In acest Zebpay recenzie, vom evalua schimbul pentru a vedea dacă este potrivit pentru începători să înceapă cu Bitcoin și criptomonede. ZebPay este un schimb criptografic reglementat care este disponibil în mai multe regiuni din întreaga lume, inclusiv în Australia, care a fost conceput să se concentreze pe simplitate și ușurință în utilizare.

Vizitați Zebpay

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și de ultimă oră în această recenzie, este întotdeauna cel mai bine să vă prezentați în mod regulat vizitați site-ul pentru a fi la curent cu orice modificări care pot apărea ulterior.

Zebpay

Ce este ZebPay?

Zebpay este o fiat to crypto exchange care oferă un simplu on-ramp pentru a permite investitorilor să cumpere criptomonede prin intermediul aplicațiilor lor de tranzacționare pentru desktop și mobil. Bursa a fost înființată în 2014 și are sediul central în Singapore. Este o platformă populară de monedă digitală și a deservit peste 3 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Ar trebui să tranzacționați cu Zebpay dacă:

 • Sunteți începător și căutați o platformă ușor de utilizat
 • Doriți să tranzacționați mai multe perechi fiat / crypto
 • Îți place un schimb care îți permite să cumperi / să vinzi cripto instantaneu
 • Căutați taxe de tranzacționare competitive
 • Doriți să utilizați un schimb de cripte stabilit și de încredere

ZebPay comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe ZebPay. Acest tabel de comparație listează alte schimburi populare de criptomonede australiene care oferă transferuri bancare.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cum să cumpărați Altcoins în Australia [Rapid & Uşor]
 • Recenzie Changelly: Este încă sigur & Cum functioneaza
 • 7 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar în Australia
 • 5 alternative Coinspot cu taxe de tranzacționare mai mici
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Este ZebPay Legit?

De la lansarea în 2014, Zebpay a gestionat miliarde de active ale clienților și a considerat un schimb criptografic legitim. Nu au fost raportate incidente majore de securitate, piraterie sau pierderea activelor utilizatorilor pe Zebpay și a menținut fondurile utilizatorilor în siguranță. ZebPay sunt și membri ai ADCA și sunt Conform AUSTRAC.

Cum să vă înregistrați la Zebpay

Procesul de înregistrare a unui cont Zebpay este foarte ușor. Pentru a începe, vizitați site-ul web și faceți clic pe linkul „Înscrieți-vă” din colțul din dreapta sus. Aceasta vă va duce la pagina de înregistrare a contului, așa cum se arată mai jos.

zebpay înscrie-te

Aici, introduceți numărul dvs. de telefon mobil și codul de țară, numele dvs. și setați un cod PIN de 4 cifre. Acesta este codul PIN la care va trebui să vă conectați. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe continuare pentru a primi un SMS cu un cod de verificare Zebpay.

Introduceți codul și aproape că sunteți acolo.

Verificarea contului dvs. Zebpay

Următorul pas este să vă verificați contul Zebpay. Va trebui să depuneți documente de personal pentru a vă verifica identitatea (KYC) pentru a respecta reglementările locale și pentru a dovedi:

 • Identitatea ta: Acesta poate fi un pașaport sau un permis de conducere care vă arată fotografia, data nașterii și adresa.
 • Adresa ta curenta: Acesta poate fi un document de utilitate, cum ar fi o factură de apă sau energie electrică, care arată adresa dvs. curentă.

Procesul global KYC durează aproximativ 5 minute dacă aveți documentele pregătite pentru încărcare și câteva ore pentru ca Zebpay să le aprobe.

Finanțarea contului dvs. Zebpay

Schimbul criptografic oferă două metode de depunere, accesibile persoanelor obișnuite pentru a finanța rapid portofelul Zebpay:

Transfer bancar (EFT)

Zebpay permite utilizatorilor să depună fonduri prin Transfer bancar (Transfer electronic de fonduri). Când vă conectați la contul dvs. Zebpay pentru prima dată, va trebui să vă înregistrați detaliile contului bancar pentru a permite transferul bancar. Detaliile bancare trebuie aprobate înainte de a putea depune fonduri și de a cumpăra cripto.

Transferurile bancare către Zebpay durează în general aproximativ 1-2 zile lucrătoare până la procesarea depozitului. Va fi trimis un e-mail care vă va anunța că fondurile sunt disponibile în contul dvs..

Depozite POLi

Utilizatorii pot depune fonduri prin POLi. Limita pentru depozitele POLi începe de la 2.000 USD într-o perioadă de 24 de ore și poate fi mărită în funcție de activitatea de tranzacționare. Depozitele sunt, în general, procesate imediat și creditate instantaneu în contul dvs. (Zebpay notează pe site-ul lor că prima depunere poate dura până la o zi până la procesare).

Odată ce depozitul este procesat, va fi trimis un e-mail care vă va anunța că fondurile sunt disponibile în contul dvs..

Interfața utilizatorului Zebpay

Interfața cu utilizatorul Zebpay este simplistă și curată. A fost conceput pentru a reduce aglomerația și a oferi o experiență criptografică fără stres, care este potrivită pentru comercianții începători.

La prima conectare, este afișat tabloul de bord al utilizatorului care afișează deținerea portofoliului dvs. criptografic și soldul curent. De aici, puteți depune și retrage fonduri din contul dvs. Zebpay.

tabloul de bord zebpay

Pentru a achiziționa cripto, navigați la meniul „Cumpărați / vindeți” de-a lungul barei de sus.

Din nou, interfața este minimalistă, intuitivă și ușor de navigat, ceea ce este perfect pentru începători. Toate activele criptografice sunt listate în stânga pentru AUD sau BTC.

Pentru a cumpăra cripto instantaneu cu Zebpay, urmați acești pași:

zebpay cumpăra bitcoin

Dacă sunteți deja familiarizat cu investițiile sau tranzacționarea criptomonedelor, atunci veți realiza că Zebpay nu are un grafic de prețuri live. Acest lucru ar putea fi o surpriză, cu toate acestea, schimbul se concentrează pe simplitate pentru ca investitorii de zi cu zi să cumpere Bitcoin și alte altcoins.

Investitorii care se bazează pe grafice pentru a cumpăra și a cumpăra poziția vor trebui să utilizeze un site de criptare cu Zebpay. Vă recomandăm să utilizați un alt pachet de graficare, cum ar fi TradingView, pentru a desena linii de tendință etc..

Zebpay vine cu propriul portofel online pe care îl puteți găsi dând clic pe „Portofel” în partea de sus. Portofelul vă permite să trimiteți / primiți cripto în siguranță.

portofel zebpay

Activele criptografice disponibile sunt listate de-a lungul stânga, cu soldul disponibil afișat și opțiunea de a vizualiza istoricul tranzacțiilor dvs. Din nou, nu devine mai ușor pentru începători. Este bine amenajat, curat și simplu de utilizat.

Activele Crypto Zebpay

Zebpay le permite utilizatorilor să convertească AUD în monede criptografice, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Clipoci
 • Eter
 • EOS
 • Bitcoin Cash
 • Litecoin

Fiecare monedă criptografică poate fi tranzacționată contra AUD sau Bitcoin (BTC).

Taxe Zebpay

Taxe de tranzacționare

Zebpay taxează un taxa fixă ​​de 0,4% în toate activele de tranzacționare. În comparație cu alte schimburi criptografice din Australia, veți găsi că taxele Zebpay sunt competitive pe piața criptografică și una dintre cele mai mici din țară..

taxe zebpay

Taxe de depunere

NU există taxe de depozit pentru a transfera dolari australieni sau cripto în portofelul dvs. Zebpay.

Taxe de retragere

NU există taxe de retragere pentru a transfera dolari australieni sau cripto din portofelul dvs. Zebpay. O taxă de rețea mică este percepută de blockchain, care este determinată de monedă, nu de Zebpay. Pentru o listă a tarifelor de rețea, Click aici.

Zebpay Security

Securitatea site-ului

In conformitate cu site-ul web, Schimbul Zebpay este testat în mod constant de experți în securitate atât în ​​interiorul, cât și în afara Zebpay pentru a căuta erori și vulnerabilități de securitate.

Infrastructura Zebpay Australia este securizată cu firewall-uri, iar angajații lor sunt supuși verificării de fond și accesului la rețea controlat pe baza rolurilor lor în cadrul companiei cripto..

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI ZEBPAY CU ALȚII

Comparați acum!

Securitate portofel

Zebpay afirmă că folosește o soluție de portofel hardware pentru a stoca 98% din activele digitale ale utilizatorilor. Aceasta înseamnă că portofelele sunt deschise și depozitate fizic în seifuri situate în locații diferite. Prin urmare, monedele utilizatorilor stocate în portofelul Zebpay nu pot fi accesate dintr-o singură locație geografică sau de o singură persoană.

Tranzacțiile la bursă vor trebui semnate utilizând sisteme pe diferite platforme cloud. Aceasta are ca scop evitarea oricărui singur punct de eșec pentru a preveni compromiterea conturilor de utilizator de către hackeri online.

Site-ul web Zebpay afirmă că a implementat un protocol propriu de securitate care protejează toate tranzacțiile dintre portofelele de stocare la rece și la cald.

Alternative ZebPay

Următoarele alternative Zebpay sunt schimburi de criptomonede de încredere și de încredere în Australia.

swyftx

Swyftx

Swyftx este o platformă de ultimă generație care vă permite să cumpărați criptomonede într-un mod rapid și ușor. Procesul de înregistrare este incredibil de simplu, cu înscriere rapidă și verificare care durează mai puțin de două minute.

Vizitati site-ul rezerva independentă

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat precum dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american.

Vizitati site-ul schimb de coinjar

CoinJar

CoinJar este un schimb criptografic de încredere din Australia, care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă, să stocheze și să cheltuiască active digitale. Cu peste 400.000 de utilizatori și numărând, schimbul CoinJar este unul dintre cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Australia.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Necesită ZebPay KYC?

Utilizatorii trebuie să finalizeze o procedură KYC pentru a putea cumpăra cripto și retrage fonduri de la Zebpay. Documentele de identificare personale sunt necesare pentru a dovedi identitatea și pentru a respecta reglementările locale.

Are ZebPay asigurare de fond?

ZebPay nu menționează pe site-ul său web dacă este disponibil un fond de asigurare pentru a proteja utilizatorii împotriva încălcării măsurilor de securitate fizică ale schimbului, furtul angajaților sau pierderea oricărei cripte deținute în portofelul Zebpay.

Are ZebPay o aplicație mobilă?

Zebpay are un aplicație pentru telefonul mobil pentru dispozitive iOS și Android care vă permite să cumpărați și să vindeți cripto instantaneu de oriunde cu o conexiune la Internet. La fel ca versiunea online, versiunea aplicației mobile a Zebpay este ușor de utilizat și intuitivă. Versiunea web a platformei este, de asemenea, compatibilă cu dispozitivele mobile și poate fi utilizată pe smartphone-uri.

Are ZebPay un program de recomandare?

Zebpay oferă un program de recomandare ca recompensă pentru aducerea de noi utilizatori pe platformă. Când vă introduceți prietenii în lumea cripto-ului cu Zebpay, veți primi amândoi un credit în valoare de 10 USD. Pentru a solicita bonusul de recomandare, partajați codul dvs. de recomandare cu noii utilizatori. Aceștia vor trebui să finalizeze procesul de înregistrare și KYC.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră ZebPay, putem spune asta Zebpay este un schimb de cripte excelent în Australia, pentru începători, pentru a începe cu cripto.

Vizitați Zebpay

A fost conceput pentru simplitate, structuri de taxe competitive, o experiență fără stres și având în vedere siguranța, pentru a vă permite să tranzacționați cu ușurință și liniște sufletească. Procesul general de cumpărare și vânzare cripto instantaneu este extrem de rapid și prietenos cu începătorii.

Există câteva îmbunătățiri care ar face Zebpay și mai bun:

 • Diagramele de preț criptografice live cu instrumente și caracteristici avansate pentru a efectua analize tehnice
 • Fond de asigurare pentru protejarea utilizatorilor în cazul unui hack de schimb

În afară de cele de mai sus, taxele de tranzacționare competitive și interfața ușor de utilizat fac Zebpay foarte potrivit pentru începătorii care doresc să înceapă cu criptomoneda.

Vă rugăm să partajați acest articol cu ​​rețeaua dvs. dacă vi se pare util!

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me