Zipmex este un schimb de active digitale care se concentrează pe oferirea investitorilor cu amănuntul și instituționali de posibilitatea de a investi în siguranță în criptomonede. Schimbul oferă o platformă pentru utilizatori către Bitcoin în Australia și în regiunea mai largă Asia Pacific, cum ar fi Singapore, care sprijină, de asemenea, creșterea industriei globale a criptomonedelor..

Vizitați Zipmex

Deși ne propunem să vă oferim cele mai exacte informații din această recenzie Zipmex, vă sugerăm să vizitați site-ul lor din când în când pentru a fi la curent cu orice modificări care ar putea apărea ulterior..

Ce este ZipMEX?

Zipmex este un furnizor reglementat de schimb valutar digital care își propune să devină lider de piață oferind tranzacții rapide, lichidități ridicate și o gamă largă de active criptografice. Schimbul oferă utilizatorilor săi o suită de caracteristici avansate de tranzacționare și instrumente de graficare care pot fi utilizate pentru a grafica o selecție largă de criptomonede care pot fi tranzacționate 24/7.

zipmex

Zipmex comparat

Taxele mici sunt un factor comun pentru investitorii care caută un schimb pentru a cumpăra Bitcoin folosind AUD. Acest tabel de comparație listează altele schimburi de criptomonede australiene de top care oferă comisioane reduse de tranzacționare.

Prezentare generală Zipmex

Zipmex este un schimb de criptomonede licențiat și reglementat din Singapore care își propune să ofere o suită de funcții avansate de tranzacționare și instrumente de diagramă pentru comercianții de criptomonede și furnizorii de lichidități. Platforma are o interfață de utilizator elegantă și alimentează tranzacțiile cu o experiență perfectă pentru ca utilizatorii să cumpere și să vândă active fără efort.

caracteristici zipmex

Cum funcționează ZipMEX?

Zipmex nu este un schimb convențional și funcționează ca un broker pentru a găsi cele mai bune prețuri BTC prin agregarea volumului de la unele dintre cele mai mari burse din lume și birouri OTC pentru a oferi lichidități semnificativ mai mari. Acest lucru permite Zipmex să facă față volumelor mari de tranzacții și, prin urmare, poate oferi clienților săi spreaduri mai mici între cumpărători & vânzători și mai puține derapaje în comparație cu alte schimburi criptografice din Australia.

Noțiuni introductive despre Zipmex

Pasul 1 – Înscrieți-vă & Verificați e-mail

Procesul de înscriere cu Zipmex este incredibil de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul web, să faceți clic pe ‘Inscrie-te’ apoi continuați să completați numele de utilizator, adresa de e-mail și setați o parolă.

registru zipmex

Pasul 2 – Activați autentificarea cu doi factori

Siguranța monedelor dvs. digitale ar trebui să fie un pritrotip de top și să sugereze să activați autentificarea cu 2 factori prima dată când vă conectați. Mergi la „Setări” în bara de meniu din partea de sus și activați 2FA. Va trebui să descărcați pe telefon o aplicație de autentificare cu doi factori, cum ar fi Authy sau Google Authenticator. După ce ați făcut acest lucru, utilizați aplicația pentru a scana codul QR afișat pe Zipmex și introduceți codul de pe telefon.

Pasul 3 – Fonduri de depozit

Pentru a vă finanța contul, accesați ‘Cont’, apoi selectați ‘Finanțarea’ și apoi du-te la ‘Depozit’ și alegeți metoda preferată de depunere.

Pasul 4 – Cumpărați, tranzacționați & Criptomonedă comercială

Odată ce fondurile dvs. au fost depuse în cont, puteți începe tranzacționarea cu Zipmex.

Verificare Zipmex

După ce vă înscrieți pentru un cont, vi se va cere să furnizați verificarea înainte de a putea utiliza metode de finanțare sau de a începe tranzacționarea. Legile și reglementările impun Zipmex să verifice contul de tranzacționare pentru a preveni frauda și să respecte pe deplin reglementările KYC și AML pentru tranzacționarea activelor digitale.

Verificarea de bază durează mai puțin de 1 oră conform site-ului web. Pentru mai multe informații, vizitați Secțiunea FAQ. Depozitele și tranzacționarea crypto la crypto necesită doar confirmare prin e-mail.

Pentru a finaliza procesul KYC, Zipmex necesită:

 • Dovada identității – actul dvs. de identitate valabil emis de stat
 • Permis de conducere SAU Pașaport

Interfață utilizator Zipmex

Tabloul de bord de tranzacționare Zipmex este un instrument simplu, curat și ușor de navigat. De-a lungul barei de sus, prețul live Bitcoin în AUD, prețul BTC licitat și cerut și volumul de 24 de ore pentru activ. Zona graficului și meniul din stânga vor părea familiare comercianților serioși de cripto.

Interfața grafică Zipmex este furnizată de Tradingview, care sunt renumite pentru diagrame netede, intuitive și curate.

Comercianții vor putea utiliza instrumentele și indicatorii de tranzacționare avansați furnizați de TradingView pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul. Diagramele Zipmex oferă o gamă largă de intervale de timp și instrumente pentru a trasa linii de tendință, pentru a adăuga indicatori și modele de diagrame pentru a sincroniza perfect o comandă comercială utilizând o piață, o limită sau o oprire..

grafic zipmex

Pentru a cumpăra sau a vinde criptomonede există un formular simplu de introducere a comenzilor care oferă o estimare a prețului de 1 BTC la AUD și a sumei de plătit în schimb. O caracteristică excelentă sunt diferitele tipuri de comenzi disponibile:

 • Piaţă
 • Limită
 • Limită: Bună până la anulare (GTC)
 • Limită: Imediat sau Anulare (IOC)
 • Limită: umplere sau ucidere (FOK)

Un plus extraordinar pentru Zipmex ar fi comenzile One Cancel the Other (OCO) și un calculator de profit și pierdere.

Publicitate

monedă

CUMPARA BITCOIN Cu favoritul Australiei schimb criptografic

EVALUARE

4,3 / 5

Vizitați Coinspot

Activele de tranzacționare Zipmex

Zipmex acceptă un număr de active de criptomonede care pot fi tranzacționate contra AUD sau BTC:

Fiat la perechi criptografice:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Perechi de criptomonede:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Metode de depunere

Suport Zipmex transfer bancar, POLi și criptomonedă depozite. Viteza metodei de depunere va depinde de moneda crypto și de banca selectată. De obicei, transferurile bancare pot dura între 1 și 3 zile lucrătoare, în timp ce depozitele de criptomonede pot dura doar câteva minute.

Pentru transferurile bancare, următoarele monede fiat sunt acceptate de Zipmex:

 • Dolarul din Singapore
 • Dolarul Statelor Unite
 • Dolar australian
 • Rupia Indoneziană

Taxe Zipmex

Taxele de schimb sunt un aspect important atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede. Devine și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție și pe o bursă cu pârghie în care plătiți comisioane pe poziții care sunt mult mai mari decât marja dvs..

Zipmex sunt transparente, cu taxele lor, care sunt listate pe site-ul web.

Taxe de tranzacționare

Zipmex percepe o taxă fixă ​​de tranzacționare de 0,2% pentru tranzacțiile de cumpărare și vânzare. Acest lucru este foarte competitiv pe piață.

Taxe de depunere

Taxe de retragere Fiat

Taxe de retragere criptografice

Portofel Zipmex

Schimbul Zipmex are propriul său portofel online pentru stocarea criptomonedelor clienților săi, navigând la „Portofele” din meniul de sus. Această pagină vă permite să depuneți și să retrageți fonduri de la Zipmex.

Transferul criptomonedelor din contul dvs. Zipmex și într-un portofel extern sau un schimb poate fi inițiat doar de proprietarul contului. Odată inițiat, vi se va solicita să introduceți un "Adresa de destinație" (acest lucru este furnizat de portofelul sau schimbul dvs. hardware extern) și o sumă pe care doriți să o retrageți. Pentru a retrage BTC, va trebui să vă asigurați că introduceți o altă adresă BTC.

Nu toate schimburile de criptomonede sunt la fel.

COMPARAȚI ZIPMEX CU ALȚII

Comparați acum!

Este sigur Zipmex?

Zipmex oferă mai multe măsuri de siguranță și securitate pentru a proteja informațiile și fondurile utilizatorilor care includ:

 • Regulament. Schimbul Zipmex este înregistrat la AUSTRAC și respectă cerințele AML / KYC.
 • Procesul de verificare. Respectă procesele KYC în conformitate cu reglementările pentru depozite valutare fiat, retrageri și tranzacționare. Depozitele, retragerile și tranzacționarea cripto-criptă pot fi efectuate numai cu verificarea de bază a e-mail-ului.
 • Caracteristici de securitate. Zipmex include autentificare cu 2 factori în plus față de o adresă de e-mail verificată legată de cont. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de securitate contului, ceea ce face foarte dificil pentru infractorii cibernetici să compromită conturile clienților și să retragă fonduri. Aceștia ar trebui să știe informațiile dvs. de conectare și să fie în posesia telefonului dvs. mobil (și să îl poată debloca)
 • Furt & hacking. Nu se cunosc instanțe de piratare a Zipmex.

Alternative Zipmex

swyftx

Swyftx

Swyftx este o platformă de ultimă generație care vă permite să cumpărați criptomonede într-un mod rapid și ușor. Procesul de înregistrare este incredibil de simplu, cu înscriere rapidă și verificare care durează mai puțin de două minute.

Vizitati site-ul rezerva independentă

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat, cum ar fi dolarul australian, dolarul din Noua Zeelandă și dolarul american..

Vizitati site-ul monedă

Coinspot

Schimbul CoinSpot este bine respectat în comunitatea Bitcoin locală și este axat pe ajutarea noilor veniți să cumpere Bitcoin și criptomonede în Australia cu dolari australieni..

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Cum prețul Zipmex criptomonede?

Valoarea fiecărei criptomonede (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) este determinată de cea mai recentă tranzacție („ultimul preț”) executată de motorul de potrivire relevant. Toate soldurile conturilor de pe Zipmex sunt evaluate în acest mod, o convenție numită „marcare pe piață”.

Zipmex are o aplicație de tranzacționare mobilă?

Zipmex nu oferă în prezent utilizatorilor săi o aplicație de telefonie mobilă pentru dispozitive Android sau iOS. Versiunea desktop a site-ului este compatibilă cu dispozitivele mobile și este receptivă pe dispozitivele inteligente.

Ofera Zipmex tranzactionarea marjelor?

Zipmex nu oferă tranzacționare cu efect de levier a criptomonedelor, totuși, conform site-ului web, echipa Zipmex dezvoltă această caracteristică.

Este Zipmex Legit?

Zipmex este un schimb de rapoarte înregistrat cu AUSTRAC care aplică legile financiare pentru a minimiza riscul ca infractorii să utilizeze schimburi de criptomonede pentru spălarea banilor, finanțarea terorismului și infracțiunile cibernetice.

Legea din 2006 privind combaterea spălării banilor și combaterii terorismului solicită entităților reglementate să colecteze informații pentru a stabili identitatea unui client, pentru a monitoriza activitatea tranzacțională și pentru a raporta tranzacțiilor sau activităților AUSTRAC suspecte sau care implică sume mari de numerar de peste 10.000 USD.

Pot retrage USD contul meu Zipmex?

Dacă aveți USD în contul dvs. care este disponibil pentru retragere, puteți iniția un transfer bancar către contul dvs. bancar conectat în numele dvs..

Concluzie

Pentru a încheia revizuirea noastră Zipmex, schimbul pare a fi un schimb credibil care oferă comisioane de tranzacționare foarte mici, găsind cele mai bune prețuri BTC prin agregarea volumului celor mai mari burse din lume și birouri OTC..

Vizitați Zipmex

Este o platformă fiat simplă directă și cripto care acceptă mai multe monede fiat. În general, ar trebui să luați în considerare tranzacționarea cu ZipMEX dacă:

 • Îți place un schimb care este licențiat și reglementat
 • Doriți taxe mici de tranzacționare și cumpărare instantanee
 • Doriți să alegeți o varietate de metode de depunere
 • Îți place un schimb simplu de utilizat și prietenos cu începătorii
 • Doriți un schimb cu lichiditate ridicată pentru a obține cele mai bune prețuri

De asemenea poti fi interesat de:

 • Recenzie Plus500: tranzacționarea CFD-urilor, caracteristici & Taxe (2020)
 • Cum să cumpărați Ethereum (ETH) în Australia [Pentru începători]
 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • 7 moduri de a cumpăra Bitcoin cu numerar în Australia
 • Revizuire ChangeNOW: swapuri criptografice, taxe de tranzacționare & Mai mult

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive, cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Accesați ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me