Crearea mai multor conturi cu platforme diferite de tranzacționare a criptomonedelor poate fi o provocare pentru tranzacționarea altcoin. O soluție mai bună este utilizarea unui serviciu de swap instant care se integrează cu numeroase schimburi.

Una dintre cele mai populare platforme de swap fără custodie este StealthEX.

Vizitați StealthEx

Deși ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această revizuire StealthEX, vă sugerăm cu tărie vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

Caracteristici cheie:

  • Folosire gratuită fără înregistrarea unui cont
  • Nu este necesar KYC
  • Parteneri cu lichiditate ridicată pentru a obține cele mai bune prețuri
  • Peste 300 de active acceptate
  • Schimb fără custodie

  • Fără limite maxime
  • Cripto schimbat trimis direct la un portofel hardware
  • Fără taxe sau comisioane de tranzacționare suplimentare

per total

4/5 Vizitați StealthEX

Ușurință în utilizare

Interfața cu utilizatorul

Taxe

Securitate

Înainte de a vă scufunda în această recenzie, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X la schimbul criptomonedelor. Proprietatea cripto rămâne în posesia și controlul investitorului, nu în schimb. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele criptografice pentru mai multe informații.

Ce este StealthEX?

StealthEX.io este un serviciu de swap instantaneu fără custodie care a fost înființat în 2018 pentru a permite indivizilor să schimbe o criptă cu alta cu anonimat. Platforma acceptă peste 300 de monede acceptate și se integrează cu bursele de tranzacționare de top din lume pentru a obține cele mai bune prețuri și tarife. StealthEX este proiectat să nu aibă limite, ceea ce înseamnă că utilizatorii săi pot schimba orice cantitate de cripto prin intermediul interfeței sale de utilizare prietenoase cu începătorii.

site-ul web stealthex

StealthEX comparat

Facilitatea pentru începători și o mare varietate de monede acceptate sunt caracteristici importante pe StealthEX. Acest tabel de comparație listează alte platforme de criptare swap instantanee de top.

Caracteristici & Servicii

Ușurință în utilizare

StealthEX a fost conceput special pentru ca utilizatorii să convertească cripto folosind o interfață web simplă și minimă pentru a schimba criptomonedele. Schimbul de active digitale poate fi finalizat în câteva minute, fără grafice de preț confuze și tipuri de comenzi.

fura caracteristicile thex

Non-custodial

StealthEX este un schimb fără custodie care permite schimbarea instantanee a criptomonedelor fără a furniza detalii personale. Nu este necesară crearea unui cont sau completarea KYC. Schimbat fondurile sunt trimise direct la un portofel hardware și nu stocate pe bursă.

Monede acceptate

StealthEX se integrează cu cele mai mari schimburi de criptomonede din lume, cum ar fi Binance, KuCoin și Okex 300+ active criptomonede. Platforma este capabilă să găsească cele mai bune prețuri și tarife pentru fiecare bursă.

Cum funcționează StealthEX

Când un utilizator introduce în activul pentru a schimba în lista derulantă și moneda de primit, platforma se va conecta și va căuta mai mulți parteneri de schimb. Algoritmii StealthEX vor găsi cel mai bun preț și tarife pentru perechea de tranzacționare și vor afișa cea mai bună rată de conversie pentru tranzacția cripto-criptă. Odată confirmată comanda, schimbul se efectuează odată cu schimbul. Clienți nu trebuie să-și transfere activele către StealthEX.

Viteza de schimb poate durează între 5 și 30 de minute în funcție de criptomoneda și utilizarea rețelei blockchain în momentul tranzacției. După finalizare, monedele sunt trimise direct la adresa portofelului hardware furnizat.

Este sigur StealthEX?

Platformele de swap instantanee fără custodie, cum ar fi StealthEX, sunt una dintre cele mai sigure schimburi de utilizat pentru conversia activelor digitale precum Bitcoin, Ethereum și XRP în alte monede. Schimbul nu colectează informații personale sau stochează active, așa că există risc aproape zero de fraudă de identitate și furt de fonduri folosind StealthEX.

Schimburi acceptate

StealthEX se integrează cu 6 platforme de tranzacționare cu criptomonede care includ Binance, Bitfinex, Bittrex, HitBTC, KuCoin și OKEX. Fiecare bursă pe propriile drepturi este furnizori de top de lichiditate și sunt clasați în prezent în primele 15 burse din lume pentru trafic, lichiditate, volume de tranzacționare în conformitate cu Coinmarketcap. Prin urmare, utilizatorii StealthEX pot obține cele mai bune prețuri și tarife pentru a schimba cripto-criptă fără a fi nevoie să creeze mai multe conturi de tranzacționare cu fiecare schimb.

fură schimburi de texe

Interfața cu utilizatorul

Proiectarea unui schimb de criptomonede este o considerație importantă, deoarece aici se va petrece cea mai mare parte a timpului unui comerciant. Un avantaj al utilizării StealthEX în comparație cu alte platforme de swap este interfața de utilizator special creată conceput pentru a se potrivi tuturor persoanelor. Procesul de schimb a criptomonedelor este simplu și poate fi finalizat în patru pași.

Pentru a începe, procesul începe cu utilizarea meniului derulant și selectarea monedei de transferat și de primit în schimb. Odată ce suma a fost introdusă, StealthEX va calcula rata de conversie folosind propriul algoritm și va previzualiza rata.

stealthex

Stealthex oferă, de asemenea rate fixe pentru a bloca un preț de conversie pe tot parcursul procesului de tranzacție. Aceasta înseamnă că rata va rămâne la fel de cotată și va fi convertită ca preț afișat atunci când fondurile sunt transferate în portofel.

stealthex confirmă comanda

Taxe de schimb

Costul unui swap instant utilizând StealthEX este comision de tranzacție în rețea, în plus față de comisioanele percepute de partenerii de lichiditate. Prin urmare, taxa totală poate varia între moneda selectată. De exemplu, dacă un utilizator dorește să convertească Bitcoin în Ethereum și tranzacția este efectuată de Binance, taxa de tranzacție ar fi de aproximativ 0,1% în funcție de suma tranzacționată.

Taxa de tranzacționare finală este afișată înainte de finalizarea tranzacției. Utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că StealthEX nu reportează niciun fel de reduceri la comisioane sau reduceri de tranzacționare pentru programul de loialitate care s-ar aplica în mod normal atunci când se utilizează schimbul de criptomonede real.

Limite de swap

StealthEX are o sumă minimă de swap pentru a se asigura că tranzacția este procesată în rețeaua blockchain, inclusiv taxele minerilor. Suma minimă variază pentru fiecare monedă și va fi afișată pe interfață. Există fără limită maximă pentru a schimba instant cripto cu cripto.

întrebări frecvente

Este StealthEX Legit?

StealthEX este un serviciu de criptomonede fără custodie care oferă o platformă legitimă pentru ca investitorii să transforme instantaneu activele digitale în alte monede. Schimbul nu se confruntă cu aceleași riscuri ca schimburile centralizate, cum ar fi frauda de identitate și furtul de fonduri de la hackeri.

Am nevoie de un portofel hardware pentru a folosi StealthEX?

Clienții vor trebui să furnizeze o adresă de portofel pentru a trimite și primi criptomonede folosind StealthEX. Platforma nu gestionează și nu stochează active criptomonede. Cea mai bună metodă este de a utiliza un portofel hardware de renume pentru a efectua schimbul.

Concluzie

Pentru a încheia analiza StealthEX, schimbul oferă un servicii instantanee, sigure pentru investitorii și comercianții altcoin. Capacitatea de a schimba rapid monede fără a fi nevoie să creați conturi pe mai multe platforme de tranzacționare criptografice pentru a converti o anumită monedă este un beneficiu major.

Vizitați StealthEX

Taxele de tranzacționare scăzute sunt foarte importante pentru orice investitor potențial în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă costuri de tranzacție reduse pentru cumpărarea și vânzarea tranzacțiilor:

Vizitați StealthEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me