SwapSpace este un agregator de schimb de criptomonede care permite comercianților și investitorilor să facă acest lucru căutați cele mai bune tarife pe piața criptografică pentru a schimba instantaneu monede. Serviciul lor instant de cripto-criptare este un mod ușor, prietenos pentru începători și sigur de a schimba diverse active digitale fără a fi nevoie să creați un cont și să schimbați limite.

Schimb SwapSpace acceptă peste 300 de active criptografice și este parteneriat cu burse globale de încredere și stabilite pentru a oferi clienților săi cele mai bune opțiuni de tarifare.

Accesați SwapSpace

Deși ne propunem să vă oferim întotdeauna informații exacte în această revizuire SwapSpace, vă sugerăm vizitați site-ul web pentru a fi la curent cu modificările care pot apărea ulterior.

De asemenea, un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X, este necesar pentru a primi criptocurrency folosind această platformă. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru cu privire la ce portofele cripto hardware să cumpărați.

site-ul swapspace

Ce este SwapSpace?

SwapSpace acționează ca un intermediar de informații și agregator al diferitelor schimburi de monede virtuale, care le permite clienților să schimbați instantaneu peste 300 de criptomonede atât cu rate fixe, cât și cu rate variabile. Platforma SwapSpace a colaborat cu schimburi de criptare instantanee globale precum Changelly, ChangeNOW și SimpleSwap pentru a aduce cele mai bune prețuri criptografice investitorilor din întreaga lume.

SwapSpace comparat

Simpatic pentru începători și ușurință în utilizare sunt o caracteristică importantă pe SwapSpace. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de cripto populare care permit utilizatorilor să schimbe cripto instantaneu utilizând un site web simplu de utilizat.

De asemenea poti fi interesat de:

  • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
  • 10 cele mai bune Bitcoin & Schimburi de criptomonede în Australia
  • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social
  • Recenzie Stealthex: Crypto, Instant Swap & Taxe
  • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)

Cum funcționează SwapSpace?

SwapSpace este parteneriat cu unele dintre cele mai populare platforme instantanee de criptocurrency cumulează cele mai bune rate de criptare din servicii precum StealthEX, Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap, ChangeHERO și GodEX. Nu este nevoie să vă înscrieți la schimburi de tranzacționare criptomonede multiple pentru a găsi cel mai bun preț. SwapSpace face munca grea căutând cea mai bună rată disponibilă.

Prețurile oferite sunt blocate până când utilizatorul finalizează tranzacția și este confirmat pe blockchain. Aceasta înseamnă că utilizatorii SwapSpace pot converti rapid și anonim criptomonede sau jetoane în câteva minute la cel mai bun pret.

cum funcționează spațiul swap

Este sigur SwapSpace?

SwapSpace este un loc sigur pentru a converti criptomonedele și jetoanele instantaneu. Fondurile utilizatorilor NU sunt stocate pe site, care altfel ar putea fi piratate sau compromise. De asemenea, SwapSpace nu necesită acces la cheile dvs. private sau la orice informații despre utilizator. Serviciul swap va trimite monede către portofelul hardware al personalului dvs. după finalizarea tranzacției pentru păstrarea în siguranță.

Taxe SwapSpace

SwapSpace adună ratele de criptare într-un singur loc pe ecran și le permite clienților să compare și să aleagă cea mai bună rată de pe piață. Sunt fără taxe suplimentare peste tarifele partenerilor.

Cum să schimbați cripto folosind SwapSpace

Pentru a schimba instantaneu criptomoneda cu SwapSpace, urmați acești pași simpli:

swapspace cryptocurrency

Selectați criptomoneda & Suma de schimbat

Folosind widgetul de pe site-ul SwapSpace.co, selectați criptomoneda pe care doriți să o vindeți utilizând meniul derulant. Există peste 300 de criptomonede din care să alegeți, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Cardano, Basic Attention Token, LINK și Tezos. După ce ați introdus suma de vânzare, alegeți criptomoneda pe care doriți să o achiziționați.

Alegeți cea mai bună rată

SwapSpace va afișa lista opțiunilor de tarif disponibile din lista partenerilor. Cea mai bună rată va fi afișată în partea de sus. Alegeți cea mai bună rată de la partenerii de schimb. Unele schimburi necesită să treceți procedura AML / KYC.

Alegeți rata cea mai profitabilă și faceți clic pe butonul „Schimb”.

rate de swapspace

Introduceți detaliile tranzacției

Următorul pas este să introduceți adresa destinatarului. Asigurați-vă că portofelul dvs. hardware criptomonedă poate susține moneda înainte de a finaliza tranzacția. De exemplu, dacă doriți să schimbați Bitcoin pe Ethereum, va trebui să introduceți adresa Ethereum așa cum se arată mai jos. Nu o adresă Bitcoin sau altă criptă. În caz contrar, ați putea pierde monedele.

Odată ce sunteți mulțumit de comandă, acceptați T&Cs și faceți clic pe „Next”.

portofel swapspace

Transfer de fonduri

Ultimul pas este transferul fondurilor criptomonedei pe care doriți să o schimbați. Odată finalizată comanda, criptomoneda va fi trimisă la adresa furnizată. Timpul de procesare poate dura până la 1 oră și depinde de viteza de lucru a partenerilor SwapSpace și de încărcarea totală a rețelelor blockchain.

timpul mediu de schimb pentru cele mai populare criptomonede este de aproximativ 15-20 de minute.

depozit swapspace

întrebări frecvente

Este SwapSpace Legit?

SwapSpace este un serviciu criptografic legitim care funcționează din 2019 și platformă cu nume de încredere în mediul criptomonedelor precum ChangeNOW și Changelly. Utilizatorii pot tranzacționa instantaneu cripto anonim, deoarece nu este necesară crearea unui cont sau trimiterea documentației de identitate către SwapSpace.

Ce criptomonede acceptă SwapSpace?

SwapSpace acceptă peste 300 de criptomonede inclusiv monedele digitale majore precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero și multe altele. SwapSpace adaugă continuu suport pentru noii parteneri de schimb, ceea ce va duce la adăugarea mai multor monede la serviciu. Pentru o listă completă a monedelor acceptate de SwapSpace, vizitați site-ul lor web.

Trebuie să finalizați verificarea contului?

Utilizatori SwapSpace nu trebuie să creați un cont pentru a utiliza serviciul. Unii dintre partenerii de schimb SwapSpace cer utilizatorilor să demonstreze identitatea și să finalizeze un proces Know-Your-Customer (KYC). Dacă selectați o rată de swap cu unul dintre acești furnizori, atunci va trebui să trimiteți documentația de identitate înainte de a finaliza tranzacția.

Există o sumă minimă de schimbat?

SwapSpace nu limitează suma la schimb. Utilizatorii vor trebui să ia în considerare taxa de rețea pentru a se asigura că suma acoperă costul tranzacției blockchain.

Rezidenții din SUA pot folosi SwapSpace?

SwapSpace nu permite clienților din SUA să utilizeze sau să acceseze serviciul lor din cauza reglementărilor stricte. Lista țărilor interzise include Bangladesh, Bolivia, Cuba, Crimeea Iran, Coreea de Nord, Sudan, Siria, Statele Unite ale Americii (incluzând toate teritoriile SUA precum Puerto Rico, Samoa Americane, Guam, Insula Mariana de Nord și Insulele Virgine SUA (St. . Croix, Sf. Ioan și Sf. Toma))

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră SwapSpace, ușurința în utilizare și interfața simplă de utilizare fac din serviciul instant de criptare swap un loc excelent pentru schimbul de valute digitale. Prin intermediul programului său partener cu schimburi de criptare fiat de renume, SwapSpace este capabil să ofere utilizatorilor săi cele mai bune opțiuni de tarifare.

Accesați SwapSpace

Când vine vorba de siguranță și securitate, SwapSpace nu colectează informații de la utilizatori și nu stochează fonduri pe bursă. De asemenea, nu se percep taxe suplimentare pentru schimbul de criptomonede. În general, SwapSpace este un serviciu inovator pentru conversia instantanee a criptomonedelor.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Accesați SwapSpace

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me