Wunderbit Trading este o rețea de schimb de criptomonede și de tranzacționare socială care vă permite să vă tranzacționați pe platformă, să copiați-tranzacționați cei mai buni comercianți de cripto-uri cu o experiență transparentă sau să creați un bot de tranzacționare a criptelor complet automatizat folosind TradingView.

În timp ce există mai mulți roboți de tranzacționare a criptomonedelor acolo, Wunderbit Trading oferă un serviciu inovator pentru a vă ajuta să găsiți cei mai profitabili cripți de roboți și traderi reali care utilizează cele mai populare schimburi de tranzacționare a criptomonedelor..

Vizitați Wunderbit Trading

Înregistrările fiecărui comerciant și botul criptomonedelor și tranzacțiile recente sunt verificate pe platformă. În timp ce tranzacționarea prin copiere nu garantează neapărat profiturile, platforma Wunderbit Trading este un instrument excelent pentru comercianții și investitorii de toate nivelurile de experiență pentru a afla cum să tranzacționeze criptomonede..

tranzacționare wunderbit

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără taxă zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Recenzie Shrimpy: Reechilibrează automat portofoliul tău de criptare
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Quadency Review – Este într-adevăr cea mai BUNĂ platformă criptografică?
 • 4 Cel mai bun software de criptare & Instrumente pentru comercianții Altcoin

Ce este Wunderbit?

Wunderbit este o companie fintech care oferă servicii și aplicații pentru criptomonede pentru a conduce la adoptarea reală a criptomonedei. companie este o instituție financiară autorizată, acreditată și reglementată care permite clienților săi să cumpere și să vândă Bitcoin în siguranță.

Ce servicii oferă Wunderbit?

Wunderbit oferă mai multe produse care includ un schimb fiat la cripto, servicii Over The Counter (OTC), un terminal de tranzacționare avansat, strategii de criptare automatizate, roboți de tranzacționare și o platformă de tranzacționare socială.

 • Wunderbit Exchange este un serviciu de criptomonede care permite persoanelor din întreaga lume să cumpere Bitcoin & Ethereum cu VISA și MasterCard. Schimbul se mândrește cu furnizarea celor mai bune rate de schimb și comisioane reduse.
 • Wunderbit Commerce este un furnizor de servicii de plată care permite comercianților să înceapă să accepte plăți Bitcoin folosind site-ul web, personal sau chiar prin e-mail.
 • Wunderbit Trading este un terminal de tranzacționare criptografic cu schimb multiplu care include tranzacționarea copiilor și roboții de tranzacționare automată.

Wunderbit Trading: Smart Crypto Trading

Bursa de tranzacționare Wunderbit este o platformă inovatoare care conectează mai multe dintre cele mai bune bursă de tranzacționare a criptomonedelor din lume. Utilizatorii sunt echipați cu instrumente avansate pentru a tranzacționa și investi în criptomonede fără probleme de la un singur terminal de tranzacționare.

Platforma de tranzacționare socială Wunderbit oferă o perspectivă asupra strategiilor celor mai buni comercianți de cripto, cu transparență completă și istoric de tranzacționare pentru a copia pentru dvs. sau pentru a crea un bot de tranzacționare a copiilor complet automatizat utilizând TradingView. Crearea unei strategii automate vă permite setați o comandă de profit și stop loss pe fiecare centrală conectată la platformă.

Caracteristici Wunderbit Trading

Wunderbit Trading vine cu caracteristici noi și inovatoare pentru a crește profitabilitatea potențială a investiției traderului, gestionând în același timp riscul cu instrumente de gestionare a portofoliului. Wunderbit’s platforma de tranzacționare socială pentru a găsi și a copia comercianți profitabili cu o experiență dovedită este un schimbător de jocuri. Alte caracteristici uimitoare ale platformei includ:

Automatizare inteligentă de tranzacționare criptografică

Automatizarea tranzacționării este o metodă flexibilă de creare a comenzilor pentru tranzacționarea criptografică inteligentă. Puteți adăuga și edita Take Profit și Stop Loss la orice comandă pe schimburi precum Binance și Kraken. Cu tranzacționarea automată, aveți, de asemenea, opțiunea de a gestiona simultan câte conturi de tranzacționare crypto doriți. Acest lucru înseamnă literalmente că Wunderbit Trading face tranzacții pentru dvs., în timp ce vă puteți relaxa și bucura de câștiguri.

Terminal de tranzacționare Crypto gratuit

Spre deosebire de alte platforme de tranzacționare, toate instrumentele de tranzacționare oferite de Wunderbit Trading sunt complet gratuite. Comercianții pot iniția tranzacționarea cu comision zero la fiecare tranzacție, fără abonament lunar sau taxe.

Piața de tranzacționare socială

Wunderbit Trading simplifică tranzacționarea, conectându-vă cu mii de investitori noi, ajutându-vă să obțineți profituri consistente, aplicând automat strategiile dvs. de tranzacționare la portofoliile investitorilor. ÝPuteți deveni cel mai bun comerciant de criptocopii și puteți obține profit suplimentar ca procent din câștigul de capital al investitorilor.

Gestionarea mai multor conturi

Cu Wunderbit Trading, puteți gestiona simultan portofolii de mai multe conturi de schimb criptografic fără a fi nevoie să executați strategia pentru fiecare cont din terminal. În plus, comercianții pot conecta și gestiona portofolii de investiții ale investitorilor externi existenți în Wunderbit Copy Trading prin API fără înregistrare.

Pyramiding Bot Automation

Platforma Wunderbit Trading a introdus o caracteristică piramidală pentru automatizarea botului. Acest lucru permite utilizatorilor să cripteze robotii de tranzacționare să se ridice într-o poziție și să ofere o strategie de ieșire flexibilă care poate fi declanșată manual sau automat prin intermediul botului.

Schimburi de criptare acceptate

Wunderbit s-a integrat în bursele populare de tranzacționare a criptomonedelor pentru a aduce diferite produse de tranzacționare, cum ar fi piața spot, opțiuni, contracte futures, instrumente derivate și jetoane de levier. Utilizatorii pot găsi și copia tranzacționarea celor mai buni comercianți și investitori de pe bursele de criptomonede din lume, cum ar fi:

 • Binance (spot și futures)
 • FTX
 • Deribit
 • Bybit

bursele de tranzacționare wunderbit

Echipa din spatele Wunderbit lucrează activ pentru a aduce o integrare suplimentară pe alte platforme globale de criptomonede precum BitMEX, OKEX și, de asemenea, Kraken.

Crearea unui cont cu Wunderbit Trading

La creați un cont cu Wunderbit Trading, procesul de înregistrare este direct și durează câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași simpli:

După ce ați creat un cont, este recomandat să activați autentificarea cu doi factori pentru securitate suplimentară a contului. Acest lucru poate fi accesat făcând clic pe linkul „Setări” din partea de sus și apoi pe „Securitate” pentru a activa 2FA.

registrul wunderbit

Terminalul de tranzacționare Wunderbit

Terminalul de tranzacționare Wunderbit este integrat cu graficul popular Tradingview, cu care vor fi familiarizați majoritatea comercianților de cripto. interfața cu utilizatorul este simplu, elegant și oferă indicatori tehnici și instrumente de desen la care te-ai aștepta.

Terminal de tranzacționare Wunderbit

În partea dreaptă, puteți selecta schimbul de criptomonede la care să vă conectați, perechea de criptare pentru tranzacționare, alegeți lung sau scurt, setați nivelurile de profit și oprire a pierderilor și valoarea tranzacționării echilibrate pentru a aloca strategiei.

Piață: copiați comercianți profitabili

Wunderbit include un forum pentru a vizualiza și compara performanțele și strategiile dvs. de tranzacționare cu alți traderi și roboți automatizați, care pot fi accesați prin Wunderbit Marketplace.

Puteți filtra rezultatele la găsiți cei mai profitabili comercianți de cripto pe schimburi populare precum Binance, FTX și Bybit. Un rezumat al statisticilor fiecărui comerciant, cum ar fi volumul, media P&L%, roboți activi și numărul de tranzacții este afișat. Rezultatele tranzacționării pot fi examinate în continuare făcând clic pe butonul „Afișare”.

Comerciant de copii Wunderbit

Utilizatorii Wunderbit pot selecta un trader sau un bot pentru a vizualiza în detaliu performanța tranzacționării. Navigând în secțiunea de raport puteți evalua următoarele informații comerciale:

 • Perechi de criptomonede tranzacționate
 • Schimb de tranzacționare utilizat
 • Prețul de intrare
 • Direcția tranzacției (de exemplu, cumpărați sau vindeți)
 • Volumul comerțului
 • Luați profit și opriți nivelurile de pierdere
 • P medie&L
 • Starea poziției

Indiferent dacă decideți să copiați tranzacția sau nu, piața Wunderbit Market poate fi utilizată pentru a oferi informații despre activitatea de tranzacționare și strategiile celor mai buni comercianți de criptomonede din lume..

Tranzacționarea copiilor Wunderbit

Poti de asemenea copiați tranzacționarea robotilor de tranzacționare cripto profitabili pe platforma Wunderbit Trading. Procesul funcționează în același mod ca cel descris mai sus. Există opțiuni suplimentare pentru a filtra roboții de tranzacționare criptografici pe baza unor criterii precum:

 • Perioada de tranzacționare (de exemplu, 7 zile sau o săptămână)
 • Schimb criptografic
 • Perechi de tranzacționare
 • Perioade de timp (de exemplu, 1 oră, 4 ore sau zilnic)
 • Suma de pârghie

De exemplu, puteți utiliza filtrul pentru a vizualiza roboții care tranzacționează perechea BTC / USD pe bursa Bybit. După ce ați filtrat roboții, acum puteți să vă scufundați mai în profunzime pentru a analiza strategia și pentru a vizualiza toate tranzacțiile recente, dimensionarea poziției, direcția de tranzacționare și valoarea pârghiei.

Cum să profitați de robotii automatizați de tranzacționare a copiilor

Pentru a începe strategii de criptare automatizate și roboți, accesați piața Wunderbit Market și navigați prin și găsiți cele mai profitabile strategii de tranzacționare automată creat de alți traderi de pe platformă. Folosind filtrele și meniurile derulante, căutați un bot specific care tranzacționează o anumită pereche de criptocurități, un interval de timp de schimb și tranzacționare.

wunderbit copy trade

Odată ce ați selectat un bot criptografic, puteți începe să urmăriți tranzacțiile lor, iar platforma Wunderbit Trading va plasa automat tranzacții de cumpărare și vânzare în numele dvs..

Puteți testa din nou fiecare strategie de tranzacționare pentru a vă asigura că profitabilitatea este generată în fiecare lună înainte de plasarea tranzacțiilor. Nu există experiență de codificare sau abilități tehnice necesare copiați comerțul imediat folosind cele mai populare site-uri de tranzacționare criptografice.

Pro & Contra utilizării Crypto Trading Bots

Înainte de a intra și de a copia un robot automat de tranzacționare criptografică, utilizatorii ar trebui să ia în considerare avantajele, dezavantajele, riscurile și beneficiile.

Avantaje

 • Plasați automat tranzacțiile atunci când sunteți departe de piețe
 • Eliminați stresul emoțional din tranzacționarea criptografică
 • Înapoi testați o strategie de tranzacționare pentru a asigura o creștere consistentă a capitalului propriu

Dezavantaje

 • Necesită expertiză în analize tehnice pentru a crea și executa un bot de tranzacționare
 • Consumatoare de timp pentru a modifica strategia și codificarea pentru a obține profituri consistente
 • Dinamica pieței poate afecta negativ performanța robotului

Taxe de tranzacționare Wunderbit

Wunderbit Trading este o platformă gratuită atât pentru investitori, cât și pentru comercianți. Nu există abonamente lunare sau conturi premium. Utilizatorii pot crea un cont fără nicio restricție asupra numărului de API-uri de schimb care pot fi conectate la un cont de tranzacționare Wunderbit.

taxe de tranzacționare wunderbit

întrebări frecvente

Ce este un robot de tranzacționare Crypto?

Un bot de tranzacționare a criptomonedelor este un strategie automatizată care utilizează reguli și condiții prestabilite. Odată ce condiția este îndeplinită pe perechile de criptomonede vii, se declanșează declanșatorul care va plasa automat o poziție de tranzacționare.

Cât costă tranzacționarea Wunderbit?

Wunderbit Trading este un serviciu gratuit pentru comercianții și investitorii cripto. Platforma nu percepe un abonament sau o taxă de abonament lunară pentru a începe tranzacționarea sau copierea tranzacțiilor de roboți automați.

Este sigur Wunderbit?

Wunderbit Trading este un platformă sigură care nu stochează fonduri criptografice. Utilizatorii se conectează la schimburi de criptare utilizând un API și configurează permisiunile prin propriul cont de utilizator.

Roboții automatizați de tranzacționare criptografică vor efectua tranzacții pe schimburile pe care le conectați prin API. Roboții pot avea acces limitat și autoritate pentru a executa numai tranzacții. Permisiunile de efectuare a retragerilor pot fi dezactivate, ceea ce păstrează în siguranță fondurile utilizatorilor în timp ce utilizează Wunderbit Trading.

Wunderbit oferă autentificare cu doi factori care poate fi activată pentru a spori securitatea contului. 2FA poate fi activat pe cont accesând pagina „Setări”.

Concluzie

Wunderbit Trading este un nou serviciu inovator multi-exchange care permite utilizatorilor să tranzacționeze cripto direct folosind Terminalul de tranzacționare sau să copieze cei mai buni comercianți și roboți de tranzacționare cripto automatizați pe cele mai populare platforme de tranzacționare cripto din lume..

Capacitatea de a răsfoi sute de cripți automatizați și performanțele comercianților pe piață este un atu excelent. Credem că platforma include o serie de caracteristici care vor beneficia comercianții și investitorii de diferite niveluri de experiență care caută să crească profiturile din portofoliul lor de criptare.

Vizitați Wunderbit Trading

Pentru a încheia recenzia noastră de tranzacționare Wunderbit, este o platformă de tranzacționare automată superbă, simplă de utilizat, bine concepută și vă recomandăm să le verificați.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați Wunderbit Trading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me