să furnizați:

 • Adresa de email
 • numar de telefon mobil
 • Numărul documentului de identitate

Depunerea de fonduri

Swyftx acceptă mai multe opțiuni de plată pentru ca clienții săi să transfere AUD într-un cont care include PayID, POLi, transfer bancar și Carduri de credit. În prezent, nu există nicio opțiune de a cumpăra cripto folosind un depozit în numerar sau PayPal.

Este un suma minimă a depozitului de 30 USD iar depozitele sub 200 USD vor atrage o taxă de 2 USD. Limita maximă de depunere este de 100.000 USD cu verificare completă.

Active acceptate

Swyftx oferă o platformă care oferă peste 226 monede criptomonede, active, jetoane și monede digitale care pot fi cumpărate și vândute precum Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, EOS, Lumens Stellar, Tezos, Algorand și NEO.

Schimbul criptografic australian acceptă, de asemenea, jetoane DeFi populare, cum ar fi Compound, Sushi și Yearn Finance, care pot fi cumpărate și vândute. O caracteristică excelentă a Swyftx este suportul pentru monede noi, care sunt anunțate în mod regulat prin intermediul canalelor lor de socializare.

Cumpărarea criptomonedei

Swyftx oferă un experiență de tranzacționare simplă, curată și ușor de utilizat pentru noii începători sau investitori cu experiență. Tabloul de bord include o bară de sus cu prețul live Bitcoin în AUD și alte active criptomonede. Bara din stânga este meniul principal de navigare pentru a afișa fereastra de tranzacționare, a schimba detaliile profilului și a naviga rapid la depunerea Swyftx și retragerea funcțiilor.

tabloul de bord swyftx

Pentru a cumpăra criptomonede folosind Swyftx, există un formular simplu de introducere a comenzii care oferă o estimare a prețului de 1 BTC la AUD și a sumei de plătit în schimb. O caracteristică excelentă sunt diferitele tipuri de comenzi disponibile:

 • Comanda pe piață
 • Comandă limită
 • Opriți comanda

Tipurile avansate de execuție a comenzilor sunt perfecte pentru comercianții care caută o interfață de schimb și tranzacționare pe o singură platformă pe care să o permită mai ușoară gestionarea riscurilor executarea mai rapidă a comenzilor. Comercianții pot afișa un mod de graficare pe ecran complet cu instrumente avansate de tranzacționare și graficare.

diagrame swyftx

Graficele oferă o gamă largă de intervale de timp și grafic de prețuri împerechere împotriva AUD, USD și Bitcoin. Există mai multe funcții de tranzacționare care pot fi suprapuse, cum ar fi liniile de tendință, indicatorii și desenele tiparelor grafice pentru a perfecționa o intrare utilizând o piață, o limită sau o comandă de oprire..

Știați? Swyftx oferă un cont complet de tranzacționare în modul demo pentru începători, pentru a afla cum să tranzacționeze cripto și să experimenteze utilizarea platformei fără bani reali.

Cu toate acestea, vă recomandăm să creați un cont cu un pachet de diagrame dedicat, cum ar fi TradingView într-o filă sau fereastră nouă. Aceasta va păstra modificările și analiza tehnică pe fiecare grafic de prețuri.

Taxe Swyftx

Swyftx oferă una dintre cele mai mici taxe din Australia cu un taxa fixă ​​de 0,6%. Lichiditatea profundă oferită pe bursa de criptomonede oferă utilizatorilor spread-uri de până la 0,45% între cumpărători & vânzători și alunecări reduse. În comparație cu alte burse australiene binecunoscute, acestea pot percepe până la 1% pentru comenzile de cumpărare / vânzare instantanee plus un cost spread în jur de 2,6%.

comisioane de tranzacționare swyftx

Depozit & Taxe de retragere

Swyftx le permite utilizatorilor să depună fonduri în dolari australieni (AUD). Suma maximă de depunere și retragere este de AUD 20.000 de dolari pe zi și poate fi mărit la 100.000 AUD cu verificare îmbunătățită.

Toate depozitele sunt convertite automat în USD prin schimbul criptografic pe baza ratei de conversie din ziua respectivă. Acest lucru permite Swyftx să caute parteneri de lichiditate mai profunde folosind perechile USD pentru a oferi spread-uri reduse și, în cele din urmă, prețuri criptografice mai ieftine în AUD. În general, taxele pentru depozite și retrageri pe Swyftx sunt foarte rezonabile și competitive cu alte burse.

depozit swyftx AUD

Relații Clienți

Utilizările Swyftx Interfon pentru a ajuta oamenii rapid și personal cu chat-ul live, ceea ce este minunat pentru începătorii care folosesc schimbul pentru prima dată. Botul de chat oferă linkuri utile din Centrul de ajutor pentru întrebări frecvente. Există, de asemenea, opțiunea de a discuta direct cu echipa de servicii pentru clienți.

Echipa de servicii pentru clienți de la Swyftx este foarte activă și vă va răspunde în câteva minute în timpul orelor sau vă va trimite un e-mail. Am folosit funcția de chat live și am primit un răspuns aproximativ 2 minute de la unul dintre cofondatori. Serviciul slab pentru clienți poate fi o problemă cu schimburile mai mari, cu toate acestea, asistența a fost excepțională și un indicator puternic al unui schimb de cripte australian de renume..

întrebări frecvente

Este Swyftx un portofel?

Swyftx oferă un portofel sigur utilizatorilor săi să stocheze și să dețină active criptomonede după activități de cumpărare, tranzacționare sau vânzare. Portofelul cuprinde depozitare la cald și la rece pentru a stoca în siguranță fondurile clienților. Cea mai bună abordare este retragerea de fonduri dintr-un portofel Swyftx într-un portofel hardware.

Swyftx are o aplicație mobilă?

Platforma de tranzacționare Swyftx are o aplicație de tranzacționare mobilă care permite utilizatorilor să cumpere, să tranzacționeze și să vândă criptomonede pe dispozitive mobile. Aplicația oferă acces la toate funcționalitățile și caracteristicile de pe orice dispozitiv cu un browser web modern, cum ar fi smartphone-urile Android sau iOS.

Puteți cumpăra cripto cu un card de credit?

Swyftx acceptă carduri de credit pentru achiziționarea de criptomonede pe platforma sa. Transferurile bancare utilizând POLi și PayID sunt celelalte metode de plată acceptate care utilizează platforma.

Este Swyftx disponibil în Noua Zeelandă?

Platforma de tranzacționare Swyftx este disponibilă doar pentru utilizatorii din Australia pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde criptomonede. Locuitorii care locuiesc în alte țări, cum ar fi Noua Zeelandă, nu pot folosi Swyftx și vor trebui să găsească un schimb de cripte NZ.

Puteți face tranzacții demonstrative folosind Swyftx?

Swyftx oferă un mod demo criptografic care poate fi activat pentru a simula tranzacționarea pieței folosind fonduri virtuale. Utilizatorii de pe platformă pot experimenta tranzacționarea cu Swyftx folosind fonduri virtuale pentru a se familiariza cu funcțiile și interfața cu utilizatorul.

Există un program de afiliere?

Swyftx oferă un program de afiliere care recompensează utilizatorii noi care se înscriu folosind un cod de recomandare. Swyftx plătește 30% de comisioane colectate pentru toate tranzacțiile efectuate pe durata de viață a conturilor pe care le-ați trimis. Codul unic de recomandare poate fi partajat cu familia sau prietenii pentru a câștiga venituri pasive suplimentare.

Swyftx oferă un cont de economii pentru a câștiga dobândă?

Swyftx nu oferă în prezent servicii de împrumut și împrumut pentru clienții săi, pentru a câștiga dobânzi asupra deținerilor criptografice în timp ce sunt stocate în portofelul online. Pentru a câștiga dobânzi pentru criptare, clienții australieni vor trebui să apeleze la un furnizor financiar de renume, cum ar fi BlockFi sau Nexo.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI SWYFTX CU ALȚII

Comparați acum!

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră Swyftx, putem spune cu încredere că schimbul este un serviciu criptografic reputat și bogat în caracteristici în Australia, ușor de utilizat atât pentru începători, cât și pentru investitori cu experiență. Combinat cu taxe de tranzacționare reduse, interfață simplă de utilizat și echipă de asistență pentru clienți receptivă de la Swyftx, acesta este cel mai bun schimb de criptomonede nr. 1 din Australia..

Vizitați Swyftx

Atunci când cumpărați criptomonede, asigurați-vă că retrageți fonduri către un portofel hardware de încredere pentru a vă păstra la schimb și în custodia dumneavoastră personală.

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me