Odată cu legalizarea recentă a investițiilor în Bitcoin în India, investitorii pot folosi fiat pentru a cripta schimburi pentru a investi Bitcoin și alte monede cu moneda lor locală. Ne așteptăm ca Bitcoin în India să câștige rapid impuls, așa că ar putea fi un moment excelent pentru dvs. să cumpărați Bitcoins dacă locuiți în această regiune.

Vizitați Wazirx

Am analizat una dintre cele mai cunoscute platforme de criptare din India, WazirX, un schimb de criptomonede care permite utilizatorilor să cumpere Bitcoin în India (și, de asemenea, în întreaga lume). În această revizuire Wazirx, vom discuta concluziile noastre cu privire la caracteristicile platformei, ușurința utilizării, taxele și securitatea.

De asemenea, înainte de tranzacționare, vă recomandăm să utilizați un portofel hardware Bitcoin. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede.

Ce este Wazirx?

WazirX este un schimb legal de criptomonede în India care permite utilizatorilor să investească în mai multe criptomonede tranzacționând în monedă fiat. Compania are sediul în Mumbai și este condusă de o echipă cu experiență, care cuprinde Nischal Shetty, Sameer MhatreEx și Siddharth Menon.

echipa wazirx

WazirX comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe WazirX. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite

 • Nexo Review: Cum să câștigi interes asupra cripto-ului tău
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Comerț social

Caracteristici cheie WazirX

caracteristici wazirx

Iată un rezumat al celor mai bune caracteristici de pe WazirX (cu comentariul nostru):

 • Interfață simplă și ușor de utilizat pentru începători
 • Verificarea rapidă a cunoașterii clientului (KYC)
 • Cumpărați și vindeți cripto instantaneu prin cont bancar
 • Taxe reduse de tranzacționare la fața locului pentru a cumpăra cripto instantaneu
 • Tranzacționare criptografică Peer-To-Peer (P2P) cu zero comisioane de tranzacționare
 • Aplicație mobilă disponibilă pe dispozitivele acceptate

WazirX & Parteneriat Binance

WazirX a fost achiziționat în 2019 de Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume. Milioane de utilizatori Binance își pot conecta acum conturile Binance și WazirX.

Deci, ce înseamnă asta? Utilizatorii pot acum conectați-vă la WazirX prin Binance și utilizați platforma de tranzacționare sau P2P (fără taxe) pentru a încasa și a retrage din criptă înapoi în INR.

Pentru a cumpăra cripto în India folosind WazirX:

Transferați fonduri între WazirX și @binance portofele instantaneu și perfect &# 128406;$ wrx $ bnb #IndiaWantsCrypto pic.twitter.com/LqUwkhPI08

– WazirX (@WazirXIndia) 14 februarie 2020

Înregistrare WazirX & Logare

Pentru a crea un cont cu WazirX, procesul este foarte simplu și durează doar câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

Registrul Wazirx

Când vă conectați la WazirX pentru prima dată, este recomandat să vă configurați securitatea contului. Există două opțiuni disponibile pentru a vă proteja fondurile:

 • Aplicația Google Authenticator
 • SMS mobil

Vă recomandăm să alegeți aplicația de autentificare, deoarece este mai sigură. În schimb, mesajele SMS nu sunt criptate de furnizorii de telefonie și pot fi susceptibile la amenințări de securitate, cum ar fi redirecționarea portului sau interceptarea.

Au existat mai multe fonduri de utilizatori securizate prin verificare prin SMS mobil care au fost sparte folosind o metodă numită Jack sau schimbare a cartelei SIM.

Wazirx Security

Verificarea contului dvs. WazirX (KYC)

Pentru a retrage fonduri și a tranzacționa pe bursa WazirX P2P, trebuie să trimiteți următoarele informații pentru a finaliza procesul KYC:

 • Informații de bază despre personal (data, data nașterii, adresa etc.)
 • Detalii card PAN
 • Încărcați documentul de identitate (de ex. Pașaport sau permis de conducere)

Procesul este parțial automatizat și durează doar câteva minute. Este pentru a proteja bursa și investitorii împotriva combaterii spălării banilor și a finanțării împotriva terorismului.

Wazirx KYC

Interfață utilizator WazirX

Aruncând o privire asupra interfeței cu utilizatorul, mai jos este o captură de ecran a platformei de graficare de pe WazirX.

Este curat, minimal și simplist, care se potrivește traderilor și investitorilor începători. Spre deosebire de bursele tradiționale de tranzacționare a criptelor de marjă, nu există instrumente sau indicatori avansați de diagramă.

Deci, dacă sunteți familiarizat cu analiza tehnică, utilizarea graficelor WazirX nu este probabil opțiunea potrivită pentru dvs. În acest caz, ar fi mai bine să utilizați WazirX împreună cu un site de reputație criptografică pentru a analiza prețurile criptografice live..

Legate de: Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Am observat că există doar comenzi limită și oprire limită. Acesta este un domeniu de îmbunătățire care ar trebui luat în considerare pentru a oferi tipuri de comenzi avansate pentru a atrage comercianții de cripto avansați.

În general, interfața cu utilizatorul WazirX se simte mai potrivită pentru începători sau utilizatori care preferă doar un schimb de criptare simplu și ușor de utilizat pentru a cumpăra Bitcoins.

interfața wazirx

Monede WazirX Crypto

WazirX are o ofertă extinsă de criptomonede pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde contra USDT, BTC sau INR. Există peste 50 de monede criptografice diferite, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Clipoci
 • Eter
 • EOS
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin
 • Ethereum Classic
 • Lumeni stelari
 • Pictogramă
 • OmiseGO
 • Tezos
 • MATIC
 • Jeton WazirX
 • Și multe altele…

Taxe WazirX

Taxe de tranzacționare

WazirX folosește un model de producător și de preluare pentru determinarea taxelor de tranzacționare de cumpărare și vânzare. În funcție de tipul comenzii plasate de utilizator, WazirX va stabili comisionul de tranzacționare care urmează să fie aplicat după cum urmează:

 • Se aplică o taxă de 0,02% pentru comenzi limită și condiționate (Taker)
 • Se aplică o taxă de 0,02% pentru comenzile de piață care se umple (Maker)

Taxe de depunere

Taxele de depozit pentru transferul monedei fiduciare în WazirX depind de metoda de depunere selectată. Dacă alegeți să utilizați metoda de depunere rapidă UPI, există fără taxă de depozit și durează aproximativ 15 minute pentru a procesa.

Taxe de retragere

Utilizatorii ar trebui să fie conștienți de faptul că retragerile cripto de la WazirX vor suporta o taxă de rețea care se percepe atunci când vă retrageți din bursă. Această taxă este determinată de încărcarea blockchain-ului.

Puteți consulta taxele de retragere pe Pagina de taxe WazirX pentru fiecare criptomonedă.

Securitate WazirX

Păstrarea fondurilor în siguranță pe un schimb de criptare ar trebui să fie o prioritate majoră.

La examinarea paginii de securitate WazirX, există o serie de recomandări pentru a vă menține fondurile în siguranță, cum ar fi:

 • Setați o parolă de conectare puternică
 • Activați securitatea îmbunătățită a contului (de exemplu, Google Authenticator și verificarea prin SMS)

Deși acestea sunt recomandări importante pentru toți utilizatorii, există puține informații cu privire la practicile de securitate pe care le folosește WazirX pentru securizarea site-ului, portofelele online și procesarea retragerilor.

În absența acestor informații, utilizatorii care folosesc WazirX ar trebui să-și mute criptomoneda într-un portofel hardware în loc să o stocheze pe bursă.

De fapt, Wazirx ar trebui să ia în considerare trecerea la un soluție de portofel rece care este securizat prin criptare multi-strat și păstrat pe dispozitive de stocare hardware digitale offline. Acest lucru ar duce un drum lung pentru a demonstra utilizatorilor WazirX că este un schimb criptografic sigur și legitim.

Concluzie

Pentru a rezuma recenzia noastră, WazirX a făcut mai ușor pentru indieni să cumpere Bitcoin și alte criptomonede. Are o listă puternică de caracteristici și un schimb excelent de tranzacționare peer-to-peer pentru a face mai ușor să cumpere, să tranzacționeze și să vândă Bitcoins folosind moneda INR locală..

Vizitați Wazirx

Prin parteneriatul său cu Binance, cel mai mare schimb de cripte din lume, ne putem aștepta să auzim mai multe lucruri bune de la echipa WazirX în viitorul apropiat..

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

Dacă există alte schimburi de criptomonede pe care doriți să le examinăm, lăsați-ne un comentariu.

Este important să folosiți un schimb criptografic global și de încredere pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde Bitcoin și criptomonede. Există mai multe schimburi care au fost sparte sau au fost furate fondurile clienților. Următoarele burse de tranzacționare a criptomonedelor – pe lângă schimbul de mai sus – sunt bine cunoscute și de încredere pentru a oferi un mod sigur și sigur comercianților de cripto-începători și profesioniști de a depune monedă fiat și de a cumpăra active digitale.

Vizitați WazirX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me